Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Δεν θα ήθελα να κάνω παιδί χωρίς πατέρα, αλλά από την άλλη αγαπώ τον άντρα μου, δεν θέλω να τον χάσω

Τότε στο ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα ξαναβρείτε σύντομα και μετά να ξαναδώσετε τη μάχη σας ενωμένοι  και να κάνετε και το μωράκι σας 😊.Δώσε του λίγο χρόνο να ηρεμήσει τότε και να δεις αν υπάρχει αγάπη θα γυρίσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Frid είπε:

Τότε στο ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να τα ξαναβρείτε σύντομα και μετά να ξαναδώσετε τη μάχη σας ενωμένοι  και να κάνετε και το μωράκι σας 😊.Δώσε του λίγο χρόνο να ηρεμήσει τότε και να δεις αν υπάρχει αγάπη θα γυρίσει.

Αυτό μου είπαν οι γονείς μου και ο γιατρός μου αλλά και εγώ δεν είμαι σε θέση να το υπομείνω....λέει ότι μαγαπαει και με νοιάζεται αλλά κουράστηκε....νομίζω ότι είμαι η μοναδική στα χρονικά που το ζω....

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Υπήρχαν παρεμβάσεις από την οικογένεια του και εμένα να του κάνω παράπονα, δεν δέχτηκαν το πρόβλημα του γιου τους και ο άντρας μου επηρεάστηκε...μόνο αυτό είχαμε

Κοινώς κακα πεθερικά... το μεγάλο του φάουλ για μένα είναι που αφήνει τους γονείς του να κάνουν κουμάντο και δεν τους βάζει στη θέση τους.

Όπως και να έχει όμως, επειδή είναι μεγάλο πλήγμα για τον αντρικό εγωισμό,  δως του λίγο χώρο και χρόνο και θα φανεί τι θα γίνει. Αν υπάρχει αγάπη,  θα κάνει πίσω,  θα μπει σε δεύτερη μοίρα ο εγωισμός και θα γυρίσει.

στις πριν 9 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Υπήρχαν παρεμβάσεις από την οικογένεια του και εμένα να του κάνω παράπονα, δεν δέχτηκαν το πρόβλημα του γιου τους και ο άντρας μου επηρεάστηκε...μόνο αυτό είχαμε

Τη πρόβλημα αν επιτρέπεται έχει ;

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Αχ αυτές οι οικογένειες! Το καλύτερο θα ήταν να βρείτε μια λύση με τον άντρα σου. Αν όπως λες τώρα έχει θυμό ασε να ξεθυμάνει και μίλησε του. Και χωρίς να συζητάτε τιποτα στις οικογένειες. Είναι άδικο να συμβαινει όλο αυτό κι αν σε αγαπάει πραγματικά θα καταλάβει ποιο ειναι το καλο του. Αν όχι συγγνώμη που θα το πω αλλά αυτός θα χάσει. Κυρίως κοιτα να προστατέψεις τον εαυτό σου από οτιδήποτε ερθει στην πορεία.

στις πριν 7 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

Τη πρόβλημα αν επιτρέπεται έχει ;

Ολιγοσπερμια γι'αυτό κάναμε εξωσωματική. Πρόσφατα ήρθα σε επαφή με τη μητέρα του μου έλεγε ότι ο γιατρός δεν αξίζει χαλάσαμε πολλά λεφτά να προσπαθήσουμε φυσικά και άλλα πολλά και τσακωθηκα μαζί της άσχημα και έφυγα απο το σπίτι της. Αυτό έγινε Σάββατο και την Τρίτη ο άντρας μου σε δικηγόρο. Να πω ότι είμαι και από Λάρισα και είχαμε και τους σεισμούς.

