Μετάβαση σε περιεχόμενο

μωρακια αρχες του 2021

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η Ioann89 είπε:

Το ελπίζω!!! Μπορεί μετά να μας βολέψουν και να φοράμε νυχτικιές ! Τι να πω ! Την βαλίτσα ποτέ λέτε να των ετοιμάσετε; 

Μπορει ναι κ εγω το σκεφτηκα μια στιγμη να μας βολευουν μετα😜 εγω γι αυτο παραγγειλα τα νυκτικα για να αρχισω σιγα σιγα να τη φτιαχνω, θελω να παραγγειλω κ εσωρουχα μετα για την βαλιτσα και προς το τελος του μηνα θα την φτιαξω!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια, @Nefeliap μια χαρά σε βρίσκω!! @Ioann89 νυχτικιές θελουμε για καισαρική όχι πιτζάμες πολύ σωστά τις πήρες. Εγώ φοράω μόνο το καλοκαίρι, και εδω κ 2 βδομαδες γιατί ζεσταίνομαι.. Σκέφτομαι να πάρω με κοντό μανίκι ή καβαδούρα για να τις έχω για το καλοκαίρι. Σχετικά με τη βαλίτσα που ρώτησα εχθές το γιατρό δε μου είπε κάνε.. Κ σιγά μου λέει τι θα πάρεις νυχτικιές, παντόφλες, το νεσεσέρ σου κ 2 ρουχαλάκια εξόδου για τα μωρά. Αλλά θέλω όπως κ σεις τέλος του μήνα το πολύ να είναι έτοιμη να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσια, @Nefeliap μια χαρά σε βρίσκω!! @Ioann89 νυχτικιές θελουμε για καισαρική όχι πιτζάμες πολύ σωστά τις πήρες. Εγώ φοράω μόνο το καλοκαίρι, και εδω κ 2 βδομαδες γιατί ζεσταίνομαι.. Σκέφτομαι να πάρω με κοντό μανίκι ή καβαδούρα για να τις έχω για το καλοκαίρι. Σχετικά με τη βαλίτσα που ρώτησα εχθές το γιατρό δε μου είπε κάνε.. Κ σιγά μου λέει τι θα πάρεις νυχτικιές, παντόφλες, το νεσεσέρ σου κ 2 ρουχαλάκια εξόδου για τα μωρά. Αλλά θέλω όπως κ σεις τέλος του μήνα το πολύ να είναι έτοιμη να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.

Καλημερα!! Η νυχτικια βολευει κοντομανικη γιατι θα εχουμε κ ορους κτλ τις πρωτες μερες κ ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικο θα θελουν να μας κοιτανε κ απο κατω κ να κανουν αλλαγες κ στην τομη, οποτε θεωρω νυχτικια κοντομανικη ειναι το ιδανικο!! Οσο για τη βαλιτσα ναι δικιο εχει δεν θα παρουμε πολλα αλλα αμα τα χεις ετοιμα δεν τρεχεις τελευταια ωρα!!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Καλημερα!! Η νυχτικια βολευει κοντομανικη γιατι θα εχουμε κ ορους κτλ τις πρωτες μερες κ ειτε καισαρικη ειτε φυσιολογικο θα θελουν να μας κοιτανε κ απο κατω κ να κανουν αλλαγες κ στην τομη, οποτε θεωρω νυχτικια κοντομανικη ειναι το ιδανικο!! Οσο για τη βαλιτσα ναι δικιο εχει δεν θα παρουμε πολλα αλλα αμα τα χεις ετοιμα δεν τρεχεις τελευταια ωρα!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Άσε που ποτε δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Ειδικά με τα δίδυμα. Ας είμαστε εμείς έτοιμες καλού κακού. 

Επεξεργάστηκε από annie!

Κορίτσια έχετε ιδέα από κόστος κλινικής, γιατρού κλπ; Εγώ εχθές τον ρώτησα κ μου είπε 1400€ το τρίκλινο στην κλινική, 200€ για τον αναισθησιολόγο κ 1000€ αυτός για την καισαρική. Καλά μου φάνηκαν. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια έχετε ιδέα από κόστος κλινικής, γιατρού κλπ; Εγώ εχθές τον ρώτησα κ μου είπε 1400€ το τρίκλινο στην κλινική, 200€ για τον αναισθησιολόγο κ 1000€ αυτός για την καισαρική. Καλά μου φάνηκαν. 

