Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? πόσες μπήκατε στο άλμα 15-19 εμείς είμαστε στην 14 εβδομάδα κ ήδη έχει αρχίσει να χαλάει ότι πρόγραμμα είχαμε.εχετε καταλάβει διάφορα σημεία στα παιδάκια σας?

Καλημερα κορίτσι μου.., πως είσαι; Δηλαδή τ κάνει η Ζουζουνα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου.., πως είσαι; Δηλαδή τ κάνει η Ζουζουνα ; 

Άστα λέμε καλά .ώρες ώρες ρίχνω κάτι κλάματα δεν μπορώ άλλο έχει τόση γκρίνια αυτές τιςερες που δε. Την χαίρομαι καθόλου.ολο θέλει ν κοιμάται την μέρα το βράδυ κοιμόταν κ άρχισε να ξυπνάει κάθε 2 ώρες μετά τις 4 κ τώρα όλο δεν θέλει στήθος για να κοιμηθεί κ πεδευομαι να την κοιμησω κ μόνο πάνω μ

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Άστα λέμε καλά .ώρες ώρες ρίχνω κάτι κλάματα δεν μπορώ άλλο έχει τόση γκρίνια αυτές τιςερες που δε. Την χαίρομαι καθόλου.ολο θέλει ν κοιμάται την μέρα το βράδυ κοιμόταν κ άρχισε να ξυπνάει κάθε 2 ώρες μετά τις 4 κ τώρα όλο δεν θέλει στήθος για να κοιμηθεί κ πεδευομαι να την κοιμησω κ μόνο πάνω μ

Καλά κανείς και κλαις να ξεσπάς..,και εγώ κλαίω άπειρες φορές ... θα τα καταφέρεις μια χαρά.,, φάση περναει ... που θα την περάσουν όλα τα μωρα μας.,, δεν θέλει να φάει και θέλει μόνο ύπνο; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Καλά κανείς και κλαις να ξεσπάς..,και εγώ κλαίω άπειρες φορές ... θα τα καταφέρεις μια χαρά.,, φάση περναει ... που θα την περάσουν όλα τα μωρα μας.,, δεν θέλει να φάει και θέλει μόνο ύπνο; 

Κάποιες φορές νιώθω τόσο άχρηστη που δεν καταλαβαίνω τι θέλει.σε ένα καναπέ αγκαλιά την βγάζω όλη μέρα ναι θέλει να κοιμάται συνέχεια κ κλαίει γι'αυτό όχι για να φάει κ άμα θέλει να κοιμηθεί δεν θέλει καθόλου στήθος ενώ πρίν την κοιμιζα έτσι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dona90 είπε:

Κάποιες φορές νιώθω τόσο άχρηστη που δεν καταλαβαίνω τι θέλει.σε ένα καναπέ αγκαλιά την βγάζω όλη μέρα ναι θέλει να κοιμάται συνέχεια κ κλαίει γι'αυτό όχι για να φάει κ άμα θέλει να κοιμηθεί δεν θέλει καθόλου στήθος ενώ πρίν την κοιμιζα έτσι.

Νομίζω πως όλες το ίδιο σκεφτόμαστε! Είμαστε απλά πρωτάρες . Αυτό να σκέφτεσαι.., και εγώ σου λέω ότι είσαι πολύ καλά μαμά... αλλιώς δεν  θα ήσουν όλη μέρα στον καναπέ με το μωρό.., αυτό και μόνο δείχνει ποσό καταπληκτική μαμά είσαι που την νοιάζει μόνο το καλό του μωρού της και όλα τα αλλά σε δεύτερη μοίρα.,, μα είναι δυνατόν να ξέρουμε τι θελει πάντα το μωρό; 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Dona90 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου, όλες περνάμε τέτοιες φάσεις, είναι λογικό να φτάνουμε στα όρια μας κάποιες φορές!! Κ εγώ 2 μέρες τώρα έχω ζοριστεί πολυ δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και την μερα δεν κοιμαται, πααρα πολυ δύσκολα έχω απηυδήσει!! Τι να κάνουμε; περνάνε φάσεις και πρέπει να το πάρουμε απόφαση, όπως μου λένε οι πιο πολλές 2 βήματα θα κάνουμε μπροστά και 1 πίσω!! Μέχρι να ισορροπησουν🙏🙏 μήπως είστε σε αλμα παντως, γτ από αυτά που λες μου κανει κ για αλμα!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου, όλες περνάμε τέτοιες φάσεις, είναι λογικό να φτάνουμε στα όρια μας κάποιες φορές!! Κ εγώ 2 μέρες τώρα έχω ζοριστεί πολυ δεν ξέρω τι την έχει πιάσει και την μερα δεν κοιμαται, πααρα πολυ δύσκολα έχω απηυδήσει!! Τι να κάνουμε; περνάνε φάσεις και πρέπει να το πάρουμε απόφαση, όπως μου λένε οι πιο πολλές 2 βήματα θα κάνουμε μπροστά και 1 πίσω!! Μέχρι να ισορροπησουν🙏🙏 μήπως είστε σε αλμα παντως, γτ από αυτά που λες μου κανει κ για αλμα!