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Nia2021 είπε:

Για μένα προσωπικά το θέμα αυτό δεν πρέπει να μεταφέρεται σε τρίτα πρόσωπα και σίγουρα καθόλου σε συγγενικά πρόσωπα. Είναι δυνατόν να πεις στην οικογένεια κάποιου ανθρώπου ότι έχει πρόβλημα; Φυσικά και θα αντιδράσει και δεν θα το αποδεχτεί. Φυσικά και θα δημιουργηθούν άπειρα προβλήματα που πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε χωρισμό. Αυτό το θέμα πρέπει αυστηρά να κρατηθεί στο ζευγάρι. Εγώ μόνο σε κάτι φίλες που ακολουθούν την ίδια διαδικασία το έχω πει, σε κανέναν άλλο!! Λάθος μεγάλο να μάθει η οικογένεια του άντρα σου ότι έχει πρόβλημα. Για μπες λίγο στην θέση του... Πρέπει να αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας γιατί θα υποστούμε τις  συνέπειες.., πριν αρχίζουμε να λέμε πράγματα που θα βλάψουν εμάς στο τέλος. Οι σχέσεις ενός ζευγαριού είναι δύσκολες πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζει ένα τέτοιο μεγάλο πρόβλημα... Αν χαθούν οι ισορροπίες η σχέση θα έρθει σε ρήξη. Πρέπει να φροντίζουμε την σχέση μας και τον άνθρωπο μας όπως και τον εαυτό μας κρατώντας ισορροπίες και όχι επιρρίπτοντας ευθύνες. Κανείς δεν είναι δεδομένος στην ζωή μας και δεν πρέπει να φερόμαστε σαν να είναι. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο σίγουρα υπάρχουν ενδείξεις πριν... Κρίμα για σένα κορίτσι, αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον στην ζωή σου αν δεν το θέλει. Λυπάμαι για την τόσο δύσκολη κατάσταση που έχεις περιέλθει αλλά πρέπει να φανείς δυνατή. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά, να σκεφτόμαστε θετικά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ισως υπάρχει κάτι πιο συμβατό για εσένα εκεί έξω... Με αγάπη τα λέω, αν και είμαι λίγο αυστηρή το ξέρω, αλλά η ζωή δεν είναι εύκολη όπως πολύ καλά ξέρουμε όλες εδώ μέσα.... ♥️

Ολιγοσπερμια γι'αυτό κάναμε εξωσωματική. Πρόσφατα ήρθα σε επαφή με τη μητέρα του μου έλεγε ότι ο γιατρός δεν αξίζει χαλάσαμε πολλά λεφτά να προσπαθήσουμε φυσικά και άλλα πολλά και τσακωθηκα μαζί της άσχημα και έφυγα απο το σπίτι της. Αυτό έγινε Σάββατο και την Τρίτη ο άντρας μου σε δικηγόρο. Να πω ότι είμαι και από Λάρισα και είχαμε και τους σεισμούς.

Το πρόβλημα που λες κοριτσι μου θεωρώ ότι είναι από τα light.σκεψου άλλες περιπτώσεις με αζωοσπερμια ή τερατοσπερμια.  Δεν είναι να πέφτει στα πατώματα. Τα πεθερικά σου κακώς ανακατευτηκαν.  Θα έπρεπε να το διαχειριστεί αλλιώς ο άντρας σου. Πιστεύω αν αφήσεις να περάσει λίγο διάστημα θα το μετανιώσει.

Κορίτσι μου συγγνώμη που θα πάρω θέση και θα σου πω τη γνώμη μου! 

Για μένα, με αρκετά μεγάλη σιγουριά θα σου πω ότι και κάποιος άλλος είναι ο λόγος. Ακόμα και θυμό να έχει που τσακωθηκες με την μητέρα του και απογοητευμένος να είναι με την εξωσωματική και το πρόβλημα του, στον δικηγόρο κατευθείαν δεν πας! Θα τσακωθείς, θα προσπαθήσεις να βρεις λύση, θα απογοητευτεις κτλ κτλ κ μετά θα καταλήξεις στο δικηγόρο! Δλδ αν του έλεγες οκ χωρίζουμε, θα κάνατε τα χαρτιά του διαζυγίου; Έτσι απλά; 

Συγγνώμη και πάλι που παίρνω θέση σε ένα τόσο λεπτό και προσωπικό θέμα, αλλά θεωρώ ότι κάτι άλλο συμβαίνει και αυτό ήταν η αφορμή!

Να προσέχεις τον εαυτό σου!❤️🙏

Κατάλαβα δύστυχος και εμένα τα πεθερικά δεν το έχουν δεχτεί αλλά εμείς απλά δεν τους ακούμε πλέον λυπάμαι κοπέλα μου!

