Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες 2021 με εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 11/5/2020 at 7:31 ΜΜ, ο/η Papadakis είπε:

Δεν σας το έγραψα ρε κορίτσια !!!! 245 και έκανε ετ 2/5

σε ευχαριστώ πολύ 

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!χάρηκα πάρα πολύ... Το 10 το καλό!!! υγιή και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!🥰🥰

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 4:50 ΠΜ, ο/η melodyy είπε:

Αλήθεια;;;;;; θα μας φέρει μωράκια λες ο ουρανός;;;;; αντε ας μας βοηθήσουν και τα άστρα!!!!! 

Expand  

Melodyy ετσι λενε αναμενουμε εξελιξεις! :-) μακαρι να ησυχασουμε και να εχουμε ενα ηρεμο καλοκαιρι ολες!

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 8:34 ΠΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Melodyy ετσι λενε αναμενουμε εξελιξεις! :-) μακαρι να ησυχασουμε και να εχουμε ενα ηρεμο καλοκαιρι ολες!

Expand  

Μακάρι Παναγία μου και ουράνια σώματα μακάρι!!! Χεχεχε 

Δημοσίευση
  στις On 7/5/2020 at 1:05 ΜΜ, ο/η ioannastr είπε:

Υπέροχα που ξεκινήσαμε νέο θεματάκι!!!! Καλορίζικο να είναι και να έχουμε μόνο χαρούμενα νέα!!

@lactaki εμένα με πήραν από την επιτροπή και αύριο δε θα παρευρεθούν γιατροί. Ευτυχώς που δεν είχες κλείσει και εσύ για αύριο. Θα της πάω όμως το φάκελο και θα τον δουν στις 15/05 που λογικά λέει θα πάνε οι γιατροί. Κάνε ένα τηλ. αύριο πάλι να δεις οτι όλα βαίνουν καλώς... 

Expand  

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση επειδή ο σύζυγος δεν θα έρθει στην επιτροπή μαζί μου μόνο την δήλωση ζητάνε επικυρωμένη ;η θέλουν και τα υπόλοιπα χαρτιά του ;

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 8:58 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

@Amica silentia Lune πως είσαι εσύ? Μιλήσατε με τον γιατρό που θα ερχόταν Αθήνα? Περιμένω νέα σου... 

Expand  

Παραδόξως είμαι απίστευτα καλά! Ευχαριστώ γλυκιά μου! Σου έστειλα π.μ. εντάξει; Εσύ πως είσαι; Όλα καλά;

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 12:38 ΜΜ, ο/η Taggeris είπε:

@melodyy πώς είσαι κορίτσι; Τί νέα; 

Expand  

Αχ καλά! Περιμένω πως κ πως να πάω και φυσικά να έχω θετικό αποτέλεσμα! Χάχα.. Τα φάρμακα με πειράζουν αρκετά δεν τα αντέχω! εσύ πως είσαι; 

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 12:56 ΜΜ, ο/η melodyy είπε:

Αχ καλά! Περιμένω πως κ πως να πάω και φυσικά να έχω θετικό αποτέλεσμα! Χάχα.. Τα φάρμακα με πειράζουν αρκετά δεν τα αντέχω! εσύ πως είσαι; 

Expand  

Τι σου έχει δώσει εσένα κορίτσι; Από παρενέργειες ; Εγώ παίρνω 4 cyclacur τη μέρα και βιταμίνη. Πέμπτη ξεκινάω Salospir και prolutex 

Δημοσίευση

Expand  

Τι σου εδωσε μελοντυ ; Μετα την ωοληψια πηρες φαρμακα;

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:08 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Τι σου έχει δώσει εσένα κορίτσι; Από παρενέργειες ; Εγώ παίρνω 4 cyclacur τη μέρα και βιταμίνη. Πέμπτη ξεκινάω Salospir και prolutex 

Expand  

Αννυ;τι βιταμινη; Αντιπηκτικες οχι ;& ουτε κορτιζονη ή αντιβιωση;

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 11:56 ΠΜ, ο/η Katerinaki83 είπε:

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση επειδή ο σύζυγος δεν θα έρθει στην επιτροπή μαζί μου μόνο την δήλωση ζητάνε επικυρωμένη ;η θέλουν και τα υπόλοιπα χαρτιά του ;

Expand  

Θα έχεις την υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη με το γνήσιο υπογραφής κ ο,τι άλλο ζητάει το φυλλάδιο φωτοτ ταυτότητα , άμα, μόνιμη κατοικία κ τις εξετάσεις του...

