Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μασα είπε:

Μια χαρά αφού δεν τον ανησυχει!! !! Εμεις ξεκινήσαμε ήδη από αυτό το μήνα να πηγαίνω κάθε 2 εβδομάδες, μπαίνουμε σε τελική ευθεία και τα μωράκια μας πόσο γρήγορα μεγαλώνουν!! Στις 9/9 η μπέμπα μου ηταν 1250!!! 

Εμενα από τις 2/9 που πήγα τελευταια φορά, με έβαλε στις 29/9. Είμαι στην 29 κ 4τωρα κ περιμενα να μου πει να παω μετα από 2 εβδομαδες...κ απογοητευτηκα λιγακι! Πόσων εβδομαδων είσαι εσύ?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η St33 είπε:

Εμενα από τις 2/9 που πήγα τελευταια φορά, με έβαλε στις 29/9. Είμαι στην 29 κ 4τωρα κ περιμενα να μου πει να παω μετα από 2 εβδομαδες...κ απογοητευτηκα λιγακι! Πόσων εβδομαδων είσαι εσύ?

Μετράω βάση περιόδου και όχι υπέρηχου και με βγάζει 28 εβδ ακριβως, απο την επόμενη λογικά θα σου πει κάθε 2 εβδομάδες, ίσως επειδή έχω συσπάσεις να με έβαλε από τώρα 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Μασα είπε:

Μετράω βάση περιόδου και όχι υπέρηχου και με βγάζει 28 εβδ ακριβως, απο την επόμενη λογικά θα σου πει κάθε 2 εβδομάδες, ίσως επειδή έχω συσπάσεις να με έβαλε από τώρα 🙄

Ναι ισως γ αυτό στο ειπε..αλλα νομιζω σιγα σιγα θα μας το πει...κ εγω μπερδεύτηκα πριν ειμαι 28 κ 4 οχι 29 🤒

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η St33 είπε:

Ναι ισως γ αυτό στο ειπε..αλλα νομιζω σιγα σιγα θα μας το πει...κ εγω μπερδεύτηκα πριν ειμαι 28 κ 4 οχι 29 🤒

Έχεις ξεκινήσει ετοιμασίες; εγώ όχι ακόμα, αγχώνομαι νομίζω σε ένα μήνα λέω να πάω 32 εβδ και θα ξεκινήσω

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Μασα είπε:

Έχεις ξεκινήσει ετοιμασίες; εγώ όχι ακόμα, αγχώνομαι νομίζω σε ένα μήνα λέω να πάω 32 εβδ και θα ξεκινήσω

Κ εγω αγχωνομαι παρα πολυ, νομίζω αν τα έχω στην ντουλάπα κ τα βλέπω θα αγχωνομαι ακομα πιο πολυ. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να ψωνίσω πολλά, οποτε θα βγω σε αδεια, κ λεω μεσα οκτωβρη με αρχές Νοεμβρίου να τα κάνω. Τώρα θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς 

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η St33 είπε:

Κ εγω αγχωνομαι παρα πολυ, νομίζω αν τα έχω στην ντουλάπα κ τα βλέπω θα αγχωνομαι ακομα πιο πολυ. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να ψωνίσω πολλά, οποτε θα βγω σε αδεια, κ λεω μεσα οκτωβρη με αρχές Νοεμβρίου να τα κάνω. Τώρα θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς 

Ναι και εγώ μέσα οκτωβρη θα ξεκινήσω, 8 Νοέμβρη μπαίνω στο μήνα μου πιστεύω καλά είναι και εσύ κσπου εκεί δεν είσαι λογικά; 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Marianna27 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;;; Πώς τα πάτε;;; Έχει αρχίσει να βαραίνει καμία άλλη (όχι από κιλά, από κούραση) ή να νιωθω άσχημα;;; :P

Καλησπέρα, απο κιλά και εγώ είμαι μια χαρά, δε κουράζομαι καθόλου μιας και είμαι μόνιμα στο κρεββάτι  αλλά έχω τρομερή υπνηλία, δε μπορώ να κρατηθώ ξύπνια για κανένα λόγο!! 😁😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Marianna27 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε;;; Πώς τα πάτε;;; Έχει αρχίσει να βαραίνει καμία άλλη (όχι από κιλά, από κούραση) ή να νιωθω άσχημα;;; :P

Κ εγω εχω αρχίσει να βαραίνω αρκετά...οχι από κιλα. Μια εξάντληση τη νιωθω...ευτυχώς σταματάω δουλειά από Δευτέρα κ θα χαλαρώσω λιγο. Το μωράκι μεγαλώνει πολύ γρήγορα είναι 1650 κ όσο πάει θα βαραίνουμε ακόμα πιο πολύ αλλά χαλάλι τους!

