Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια απο hm εχει εσωρουχα εγκυμοσυνης πολυ βολικα και βαμβακερα, τα εχω σχεδον απο την αρχη κ τα χρησιμοποιω και σημερα παραγγειλα αλλα 5 για τη βαλιτσα!! Πηρα και 2 σουτιεν με δισταγμο βεβαια αλλα μου φανηκαν πιο στεθερα απο τα κλασσικα!

Αγάπη πως παραγγέλνεις από H&M ; Είμαι άσχετη ! Από την εφαρμογή;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Αγάπη πως παραγγέλνεις από H&M ; Είμαι άσχετη ! Από την εφαρμογή;;

Ναι εχω κατεβασει την εφαρμογη, αν κανεις λογαριασμο, δλδ βαλεις το μειλ σου κ εναν κωδικο στα στελνουν κ με αντικαταβολη, αλλιως θελουν τραπεζικη πληρωμη! Με εχει βολεψει η εφαρμογη να σου πω!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια έχετε ιδέα από κόστος κλινικής, γιατρού κλπ; Εγώ εχθές τον ρώτησα κ μου είπε 1400€ το τρίκλινο στην κλινική, 200€ για τον αναισθησιολόγο κ 1000€ αυτός για την καισαρική. Καλά μου φάνηκαν. 

@Κατερίνα!!! Εμένα 1000 είπε ο γιατρός ανεξάρτητα από φ.τ η καισαρικη! Και σε μονόκλινο μαζί με εξετάσεις μωρόυ αναισθησιολόγο παιδίατρο και βοηθό χειρούργου 1800€ . Σε δίκλινο 1650 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εγώ για τη βαλίτσα δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα😂😂😂 Από χθες χωρίζω τη λίστα για το τι θα παραγγείλω από κάθε μαγαζί κ ξεκίνησα να βάζω παραγγελίες. Πιστεύω μέχρι αύριο να τα έχω αγοράσει όλα. 

Κοιτά αφού είναι μέσω Ίντερνετ άνετα θα τα έχεις έτοιμα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα κοριτσι😊 εε αμα ειναι φαρδια κ ανεβαινουν ανετα πιστευω να μην εχεις θεμα!! Οσο για τον σακο αν τα χωραει παρε αυτον καλε μην αγοραζεις αλλη!

Τα χωράει ναι! Αν είμαι με τον άντρα μ δεν έχω θέμα! Αλλά αν είμαι μόνη μ πως θα το σηκώσω;  Γι αυτο  με απασχολεί! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

@Κατερίνα!!! Εμένα 1000 είπε ο γιατρός ανεξάρτητα από φ.τ η καισαρικη! Και σε μονόκλινο μαζί με εξετάσεις μωρόυ αναισθησιολόγο παιδίατρο και βοηθό χειρούργου 1800€ . Σε δίκλινο 1650 

Πολυ καλες τιμες μπραβο, και για το μονοκλινο ειναι πολυ καλη τιμη θεωρω αφου ειναι μεσα ολες οι εξετασεις και οι πληρωμες των γιατρων!! Δλδ αξιζει αν εισαι μαζι με τον αντρα σου και σας παιρνει οικονομικα!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Πολυ καλες τιμες μπραβο, και για το μονοκλινο ειναι πολυ καλη τιμη θεωρω αφου ειναι μεσα ολες οι εξετασεις και οι πληρωμες των γιατρων!! Δλδ αξιζει αν εισαι μαζι με τον αντρα σου και σας παιρνει οικονομικα!

Αυτό είπαμε και εμείς! Ότι αξίζει τον κόπο! Γιατί έχει και κρεβάτι μέσα να κοιμάται! Ενώ στο δίκλινο έχει καρέκλα αλλά ρε συ είναι 4 βραδιά ! Λογικό δεν είναι να κουραστεί; Και είναι και η τουαλετα με ποιον θα είσαι δίπλα ξέρεις; Πιστεύω και εγώ ότι αξίζει! 