Δημοσίευση

Expand  

κορίτσι πας σε τεχνητό κύκλο; εγώ που είχα ξεκινήσει για φυσικό (μια μέρα δλδ τα πήρα όλη κ όλη) μόνο μια κρέμα προγεστερόνης με είχε πειράξει. Με ζάλισε αρκετά μπορώ να πω! όλα τα υπόλοιπα όχι... μια vasclor αν θυμάμαι καλά! Αλλά τα έκοψα όλα λόγω ιού κ περιμένω τώρα να έρθουν πάλι οι μέρες!

Εύχομαι να έχεις καλό αποτέλεσμα! και το πιστεύω γιατί έχεις κάνει πολύ σωστά βήματα! Με το καλό!!!

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:10 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Expand  

εμενα πάντως (κ σόρρυ τώρα που μπήκα σφηνα) πέρα απο cyclacur και βιταμίνες είχε κορτιζόνη, αντιπηκτικές ενέσεις και χαπάκια (salospir) κ φυσικά προγεστερόνη αρκετή. Όμως όχι αντιβίωση... θα πάω για ετ σε φυσικό κύκλο αν παίζει κάποιο ρόλο.

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:14 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

εμενα πάντως (κ σόρρυ τώρα που μπήκα σφηνα) πέρα απο cyclacur και βιταμίνες είχε κορτιζόνη, αντιπηκτικές ενέσεις και χαπάκια (salospir) κ φυσικά προγεστερόνη αρκετή. Όμως όχι αντιβίωση... θα πάω για ετ σε φυσικό κύκλο αν παίζει κάποιο ρόλο.

Expand  

Τι σορυ καλε ας γραψουμε τι παιρνουμε να ξερουμε τι μας γινεται.μα δε σου εδωσε αντιβιωση που ειναι στανταρ; Οχι δε παιζει γιατί τα εκανα και τα 2. Εμενα αμεσως μετα την ωοληψια αντιβιωση 8 μερες.τη δευτερη μερα της ωοληψιας κορτιζονη 8 μερες, προγεστερονη & χαπι κ κολπο,cyclacur 3 τη μερα,μπορει κ 6,παιδικη ασπιρινη ,μια αντιπηκτικη τη μερα & ολα αυτα μεχρι και τη χοριακη!ο χαμος.τι βιταμινες ;

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:20 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Τι σορυ καλε ας γραψουμε τι παιρνουμε να ξερουμε τι μας γινεται.μα δε σου εδωσε αντιβιωση που ειναι στανταρ; Οχι δε παιζει γιατί τα εκανα και τα 2. Εμενα αμεσως μετα την ωοληψια αντιβιωση 8 μερες.τη δευτερη μερα της ωοληψιας κορτιζονη 8 μερες, προγεστερονη & χαπι κ κολπο,cyclacur,παιδικη ασπιρινη ,μια αντιπηκτικη τη μερα & ολα αυτα μεχρι και τη χοριακη!ο χαμος.

Expand  

α περίμενε μετά την ωοληψια ναι πήρα αντιβίωση! αλλά πάω με κατάψυξη οπότε τώρα έχω μόνο ετ. Μάλιστα κ σε περίπτωση που έκανα ετ απευθείας έγραφε να την σταματησω τη μέρα της ετ... εσένα στη δίνει ως το τέλος;

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:10 ΜΜ, ο/η Nefeliap είπε:

Expand  

Παίρνω τις pregnacare conception. Αντιβίωση θα ξεκινήσω το βράδυ πριν την εμβρυομεταφορα. Ούτε αντιπηκτικές, κορτιζόνη κλπ... 

