Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌼Ο Μάιος μας έφτασε κορίτσια μου γλυκά κρατώντας αγκαλιά του πανέμορφα μωρά για να τα μοιράσει σε όποια τα ζητά!🌼

Recommended Posts

στις πριν 17 λεπτά, ο/η ntinaki83 είπε:

περιμενω να μου ερθουν αυτα που παρηγγειλα λογικα θα τα εχω αυριο απογευμα...οποτε μπορει να κανω το σαββατο πρωι με το χρονομετρο μαζι...δεν την ξαναπαταω🤣🤣🤣

⏱️

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Πω πω εγώ όταν μπήκα στον 8ο άρχισα να ψωνίζω! Καλά ήμουν ικανή να πάει φαντάρος και μετά να ξεκινήσω!😆 Βασικά κορίτσια ξέρω ότι ήτανε βλακεία μου αλλά φοβόμουν ότι θα το γουρσουζεψω. Καλά που η μανούλα μου από την χαρά της είχε ξεσηκώσει τα μαγαζιά και τα βρήκα όλα έτοιμα!😁

Ρε κ γω αυτο λεω  μην αρχίσω μη τ γρουσουζεψω. Αλλα απο την αλλη αν τα παρω όλα μαζί αντε Πούντα ολα μαζι αντε σιδερωσετα ολα μαζι. Ενω αν ξεκινήσω σιγα σιγα δε θα μ φανεί ουτε κ οικονομικά πιστευω τοσο πολυ. Αν κ τα ωραια κούνια καροτσια κλπ δεν τα παίρνω  ακομα 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Μασα είπε:

Γειά σας κοριτσια, τι κάνετε; εγώ είμαι πολύ αγχωμένη, τη Τετάρτη θα πάω για τη λήψη τροφοβλαστη, σε μια εβδομάδα περίπου θα ξέρουμε αν το μωράκι μας είναι καλα

Κοριτσάκι μ συγνωμη π ρωτάω αλλα γτ θα κανεις την εξέταση? Ισως να το εχεις αναφέρει αλλα δε θυμάμαι τωρα. Μην ανησυχείς όμως να σκέφτεσαι θετικά.

στις πριν 7 ώρες, ο/η Dimitra75 είπε:

Το αποτέλεσμα είναι το ιδιο με την αμνιοπαρακεντηση;

Ναι ακριβώς το ίδιο, μόνο που γίνεται σε μικρότερη εβδομάδα 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Evie2 είπε:

Κοριτσάκι μ συγνωμη π ρωτάω αλλα γτ θα κανεις την εξέταση? Ισως να το εχεις αναφέρει αλλα δε θυμάμαι τωρα. Μην ανησυχείς όμως να σκέφτεσαι θετικά.

Έχουμε και οι δύο στίγμα και θέλουμε να δούμε αν έχει πάρει και τα δύο, το πρώτο μας μωράκι τα είχε παρει

στις πριν 8 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Όμως γιατί να μην έχετε επαφές δύο κύκλους; Έτσι σου είπε;

Καλημέρα κορίτσια μου😊

Ναι είπε ο γιατρός καλύτερα τους επόμενους 2 κύκλους να πάρουμε προφυλάξεις και να μην προσπαθήσουμε για να στσθεροποιηθει ο κύκλος και να ξεκουραστεί ο οργανισμός.. 

Υ. Γ. κορίτσια έχετε γίνει σχεδόν εμμονή να ξέρετε χαχαχα με το που κάτσω να πιω καφέ μπαίνω να δω τι έγινε εδω και να μάθω τα νέα σας😂😂❤️❤️

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Kardoula1991 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου😊

Ναι είπε ο γιατρός καλύτερα τους επόμενους 2 κύκλους να πάρουμε προφυλάξεις και να μην προσπαθήσουμε για να στσθεροποιηθει ο κύκλος και να ξεκουραστεί ο οργανισμός.. 

Υ. Γ. κορίτσια έχετε γίνει σχεδόν εμμονή να ξέρετε χαχαχα με το που κάτσω να πιω καφέ μπαίνω να δω τι έγινε εδω και να μάθω τα νέα σας😂😂❤️❤️

καλημερα σε ολες!!!κ εγω ξυπνησα κ μπηκα να δω τι κανετε!!!😊

Μίλησα μόλις και με τον γιατρό μου.. Μου είπε ότι αφού η αιμορραγία έχει ροή να το θεωρήσω περίοδο και ότι ξεκινάει ο πρώτος κύκλος μετά από την βιοχημικη.. Μου είπε να καταγράψω τα πάντα ώστε να παρακολουθήσουμε λίγο πως πάει αλλά κατά τ άλλα όλα καλά:) πως θα περάσουν αυτοί οι δύο κύκλοι? Που θα βρω τοση υπομονή??? 😂😂😂Εγώ που άντρα θέλω τώρα τον θέλω... Αααα😅😅😂😂