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Πωπω κοριτσια την υγεια μας να εχουμε κ εμεις κ τα μωρα μας αλλα πολλα λεφτα μαζεμενα, ο αντρας μου ειναι στα προθυρα εγκεφαλικου🤣

Σύμφωνω απόλυτα!!! Γερα να είναι και χαλάλι! Αλλά στον λογαριασμό επαθα και εγώ ένα κοκομπλοκο! 😂😂😂 τα πήρα από ένα μαγαζί και μόλις άκουσα το νούμερο λέω δεν μπορεί !! Χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Αυτό είπαμε και εμείς! Ότι αξίζει τον κόπο! Γιατί έχει και κρεβάτι μέσα να κοιμάται! Ενώ στο δίκλινο έχει καρέκλα αλλά ρε συ είναι 4 βραδιά ! Λογικό δεν είναι να κουραστεί; Και είναι και η τουαλετα με ποιον θα είσαι δίπλα ξέρεις; Πιστεύω και εγώ ότι αξίζει! 

Ναι ναι ετσι να το κανετε θα εισαι κ εσυ πιο ανετη κ πιο ηρεμη!! Κ εμεις θα ρωτησουμε τιμες κ ειπαμε αν ειναι ετσι μικρη η διαφορα θα ρθει παρουμε να ειμαστε οι 2 μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Σύμφωνω απόλυτα!!! Γερα να είναι και χαλάλι! Αλλά στον λογαριασμό επαθα και εγώ ένα κοκομπλοκο! 😂😂😂 τα πήρα από ένα μαγαζί και μόλις άκουσα το νούμερο λέω δεν μπορεί !! Χαχαχα

Αστα, τρομαζω να κανω λογαριασμο ποσα εχω δωσει συνολικα σε επιπλα ρουχα κτλ

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αστα, τρομαζω να κανω λογαριασμο ποσα εχω δωσει συνολικα σε επιπλα ρουχα κτλ

470€ έδωσα στα ρούχα του μπεμπη κουβέρτες νυχτικα εσώρουχα σεντόνια ! Και 1400€ για τα έπιπλα ! Και θέλω 170€ ακόμη για αυτά του φαρμακείου και μπουκάλια πιπιλεσ  αποστειρωτη και θερμαντήρα και θερμόμετρο ! Δεν ξέρω τ άλλο ξεχνάω! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ναι ναι ετσι να το κανετε θα εισαι κ εσυ πιο ανετη κ πιο ηρεμη!! Κ εμεις θα ρωτησουμε τιμες κ ειπαμε αν ειναι ετσι μικρη η διαφορα θα ρθει παρουμε να ειμαστε οι 2 μας! 

Ε νομίζω πως είναι αλλιώς να είναι το ζευγάρι μαζί σε αυτήν την στιγμή! Αν είναι μικρή η διαφορά εννοείται!! Και αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

470€ έδωσα στα ρούχα του μπεμπη κουβέρτες νυχτικα εσώρουχα σεντόνια ! Και 1400€ για τα έπιπλα ! Και θέλω 170€ ακόμη για αυτά του φαρμακείου και μπουκάλια πιπιλεσ  αποστειρωτη και θερμαντήρα και θερμόμετρο ! Δεν ξέρω τ άλλο ξεχνάω! 

Πωπω χαμουλης😅 τι να κανουμε δεν πειραζει καλα να μαστε και ολα θα γινουν!! Εγω θα κανω στο τελος ενα συνολο😜

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Ε νομίζω πως είναι αλλιώς να είναι το ζευγάρι μαζί σε αυτήν την στιγμή! Αν είναι μικρή η διαφορά εννοείται!! Και αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε! 

Σωστο κ αυτο, μακαρι να μην εχει αλλαξει κατι και να μπορουν να ερθουν!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Κοριτσάκι που θα γεννησεις εσύ??? 

Κορίτσια εγώ τα πράγματα θα τα βάλω στη βαλίτσα που έχω, σιγά μην αγοράσουμε και βαλίτσα τώρα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Πωπω κοριτσια την υγεια μας να εχουμε κ εμεις κ τα μωρα μας αλλα πολλα λεφτα μαζεμενα, ο αντρας μου ειναι στα προθυρα εγκεφαλικου🤣

