Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ioann89 είπε:

Εμείς  φάγαμε  νωρίς μακαρόνια με κιμα  μετρησα σάκχαρο και ήταν πεσμένο (Με είχε πιάσει ζάλη) κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και εγώ έφαγα ένα μικρό μελομακάρονο 🤣🤣🤣καναπέ και εγώ αλλά με βλέπω να κοιμάμαι και λιγακι!!! Μπορείς και βοηθάς Ε; Εγώ μια δουλειά κάνω και είμαι λαχανιασμένη και πονάω.,, έχω και 9 μήνες ξαπλωμένη! Σήμερα ετοίμασα πρωινό στον άντρα μου και το χάρηκε τόσο πολύ και ο καλός μου λέει εσυ να κάθεσαι εμείς σε φροντίζουμε τώρα να το απολαμβάνεις... χτες συζητούσαμε ότι σε λίγες μέρες θα είμαστε 3 πια και όχι οι 2 μας και συγκινηθήκαμε μωρε και θέλω να απολαμβάνουμε τις στιγμεσ! Το έχετε συνηδειτοποιησει κορίτσια; 

Τελεια η δικαιολογια της υπογλυκαιμιας🤣 πωπω εχεις δικιο, κ εγω το σκεφτομαι καποιες φορες οτι σε λιγο η ζωη μας θα αλλαξει για παντα!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Εμείς  φάγαμε  νωρίς μακαρόνια με κιμα  μετρησα σάκχαρο και ήταν πεσμένο (Με είχε πιάσει ζάλη) κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ και εγώ έφαγα ένα μικρό μελομακάρονο 🤣🤣🤣καναπέ και εγώ αλλά με βλέπω να κοιμάμαι και λιγακι!!! Μπορείς και βοηθάς Ε; Εγώ μια δουλειά κάνω και είμαι λαχανιασμένη και πονάω.,, έχω και 9 μήνες ξαπλωμένη! Σήμερα ετοίμασα πρωινό στον άντρα μου και το χάρηκε τόσο πολύ και ο καλός μου λέει εσυ να κάθεσαι εμείς σε φροντίζουμε τώρα να το απολαμβάνεις... χτες συζητούσαμε ότι σε λίγες μέρες θα είμαστε 3 πια και όχι οι 2 μας και συγκινηθήκαμε μωρε και θέλω να απολαμβάνουμε τις στιγμεσ! Το έχετε συνηδειτοποιησει κορίτσια; 

Ούτε καν!! Ώρες ώρες σκέφτομαι πως έχω το πολύ 4 βδομαδες ακόμα κ με πιάνει πανικός.. Γενικά βραδινό τους ετοιμάζω μόνιμα εγώ καθιστή στην καρέκλα. Εδώ κ μια βδομάδα με αφήνουν να κάνω περισσότερα όποτε πλένω κ κανα πιάτο. Έχει ξεκινήσει να μου τη δίνει αυτή η κατάσταση κ με βλέπουν άρα δε λένε πολλά πολλά. Ευελπιστώ να μου δώσει από Δευτέρα μεγαλύτερη ελευθερία ο γιατρός και να μπορέσουμε να πάμε σπιτάκι μας. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Ούτε καν!! Ώρες ώρες σκέφτομαι πως έχω το πολύ 4 βδομαδες ακόμα κ με πιάνει πανικός.. Γενικά βραδινό τους ετοιμάζω μόνιμα εγώ καθιστή στην καρέκλα. Εδώ κ μια βδομάδα με αφήνουν να κάνω περισσότερα όποτε πλένω κ κανα πιάτο. Έχει ξεκινήσει να μου τη δίνει αυτή η κατάσταση κ με βλέπουν άρα δε λένε πολλά πολλά. Ευελπιστώ να μου δώσει από Δευτέρα μεγαλύτερη ελευθερία ο γιατρός και να μπορέσουμε να πάμε σπιτάκι μας. 

Και εγώ περιμένω να πάω την Δευτέρα να δω τ θα μ πει! Αν πάμε για φυσιολογικα πιστεύω θα μ πει και να αρχίσω περπάτημα να κόψω και την προγεστερονη ,,,!αναμεικτα συναισθήματα Ε; 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Τελεια η δικαιολογια της υπογλυκαιμιας🤣 πωπω εχεις δικιο, κ εγω το σκεφτομαι καποιες φορες οτι σε λιγο η ζωη μας θα αλλαξει για παντα!!

