Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια πάει το όνειρο μας... "κενος σακος"... Κανένας παλμός άδειος σακος... Τελος!!! Είμαι χάλια ψυχολογικά... Δεν μου έχει ξανατυχει έχω 2 αγοράκια υγιέστατα και ήρθαν τόσο εύκολα!!!! Γιατί έγινε αυτό; δεν ξέρω!!! 😪😢 Μέσα στην εβδομάδα θα με καθαρίσει με αποξεση... Δεν ξέρω καν πως είναι... Θα το ζήσω και αυτό.. Δυστυχώς... 

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ... 

Δεν τα παρατάω εγώ... Θα ξανά προσπαθήσω μόλις νιώσω έτοιμη! Φιλιά πολλά 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσια πάει το όνειρο μας... "κενος σακος"... Κανένας παλμός άδειος σακος... Τελος!!! Είμαι χάλια ψυχολογικά... Δεν μου έχει ξανατυχει έχω 2 αγοράκια υγιέστατα και ήρθαν τόσο εύκολα!!!! Γιατί έγινε αυτό; δεν ξέρω!!! 😪😢 Μέσα στην εβδομάδα θα με καθαρίσει με αποξεση... Δεν ξέρω καν πως είναι... Θα το ζήσω και αυτό.. Δυστυχώς... 

Λυπαμαι πολύ😔 μακαρι να μπορουσα να σου πω κατι να σε παρηγορησω!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Αχ κορίτσι μου κουράγιο.. Λυπάμαι παρα πολύ!! Πάρε το χρόνο σου και δύναμη από τα παιδάκια σου για να συνέλθεις 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ποσο λυπάμαι!!! Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο!!! 💖💖💖

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου κουράγιο!!! Αλήθεια δεν ξέρω τι να πω!!! Να σκέφτεσαι πως Αφού ήρθε θα ξανά έρθει σύντομα! 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Κορίτσι μου κανε κουράγιο και να είσαι δυνατή για τα παιδάκια σου!!! Επιμονή και αισιοδοξία χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι...Ολα γίνονται για 1 λόγο. Την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις! 

Και εγω εχθες έκανα τον πρώτο υπέρηχο. Μόνο σάκο και λεκιθικο ασκό είδαμε γιατί μου είπε η γιατρός ότι είναι νωρίς. Ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα σε 2 εβδομάδες. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Giota2013 είπε:

Κορίτσι μου κανε κουράγιο και να είσαι δυνατή για τα παιδάκια σου!!! Επιμονή και αισιοδοξία χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι...Ολα γίνονται για 1 λόγο. Την επόμενη φορά θα τα καταφέρεις! 

Και εγω εχθες έκανα τον πρώτο υπέρηχο. Μόνο σάκο και λεκιθικο ασκό είδαμε γιατί μου είπε η γιατρός ότι είναι νωρίς. Ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα σε 2 εβδομάδες. 

Σε ποια βδομαδα εισαι κοριτσι μου;; εγω θα παω την επομενη βδομαδα την Τεταρτη για τον πρωτο!!! Εχω πολυ αγωνια να ειναι ολα καλα!

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Σε ποια βδομαδα εισαι κοριτσι μου;; εγω θα παω την επομενη βδομαδα την Τεταρτη για τον πρωτο!!! Εχω πολυ αγωνια να ειναι ολα καλα!

Είμαι 7 εβδομάδων και 3 ημερών... Σήμερα ξαναέκανα χοριακη και θα με δει Πέμπτη ξανά... Το θεωρεί "θαύμα" αν ακούσει καρδιά... Οπότε κατάλαβα ότι τελείωσε το θέμα... Αλλά είναι τόσο ψυχοφθορο!!! Με το καλό να ακούσεις καρδούλα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η Giota2013 είπε:

Με το καλοοοοοο να ακούσετε καρδούλα ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Είμαι 7 εβδομάδων και 3 ημερών... Σήμερα ξαναέκανα χοριακη και θα με δει Πέμπτη ξανά... Το θεωρεί "θαύμα" αν ακούσει καρδιά... Οπότε κατάλαβα ότι τελείωσε το θέμα... Αλλά είναι τόσο ψυχοφθορο!!! Με το καλό να ακούσεις καρδούλα ❤️

Το φανταζομαι κοριτσακι μου😔 τι να πω, μακαρι να γινει το θαυμα!!! Αλλα ακομα κ αν δεν γινει θα υπαρχει λογος που η φυση το αποφασισε, ξερω οτι δεν παρηγορει αυτο παρ'ολα αυτα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Εύχομαι να γίνει ένα θαύμα και να πάνε όλα τέλεια..! Έχω χάσει και εγώ ένα μωράκι, βέβαια πολύ νωρίς, αλλά μου κόστισε αρκετα... Σε καταλαβαίνω!! 

