Μετάβαση σε περιεχόμενο

Διαδικτυακά μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας & υποστήριξης μητρικού θηλασμού από τις Μαίες 2ου Κ.Υ. Περιστερίου​​​​​​​


admin

Recommended Posts

Σας μεταφέρω το μήνυμα που λάβαμε από τις Μαίες του 2ου Κ.Υ. Περιστερίου:

Γεια σας,

Είιμαστε μαίες, εργαζόμαστε στο 2ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου και σας είχαμε ενημερώσει και παλαιότερα σχετικά με τις δράσεις μας (δωρεάν τεστ Παπανικολάου κ μαθήματα προετοιμασίας γονεικότητας).


Στις δράσεις αυτες τον τελευταίο χρονο είχαν προστεθεί και

  • -δωρεάν κατ'οίκον επισκέψεις από εμάς στις λεχώνες και τα μωρά τους (μόνο για τους κατοίκους Περιστερίου),
  • -συνεργασία με ψυχολόγο δωρεάν στη Μονάδα μας (για γυναίκες, ζευγάρια, εφήβους),
  • -συνεργασία με κοινωνική λειτουργό όπου πραγματοποιεί στη Μονάδα μας "κύκλους υποστήριξης νέων μητέρων".

Λόγω των μέτρων για την πανδημία, οι δράσεις έχουν ανασταλλεί προσωρινά.

Ωστάσο, τα μαθήματα προετοιμασίας γονεικότητας, όπως και η υποστήριξη/συμβουλευτική μητρικού θηλασμού, συνεχίζονται κανονικά ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ!

Δήλωση συμμετοχής με  mail στο maiespedyper@gmail.com, είτε μέσω τηλεφώνου στο 210-5705684.

Παράλληλα άχουμε και σελίδα στο fb: Μαίες 2ου Κ.Υ. Περιστερίου και messenger.

Για όποια πληροφορία ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Οι μαίες του 2ου Κ.Υ. Περιστερίου

  • Like 2
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Πριν λίγο έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου. Όλα καλά! Κοριτσάκι 487γρ. @Raf123τράχηλος 38χιλ. με μέτρηση απο την κοιλιά. (αυχενική 35χιλ με ενδοκολπική μέτρηση)
    • Συνήθως ξέρουν πότε περίπου θα γεννήσουν οι γυναίκες που παρακολουθούν και προγραματίζουν ανάλογα το πότε και πόσο θα λείψουν. Αλλά συνήθως δε φεύγουν για πάνω απο 3-5 μέρες. Μακάρι να το ζήσουμε κορίτσι μου. Εγώ θα ξεκινήσω μαθήματα στο τελος του 7ου με την ελπίδα να έρθει στην ώρα της η μπουμπού. Για την ώρα κάνω μόνο ασκήσεις Kegel!
    • Κορίτσια μου καλησπέρα! Μόλις γύρισα κι εγώ απο τη Β' επιπέδου... Επιβεβαιώσαμε ότι είναι κοριτσάκι. ΠΗΤ 23/8 σταθερά, βάρος 487γρ. Όλα φυσιολογικά. Πλακούντας μπροστά και πλάγια και τράχηλος 38χιλ με μέτρηση απο την κοιλιά (στην αυχενική ήταν 35χιλ.)... Και τέλος κορίτσια μου... έχω πάρει 6 ολόκληρα κιλά!!! Μια χαρά μου τα βρήκε όλα ο γιατρός μου. Σε 6 βδομάδες, 4/6 , θα κάνουμε καμπύλη ζαχάρου!
    • Εγω το πρώτο μου παιδί το γέννησα με καισαρική όποτε λογικά και το δεύτερο έτσι θα πάει δεν πιστεύω ο γιατρός να με πάει φυσιολογική γεννά λίγη παίρνουν το ρίσκο μετά από καισαρική να σε βάλουν να γεννησεις φυσιολογικά έχουν περάσει και 2 χρόνια από την καισαρική όποτε το εχω ξεγράψει πλέον το φυσιολογικό τοκετο  κοριτσια εύχομαι να είστε τυχερές να ζήσετε αυτήν την όμορφη στιγμή με την φυσιολογική γεννά 😊
    • Mια χαρά η β επιπέδου, τέλεια! Κι εγώ κορίτσια με φυσιολογικό τοκετό θέλω.. Θα ξεκινήσετε τίποτα ασκήσεις ή κάποια προετοιμασία? δεν έχω ψάξει ακόμη γι' αυτό.. @Elk εσύ πώς το ξέρεις ότι θα σε πάει καισαρική? Εμένα αυτό που αγχώνει κορίτσια είναι ότι γεννάμε Αύγουστο.. Αν τύχει να λείπει ο γιατρός και δεν προλάβει να έρθει? Γενικά τι κάνουν? Μένουν απίκο και περιμένουν την κάθε μία πότε θα την πιάσουν οι πόνοι?
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...