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Αυτό μου είπαν οι γονείς μου και ο γιατρός μου αλλά και εγώ δεν είμαι σε θέση να το υπομείνω....λέει ότι μαγαπαει και με νοιάζεται αλλά κουράστηκε....νομίζω ότι είμαι η μοναδική στα χρονικά που το ζω....

Το λες και μόνη σου λοιπον ,άνθρωπος είναι και αυτός και δεν έχουν όλοι την ίδια δύναμη ,αυτόν να πάρει το χρόνο του να ξεκουραστεί να ηρεμήσει το μυαλό του να ξεκουραστείς και εσυ να το δεις πιο ήρεμα για να βρείτε αργότερα τα σωστά λόγια και την ψυχραιμία να συζητήσετε να δείτε αν μπορείτε να ξανά είστε μαζί !!!Τωρα εν βρασμό ψυχής δεν βγαίνει τίποτα καλο να πιέζεις καταστάσεις ,καλη δύναμη κορίτσι μου.😔

στις πριν 16 λεπτά, ο/η TRigirl είπε:

Για μένα προσωπικά το θέμα αυτό δεν πρέπει να μεταφέρεται σε τρίτα πρόσωπα και σίγουρα καθόλου σε συγγενικά πρόσωπα. Είναι δυνατόν να πεις στην οικογένεια κάποιου ανθρώπου ότι έχει πρόβλημα; Φυσικά και θα αντιδράσει και δεν θα το αποδεχτεί. Φυσικά και θα δημιουργηθούν άπειρα προβλήματα που πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε χωρισμό. Αυτό το θέμα πρέπει αυστηρά να κρατηθεί στο ζευγάρι. Εγώ μόνο σε κάτι φίλες που ακολουθούν την ίδια διαδικασία το έχω πει, σε κανέναν άλλο!! Λάθος μεγάλο να μάθει η οικογένεια του άντρα σου ότι έχει πρόβλημα. Για μπες λίγο στην θέση του... Πρέπει να αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας γιατί θα υποστούμε τις  συνέπειες.., πριν αρχίζουμε να λέμε πράγματα που θα βλάψουν εμάς στο τέλος. Οι σχέσεις ενός ζευγαριού είναι δύσκολες πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζει ένα τέτοιο μεγάλο πρόβλημα... Αν χαθούν οι ισορροπίες η σχέση θα έρθει σε ρήξη. Πρέπει να φροντίζουμε την σχέση μας και τον άνθρωπο μας όπως και τον εαυτό μας κρατώντας ισορροπίες και όχι επιρρίπτοντας ευθύνες. Κανείς δεν είναι δεδομένος στην ζωή μας και δεν πρέπει να φερόμαστε σαν να είναι. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε αυτό το σημείο σίγουρα υπάρχουν ενδείξεις πριν... Κρίμα για σένα κορίτσι, αλλά δεν μπορείς να κρατήσεις κάποιον στην ζωή σου αν δεν το θέλει. Λυπάμαι για την τόσο δύσκολη κατάσταση που έχεις περιέλθει αλλά πρέπει να φανείς δυνατή. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά, να σκεφτόμαστε θετικά και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ισως υπάρχει κάτι πιο συμβατό για εσένα εκεί έξω... Με αγάπη τα λέω, αν και είμαι λίγο αυστηρή το ξέρω, αλλά η ζωή δεν είναι εύκολη όπως πολύ καλά ξέρουμε όλες εδώ μέσα.... ♥️

Δεν ήθελα να το πούμε.... εκείνος επέμενε....αλλά κοίτα τώρα τα αποτελέσματα....