Αα καλα ειστε εσεις εκει, εγω κλινικη δεν εχω ρωτησει ακομα να σου πω αλλα μου εχουν πει καπου τα ιδια με εσενα, οι περισσοτεροι γιατροι εδω παιρνουν 1.000 σε φυσιολογικο και 1.500 σε καισαρικη!! 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Αα καλα ειστε εσεις εκει, εγω κλινικη δεν εχω ρωτησει ακομα να σου πω αλλα μου εχουν πει καπου τα ιδια με εσενα, οι περισσοτεροι γιατροι εδω παιρνουν 1.000 σε φυσιολογικο και 1.500 σε καισαρικη!! 

Κρήτη αν θυμάμαι καλά; Πω ρε φίλε...

στις πριν 2 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κρήτη αν θυμάμαι καλά; Πω ρε φίλε...

Ναι Κρητη!! Τσιμπιμενοι οι γιατροι μας!! Και το 1500 της καισαρικης ξερω καποιους κ το εχουν κ πιο ψηλα!! Ασε..

Καλημέρα κορίτσια!!! @annie! πολύ χάρηκα που όλα ήταν καλά!!!! Μια χαρά οι τιμές, εμείς ακόμη δεν έχουμε ρωτήσει λέμε στον επόμενο υπέρηχο να ρωτήσουμε και για αυτά!!! Κι εγώ λέω να την ετοιμάσω τη βαλίτσα τέλος του μήνα, μου λείπουν όμως παντόφλες και εσώρουχα!!! 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sweetie79 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! @annie! πολύ χάρηκα που όλα ήταν καλά!!!! Μια χαρά οι τιμές, εμείς ακόμη δεν έχουμε ρωτήσει λέμε στον επόμενο υπέρηχο να ρωτήσουμε και για αυτά!!! Κι εγώ λέω να την ετοιμάσω τη βαλίτσα τέλος του μήνα, μου λείπουν όμως παντόφλες και εσώρουχα!!! 

Εγώ για τη βαλίτσα δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα😂😂😂 Από χθες χωρίζω τη λίστα για το τι θα παραγγείλω από κάθε μαγαζί κ ξεκίνησα να βάζω παραγγελίες. Πιστεύω μέχρι αύριο να τα έχω αγοράσει όλα. 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Sweetie79 είπε:

Κοριτσια απο hm εχει εσωρουχα εγκυμοσυνης πολυ βολικα και βαμβακερα, τα εχω σχεδον απο την αρχη κ τα χρησιμοποιω και σημερα παραγγειλα αλλα 5 για τη βαλιτσα!! Πηρα και 2 σουτιεν με δισταγμο βεβαια αλλα μου φανηκαν πιο στεθερα απο τα κλασσικα!

στις On 4/11/2020 at 6:04 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Οι τιμες των 1,2,3 με τα στρωματα μαζι βγαινουν περιπου οι ιδιες..η 4 μονο ειναι πολυ φθηνη.εσεις τι πηρατε ρε κοριτσια; Θεωρω περιττο λικνα καλαθουνες κλπ τζαμπα λεφτα για 3 μηνες μονο..

καλημέρα κορίτσι!

Δέν ξέρω αν έχεις καταλήξει κάπου απο ότι καταλαβα περιμενεις διδυμακια κοιταξε και στα mothercare που τα εχει μιση τιμη (εγώ έκλεισα την λευκή) απο κοντά που τις είδα είναι στιβαρες κατασκευές και καλής ποιότητας.

https://www.mothercare.gr/category-tags/50-se-epipla-gia-vrefiko-domatio

ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ:

κορίτσια είμαι ανάμεσα σε 2 καρότσια!Βάζω τα λίνκ αν έχετε καποια εμπειρια απο αυτα τα δυο θα με βοηθούσατε να καταλήξω😊

https://www.skroutz.gr/s/22691252/Lorelli-Bertoni-Crysta-3-in-1-Black.html?from=index_recently_viewed

https://www.skroutz.gr/s/21112576/Joie-Chrome-Travel-Set-3-in-1-Ember.html?from=sku_color_variations

στις πριν 13 ώρες, ο/η Sweetie79 είπε:

Α και μου ήρθε το νυχτικο και η ρόμπα και είμαι ικανοποιημένη. Όποια ενδιαφέρεται τα πήρα από moromou. gr. 