Εμένα το γλύτωσε γιατί κατάφερα να μαζέψω τα λεφτά για τα μωρά και το γιατρό. Οπότε έχει να υπολογίζει μόνο την κλινική και τον αναισθησιολόγο. Του το έλεγα καιρό τώρα αλλά δεν το καταλάβαινε... Τώρα που ξεκίνησαν οι αγορές και μου λέει να σου δώσω την κάρτα μου κ του λέω αφού τα έχω τα λεφτά τι θες;;; ΣΟΚ ο δικός σου.. χαχαχαχα Στον κόσμο τους τελείως.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Εμένα το γλύτωσε γιατί κατάφερα να μαζέψω τα λεφτά για τα μωρά και το γιατρό. Οπότε έχει να υπολογίζει μόνο την κλινική και τον αναισθησιολόγο. Του το έλεγα καιρό τώρα αλλά δεν το καταλάβαινε... Τώρα που ξεκίνησαν οι αγορές και μου λέει να σου δώσω την κάρτα μου κ του λέω αφού τα έχω τα λεφτά τι θες;;; ΣΟΚ ο δικός σου.. χαχαχαχα Στον κόσμο τους τελείως.

Χαχαχαχα, μα πραγματικα δεν το καταλαβαινουν μεχρι να αρχισουν οι αγορες, κ εγω του το λεγα κ μου ελεγε ενταξει μην αγχωνεσαι κ τωρα αγχωνεται εκεινος😂  αλλα ευτυχως κ εμεις ειχαμε βαλει στην ακρη καποια χρηματα για αυτες τις αγορες δλδ ειμαστε οκ προς το παρον!! Εσεις τα θελετε και ολα διπλα βεβαια ειναι αλλιως!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Τρελάθηκε από την χαρά του να φανταστώ; 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Χαχαχαχα, μα πραγματικα δεν το καταλαβαινουν μεχρι να αρχισουν οι αγορες, κ εγω του το λεγα κ μου ελεγε ενταξει μην αγχωνεσαι κ τωρα αγχωνεται εκεινος😂  αλλα ευτυχως κ εμεις ειχαμε βαλει στην ακρη καποια χρηματα για αυτες τις αγορες δλδ ειμαστε οκ προς το παρον!! Εσεις τα θελετε και ολα διπλα βεβαια ειναι αλλιως!!

Κατερινα μου δεν σε ρώτησα με τις πληρωμές από το ΙΚΑ είσαι οκ; 

Δημοσίευση

@Κατερίνα!!! @Ioann89 εννοείται πως χάρηκε πλάκα κάνεις;; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...😂😂😂 Μας έδωσαν κ αρκετά πράγματα όποτε όπως το βλέπω με 2000€ βγαίνουν τα πράγματα για τα μωρά. Ναι είναι 2 αλλά κ γω δεν παω στα ακριβά.. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Κατερινα μου δεν σε ρώτησα με τις πληρωμές από το ΙΚΑ είσαι οκ; 