στις πριν 57 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Αγαπημένα μου κορίτσια. Διαβάζω τόσο καιρο τα νέα σας σε άλλες ευχάριστα σε άλλες δυσάρεστα και δεν συμμετείχα πουθενά. Για εμένα το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης τελείωσε, καθώς και το όνειρο να γίνω μητέρα έληξε μαζί και με όλα τα άλλα. Ο άντρας μου, μου ζήτησε διαζύγιο και σε λίγες μέρες θα αρχίσει το τέλος μας. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είμαι, δεν ξέρω τι χρειάζομαι; Γιατρό, ψυχολόγο δικηγόρο; Δεν μπορώ να τον μεταπεισω με τίποτα....ένα μήνα πριν η αποτυχημένη εξωσωματική και τώρα αυτό.... εύχομαι καμία να μην έρθει στη θέση μου

Τι λες κορίτσι μου! Τι είναι αυτά που μας λες! Έχω ανατριχιάσει... Δεν έχω να σου πω κάτι, ειλικρινά...

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Tonakiv είπε:

Κορίτσι μου συγγνώμη που θα πάρω θέση και θα σου πω τη γνώμη μου! 

Για μένα, με αρκετά μεγάλη σιγουριά θα σου πω ότι και κάποιος άλλος είναι ο λόγος. Ακόμα και θυμό να έχει που τσακωθηκες με την μητέρα του και απογοητευμένος να είναι με την εξωσωματική και το πρόβλημα του, στον δικηγόρο κατευθείαν δεν πας! Θα τσακωθείς, θα προσπαθήσεις να βρεις λύση, θα απογοητευτεις κτλ κτλ κ μετά θα καταλήξεις στο δικηγόρο! Δλδ αν του έλεγες οκ χωρίζουμε, θα κάνατε τα χαρτιά του διαζυγίου; Έτσι απλά; 

Συγγνώμη και πάλι που παίρνω θέση σε ένα τόσο λεπτό και προσωπικό θέμα, αλλά θεωρώ ότι κάτι άλλο συμβαίνει και αυτό ήταν η αφορμή!

Να προσέχεις τον εαυτό σου!❤️🙏

Στα 2,5 χρόνια που είμαστε μαζί έχουμε τσακωθεί 4-5 φορές για την παρεμβατικότητα των δικών του....μέχρι λεφτά τους δανεισαμε....μεταξύ μας ήμασταν πολύ καλά όταν ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους και κάνουν υποδείξεις γίνονται οι καυγάδες.... δυστυχώς είναι που μαμακιας.....μου είπε ότι δεν με αντέχει άλλο και έχει χαθεί η πίστη και ο σεβασμός. Δεν με εμπιστεύεται....όλα αυτά γιατί οι δικοί του του είπαν ότι είμαι ανεπιθύμητη....

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Ελα βρε κοριτσι μου κι εγω στενοχωρηθηκα τωρα με σενα... 

Τι να πω; Αυτα ειναι πολυ δυσκολα πραγματα! 
Να το συζητήσετε παντως το θεμα παλι μην το αφήσετε ετσι! Να δείτε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι φταίει! Αγχώνεται και τα λεει ολα αυτα; Υπήρχε απο πριν κατι και απλα τωρα βγήκε στην επιφάνεια; Να κατσει κατω σαν ενήλικας και να πει τι φταίει και ήρθατε μεχρι εδω... 
Και ΕΛΕΟΣ με τους τρίτους!!! Ο καθένας να κοιτάζει τη δουλεια του! Εγω για αυτο δεν ειπα σε κανεναν για την εξωσωματικη, κυρίως στα πεθερικά μου!!! 
Ολοι αυτοί που ανακατεύονται έχουν κανει τον κύκλο τους, να κανετε κι εσεις τον δικο σας οπως γουστάρετε κι αν γουστάρετε!!!! 
Θα βρεις δύναμη εκει που δε το περιμενεις και θα προχωρήσεις είτε με τον αντρα σου είτε μονη!!!

Ειμαστε μαζι σου!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

Στα 2,5 χρόνια που είμαστε μαζί έχουμε τσακωθεί 4-5 φορές για την παρεμβατικότητα των δικών του....μέχρι λεφτά τους δανεισαμε....μεταξύ μας ήμασταν πολύ καλά όταν ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους και κάνουν υποδείξεις γίνονται οι καυγάδες.... δυστυχώς είναι που μαμακιας.....μου είπε ότι δεν με αντέχει άλλο και έχει χαθεί η πίστη και ο σεβασμός. Δεν με εμπιστεύεται....όλα αυτά γιατί οι δικοί του του είπαν ότι είμαι ανεπιθύμητη....

