Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 2:36 ΜΜ, ο/η Nansi είπε:

Λοιπόν κορίτσια καλησπέρα....πήγα σήμερα και πήρα τα φάρμακα της εξωσωματικής από το φαρμακείο και έχω το εξής ερώτημα, μην γελάσετε, ... Τόσες ένεσεις τι θα τις κάνωω?? 😱 

Και να φανταστείτε δεν έχω πάει ακόμα εοπυυ να πάρω και τις υπόλοιπες....

Πείτε μου σας παρακαλώ στην διέγερση πόσες κάνατε και επίσης κάνουμε ενέσεις και μετά την ωοληψια??

Expand  

Καλησπερα κοριτσι μου!!! 
Οντως πολλες ενέσεις κανουμε, σουρωτηρακια κανονικα! Εγω εκανα μεχρι και τον πρώτο υπέρηχο, τις ενέσεις προγεστερονης που έκανα τις συνέχισα μεχρι τοτε! 
Καλη αρχη να εχεις!!! 🥰🥰🙏

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλη τη κοριτσοπαρέα.Είχα καιρό να γράψω και με ειχε φάει το άγχος της αναμονής.Κοντευει ο καιρος αρχες Μαιου περνάω επιτροπη.Πηγα στη μονάδα εξωσωματικης μου να τσεκαρουμε τα χαρτιά,όλα καλά.Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε οτι η επιτροπή εγκρίνει 2 προσπάθειες απο την μέγιστη δοσολογια παραπάνω απο 3000 μοναδες η καθεμία.Επειδή έχω πολυκυστικες δεν θα πάρω παρα πολυ ελαφρια δοση λόγω μεγαλου κινδυνου υπερδιεγερσης.Φανταστειτε μου είπε οτι θα μου γραψει την μεγιστη δοσολογια να πάρω απο το φαρμακείο αλλα θα χρησιμοποιήσω πολυ λιγο.Σαν αποτελεσμα θα εχω 4 ισως και πιο πολλες προσπάθειες με τις 2 αυτες δόσεις.Κοριτσια μακαρι να πανε ολα καλα και θα τα δωρίσω αν δε τα χρειαστω όλα σε κάποια κοπέλα που τα χρειάζεται.

Δημοσίευση

Να συμπληρώσω οτι εκτός του κινδυνου υπερδιεγερσης μου ειπε οτι οσες εχουμε ΣΠΩ κανουμε ετσι κι αλλιως πολλα ωαρια αλλα χανουνε στην ποιοτητα.Αυτο με στεναχωρεσε λιγακι.Μου ειπε οτι περιπτωσεις σαν την δικη μου κανουν πανω απο 15 ωαρια αλλα θα προσπαθησει να φτιαξει την ποιοτητα.Με ενδοκρινολογο που με ειδε και μ εγραψε γκλουκοφαζ εφτιαξε λιγο το ενδομητριο και τον κυκλο μου(πλεον ερχεται σταθερα με αποκλιση 2-3 μερες)Αυτα τα νεα μου κοριτσακια σορυ αν σας ζαλισα με την πολυλογια

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 4:49 ΜΜ, ο/η Νικολίνι είπε:

Να συμπληρώσω οτι εκτός του κινδυνου υπερδιεγερσης μου ειπε οτι οσες εχουμε ΣΠΩ κανουμε ετσι κι αλλιως πολλα ωαρια αλλα χανουνε στην ποιοτητα.Αυτο με στεναχωρεσε λιγακι.Μου ειπε οτι περιπτωσεις σαν την δικη μου κανουν πανω απο 15 ωαρια αλλα θα προσπαθησει να φτιαξει την ποιοτητα.Με ενδοκρινολογο που με ειδε και μ εγραψε γκλουκοφαζ εφτιαξε λιγο το ενδομητριο και τον κυκλο μου(πλεον ερχεται σταθερα με αποκλιση 2-3 μερες)Αυτα τα νεα μου κοριτσακια σορυ αν σας ζαλισα με την πολυλογια

Expand  

Ειδες κοντεύει ο καιρός... 