στις πριν 10 ώρες, ο/η PAPA EVA είπε:

@Άντρεα περαστικά και καλή ανάρρωση να έχεις! Όλα πηγαν τέλεια!!! Μπράβο! Πιο κοντά στο όνειρο σου λοιπόν! Σου ευχομαι ολόψυχα η επόμενη φορά που θα μπεις στο μαιευτήριο να είναι για να γεννήσεις!!! Να ξεκουραστείς τώρα και να ηρεμήσεις! 

Εύχομαι να πιασει η ευχουλα σου κοριτσι μου! Μετα απο 3.5 χρόνια ταλαιπωρία να έχουμε αίσιο τελος🤰😊

στις πριν 10 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Κορίτσια, ακόμη δεν έχω αδιαθετησει τελικά. Πηγαίνω προς τη δεύτερη ημέρα καθυστέρησης. Για να δούμε.

Κοριτσι μου εγω θα σου ελεγα να πας για χοριακη σήμερα.. σιγουρα θα δειξει και αν εισαι θα μπορεσεις να λαβεις βιταμίνες προγεστερόνη για να βοηθησεις το σποράκι σου να φυτευτεί γερα.  Έχεις ήδη αρκετα συμπτώματα!

στις πριν 9 ώρες, ο/η marina22 είπε:

@Άντρεα μπραβο κοριτσι μου!! Ειμαι πολυ χαρουμενη και αισιοδοξη για εσενα!!!!! Ειμαι σιγουρη οτι τον επομενο μηνα θα εχεις να μας πεις τα πιο ευχαριστα νεα!! Ολα πηγαν τελεια❤️❤️

Ελπίζω τον Ιούνη να είναι ο τυχερός μου μήνας😍

στις πριν 9 ώρες, ο/η Kardoula1991 είπε:

Χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά και έχεις τόσο θετικά νέα.. Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο σου:) καλή ανάρρωση κοριτσάκι❤️

Σας ευχαριστω κοριτσια μου καλά! Με γεμθσατε θετικη ενέργεια και ριναι αυυο ακριβως που χρειαζόμουν!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Evie2 είπε:

Ρε κ γω αυτο λεω  μην αρχίσω μη τ γρουσουζεψω. Αλλα απο την αλλη αν τα παρω όλα μαζί αντε Πούντα ολα μαζι αντε σιδερωσετα ολα μαζι. Ενω αν ξεκινήσω σιγα σιγα δε θα μ φανεί ουτε κ οικονομικά πιστευω τοσο πολυ. Αν κ τα ωραια κούνια καροτσια κλπ δεν τα παίρνω  ακομα 

Αχ Evie μου εγώ ένα έχω καταλάβει.... ότι αυτό που είναι να γίνει θα γίνει! Να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου, να κάνεις σιγά σιγά τα ψώνια σου για να τα έχεις έτοιμα γιατί προς το τέλος θα κουράζεσαι πολύ πιο εύκολα. Εγώ αν ξανά μείνω θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να το χαρώ. Δεν θέλω να κάνω το ίδιο λάθος και να περάσω μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος και στο φόβο.

Αυτό μόνο θέλω να πω στις εγκυουλες μας! Να χαίρεστε και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή που μεγαλώνει το μωράκι σας μέσα σας. Γιατί αυτή η περίοδος στην ζωή μας είναι μοναδική και πάντα θα την νοσταλγούμε με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη!💗

Καλημέρα κορίτσια μου! 😘

Αυτό το φόρουμ ήταν μια συνήθεια που έγινε λατρεία! Νομίζω είμαι μέλος περίπου ένα εξάμηνο και το έχω συνηθίσει τόσο πολύ όλο αυτό!

Είναι σαν να περνώ τηλέφωνο τις φίλες μου καθημερινά για να μάθω νέα!💗

καλημερα και απο μενα στην καλυτερη παρεα. εχω αυτη την στιγμη ειμαι στην 2η μερα καθυστερισης με 2 αρνητικα τεστ. δεν ξερω τι να πιστεψω. οι τελευταιοι 2,5 μηνες ηταν γεματοι αγχος και τρομερη κουραση απο την δουλεια(non stop στο σουπερ μαρκετ) και φοβαμαι οτι ολο αυτο ειναι η αιτια της καθυστερισης και των συμπτωματων και οχι μια εγκυμοσυνη. θελω να πιστεψω αλλα με τρομαζει η απογοητευση. ξερω μια χοριακη θα μου λυσει την απορια αλλα φοβαμαι.