Η έμπιστοσυνη που κολλάει δεν καταλαβαίνω. Και οι δικοί του θα επρεπε να ντρέπονται.  Περνάτε την πιο δύσκολη φάση σας και έχετε κι αυτούς να σας πρεσαρουν περισσότερο. Ντροπή!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Alexouli είπε:

Η έμπιστοσυνη που κολλάει δεν καταλαβαίνω. Και οι δικοί του θα επρεπε να ντρέπονται.  Περνάτε την πιο δύσκολη φάση σας και έχετε κι αυτούς να σας πρεσαρουν περισσότερο. Ντροπή!

Ε μα ναι!!! ΕΛΕΟΣ! 

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Alexouli είπε:

Υποστηρίζουν το χωρισμό μας και τον υποκινούν κιόλας....δεν δέχονται ότι ένα μήνα μετά έχω κακή ψυχολογία και ότι οι ορμόνες μου ακόμα χορεύουν.... πρόκειται για ανθρώπους που ζουν στο δικό τους κόσμο.... 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Alexouli είπε:

Εμπιστοσύνη γιατί μάλωσα με τη μάνα του και έφυγα. Και ότι δεν την σέβομαι.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Nia2021 είπε:

Αγαπημένα μου κορίτσια. Διαβάζω τόσο καιρο τα νέα σας σε άλλες ευχάριστα σε άλλες δυσάρεστα και δεν συμμετείχα πουθενά. Για εμένα το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης τελείωσε, καθώς και το όνειρο να γίνω μητέρα έληξε μαζί και με όλα τα άλλα. Ο άντρας μου, μου ζήτησε διαζύγιο και σε λίγες μέρες θα αρχίσει το τέλος μας. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είμαι, δεν ξέρω τι χρειάζομαι; Γιατρό, ψυχολόγο δικηγόρο; Δεν μπορώ να τον μεταπεισω με τίποτα....ένα μήνα πριν η αποτυχημένη εξωσωματική και τώρα αυτό.... εύχομαι καμία να μην έρθει στη θέση μου

Κορίτσι, διαβάζοντας από τα παρακάτω posts πως μετά από έναν σας καβγά πήγε κατευθείαν σε δικηγόρο θα συμφωνήσω απόλυτα με την @Tonakivπως κάτι άλλο παίζει... 

Υποστηρίζουν το χωρισμό μας και τον υποκινούν κιόλας....δεν δέχονται ότι ένα μήνα μετά έχω κακή ψυχολογία και ότι οι ορμόνες μου ακόμα χορεύουν.... πρόκειται για ανθρώπους που ζουν στο δικό τους κόσμο.... 

Μα δεν είναι μόνο θέμα ορμονών και ψυχολογίας. Θα έπρεπε να είναι δίπλα σας και να σας στηριζουν και όχι να βάζουν εμπόδια και από πάνω. Ντροπή τους. Αντε τώρα γιατί και εγώ έχω κακια πεθερά και ξέρω πώς είναι. Αλλά εγώ την βάζω στη θέση της (με αυτό εννοώ ότι απλά δεν υπάρχει για μενα). Ούτε επισκέψεις, ούτε τηλεφωνήματα ούτε τίποτα.  Έχει και αυτή έρωτα με τον γιο της και μην της τον θίξουμε.

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

2,5 χρόνια είστε μαζί στο σύνολο;

Ω Θεέ μου!!! Βρε κορίτσι μου αν δεν καταλαβαινει εκείνος ποιο είναι το καλό του και ακούει την μαμά του συγνώμη κιόλας αλλά τι τον θες. Αργότερα αν κάνετε και παιδι τι θα γίνει με τις τόσες παρεμβάσεις? Αχ δεν θέλω να λεω μεγάλα λόγια αλλά κάθε εμπόδιο για καλό θα πω !  Μήπως πρέπει να ξανα σκεφτείς κ εσύ την σχέση αυτή.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Nia2021 είπε:

Ναι συγγνώμη που το λέω αλλά ούτε και αυτός σε σέβεται με το να πάει κατευθείαν στον δικηγόρο, επειδή σηκώθηκες και έφυγες. Μοναχοπαιδι είναι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...