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:14 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Expand  

Δίνουν και στην ετ αντιβίωση. Μικρή είναι. Εμένα έχει 3 χάπια συνολικά 

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:08 ΜΜ, ο/η annie! είπε:

Expand  

@annie! Και @Nefeliap Ξεκίνησα με cyclacur και τώρα παίρνω 5 τη μέρα... Με πειράζουν πολύ... Από αύριο mentrol και vasclor... Συν filicine, salospir και clexane 4000...εχω απόπροσανατολισμό, ναυτιες και πονοκέφαλο... Κάποιες μέρες χειρότερα από άλλες... Εσύ; το κακό είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν για το πρώτο τρίμηνο μ είπε... @Tokyo αχ μη μ λες έτσι θα με κάνει σκατα και η κρέμα;;;; εντωμεταξύ δε ξέρω γτ μου είπε να την παίρνω 4 το μεσημέρι ακριβώς και να περπατάω 15 λεπτα... Δε ξέρω γτ όχι βράδυ... 

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:28 ΜΜ, ο/η melodyy είπε:

Ξεκίνησα με cyclacur και τώρα παίρνω 5 τη μέρα... Με πειράζουν πολύ... Από αύριο mentrol και vasclor... Συν filicine, salospir και clexane 4000...εχω απόπροσανατολισμό, ναυτιες και πονοκέφαλο... Κάποιες μέρες χειρότερα από άλλες... Εσύ; το κακό είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν για το πρώτο τρίμηνο μ είπε... 

Expand  

αυτο το επαθα με τη vasclor... τα cyclacour επειδη πηρα 3 κ δε με πειραξαν το απογευμα κ το βραδυ θεωρω δεν ηταν αυτα... η vasclor ομως με εκανε χαλια

Δημοσίευση

Ξεκίνησα με cyclacur και τώρα παίρνω 5 τη μέρα... Με πειράζουν πολύ... Από αύριο mentrol και vasclor... Συν filicine, salospir και clexane 4000...εχω απόπροσανατολισμό, ναυτιες και πονοκέφαλο... Κάποιες μέρες χειρότερα από άλλες... Εσύ; το κακό είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν για το πρώτο τρίμηνο μ είπε... 

Expand  

Αντί για filicine εγώ συνεχίζω τις pregnacare. Δε με πείραξαν τα cyclacur αν εξαιρέσεις το πρησμένο στήθος που πονάει και καθόλου μα καθόλου όρεξη για σεξ. Προγεστερονη και salospir ξεκινάω την Πέμπτη όποτε τότε θα σας πω παρενέργειες.

Δημοσίευση

@annie! Και @Nefeliap Ξεκίνησα με cyclacur και τώρα παίρνω 5 τη μέρα... Με πειράζουν πολύ... Από αύριο mentrol και vasclor... Συν filicine, salospir και clexane 4000...εχω απόπροσανατολισμό, ναυτιες και πονοκέφαλο... Κάποιες μέρες χειρότερα από άλλες... Εσύ; το κακό είναι ότι πρέπει να συνεχιστούν για το πρώτο τρίμηνο μ είπε... @Tokyo αχ μη μ λες έτσι θα με κάνει σκατα και η κρέμα;;;; εντωμεταξύ δε ξέρω γτ μου είπε να την παίρνω 4 το μεσημέρι ακριβώς και να περπατάω 15 λεπτα... Δε ξέρω γτ όχι βράδυ... 

Expand  

και μενα πρωι.... δεν μου ειπε για περπατημα αλλα σου λεω εγινα κουδουνι. Απλα ξαπλωσα!

Δημοσίευση
  στις On 12/5/2020 at 1:22 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

α περίμενε μετά την ωοληψια ναι πήρα αντιβίωση! αλλά πάω με κατάψυξη οπότε τώρα έχω μόνο ετ. Μάλιστα κ σε περίπτωση που έκανα ετ απευθείας έγραφε να την σταματησω τη μέρα της ετ... εσένα στη δίνει ως το τέλος;

Expand  

Ακριβως ! Δηλαδη μου εδινε παντα απο τη μερα της εμβρυομεταφορας και μετραγα 8 μερες!!!για αυτο απορησα ψαχνωντας κ λεω οκ παραπάει κ κορτιζονη 8 μερες ;!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...