Με το καλο κοριτσι μου!!! Να εχεις μια πολυ καλη αρχη, με υγιή ωάρια και ποιοτικά για να σου δώσουν εμβρυακι!! 🥰

Να μας πεις οταν ξεκινήσεις να σου στείλουμε θετικά vibes!! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:07 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Ειδες κοντεύει ο καιρός... 

Με το καλο κοριτσι μου!!! Να εχεις μια πολυ καλη αρχη, με υγιή ωάρια και ποιοτικά για να σου δώσουν εμβρυακι!! 🥰

Να μας πεις οταν ξεκινήσεις να σου στείλουμε θετικά vibes!! 

Expand  

Δε ξερεις ποσο σ ευχαριστώ!!!!Και για σενα το ιδιο!!!Ποτε ξεκινας?

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:22 ΜΜ, ο/η Νικολίνι είπε:

Δε ξερεις ποσο σ ευχαριστώ!!!!Και για σενα το ιδιο!!!Ποτε ξεκινας?

Expand  

Θα παω αυτη την εβδομάδα που μας ερχεται στον εξωσωματικό μου για οδηγίες... 

Ακομα δεν ξερω! Θα δουμε! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:27 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Θα παω αυτη την εβδομάδα που μας ερχεται στον εξωσωματικό μου για οδηγίες... 

Ακομα δεν ξερω! Θα δουμε! 

Expand  

Εγω περναω επιτροπη 12 μαιου και η περιοδος ερχεται 24-25 οποτε λεει ο ντοκτορ μπορει να ξεκινησουμε τοτε.Θα δειξει...Εσυ επιτροπη περασες?

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:47 ΠΜ, ο/η FAITH_ είπε:

Την πρώτη φορά μου τις δώσανε έτσι , χωρίς να μου πουν να κάνω την εξέταση . Την δεύτερη φορά επίσης , είχα κάνει μόνο εμβρυομεταφορά και πάλι τα ίδια .. Την τρίτη άλλαξα γιατρό και κέντρο κι εκεί με βάλανε να κάνω καμπύλη ζαχάρου και θρομβοφιλία.. Κληρονομική δεν είχα ,επίκτητη ήταν λίγο τσιμπημένη .. Ο αίματολόγος μου είπε ότι αυτή η εξέταση αν δείξει θετικό αποτέλεσμα ξαναγίνεται για επιβεβαίωση διότι είναι πολύ ευαίσθητες αυτές οι τιμές . Όταν την ξαναέκανα οι τιμές ήταν απολύτως φυσιολογικές και μου είπε ότι θα με ξαναδεί όταν με το καλό μείνω έγκυος στην 7η εβδομάδα για να δούμε τι γίνεται ..Την τρίτη φορά μου έδωσε αγωγή με αντιπηκτικές αλλά με πολύ λιγότερες μονάδες σε σχέση με τις προηγούμενες φορές .. Στη περίπτωση μου θεωρώ ότι δεν έφταιξε αυτό για τις παλίνδρομες αλλά καλό είναι να πέρνουμε ένα καλό ιστορικό και να κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις για να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο μιας αποβολής εφόσον περνάει από το χέρι μας.. Αυτό βέβαια προυποθέτει και γιατρό συνεργάσιμο και επαγγελματία στη δουλειά του που είναι μία άλλη μεγάλη συζήτηση αυτή !

Expand  

Νομίζω ότι σε περιπτώσεις αποβολών ο ίδιος ο γυναικολόγος είναι ανεπαρκής για τη διερεύνηση. Θεωρώ ότι καλύτερο είναι να απευθυνόμαστε σε κάποιο τμήμα καθ᾽ έξιν αποβολών δημόσιου μαιευτηρίου. 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 4:44 ΜΜ, ο/η Νικολίνι είπε:

Καλησπέρα σε όλη τη κοριτσοπαρέα.Είχα καιρό να γράψω και με ειχε φάει το άγχος της αναμονής.Κοντευει ο καιρος αρχες Μαιου περνάω επιτροπη.Πηγα στη μονάδα εξωσωματικης μου να τσεκαρουμε τα χαρτιά,όλα καλά.Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε οτι η επιτροπή εγκρίνει 2 προσπάθειες απο την μέγιστη δοσολογια παραπάνω απο 3000 μοναδες η καθεμία.Επειδή έχω πολυκυστικες δεν θα πάρω παρα πολυ ελαφρια δοση λόγω μεγαλου κινδυνου υπερδιεγερσης.Φανταστειτε μου είπε οτι θα μου γραψει την μεγιστη δοσολογια να πάρω απο το φαρμακείο αλλα θα χρησιμοποιήσω πολυ λιγο.Σαν αποτελεσμα θα εχω 4 ισως και πιο πολλες προσπάθειες με τις 2 αυτες δόσεις.Κοριτσια μακαρι να πανε ολα καλα και θα τα δωρίσω αν δε τα χρειαστω όλα σε κάποια κοπέλα που τα χρειάζεται.

Expand  

Καλή αρχή κορίτσι! Εύχομαι τα καλύτερα να μην αργήσουν! Θετική σκέψη και πίστη μόνο! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:36 ΜΜ, ο/η Vasilique είπε:

Καλή αρχή κορίτσι! Εύχομαι τα καλύτερα να μην αργήσουν! Θετική σκέψη και πίστη μόνο! 

Expand  

Σ ευχαριστώ!!!!Βεβαια σκέφτομαι και την στραβη,ο γιατρος μας ειπε 40%,τωρα αν το ειπε για να με καθησηχασει δε ξερω.Να πω επισης οτι βελτιωθηκε με τα προφερτιλ το σπερμα σε ποσοστο που δεν το περιμενα,κοριτσια κανουν δουλεια,αλλα του εκοψα τσιγαρο και πιτογυρα παραλληλα.

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:30 ΜΜ, ο/η Νικολίνι είπε:

Εγω περναω επιτροπη 12 μαιου και η περιοδος ερχεται 24-25 οποτε λεει ο ντοκτορ μπορει να ξεκινησουμε τοτε.Θα δειξει...Εσυ επιτροπη περασες?

Expand  

Οχι δεν περναω επιτροπή! 
Για να δουμε τι θα μου πει κι εμενα για ποτε θα μπορω να ξεκινήσω... 

Κοντεύεις εσυ κοριτσι μου!! Κανε τις δουλειες σου τωρα γιατι μετα θα αραξεις οσο μπορεις... 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:52 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Οχι δεν περναω επιτροπή! 
Για να δουμε τι θα μου πει κι εμενα για ποτε θα μπορω να ξεκινήσω... 

Κοντεύεις εσυ κοριτσι μου!! Κανε τις δουλειες σου τωρα γιατι μετα θα αραξεις οσο μπορεις... 

Expand  

Εντάξει όλα θα τα κάνουμε ολες μας,στο χερι μας ειναι οχι στο δικο τους.Εγω θεωρω τον εαυτο μου υπερτυχερο,ασχετως αποτελεσματος γιατι εχω πληρωσει λογω της δουλειας του αντρα μου πολυ ελαχιστα χρηματα.Μονο τις εξετασεις και τις επισκεψεις στο γιατρο.Θα την κανω στο ΝΝΑ που εχει δικο του κεντρο εξωσωματικης.Το θιγω γιατι αυτην την εποχη,εφοσον εχω δει τι κοστιζουν,το να κανει μια κοπελα εξωσωματικη στη ξεφτιλα να δωσει ενα 5χιλιαρο.και λιγα λεω.Στεναχωριεμαι γιατι πολλα ζευγαρια περιμενουν αναστολες και επιδοματα και πραγματικα πεινανε και στερουνται για να κανουν εξετασεις και επεμβασεις.Η καρδια μου θα ναι παντα μαζι τους.