Δημοσίευση

Εγώ ειχα σημερα ραντεβού στον γιατρό και με ανησύχησε λιγο. Ειμαι 31+4 και ο μικρός βγαινει 2 κιλά. Μου ειπε πως φαινεται να ειναι μεγάλο παιδί. Και πραγματικα δε θελω καισαρική με τιποτα...😳 Βέβαια μου ειπε πως ειναι νωρίς και μπορει να μη συνεχίσει να αναπτύσσεται με τον ιδιο ρυθμό.. δεν ξερω βρε κορίτσια, αγχώθηκα!

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 19/10/2020 at 10:36 ΠΜ, ο/η Niki29 είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Εγώ την ερχόμενη εβδομάδα έχω doppler και ανυπομονώ!! Είμαι 30κ5 και έχω βαρύνει αρκετά. Εσείς από κιλά πώς πάτε; Πόσα έχετε βάλει;

Το έκανες το doppler; Πώς πήγε; Εμείς το κάναμε τη περασμένη Δευτέρα και ευτυχώς όλα καλά! Στα 11 κιλά είμαι εγώ προς το παρόν. Εσυ;

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Marianna27 είπε:

Το έκανες το doppler; Πώς πήγε; Εμείς το κάναμε τη περασμένη Δευτέρα και ευτυχώς όλα καλά! Στα 11 κιλά είμαι εγώ προς το παρόν. Εσυ;

Το έκανα ναι, όλα καλά!! Εγώ είμαι στα 10. Καλά είμαστε;; Νόμιζα ότι έχω βάλει πολλά..γιατί έχουμε ακόμα καιρό και τα 12 πλησιάζουν!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια! Το μωράκι μου δεν περίμενε να έρθει ο Δεκέμβριος. Γεννησα χθες το ξημέρωμα 30/11 ενα υπέροχο μωράκι. Πολυ γρήγορα κ εύκολα! Κατάλαβα πως όσο πιο χαλαρά το πάρουμε ετσι θα γίνει. Μεγάλη ευλογία αυτό που ζούμε...σας εύχομαι με το καλό σε όλες.. γερά κ καλότυχα μωράκια!

Δημοσίευση
στις On 1/12/2020 at 12:26 ΠΜ, ο/η St33 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Το μωράκι μου δεν περίμενε να έρθει ο Δεκέμβριος. Γεννησα χθες το ξημέρωμα 30/11 ενα υπέροχο μωράκι. Πολυ γρήγορα κ εύκολα! Κατάλαβα πως όσο πιο χαλαρά το πάρουμε ετσι θα γίνει. Μεγάλη ευλογία αυτό που ζούμε...σας εύχομαι με το καλό σε όλες.. γερά κ καλότυχα μωράκια!

Να σου ζήσει!!! Γερό και καλότυχο να είναι!!! Φυσιολογικά γεννησες; πόσα κιλά είναι; ήταν όντως τόσο εύκολο;; εγώ ακόμα περιμένω... 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ πολυ κ εσένα με το καλό εύχομαι! (Αν δν έχεις γεννήσει μέχρι τώρα ☺) 3600 ηταν κ ολα πήγαν πολυ καλα. Όντως εύκολα κ γρήγορα! Εύχομαι σε όλες να έχετε την ίδια εμπειρία!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου

το δικό μου μωράκι είχε βολευτεί κ δεν ήθελε να βγει κ τελικά το «βγάλαμε» στις 2/12, έναν πασά 3,5 κιλά!τωρα, το παλεύουμε εδω κ μια βδομάδα με τον θηλασμό! Κ λίγα λόγια για το το έρχεται ώστε να μην αγχωθεί καμία νέα μανούλα: Το τι έρχεται μετά την εγκυμοσύνη είναι πραγματικά πρωτόγνωρο κ δεν περιγράφεται (ας μας τα έχουν πει οι φίλες μας!), μόνο βιώνεται! Η αγάπη δεν έρχεται μαγικά, δεν ειναι κάποιο φίλτρο! η ευθύνη γι αυτό το πλασματάκι είναι που έρχεται αυτόματα!η αγάπη κ το δέσιμο χτίζονται! Αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας κ μιλήστε γι αυτά, αγκαλιάστε τα -όλα, θετικά κ αρνητικά-, γιατί το θαυματακι σας είναι εκεί κ χρειάζεται δυνατή τη μαμά του!ευχομαι οι σύζυγοι σας να είναι δίπλα σας σε όλα όπως ο δικός μου!(αν μπορούσε να το θηλάσει θα το μοιραζόμασταν κ αυτό!!!!!)

καλη υπομονή σε όλες κ σύντομα να κρατάτε υγιέστατα μωράκια στην αγκαλιά σας κ να έχετε τις πιο όμορφες γιορτές!! Καλά κ ασφαλή Χριστούγεννα σε όλες! Το αληθινό θαύμα των Χριστουγέννων φέτος συντελείται στην κοιλιτσα σας! Σας φιλώ!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 9/12/2020 at 4:41 ΜΜ, ο/η St33 είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ κ εσένα με το καλό εύχομαι! (Αν δν έχεις γεννήσει μέχρι τώρα ☺) 3600 ηταν κ ολα πήγαν πολυ καλα. Όντως εύκολα κ γρήγορα! Εύχομαι σε όλες να έχετε την ίδια εμπειρία!