στις πριν 10 λεπτά, ο/η kalina είπε:

καλημερα και απο μενα στην καλυτερη παρεα. εχω αυτη την στιγμη ειμαι στην 2η μερα καθυστερισης με 2 αρνητικα τεστ. δεν ξερω τι να πιστεψω. οι τελευταιοι 2,5 μηνες ηταν γεματοι αγχος και τρομερη κουραση απο την δουλεια(non stop στο σουπερ μαρκετ) και φοβαμαι οτι ολο αυτο ειναι η αιτια της καθυστερισης και των συμπτωματων και οχι μια εγκυμοσυνη. θελω να πιστεψω αλλα με τρομαζει η απογοητευση. ξερω μια χοριακη θα μου λυσει την απορια αλλα φοβαμαι.

Μην φοβάσαι κορίτσι.. Το καλό πάντα αργεί.. Περίμενε 2 μερούλες ακόμα κάνε ένα τεστ και μια χοριακη να σου φύγει το άγχος και η αγωνία:) 

Εύχομαι καλά αποτελέσματα😊😊

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kardoula1991 είπε:

Μην φοβάσαι κορίτσι.. Το καλό πάντα αργεί.. Περίμενε 2 μερούλες ακόμα κάνε ένα τεστ και μια χοριακη να σου φύγει το άγχος και η αγωνία:) 

Εύχομαι καλά αποτελέσματα😊😊

σε ευχαριστω πολυ. μακαρι!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Κι εγώ δεύτερη ημέρα καθυστέρησης, μπορεί κ παραπάνω εάν υπολογίζω ότι γενικά αδιαθετω στις 24 ημέρες.

Δεν ξέρω κορίτσια μου για χοριακη, είμαι στη δουλειά, θα τελειώσω το απόγευμα. Φοβάμαι ότι δεν θα δείξει κ κάτι.

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Κι εγώ δεύτερη ημέρα καθυστέρησης, μπορεί κ παραπάνω εάν υπολογίζω ότι γενικά αδιαθετω στις 24 ημέρες.

Δεν ξέρω κορίτσια μου για χοριακη, είμαι στη δουλειά, θα τελειώσω το απόγευμα. Φοβάμαι ότι δεν θα δείξει κ κάτι.

Κορίτσι αν δεν είσαι και σίγουρη για τις μέρες τότε μπορεί να έχεις και παραπάνω μέρες.. Αυτο είναι πολύ θετικό... Γιατί δεν πας αύριο τι πρωί για μια χοριακη??? Αντε αντε θέλουμε να ακούσουμε ευχάριστα😍😍

στις πριν 1 ώρα, ο/η kalina είπε:

Μην φοβάσαι και μην αγχώνεσαι πάνω από όλα! Ίσως να έκανες νωρίς τα τεστ ή μπορεί να σε έχει επηρεάσει η κούραση. Ότι και να είναι σκέψου θετικά. Δεν είναι κακό να ελπίζεις κακό είναι να απελπίζεσαι! Περίμενε δύο ημέρες από το προηγούμενο τεστ και μετά επαναλαβε το! Εύχομαι να μας πεις ευχάριστα!💗

στις πριν 48 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Η χοριακη σίγουρα θα δείξει κορίτσι μου. Είναι σίγουρη εξέταση κι από την στιγμή που έχεις και καθυστέρηση δεν υπάρχει αμφιβολία για το αποτέλεσμα. Πότε είχες τελευταία φορά περίοδο;

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τη θετική ενέργεια.

Την τελευταία φορά αδιαθετησα νωρίς λόγω της εξωσωματικής που είχα κάνει. Για αυτό κρατάω μικρό καλάθι. Θα ήθελα να περάσω τις τριάντα ημέρες κ εάν δεν έχω αδιαθετησει να πάω. 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Την τελευταία φορά αδιαθετησα νωρίς λόγω της εξωσωματικής που είχα κάνει. Για αυτό κρατάω μικρό καλάθι. Θα ήθελα να περάσω τις τριάντα ημέρες κ εάν δεν έχω αδιαθετησει να πάω. 

Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα κοριτσάκι μου! Έχεις όοολη τη  θετική μας ενέργεια! Εύχομαι ολόψυχα το θαυματάκι του να πήρε ήδη το δρόμο του και σε 9 μήνες να συναντηθείτε!