Τα ειπες τέλεια!!!!στο δεύτερο παιδακι θα τα παίζουμε στα δάχτυλα αυτά! 😂😂

Δημοσίευση
στις On 7/4/2021 at 8:06 ΜΜ, ο/η Ioann89 είπε:

Νομίζω πως όλες το ίδιο σκεφτόμαστε! Είμαστε απλά πρωτάρες . Αυτό να σκέφτεσαι.., και εγώ σου λέω ότι είσαι πολύ καλά μαμά... αλλιώς δεν  θα ήσουν όλη μέρα στον καναπέ με το μωρό.., αυτό και μόνο δείχνει ποσό καταπληκτική μαμά είσαι που την νοιάζει μόνο το καλό του μωρού της και όλα τα αλλά σε δεύτερη μοίρα.,, μα είναι δυνατόν να ξέρουμε τι θελει πάντα το μωρό; 

στις πριν 14 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσάκια Μ σας ευχαριστώ πολύ για τη. Στήριξη με κάνετε ν νιώθω καλύτερα.ειστε καταπληκτικές μανουλες όλες!♥️♥️♥️σε λίγο καιρό θα κλείσουμε ένα χρόνο γνωριμίας..γεμάτο αγωνία χαρά κ πολύ στήριξη η μία στην άλλη.γιαυτο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια που πάνω στα ανχη σας βοηθουσατε η μία στην άλλη σε ότι προέκυπτε.να χαίρεστε τα παιδάκια σας υπέροχα πλάσματα .. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ♥️♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κοριτσάκια Μ σας ευχαριστώ πολύ για τη. Στήριξη με κάνετε ν νιώθω καλύτερα.ειστε καταπληκτικές μανουλες όλες!♥️♥️♥️σε λίγο καιρό θα κλείσουμε ένα χρόνο γνωριμίας..γεμάτο αγωνία χαρά κ πολύ στήριξη η μία στην άλλη.γιαυτο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα κορίτσια που πάνω στα ανχη σας βοηθουσατε η μία στην άλλη σε ότι προέκυπτε.να χαίρεστε τα παιδάκια σας υπέροχα πλάσματα .. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ♥️♥️♥️♥️

Ετσι❣❣❣ από πριν στη προσπάθεια σύλληψης, μετα στην εγκυμοσύνη και τωρα με τα μωράκια μας μοιραζόμαστε εμπειρίες και βοηθάμε η μια την άλλη κ ας μην γνωριζόμαστε από κοντα, είναι ανεκτιμητο😊

Δημοσίευση

Κορίτσια μου σαφώς και είστε πολύ καλές μανούλες. Σκεφτείτε μόνο αυτό, δεν μας νοιάζει εάν έχουμε προλάβει να φάμε, να κάνουμε πχ ένα μπάνιο, όλα είναι σε δεύτερη μοίρα, προέχουν τα παιδάκια μας. Εγώ κορίτσια μου συγκινουμαι τόσο πολύ όταν ο μικρός μου μπορεί να κλάψει κ να τον πάρω στην αγκαλιά μου κ να ηρεμήσει. Αυτό με κάνει να νιώθω τόσο μοναδική. Κ αυτά τα γελακια που κάνουν τώρα, δεν είναι υπέροχα;