Καλησπέρα εγώ γέννησα 6 Δεκεμβρίου το κοριτσάκι μου 3 κιλά, γέννησα αρκετά γρήγορα  μέσα σε 4 ώρες την είχα στην αγκαλιά μου!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου το έχω περάσει στην  πρώτη μου  εγκυμοσύνη δεν ακούσαμε πότε καρδιά μετά γέννησα δύο παιδάκια 5 καί 3 χρόνων και τώρα είμαι έγγυος στο τρίτο θέλω να σου πω όπως λες και εσύ ότι ήταν για καλό γιατί και έμενε αυτό μου είχε πει ο γιατρός ότι το έμβρυο δεν ήταν υγιές και γι'αυτό σταμάτησε η εγκυμοσύνη εγώ αυτό σκεφτόμουν καλύτερα νωρίς παρά να το μάθω μετά μην πέφτει η ψυχολογία και όταν σου πει ο γιατρός ξανά δοκίμασε άμα είσαι έτοιμη ψυχολογικά εμένα μου είχε σε ένα μήνα να ξανα κάνω προσπάθεια σου εύχομαι να έχεις μια εγκυμοσύνη πολύ σύντομα και να σου πάνε όλα καλά
    • Καλησπέρα! Ειναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που νιώθεις. Είναι όλα πρωτόγνωρα για σένα και σε συνδυασμό με τη κούραση ίσως φαντάζουν όλα βουνό. Έχε στο μυαλό σου γλυκιά μανούλα πως αυτή η κατάσταση δεν ειναι μόνιμη, πως το μωράκι σου θα το βλεπεις μερα τη μερα να μεγαλώνει και να εξελίσσεται. Και κάποια πραγματα που σου φαίνονταν στην αρχή δυσκολα στη πορεία γίνονται συνήθεια και αλλάζουν προς το εύκολο. Ο πρώτος χρόνος θεωρώ πως είναι ο πιο δύσκολος στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Όμως είναι ένας χρόνος που θα περάσει και στο τέλος θα σκέφτεσαι πως ναι τα κατάφερα και είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Ωστόσο αν αίσθανεσαι πίεση και περίεργα συναισθήματα δεν είναι κακό να συμβουλευτείς και έναν ειδικό. Μίλησε και με τους οικείους σου, δεν είναι ντροπή. Ξέκλεβε κάποια ώρα και για τον εαυτό σου να ξεκουράζεσαι και να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Έχω παιδί στη πρώτη δημοτικού και πριν 5 μήνες γέννησα το 2ο. Συνδυάζω 2 προγράμματα ταυτόχρονα, δημοτικού και μωρού. Βγαίνει, με δυσκολία αλλα βγαίνει. Και όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα καλυτερεύουν. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Οτι χρειαστείς γράφε μας, ισως και απ τη συζήτηση εδώ να νιώσεις οτι δεν είσαι μόνη. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που βιώνουν αντίστοιχα δύσκολες καταστάσεις. Στο τέλος θα πάνε όλα καλά!
    • Είμαι περίπου 3,5 ώρες από Αθήνα, βέβαια έχω τ αδέρφια μου στην Αθήνα οπότε μπορεί να μείνω εκεί αν χρειαστεί. Αλλά σα το σπίτι σου τίποτα. 
    • Σοκαριστηκα με αυτο που διαβασα, ηταν το τελευταιο που περιμενα να δω! Λυπαμαι παρα πολυ @Ngsofia. Παρε το χρονο σου, ειναι πολυ δυσκολο αυτο που ζεις. Πραγματικα δεν ξερω τι να πω! 😪
    • Λυπάμαι τόσο πολύ που πέρασες κάτι τόσο δύσκολο… Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια για να απαλύνουν έναν τέτοιο πόνο. Χρειάζεται απίστευτη δύναμη για να σταθεί μια γυναίκα μετά από αυτό και εσύ ήδη δείχνεις πόσο δυνατή είσαι, ακόμη κι αν τώρα δεν το νιώθεις. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να βρεις γαλήνη σιγά-σιγά και όταν νιώσεις έτοιμη, να έρθει και σε εσένα το δικό σου ουράνιο τόξο. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και κουράγιο… Εγώ μετά την απόξεση δεν ήθελα να ακούσω για προσπάθειες για τεστ ωορρηξίας και μωρά. Έλεγα έχω ένα παιδάκι και είμαι οκ με αυτό. Σιγά σιγά παιρνοντας ο καιρός όμως ένιωσα καλύτερα. Πάρε όσο χρόνο χρειαστεί! Άσε την ψυχή σου να γαληνέψει! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...