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα κοριτσάκι μου! Έχεις όοολη τη  θετική μας ενέργεια! Εύχομαι ολόψυχα το θαυματάκι του να πήρε ήδη το δρόμο του και σε 9 μήνες να συναντηθείτε!

❤️❤️❤️❤️❤️🥰

Κορίτσια μου νιώθω ότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου.. Όσες από εσας έχετε συνοχόμενες αποβολές χωρίς κάποιο προφανήλόγο πχ θρομβοφιλία συζητήστε το ενδεχόμενο με το γιατρό σας να κάνεται υστεροσκόπιση.. Εμαθα πως λόγω της μόλυνσης που είχα στη μήτρα και να γινοταν σύλληψη θα τα έχανα.. Η μολυνση αυτή δεν φαίνεται με κάποιο άλλο τροπο περαν  από τη υστεροσκόπιση... Και θα πω για άλλη μια φορά πόσο μα πόσο σημαντικό είναι μια κοπέλα που είτε δυσκολεύεται να συλλάβει είτε συλλαμβάνει και για οποιοδήποτε λόγο τα χάνει να είναι σε κάποιο γιατρό που ειδικεύεται σε αυτά τα θέματα και σας το λέω γιατί πραγματικά έχασα πολλά χρόνια ακολουθώντας οδηγίες και συμβουλές από γυναικολόγους με εξαιρετικό όνομα αλλά χωρίς ειδίκευση στην υπογονιμότητα. Υπάρχουν τόσα πολλά σενάρια για τη μη σύλληψη και την αποβολή που δεν τα γνωρίζουν όλοι οι γυναικολόγοι, οι περισσότεροι αρκούνται στο "ήταν τυχαίο, σε όλες μπορεί να συμβεί" κάποιες φορές είναι όντως έτσι, όχι πάντα όμως.. Συγνώμη για το κατεβατό! Σας φιλώ!

στις πριν 24 λεπτά, ο/η Eiffel είπε:

Πάντως πολλές κοπέλες μετά από εξωσωματική τα έχουν καταφέρει μόνες τους!!!! 🙏

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου. Καλά είστε;; Εύχομαι να περασατε όλες όμορφα. Εγώ αύριο έχω υπέρηχο και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λιγο αίμα τις τελευταίες μέρες και έχω αγχωθει. 13/1 έχω κλείσει αυχενική και ανυπομονώ να γίνει για να ηρεμήσω κάπως. 
    • Χρόνια πολλά κορίτσια μου!! Με υγεία και ευτυχία! Εύχομαι να περάσατε όλες όμορφα και όπως επιθυμείτε!!  Αύριο έχω υπέρηχο μετά από 2 εβδομάδες και έχω ένα μικρό άγχος γιατί είχα λίγο αίμα τις τελευταίες μέρες. Ππφφ εύχομαι να μην είναι κάτι. 
    • Μπορεί!! Χθες είχε πάντως σγρ..ξεκίνησα πίνω χαμομήλι το απόγευμα μήπως βοηθήσει και τον μπέμπη..
    • @Elk μου ευχαριστώ πολύ!  @nanouko εμένα δεν έκλαιγε αλλά μετά είχε υπερένταση.  Σκέψου δεν ήθελε ούτε να θηλάσει...έκλαιγε στο στήθος... Το βράδυ μας γενικά έχει χαλάσει αυτόν τον μήνα με άλματα και παλινδρόμηση ύπνου... αλλά 10-11 ώρες κοιμάται το βράδυ.αλλα με πολύ περισσότερες αφυπνίσεις.  @Katiana1987 είναι μικρούλα ακόμα και είναι και σε δύσκολη περίοδο (απ ότι κατάλαβα ο 4ος μήνας μας παιδεψε λίγο όλες) πιστεύω θα είναι πιο εύκολο οδό μεγαλώνει! 
    • Τι πανέμορφα πλάσματα και είναι όλα μωρέ!!! Να μαστε καλά κορίτσια να δούμε υγεία στις οικογένειές μας  να τα χαιρόμαστε! @Katiana1987 άσε αυτό μπήκα να γράψω τώρα...ταυτίζομαι απόλυτα! Χτες μου κοιμήθηκε στις  11:30 απ' την υπερένταση με τα χίλια ζόρια εν τω μεταξύ...έχουμε αυτές τις μέρες πάμε από δω κι από κει και πάει το πρόγραμμα ..έκανε φτερά..άλλες ώρες κοιμάται άλλες πίνει γάλα..τοχούμε χάσει...ελπίζω να επανέλθει...ευτυχώς όπου πάμε κάθεται ήσυχος... @nanouko μήπως έχει υπερένταση αυτές τις μέρες? Όπως ο δικός μου? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...