Αααχ ποναει το θεμα ΙΚΑ, δλδ ειναι ο μονος λογος που εχω γινει εξαλλη στη διαρκεια της εγκυμοσυνης!!! Σημερα με πληρωσαν την προτελευταια που περιμενα αλλα τα μισα γτ ειχαμε αργησει να την καταθεσουμε λεει ενω δεν ειχαν ραντεβου να παμε🙄 δεν βγαινει ακρη μαζι τους δυστυχως!! Περιμενω αλλη μια να πληρωθω 20 του μηνα και αλλη μια να καταθεσω!! Μετα ειναι η κανονικη αδεια κ ευχομαι να μη τους ξανα δω για χρονια😅 επισης ευχομαι να μπορουμε να καταθεσουμε μεσα στην καραντινα!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι είστε μια χαρά όλες και τα νινακια σας το ίδιο! @Xrisa95 όλα θα πάνε μια χαρά κορίτσι μου! Βλέπω ότι έχετε πλάνο και καλούς γιατρούς δίπλα σας!  Εμείς κορίτσια είμαστε καλά! Έχουμε πολύ καλή ανάπτυξη στο ύψος! Στο βάρος το ίδιο αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια! Το παιδί συνεχίζει να κοιμάται πολύ καλά την νύχτα αλλά μου βγάζει την πίστη την ημέρα μιας και δεν του αρέσει ο ύπνος 🤣 μάτι γαρίδα και θέλει όλη μέρα να του μιλάω!! Σε 10 μέρες θα γίνουμε 2 μηνών! Ακόμα δεν το πιστεύω! Τον θηλασμό τον σταμάτησα εδώ και αρκετό καιρό και δίνω μόνο ξενο πλέον και είμαστε και οι δύο χαρούμενοι! Οι κολικοί μας σταμάτησαν εντελώς με ένα φανταστικό σκεύασμα που μου έστειλε η φίλη μου από Γερμανία (sab Simplex) και έτσι μαγικά εξαφανίστηκαν! Χρειάζονται 2-3 μέρες για να δράσουν οι σταγόνες αλλά στο μωράκι μου έκανε θαύματα! Κατά τα άλλα μεγαλώνουμε γελάμε λέμε αγκου ξέρετε τα κλασικά που κάνουν τα μωρά και μας παίρνουν τα μυαλά 🥰♥️♥️
    • Καλησπέρα Ιωάννα μου!! Είμαστε πολύ καλά!! Ο μικρός όλο κ βελτιώνεται στο κάθισμα. Τον βάζω στο πάτωμα να καθήσει κ στέκεται όλο κ περισσότερο σε χρόνο χωρίς να πέφτει κ παίζει τέλεια!! Το βράδυ μου κοιμάται 11ωρο σερί κ το μεσημέρι έχω καταφέρει να μην κοιμάται στην αγκαλιά μου, αλλά στο κρεβάτι δίπλα μου να μου κρατάει το δάχτυλο 🤣. Πλέον ο ύπνος του είναι 3 μισάωρο τη μέρα. Το πρώτο με τη μαμά μου το πρωί, το δεύτερο με εμένα το μεσημέρι κ το τρίτο το απόγευμα με την πεθερά μου. Για τα δοντακια που λες πονάνε μέχρι να σκίσει το δόντι το ούλο, μετά ηρεμούν! Είναι θέμα κάποιων ημερών!! Τον παιδίατρο που ρώτησα εγώ για το τι μπορώ να βάλω στα δόντια του μου είπε από τζελ τίποτα, παρά μόνο λίγο ντεπον για να ηρεμήσει αν βλέπω ότι υποφέρει. Επίσης, λόγω των ούλων που είναι πρησμένα το ζεστό το φαγητό τον ερεθίζει κ κλαίει, οπότε του το κρυώνω και το δίνω και το τρώει μια χαρά! Πάντως για τον ύπνο είναι δύσκολο να μην κοιμάσαι κι εσύ. Μετά σέρνεσαι όλη μέρα. Πιπίλα σου παίρνει;; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που σου κοιμάται τόσο λίγο το βράδυ και σου ξυπνάει. Τουλάχιστον να σου κοιμόταν ένα 3ωρο σερί. Η φίλη μου που θηλάζει κι αυτή αποκλειστικά ο μπέμπης της επίσης κοιμάται στο στήθος και είναι από τα δικά μας ένα μήνα μικρότερος κοιμάται όλο το βράδυ σαν τον δικό μου μόνο με θηλασμό. Σου είπε πως μπορείς να το αλλάξεις;;
    • Κι εγω ψιλοπεθανα απ τον πονο αλλα καποιες κοπελες οντως δεν πονανε! 
    • Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι!  Επειδή είναι μεταχειρισμένο ίσως χρειάζεται να αλλαχτούν κάποια ανταλλακτικά.   Επίσης έχει σημασία το μέγεθος χοανης!  Τέλος να ξέρεις ότι τα οικιακά θήλαστρο (ακόμα και τα καλά τυπου medela) έχουν κάποια διάρκεια ζωής. Επειδή το μοτερακι που έχουν κάποια στιγμή εξασθενει..Αν δηλαδή η προηγούμενη ιδιοκτήτρια έκανε συχνές αντλήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί πλέον αυτά τα θηλαστρα να είναι "αδυναμα". Αν έχεις κάποιο κατάστημα medela κοντά μπορείς να πας για να σε κατατοπισουν και να δουν το θήλαστρο αν είναι εντάξει.  Πάντως για να θηλάζεις αποκλειστικά και να έχεις ένα μωρό που μεγαλώνει κανονικά εννοείται δεν είναι αυτή η παραγωγή σου αν αυτό σε αγχώνει!   
    • @Sotiria_94 εγω παλι σκέφτομαι εκεί αρχές Μαΐου να πάω να κάνω χέρια πόδια νυχια, μη σ πω κ μια βαφή τ μαλλι να είμαι έτοιμη. Να μην τ σκέφτομαι μετά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...