Δημοσίευση

Πήγα σήμερα και έκανα τον υπερυχο... Είμαι 5w και 3 d. Ο σάκος μου είναι 0.78 εκ και το εμβρυακι μου 1.98 Χιλ. Σε 2 εβδομάδες θα πάω για να ακούσουμε καρδούλα... Με έχει πιάσει ένα άγχος κορίτσια... Φοβάμαι τόσο πολύ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Εμένα με βγάζει 6 εβδομάδων. Οπότε είπε θα με δει στις 8 για καρδιακή λειτουργία. 

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Kallia13 είπε:

Πήγα σήμερα και έκανα τον υπερυχο... Είμαι 5w και 3 d. Ο σάκος μου είναι 0.78 εκ και το εμβρυακι μου 1.98 Χιλ. Σε 2 εβδομάδες θα πάω για να ακούσουμε καρδούλα... Με έχει πιάσει ένα άγχος κορίτσια... Φοβάμαι τόσο πολύ!!! 

Γιατί φοβάσαι κορίτσι μου;;; Αφού είδατε σάκο και εμβρυακι όλα καλά.,,!Καλά το άγχος δεν το συζηταμε ...;όλες μας τρέμουμε .,, 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Kallia13 είπε:

Εγω θα παω την επομενη εβδομαδα και θα ειμαι 7+1 λογικα τοτε!! Ο πρωτος θα ειναι δεν ηθελε να με δει πιο νωρις!! Κ εγω φοβαμαι πολυ, αλλα ευχομαι να μας πανε ολα καλα κοριτσι μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Αχ μέχρι να ακούσουμε καρδιά θα μας φάει όλες το άγχος!!! 

Εμεις κοριτσι μου νομιζω ειμαστε μαζι αν θυμαμαι καλα ε;; ποτε θα πας εσυ εχεις κλεισει;; πολυ αγχος δεν ξερω πως διαχειριζεται🙄

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Εμεις κοριτσι μου νομιζω ειμαστε μαζι αν θυμαμαι καλα ε;; ποτε θα πας εσυ εχεις κλεισει;; πολυ αγχος δεν ξερω πως διαχειριζεται🙄

Την Τρίτη έχω ραντεβού. Και απ ότι μου είπε ο γιατρός σήμερα που πήγα να μου γράψει φάρμακα θα δούμε μόνο σάκο και 15 μέρες μετά θα ακούσουμε καρδούλα.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η annie! είπε:

Την Τρίτη έχω ραντεβού. Και απ ότι μου είπε ο γιατρός σήμερα που πήγα να μου γράψει φάρμακα θα δούμε μόνο σάκο και 15 μέρες μετά θα ακούσουμε καρδούλα.

Κ εγω Τεταρτη εκλεισα!! Δεν μου ειπε λεπτομερειες εμενα!! Ασε να δουμε!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κ εγω Τεταρτη εκλεισα!! Δεν μου ειπε λεπτομερειες εμενα!! Ασε να δουμε!!

Θα περάσουν οι μέρες που θα πάει!!! Όλα καλά θα είναι!!! Το πιστεύω!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Γιατί φοβάσαι κορίτσι μου;;; Αφού είδατε σάκο και εμβρυακι όλα καλά.,,!Καλά το άγχος δεν το συζηταμε ...;όλες μας τρέμουμε .,, 

Είναι το πρώτο και γενικά ακούω διαφορά από άλλους και επηρεάζομαι... Αντε να περάσουμε οι μέρες και οι μήνες κορίτσια να έχουμε το μωράκια μας!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια πήγαμε χθες για πεδία ίσα που την ακούσαμε λιγακι απλά την βλέπαμε που χτυπούσε μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα είναι περίπου 40 μέρες η εγκυμοσύνη το μετρήσαμε 1.20 ήταν όποτε ακόμα άγχος να το ακούσουμε καλά. Εγώ δλδ ο γιατρός ήταν ευχαριστημένος ...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kallia13 είπε:

Είναι το πρώτο και γενικά ακούω διαφορά από άλλους και επηρεάζομαι... Αντε να περάσουμε οι μέρες και οι μήνες κορίτσια να έχουμε το μωράκια μας!!! 