Εννοείται.,, δικαιολογία δεν θα εβρισκα; 😂😂 ναιιι θα είναι μεγάλη αλλαγή! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Και εγώ περιμένω να πάω την Δευτέρα να δω τ θα μ πει! Αν πάμε για φυσιολογικα πιστεύω θα μ πει και να αρχίσω περπάτημα να κόψω και την προγεστερονη ,,,!αναμεικτα συναισθήματα Ε; 

Προσμονή και φόβος για το άγνωστο. Άντε Δευτέρα θα έχουμε πολλά νέα !! 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Προσμονή και φόβος για το άγνωστο. Άντε Δευτέρα θα έχουμε πολλά νέα !! 

Ακριβώς όπως το λες! Χτες πήγα για καρδιοτοκογραφο! Όλα καλά όλα ωραία και έρχεται μια κοπέλα που έσπασαν τα νερά!!!!κοριτσια φοβήθηκα!!! Ούρλιαζε !!! Επαθα σοκ ! Ενώ ήμουν πολύ χαλαρή! Τι ώρα έχεις ραντεβού; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Ακριβώς όπως το λες! Χτες πήγα για καρδιοτοκογραφο! Όλα καλά όλα ωραία και έρχεται μια κοπέλα που έσπασαν τα νερά!!!!κοριτσια φοβήθηκα!!! Ούρλιαζε !!! Επαθα σοκ ! Ενώ ήμουν πολύ χαλαρή! Τι ώρα έχεις ραντεβού; 

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πως αντιμετωπίζουμε τα πάντα γενικά. Μου φαίνεται λίγο υπερβολικό το να ουρλιάζεις ενώ σου έχουν σπάσει τα νερά. Στις 18.30. Εσυ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ioann89 είπε:

Μπορει να ηταν ο φοβος κ το αγχος της κ εκανε ετσι!! Δε νομιζω οτι ποναει η αν ποναει να ποναει τοσο το σπασιμο των νερων😕

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

https://akylina.com/antechetai-o-ponos-tis-gennas/?fbclid=IwAR0gzUv_-Sn7gLUST5qvIyU3HUKQ67weRn1t5ZBhcfDXjIrI_Dlm0oBzobw

κοριτσια μου μου άρεσε πολύ ! Νομίζω θα μας βοηθήσει ...

Πολυ ωραιο κ εμενα νου αρεσε!!

Δημοσίευση

Ελπίζω να το σκεφτώ και εκείνη την ώρα και να είμαι ψύχραιμη! 

Οι μαιες μας λενε στα μαθηματα που κανω, οτι εκεινη η μερα θα πρεπει να ειναι σαν γιορτη, ειτε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη παμε, να παμε με χαμογελο με αισθηση γιορτινη γτ θα ναι η μερα που θα γινουμε μανουλες και θα συναντησουμε το μωρακι μας!! Κι οταν παμε με χαρα ολη η διαδικασια θα γινει πιο ευκολη, ειναι θεμα ορμονων!!!Ολα καλα θα πανε για ολες μας εγω αυτο πιστευω😊🙏🙏 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Οι μαιες μας λενε στα μαθηματα που κανω, οτι εκεινη η μερα θα πρεπει να ειναι σαν γιορτη, ειτε φυσιολογικα ειτε με καισαρικη παμε, να παμε με χαμογελο με αισθηση γιορτινη γτ θα ναι η μερα που θα γινουμε μανουλες και θα συναντησουμε το μωρακι μας!! Κι οταν παμε με χαρα ολη η διαδικασια θα γινει πιο ευκολη, ειναι θεμα ορμονων!!!Ολα καλα θα πανε για ολες μας εγω αυτο πιστευω😊🙏🙏 

Αυτό είπαν και σε εμας και τώρα που ετοιμάζουμε τα πράγματα μας να τα ετοιμάζουμε με πολύ χαρά σαν να πηγαίνουμε διακοπές! Παίζει πολύ σημαντικό ρολο η ψυχολογία!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Αυτό είπαν και σε εμας και τώρα που ετοιμάζουμε τα πράγματα μας να τα ετοιμάζουμε με πολύ χαρά σαν να πηγαίνουμε διακοπές! Παίζει πολύ σημαντικό ρολο η ψυχολογία!!

Ναι κανει πολλα η ψυχολογια, σε ολα γενικοτερα!!! Γι αυτο λεω πρεπει να κανουμε χαρουμενες σκεψεις, ενταξει και θα αγχωθουμε και θα πεσουμε αλλα μετα πρεπει παλι να σκεφτομαστε αισιοδοξα!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι κανει πολλα η ψυχολογια, σε ολα γενικοτερα!!! Γι αυτο λεω πρεπει να κανουμε χαρουμενες σκεψεις, ενταξει και θα αγχωθουμε και θα πεσουμε αλλα μετα πρεπει παλι να σκεφτομαστε αισιοδοξα!