Δημοσίευση

Να θεσω και δημοσια οτι οποιο ζευγαρι που εχει χαμηλο εισοδημα (και ανεργοι)που το οριο οριζεται απο εφορια κτλ,ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να παει να κανει εξωσωματικη στο Ναυτικο Νοσοκομειο Αθηνων,μια καινουρια μοναδα που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλες.Οι ανθρωποι καταπληκτικοι,οι Γιατροι μια χαρά.Κοιταξτε το οσοι  θελετε.

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:59 ΜΜ, ο/η Νικολίνι είπε:

Εντάξει όλα θα τα κάνουμε ολες μας,στο χερι μας ειναι οχι στο δικο τους.Εγω θεωρω τον εαυτο μου υπερτυχερο,ασχετως αποτελεσματος γιατι εχω πληρωσει λογω της δουλειας του αντρα μου πολυ ελαχιστα χρηματα.Μονο τις εξετασεις και τις επισκεψεις στο γιατρο.Θα την κανω στο ΝΝΑ που εχει δικο του κεντρο εξωσωματικης.Το θιγω γιατι αυτην την εποχη,εφοσον εχω δει τι κοστιζουν,το να κανει μια κοπελα εξωσωματικη στη ξεφτιλα να δωσει ενα 5χιλιαρο.και λιγα λεω.Στεναχωριεμαι γιατι πολλα ζευγαρια περιμενουν αναστολες και επιδοματα και πραγματικα πεινανε και στερουνται για να κανουν εξετασεις και επεμβασεις.Η καρδια μου θα ναι παντα μαζι τους.

Expand  

Και αληθεια λες!!! 
Πολλα χρηματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Και μαζι με αυτο φαρμακα, γιατροί, κλινική, εξετασεις και αποτυχίες... 

Ευχομαι να ερθει γρηγορα το αποτέλεσμα για ολα τα κορίτσια για να τελειωσει γρηγορα αυτος ο «γολγοθάς»! Καλη επιτυχια απο καρδιάς σε ολες! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:07 ΜΜ, ο/η JNtina είπε:

Και αληθεια λες!!! 
Πολλα χρηματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Και μαζι με αυτο φαρμακα, γιατροί, κλινική, εξετασεις και αποτυχίες... 

Ευχομαι να ερθει γρηγορα το αποτέλεσμα για ολα τα κορίτσια για να τελειωσει γρηγορα αυτος ο «γολγοθάς»! Καλη επιτυχια απο καρδιάς σε ολες! 

Expand  

Καλη επιτυχια σε ολες με πολλες αγκαλιτσες!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε;;; Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά απλά λόγο πόλης δουλειάς είναι δύσκολο να γράφω συνέχεια! Τα νέα μου είναι ότι πάω για 3η υστεροσκοπιση μέσα σε 5 χρόνια! 
ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα όπου να της κρατάει η περίοδος 25 με 30 ημέρες όχι ο κύκλος αλλά το αίμα! Και αν ναι τη είχε; Την πρώτη φορά που έκανα είχα έτσι και ήταν πολύποδες τώρα φοβάμαι τη θα είναι γιατί έτσι είναι μετά από την αποβολή! 

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:26 ΜΜ, ο/η kaposetsi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια πως είστε;;; Διαβάζω τα νέα σας καθημερινά απλά λόγο πόλης δουλειάς είναι δύσκολο να γράφω συνέχεια! Τα νέα μου είναι ότι πάω για 3η υστεροσκοπιση μέσα σε 5 χρόνια! 
ηθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα όπου να της κρατάει η περίοδος 25 με 30 ημέρες όχι ο κύκλος αλλά το αίμα! Και αν ναι τη είχε; Την πρώτη φορά που έκανα είχα έτσι και ήταν πολύποδες τώρα φοβάμαι τη θα είναι γιατί έτσι είναι μετά από την αποβολή! 

Expand  

καλησπέρα!δε ξερω τι να σου πω αλλα σου στελνω θετικη ενεργεια και αν μπορεις να πας να το κοιταξεις οσο μπορεις πιο γρηγορα!