Να σε ρωτήσω πήρες κοντομανικη νυχτικια?

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sia1995 είπε:

ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΤΣΙ:

κορίτσια είμαι ανάμεσα σε 2 καρότσια!Βάζω τα λίνκ αν έχετε καποια εμπειρια απο αυτα τα δυο θα με βοηθούσατε να καταλήξω😊

https://www.skroutz.gr/s/22691252/Lorelli-Bertoni-Crysta-3-in-1-Black.html?from=index_recently_viewed

https://www.skroutz.gr/s/21112576/Joie-Chrome-Travel-Set-3-in-1-Ember.html?from=sku_color_variations

Κορίτσι Μ τι στο Joie έχω ακούσει πολύ καλά λόγια .κ εγώ δεν έχω κατάληξη κ τ κοιτάω!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια απο hm εχει εσωρουχα εγκυμοσυνης πολυ βολικα και βαμβακερα, τα εχω σχεδον απο την αρχη κ τα χρησιμοποιω και σημερα παραγγειλα αλλα 5 για τη βαλιτσα!! Πηρα και 2 σουτιεν με δισταγμο βεβαια αλλα μου φανηκαν πιο στεθερα απο τα κλασσικα!

Τα σπάνε τα σουτιέν της h&m από την αρχή της εγκυμοσύνης αυτά χρησιμοποιώ!!

στις πριν 5 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Τα σπάνε τα σουτιέν της h&m από την αρχή της εγκυμοσύνης αυτά χρησιμοποιώ!!

Έχει κ μπουστακια? σουτιέν έχω πάρει κ εγώ για μπουστακια δεν ξέρω.κ θα πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερο η ίδιο?γιατί λένε μετά την γέννα μεγαλώνει πολύ.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Dona90 είπε:

Έχει κ μπουστακια? σουτιέν έχω πάρει κ εγώ για μπουστακια δεν ξέρω.κ θα πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερο η ίδιο?γιατί λένε μετά την γέννα μεγαλώνει πολύ.

Δεν ξέρω αν έχει μπουστάκια. Εξ αρχής όταν δεν μου έκαναν τα δικά μου σουτιεν και πήρα, τα αγόρασα λίγο πιο μεγάλα οπότε ακόμα έχουν περιθώριο. Και έχω 2 ακόμα ένα νούμερο μεγαλύτερο. Πιστεύω για αρχή είμαι καλά.

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Dona90 είπε:

Κορίτσι Μ τι στο Joie έχω ακούσει πολύ καλά λόγια .κ εγώ δεν έχω κατάληξη κ τ κοιτάω!

έχω διαβασει και εγω καλά σχόλια αλλα δεν μου αρεσε πολυ εξωτερικα και σαν στυλ🤣

στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Εγώ για τη βαλίτσα δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα😂😂😂 Από χθες χωρίζω τη λίστα για το τι θα παραγγείλω από κάθε μαγαζί κ ξεκίνησα να βάζω παραγγελίες. Πιστεύω μέχρι αύριο να τα έχω αγοράσει όλα. 

Πωπω κοριτσια την υγεια μας να εχουμε κ εμεις κ τα μωρα μας αλλα πολλα λεφτα μαζεμενα, ο αντρας μου ειναι στα προθυρα εγκεφαλικου🤣

στις πριν 3 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!!! Πήρα μακρυμάνικες η αλήθεια είναι! Αλλά είναι φαρδιά τα μανίκια! Τι να πω ... ελπίζω να βολέψουν! Τα έχω ολα σπίτι και θέλουν πλύσιμο! Δεν έχω βαλίτσα έχω σάκο να σας πω την αλήθεια ! Και η που θα πάω σήμερα να αγοράσω η αλλιώς στον σάκο! 

στις Just now, ο/η Ioann89 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου!!! Πήρα μακρυμάνικες η αλήθεια είναι! Αλλά είναι φαρδιά τα μανίκια! Τι να πω ... ελπίζω να βολέψουν! Τα έχω ολα σπίτι και θέλουν πλύσιμο! Δεν έχω βαλίτσα έχω σάκο να σας πω την αλήθεια ! Και η που θα πάω σήμερα να αγοράσω η αλλιώς στον σάκο! 