Τα ίδια και εγώ.,,, με πιάνει φόβος με το παραμικρο.., προσπαθώ να το αποβάλω .... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έχεις απόλυτο δίκιο… αλλά νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων… είχα δουλέψει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού, κάναμε όνειρα… κι έχω ερωτήματα.. Στην πραγματικότητα δε θα έπρεπε να έχω καμία επαφή, τουλάχιστον για ένα διάστημα… Ακριβώς… φαίνεται να έχει αποφασίσει μόνος του… Ακριβώς, νιώθω ότι πετάω στα σκουπίδια τις προσπάθειες τόσων χρόνων, σε αυτά στέκομαι. Δε ξέρω πως μπορεί να του γύρισε το μυαλό και ζητάω απαντήσεις… μάλλον όμως δε θα έπρεπε… Μου φαίνεται δύσκολο το να υπάρχει άλλο πρόσωπο. Είμαστε σε μια μικρή κοινωνία, ποιο να είναι το άλλο πρόσωπο όταν αυτός όλη μέρα είναι στα χωράφια; Δε θα τον είχε δει κάποιος ; Μου έχει περάσει σαφώς από το μυαλό αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί.. εάν υπάρχει άλλο πρόσωπο γιατί έκανα πρόκληση ωορρηξία; Γιατί πήρα φάρμακα; Γιατί προσπαθούσαμε για μωράκι;   Κοριτσια, γνωρίζετε εάν είναι φυσιολογικό να έχω τόσο έντονη ροή και να πονάω τόσο πολύ; Νιώθω γενικά αδύναμη κι έχω αρκετό αίμα…  
    • @KateriniooΘα σου πω τι μου είχε πει ο παιδίατρος μας .Βραζεις νερό για 7’ και έχεις πλύνει το θερμό και ρίχνεις το καυτό νερό για να το αποστειρώσεις και μετά ρίχνεις το φρέσκο νερό.   @Diwni Δώσε μας ελπίδα ..Γιατί εγώ σήμερα τα έχω δει όλα .Εκανε δυο διάρροιες είχε πάλι να δυσκοιλιότητα για 2 ημέρες .Νομιζω πρέπει να αλλάξουμε το γάλα αν κ οι παιδίατροι είναι πολύ αυστηροί στο να αλλάξουν γάλα .Περαν του γεγονότος ότι δεινοπαθήσαμε να φάει .   @ΜαρίαΔημήτρης πως είστε;
    • Μην επικοινωνήσεις με κανένα φίλο κτλ . Με τον ίδιο εφόσον το ένιωσες καλά έκανες.  Αντιλαμβάνομαι ότι δε στέκεσαι στα τελευταία γεγονότα αλλά στα τόσα χρόνια που ήσασταν μαζί κ είχατε κ καλές στιγμές. Το ότι δεν απάντησε είναι κ αυτή μια απάντηση. Δε θέλει να συζητήσει ή να λύσει κατι . Για εμένα μην το πάρεις ξανά εσύ έδειξες τις προθέσεις σου αν θέλει ξέρει που θα σε βρει .Συνέχισε με την ψυχολόγο σου . Φυσικά θα τον ξεπεράσεις αλλά όχι από τη μια μέρα στην άλλη είναι όλα νωπά για εσένα σε βρήκαν απροετοιμαστη σε αντίθεση με εκείνον. Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο το αποκλείεις? Μιας που ήσασταν κ σε απόσταση. 
    • Συμφωνω..ενταξει καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου ευκολο να βαλεις απλα ενα χι αλλα οσο προσπαθεις να επικοινωνησεις μαζι του τοσο θα σε πηγαινει πισω θα μενεις κολλημενη στο παρελθον γιατι ακομα και αν καταφερνες να επικοινωνησεις και σου απαντουσε σε καποια πραγματα δε θα αλλαζε κατι, φαινεται πως εχει παρει τις αποφασεις του επομενως ισως δεν εχει μεγαλη σημασια. 
    • Βρε κορίτσι μου διαβάζω τόσες μέρες και πραγματικά απορώ. Δηλαδή να σου πει τι? Υπάρχει κάτι να σου πει που μετά θα είναι όλα εντάξει? Και άντε έρχεται και σου λέει άλλαξα γνώμη, θέλω να τα βρούμε, θα πας? Βάλε λίγο τον εγωισμό σου μπροστά επιτέλους! Να τον ρωτήσεις τι πράγμα? Γιατί και πώς και τι? Και άντε σου απάντησε, τον πιστεύεις? Τον εμπιστεύεσαι ακόμα? Γιατί του δίνεις τόση αξία? Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ότι και να έγινε, όποιος κι αν έφταιξε, σου είπε να κάνεις έκτρωση αφού πρώτα δεν πίστεψε ότι είσαι έγκυος! Είμαστε σοβαροί τώρα? Για αυτό το κομοδίνο κάθεσαι και κλαις και στεναχωριέσαι? Άντε τώρα που ήρθε και η περίοδος βάλε μια τελεία, ρίξε μια μούτζα και προχώρα νέα γυναίκα! Ούτε ανάγκη τον έχεις και μην τον αφήνεις να νομίζει ότι τον έχεις! Κανε μια ανασκόπηση, δες και τα δικά σου λάθη αν υπάρχουν και μάθε από αυτά. Αλλά όχι και να είμαστε θύματα να τους παρακαλάμε! Γιατί εσύ μπορεί να μην έχεις αυτή την πρόθεση, αλλά αυτός ξεκάθαρα έτσι εκλαμβάνει τη στάση σου.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...