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 6:26 ΜΜ, ο/η kaposetsi είπε:

Expand  

Κοριτσι μου εμενα μια φορα κρατησε 20 μερες κ ηταν ενας μεγαλος πολυποδας.ευχομαι να πανε ολα καλα

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 5:51 ΜΜ, ο/η Νικολίνι είπε:

Σ ευχαριστώ!!!!Βεβαια σκέφτομαι και την στραβη,ο γιατρος μας ειπε 40%,τωρα αν το ειπε για να με καθησηχασει δε ξερω.Να πω επισης οτι βελτιωθηκε με τα προφερτιλ το σπερμα σε ποσοστο που δεν το περιμενα,κοριτσια κανουν δουλεια,αλλα του εκοψα τσιγαρο και πιτογυρα παραλληλα.

Expand  

Κορίτσι να ξέρεις το κόψιμο του τσιγάρου κάνει διαφορά, εγω δε το πιστεύα

Δημοσίευση

Κοριτσια να σας ρωτησω στην αποβολη οταν πονας επιτρεπεται να παρουμε καποιο παυσιπονο; Δεν ρωτησα τον γιατρο κ εγω...απο το πρωι μου ηρθε αιμα αλλα αρχισα να εχω καποιους δυνατους πονους που ερχονται κ φευγουν κ φοβαμαι μη γινουν πιο συχνοι κ δεν το αντεχω...

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:32 ΜΜ, ο/η dimi.mar είπε:

Κορίτσι να ξέρεις το κόψιμο του τσιγάρου κάνει διαφορά, εγω δε το πιστεύα

Expand  

Οι βιταμινες εχουν φοβερα αμινοξεα.Αλλα αμφισβητειται το γεγονος αν ο ανθρωπινος οργανισμος τα αποροφα στο 100%.Οποτε εκτος απο αυτα πρεπει να κανεις μια διατροφουλα,λιγο περπατημα εσυ και τρεξιμο ο αντρας για να αυξησει την τεστοστερονη,διοτι χαλια σπερμα και χαλια τεστοστερονη πανε μαζι.Τσιγαρο κομμενο μαχαιρι,ενω στην αρχη ελεγε μολις κανω παιδι θα παρω 10 κουτες τσιγαρα και πουρα τωρα δεν θελει ουτε να το μυριζει αηδιαζει.Αλλα απο 35 εκατομυρια αριθμο,πηγαμε στα 67.Η κινητικοτητα αυξηθηκε κατα 20% και οι φυσιολογικες μορφες απο 3 πηγανε στο 7%...για εξωσωματικη καλο ειναι.

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:45 ΜΜ, ο/η N.Angel είπε:

Κοριτσια να σας ρωτησω στην αποβολη οταν πονε επιτρεπεται να παρουμε καποιο παυσιπονο; Δεν ρωτησα τον γιατρο κ εγω...απο το πρωι κου ηρθε αιμα αλλα αρχισα να εχω καποιους δυνατους πονους που ερχονται κ φευγουν κ φοβαμαι μη γινουν πιο συχνοι κ δεν το αντεχω...

Expand  

Σου έδωσε χάπια ή μόνη σου αποβαλεις? Επιτρεπεται παυσίπονο. Να τον ρωτήσεις ποιο όμως. Στείλε του μήνυμα αν δεν θες να τον πάρεις τηλέφωνο.πρεπει να τον ενημερώνεις, δεν είναι απλό.

Δημοσίευση
  στις On 15/4/2021 at 7:48 ΜΜ, ο/η Dimi1981 είπε:

Σου έδωσε χάπια ή μόνη σου αποβαλεις? Επιτρεπεται παυσίπονο. Να τον ρωτήσεις ποιο όμως. Στείλε του μήνυμα αν δεν θες να τον πάρεις τηλέφωνο.πρεπει να τον ενημερώνεις, δεν είναι απλό.

Expand  

Οχι δεν μου εδωσε κανενα χαπι. Εχει περασει η ωρα κ ντρεπομαι γαμωτο...τετοια χαζη ειμαι...φανταζομαι παναντολ, ντεπον να κανει..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...