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια μου ❣️❣️Πως είστε εσείς και τα μωράκια σας; Πραγματικά μαγικό πέρασε ένας χρόνος σχεδόν και πως άλλαξε η ζωή μας έτσι.,, όλα  μαζί τα περάσαμε άγχη φουλ μέχρι να μείνουμε έγκυες μετά στην εγκυμοσυνη και τώρα με τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας! Υπάρχουν δύσκολες στιγμές σίγουρα αλλά όταν είναι στην αγκαλιά μας και μας σκάσουν ένα χαμόγελο όλα περνάνε ως δια μαγείας! Και κλάματα έχω ρίξει φουλ και μέρες που λέω πως θα τα καταφέρω και μου φαίνεται το 1 λεπτό αιώνας αλλά πάντα όλα λύνονται.είμαστε τυχερές που έχουμε τα Ζουζουνακια μας στην αγκαλιά μας! Το θέμα είναι να το σκεφτόμαστε και πάνω στον πανικό 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου ❣️❣️Πως είστε εσείς και τα μωράκια σας; Πραγματικά μαγικό πέρασε ένας χρόνος σχεδόν και πως άλλαξε η ζωή μας έτσι.,, όλα  μαζί τα περάσαμε άγχη φουλ μέχρι να μείνουμε έγκυες μετά στην εγκυμοσυνη και τώρα με τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας! Υπάρχουν δύσκολες στιγμές σίγουρα αλλά όταν είναι στην αγκαλιά μας και μας σκάσουν ένα χαμόγελο όλα περνάνε ως δια μαγείας! Και κλάματα έχω ρίξει φουλ και μέρες που λέω πως θα τα καταφέρω και μου φαίνεται το 1 λεπτό αιώνας αλλά πάντα όλα λύνονται.είμαστε τυχερές που έχουμε τα Ζουζουνακια μας στην αγκαλιά μας! Το θέμα είναι να το σκεφτόμαστε και πάνω στον πανικό 🤣

Συμφωνώ απόλυτα χθες έλεγα στο άντρα. Μ ότι δεν μπορώ άλλο τον θηλασμό σήμερα το έχω ξεχάσει.πρεπει ν περνάνε άλμα το απόγευμα μέχρι ν κοιμηθεί είναι μια γέλιο μια κλάμα δεν ξέρει τι θέλει μέχρι κ στο στήθος κλαιει.

Δημοσίευση

@Κατερίνα!!! Μου θα ήθελα αν δεν σου είναι κόπος να μου πείς τι τρόφιμα έχεις βρει για την απόχη από γαλακτοκομικά κ σόγια γιατί η μικρή Μ είχε αίμα στα κακακια κ ο γιατρός είπε να κόψω κ την σόγια που ήταν το μόνο π έτρωγα σε κάποια.κ να σε ρωτήσω δεν τρως κ αυτά που γράφουν για ίχνη??γιατί ο γιατρός είπε αυτά δεν πειράζει.

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα χθες έλεγα στο άντρα. Μ ότι δεν μπορώ άλλο τον θηλασμό σήμερα το έχω ξεχάσει.πρεπει ν περνάνε άλμα το απόγευμα μέχρι ν κοιμηθεί είναι μια γέλιο μια κλάμα δεν ξέρει τι θέλει μέχρι κ στο στήθος κλαιει.

Έτσι είναι και εμένα 2 μέρες τώρα.,, γέλιο κλάμα εναλλάξ ουτε αυτός δεν ξέρει τι θέλει.., 

Δημοσίευση

@Κατερίνα!!! Μου θα ήθελα αν δεν σου είναι κόπος να μου πείς τι τρόφιμα έχεις βρει για την απόχη από γαλακτοκομικά κ σόγια γιατί η μικρή Μ είχε αίμα στα κακακια κ ο γιατρός είπε να κόψω κ την σόγια που ήταν το μόνο π έτρωγα σε κάποια.κ να σε ρωτήσω δεν τρως κ αυτά που γράφουν για ίχνη??γιατί ο γιατρός είπε αυτά δεν πειράζει.

Αγάπη αν είναι για αλλεργία ούτε τα ίχνη επιτρέπονται.,, 

C43FFBA5-7356-47A6-BAFD-BC0F66CCC47F.jpeg

Δημοσίευση

Μπορεις να πίνεις γάλα αμυγδάλου βρωμης ρυζιού φουντούκιου 

δημητριακα τα κλασσικά με τον κόκορα 

Βιταμ Μινέρβα φαςτ

Κασέρι βιοτρος νηστίσιμο (σε κατάστημα με βιολογικά ) 