Καλά εμείς δεν έχουμε άγχος γενικά 😂😂😂

Δημοσίευση

Ναι ναι ! Όλα έτοιμα! Εσυ; 

Μπραβο τελεια!! Οχι ακομα, αλλα απο βδομαδα θα την φτιαξω γτ ποτε δε ξερεις, επιτελους βρηκα τα εσωρουχα απο το hmκαι τα παραγγειλα αλλα οπως πανε τα κουριερ βλεπω να ρχονται του χρονου😜 οποτε θα μεινουν αυτα εκρεμμοτητα να βαλω αλλα δεν πειραζει!  Του μπεμπη για την εξοδο τι του εβαλες; δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Μπραβο τελεια!! Οχι ακομα, αλλα απο βδομαδα θα την φτιαξω γτ ποτε δε ξερεις, επιτελους βρηκα τα εσωρουχα απο το hmκαι τα παραγγειλα αλλα οπως πανε τα κουριερ βλεπω να ρχονται του χρονου😜 οποτε θα μεινουν αυτα εκρεμμοτητα να βαλω αλλα δεν πειραζει!  Του μπεμπη για την εξοδο τι του εβαλες; δεν ειμαι σιγουρη τι να βαλω!

Ένα φορμάκι βελουτε που είναι σαν παντελόνι και μπλουζάκι (επίσημα πράγματα 🤣🤣) καλτσακια γαντακια σκουφάκι και κουβέρτα ! Εσυ τι σκέφτεσαι; 

Δημοσίευση

Ένα φορμάκι βελουτε που είναι σαν παντελόνι και μπλουζάκι (επίσημα πράγματα 🤣🤣) καλτσακια γαντακια σκουφάκι και κουβέρτα ! Εσυ τι σκέφτεσαι; 

Χαχαχα τα μωρακια μου πλακα θα χουν🤣 εγω εψαχνα φορμακι οπως το λες αλλα δεν βρηκα κατι να μου κανει κλικ κ δεν πηρα!! Οποτε σκεφτομαι να της βαλω ενα σετακι κ εγω μπλουζιτσα παντελονακι,και τα υπολοιπα που ειπες κ εσυ! Μου λεγανε καποιες για ολοσωμο σαν μπουφαν αλλα να σου πω μου φαινεται υπερβολη! Στο αμαξι θα μπουμε ασε που εδω δεν κανει ιδιαιτερο κρυο, μπουφαν φαντασου εμεις ακομα δεν εχουμε βαλει!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Χαχαχα τα μωρακια μου πλακα θα χουν🤣 εγω εψαχνα φορμακι οπως το λες αλλα δεν βρηκα κατι να μου κανει κλικ κ δεν πηρα!! Οποτε σκεφτομαι να της βαλω ενα σετακι κ εγω μπλουζιτσα παντελονακι,και τα υπολοιπα που ειπες κ εσυ! Μου λεγανε καποιες για ολοσωμο σαν μπουφαν αλλα να σου πω μου φαινεται υπερβολη! Στο αμαξι θα μπουμε ασε που εδω δεν κανει ιδιαιτερο κρυο, μπουφαν φαντασου εμεις ακομα δεν εχουμε βαλει!

Μην το σκέφτεσαι καν! Εμένα μου δώσανε εξόδου σκέψου και το έχω σπίτι.,, αλλά πραγματικά είναι υπερβολή! Με την κουβέρτα μέσα στο αυτοκίνητο θα σκάσουν αλλά το ελέγχουμε.,, σκέψου με το ολόσωμο! Αχ μωρε τα μωρουλια μας!!!!!! 😍😍😍😍😍

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Μην το σκέφτεσαι καν! Εμένα μου δώσανε εξόδου σκέψου και το έχω σπίτι.,, αλλά πραγματικά είναι υπερβολή! Με την κουβέρτα μέσα στο αυτοκίνητο θα σκάσουν αλλά το ελέγχουμε.,, σκέψου με το ολόσωμο! Αχ μωρε τα μωρουλια μας!!!!!! 😍😍😍😍😍

Ναι μωρε ετσι πιστευω κ εγω, μη τα σκασουμε τα καημενα😊😊😍

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Ετσιιι να αρχίσουν να πέφτουν να φάμε κ τπτ.να χαίρεσαι τον άντρας σ .είναι ευλογία να έχεις άντρα που σε προσέχει τοσο.κ μένα δόξα το Θεό μου φέρετε πολύ όμορφα.αρχισα να μετράω κάθε μέρα κ να προσπαθώ να μην αφήνω στιγμή που να μην κάνουμε κάτι μαζί.ομορφο πράγμα η οικογένεια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...