Καλημερα κοριτσι😊 εε αμα ειναι φαρδια κ ανεβαινουν ανετα πιστευω να μην εχεις θεμα!! Οσο για τον σακο αν τα χωραει παρε αυτον καλε μην αγοραζεις αλλη!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Εσώρουχα δεν έχω δοκιμάσει να σ πω! Θα πάρω από το Ίντερνετ γιατί δεν ξέρω αν βγω σήμερα! Έχω πάρει μιας χρήσης ! Τα σουτιέν με βόλεψαν αυτά που είναι σαν μπουστακια να σ πω την αλήθεια! Δεν τα θέλω πολύ σκληρά! Πήρα και ένα από το πρεναταλ και είναι πιο σταθερο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα καλημέρα 🥰7/8 είναι γεννημένη 16η εβδομάδα θα κλείσουμε αύριο…Έχει άρνηση ύπνου εγώ αυτό παρατηρώ…Κοιμάται πολύ δύσκολα πλέον…και ήταν ένα μωράκι που μετά τις 40 μέρες δεν ξυπνούσε άντε καμία φορά μόνο…και εχθές ξύπνησε 15 φορές που λέει ο λόγος 😓 επίσης κοιμόταν μόνη της στην καλαθουνα ενώ τώρα την κοιμίζω αγκαλιά και μόλις την αφήνω ξυπνάει…είναι σε φάση που προσπαθεί να γυρίσει και λέει συμβαίνει αυτό πριν από κάθε με δεξιότητα μεγάλη  εσεις σε ποια εβδομάδα βρίσκεστε; @Barbiee
    • Καλημέρα κορίτσια! τελικά όντως οι περισσότερες έχουμε rainbow baby😔 αλλά σημασία έχει οτι πλέον κρατάμε τα μωράκια μας στην αγκαλιά και θα είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα 😍 εγω κορίτσια την εγκυμοσύνη μου την χαρηκα φουλ.. λίγο μέχρι τον 4ο μήνα είχα ετσι άγχος αν όλα πάνε καλά αλλά εντάξει! τελικά και εγώ θα στολίσω...το πήρα απόφαση οτι εμένα ο μπέμπης θα είναι μέσα στη γκρίνια πάντα..δεν γίνεται να μην κάνω τίποτα 🤷 και σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε να βγαίνουμε και καμιά βόλτα και ας κλαίει 🤷 @Fighter πότε γεννήθηκε η μικρούλα σου γιατί δεν θυμάμαι...σε λίγες μέρες δηλαδή θα περάσουμε και εμείς άλμα εε;😔 εχει γκρίνια; τι άλλο έχει;
    • Καλημέρα κορίτσι μου!! Τι ωραίαααα, το μικράκι σας μεγαλώνει. 👶💙 Ναι βέβαια να την κάνεις ξανά την καμπύλη αν δεν είναι σίγουρα τα αποτελέσματα γιατί είναι πολύ σημαντική. Αλήθεια, όταν νιώθεις τις συσπάσεις, τι ακριβώς αισθάνεσαι?? Εγώ κατά διαστήματα έχω πονάκια από κάτω, σαν κράμπες. Επίσης, όταν πηγαίνω τουαλέτα (για ουρα) και πάω να σηκωθώ δεν μπορώ αν ισιώσω για λίγο. Δηλαδή, σαν να πετρώνει η κοιλιά μου. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα επανέρχεται. Θα μπορούσε να είναι κάτι από τα δύο οι συσπάσεις???
    • Αννα μου καλημερα, να θυμασαι τα αγγελάκια σου αλλα να μην το βαζεις κατω! Εισαι παρα πολυ κοντα στο ουράνιο τοξο σου, θα το δεις θα ερθει πολυ πιο γρηγορα απ’οτι νομιζεις! Ευχομαι του χρονου να στολισεις με το μωρακι σου αγκαλια 🫂
    • Τι ωραία που το μάθατε μαζί!! Αυτές οι στιγμες δεν ξεχνιούνται ♥️🎁και τι όμορφο αυτό που λες! Ετσι ακριβώς να το ζήσει όποιος το επιθυμεί ♥️και εύχομαι με κάθε ευκολία χωρίς εμπόδια …μου δώσατε δύναμη που τα θυμήθηκα είχα μια δύσκολη νύχτα η μικρή μου περνάει άλματα του 4ος μήνα δεν κοιμηθήκαμε αλλά χαλάλι 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...