φετες κοτόπουλο εν Ελλάδα η Α-Β βασιλόπουλος

ταχινι Ολύμπος 

Αυτα τα έχω ψάξει και είναι σίγουρα .,, @Dona90

Δημοσίευση

Έλα κοριτσι μου, η σογια απαγορεύεται στην αποχη γαλακτοκομικων γτ κανει διασταυρουμενη αλλεργια! Εγω δεν τρώω ούτε ίχνη!! Επίσης δεν κανει οτιδήποτε από πίσω στα συστατικά γραφει βιταμίνες όπου δεις δλδ D B12 κτλ δεν κανει, επίσης ότι γράφει φυτικα έλαια αρωματικές και χρωστικές ύλες επίσης δεν κάνουν, ερεθίζουν το έντερο, από βιταμ κανενα μα κανένα ούτε φυτικα τυριά πολυ χημεία!! Δεν είμαι σπίτι μόλις πάω η αύριο θα σου στείλω αυτά που έχω, απλά εχε στο μυαλό σου ότι δεν τρως απ εξω τπτ και κοιτάς ετικέτες σε ολα!! Μην στεναχωριέσαι σε ένα μήνα περίπου αν την κανεις σωστα θα στρώσει!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Μπορεις να πίνεις γάλα αμυγδάλου βρωμης ρυζιού φουντούκιου 

δημητριακα τα κλασσικά με τον κόκορα 

Βιταμ Μινέρβα φαςτ

Κασέρι βιοτρος νηστίσιμο (σε κατάστημα με βιολογικά ) 

φετες κοτόπουλο εν Ελλάδα η Α-Β βασιλόπουλος

ταχινι Ολύμπος 

Αυτα τα έχω ψάξει και είναι σίγουρα .,, @Dona90

Αγαπη επειδή το έχω ψάξει παρα παρα πολυ με τη μικρη μου δεν κάνουν κάποια από αυτά που λες, βέβαια είναι και σ ερι βαθμό πειράζουν το κάθε παιδί, είναι παιδακια που και με ίχνη να τρώνε οι μανούλες δεν τα ενοχλεί, αν βλέπεις ότι τα τρως κ ειστε καλα οκ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αγαπη επειδή το έχω ψάξει παρα παρα πολυ με τη μικρη μου δεν κάνουν κάποια από αυτά που λες, βέβαια είναι και σ ερι βαθμό πειράζουν το κάθε παιδί, είναι παιδακια που και με ίχνη να τρώνε οι μανούλες δεν τα ενοχλεί, αν βλέπεις ότι τα τρως κ ειστε καλα οκ!! 

Αγάπη η γιατρός μου τα έδωσε και είμαστε οκ . Δοκιμασμένα όλα . Αλλά όπως το λες είναι και στο κάθε παιδακι , εμείς ας πούμε από πίτες καμία ούτε ετοιμες ούτε αυτές που θέλουν ψήσιμο ούτε αυτές που αγοράζεις τα φύλλα ούτε 100% σπιτική. 

Δημοσίευση

Έτσι είναι και εμένα 2 μέρες τώρα.,, γέλιο κλάμα εναλλάξ ουτε αυτός δεν ξέρει τι θέλει.., 

Καλή αρχή λοιπόν εύχομαι ν τελειώσει γρήγορα... ετοιμάζονται για μεγάλα κατορθώματα!!

Αγάπη αν είναι για αλλεργία ούτε τα ίχνη επιτρέπονται.,, 

C43FFBA5-7356-47A6-BAFD-BC0F66CCC47F.jpeg

Ο παιδίατρος μας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος θηλασμού κ Μ είπε δεν χρειάζεται.εγω θέλω ν ψαχτω κ για τα κρυφά αλλά κ ο άντρας Μ επιμένει επειδή ασχολητε με συσκευασίες τροφίμων λέει ότι είναι πολύ σπάνιο ν περιέχει κάτι.εχω κουραστεί με τις διατροφές.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Καλή αρχή λοιπόν εύχομαι ν τελειώσει γρήγορα... ετοιμάζονται για μεγάλα κατορθώματα!!

Ο παιδίατρος μας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος θηλασμού κ Μ είπε δεν χρειάζεται.εγω θέλω ν ψαχτω κ για τα κρυφά αλλά κ ο άντρας Μ επιμένει επειδή ασχολητε με συσκευασίες τροφίμων λέει ότι είναι πολύ σπάνιο ν περιέχει κάτι.εχω κουραστεί με τις διατροφές.

Ξα σου κορίτσι μου ότι θέλεις εσύ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...