Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 10:29 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ @Starrr μου! έχεις και εσύ το στίγμα; 

Expand  

Όχι. Ήταν αμφισβητουμενο αλλά τελικά αρνητικό.... Κ ο γιατρός μου είπε ότι σε εγκυμοσύνη φτάνει έως κ 27 ο αιματοκρίτης!!!! ?

Δημοσίευση

Εγκυουλες τι κανετε??Ολες καλααα!!!Εγω μπηκα 29 εβδομαδα,σιγα σιγα φευγει κ ο 7ος βαδιζουμε στην τελικη ευθεια.Εμενα αιματοκριτη 35 ευτυχως κ ο γιατρος μου πε κ μενα ανεβαινει στο τελος.Εγωξεκινησα με 40.Εχει καμμια απο εσας κανει το εμβολιο του κοκκυτη?Εγω το εκανα σημερα κ μετα απο καμμοα εβδομαδα θα κανω κ το αντιγριπικο.

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 1:47 ΜΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγκυουλες τι κανετε??Ολες καλααα!!!Εγω μπηκα 29 εβδομαδα,σιγα σιγα φευγει κ ο 7ος βαδιζουμε στην τελικη ευθεια.Εμενα αιματοκριτη 35 ευτυχως κ ο γιατρος μου πε κ μενα ανεβαινει στο τελος.Εγωξεκινησα με 40.Εχει καμμια απο εσας κανει το εμβολιο του κοκκυτη?Εγω το εκανα σημερα κ μετα απο καμμοα εβδομαδα θα κανω κ το αντιγριπικο.

Expand  

Αντιγριππικο θα κάνω μόνο εγώ.!!! 

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 1:53 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Αντιγριππικο θα κάνω μόνο εγώ.!!! 

Expand  

Εγω εκανα κ του κοκκυτη γιατι επεμενε ο γιατρος,κ το εψαξα κ στο ιντερνετ για τα εμβολια που πρεπει να κανουν οι εγκυες κ οντως το ανεφερε.

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 2:01 ΜΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Εγω εκανα κ του κοκκυτη γιατι επεμενε ο γιατρος,κ το εψαξα κ στο ιντερνετ για τα εμβολια που πρεπει να κανουν οι εγκυες κ οντως το ανεφερε.

Expand  

Μπα δεν μου χει πει κάτι εμένα. Για την ώρα θα κάνω αντιγριπικο. ? 

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 5:07 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,γυρίσαμε απ το γιατρό μας.Η μπεμπούλα 1130 γρ.Σαν να παραμεγάλωσε..Όλα καλα μας είπε ο γιατρός,δόξα το Θεό!!!! ?

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου :)

κ εμεις μεθαύριο θα πάμε για ντομπλερ ανυπομονώ πλέον γτ ανησύχησα την τελευταία φορά π είχα πάει :)

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γειά σας!!!! Πήγαμε γιατρό σήμερα, όλα καλά, 1130 γρ η μπέμπα!!! Κανονίσαμε να βάλω σίδηρο σε ορό και αντιγριπικό εμβόλιο. Τώρα θα με ξαναδεί μετά το ντόπλερ, 29 Οκτ. Σήμερα βάψαμε και το δωμάτιο... είμαι πολύ χαρούμενη! Χαλάλι οι πόνοι στη λεκάνη και η παλινδρόμηση το βράδυ.....

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 5:07 ΜΜ, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,γυρίσαμε απ το γιατρό μας.Η μπεμπούλα 1130 γρ.Σαν να παραμεγάλωσε..Όλα καλα μας είπε ο γιατρός,δόξα το Θεό!!!! ?

Expand  

Ποιά εβδομάδα είσαι;;; κι εμένα σήμερα η μπέμπα μου 1130!!!!

Δημοσίευση
  στις On 24/9/2019 at 8:16 ΜΜ, ο/η netspirit είπε:

Μπράβο κορίτσι μου :)

κ εμεις μεθαύριο θα πάμε για ντομπλερ ανυπομονώ πλέον γτ ανησύχησα την τελευταία φορά π είχα πάει :)

Expand  

Γιατί ανησύχησες κορίτσι μου?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!! @Bellaki και @despoina46 έχουν ίδια κιλά τα μπεμπακια σας!! @Bellaki πόσο έπεσε ο σίδηρος σου και θα πάρεις με ορο;; καλορίζικο και το δωμάτιο της μπέμπας!! Σας ζηλεύω καλοπροαίρετα όσες έχετε δωμάτιο να ετοιμάσετε!! @netspirit μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Εμείς το Σάββατο έχουμε ραντεβού στις 8 το βράδυ και ανυπομωνω!! 

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2019 at 6:13 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! @Bellaki και @despoina46 έχουν ίδια κιλά τα μπεμπακια σας!! @Bellaki πόσο έπεσε ο σίδηρος σου και θα πάρεις με ορο;; καλορίζικο και το δωμάτιο της μπέμπας!! Σας ζηλεύω καλοπροαίρετα όσες έχετε δωμάτιο να ετοιμάσετε!! @netspirit μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε!! Εμείς το Σάββατο έχουμε ραντεβού στις 8 το βράδυ και ανυπομωνω!! 

Expand  

Ο αιματοκρίτης 30 και φεριτίνη 7. Μου είπε οτι αρχίζει να ανεβαίνει πάλι από την 32η εβδομάδα. Όσο για το δωμάτιο, μας πετάει έξω ο σπόρος!!! Το είχαμε γραφείο, γυμναστήριο και η ντουλάπα, του άντρα!!! Κάνουμε κανονική μετακόμιση!!! Άσε το τί πετάμε και τί χαρίζουμε...Μωρέ καλά ήμασταν εμείς που μεγαλώσαμε στο σαλόνι χαχαχα???

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2019 at 8:35 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα +εγκυουλες μου πως πάτε !!διαβάζω νέα σας !!!Μπράβο για τα μπεμπακιαπουμεγαλωνουν !!!Εμείς έχουμε γιατρό τη Δευτέρα!κλείσατε ντομπλερ ??

Expand  

Κοριτσάκι μου ντόπλερ 22 Οκτ. και γιατρό 29 Οκτ. Τότε θα μιλήσουμε και για τη γέννα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχίσει ούτε πως το βλέπει για φυσιολογικό ή καισαρική..

Δημοσίευση
  στις On 25/9/2019 at 12:21 ΜΜ, ο/η Bellaki είπε:

Κοριτσάκι μου ντόπλερ 22 Οκτ. και γιατρό 29 Οκτ. Τότε θα μιλήσουμε και για τη γέννα γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πόσο θα στοιχίσει ούτε πως το βλέπει για φυσιολογικό ή καισαρική..

Expand  

Ποια εβδομαδα θα κανετε το ντοπλερ κοριτσια?Εμενα 33 μου πε ο γιατρος?

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε;;;;Μόλις γύρισα από τον γιατρό ο Μπεμπακος μας είναι 1018 γρ!!!! Μεγάλωσε το αγόρι μου ??? δεν καταφέραμε για 4d δεν ήθελε να δούμε προσωπάκι ήταν γυρισμενος  και κοιτούσε προς τα μέσα..μονο ποπουδακι και τα "προικια" του μας άφησε να δούμε!! τώρα στο  doppler 30/10!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
    • Καλημέρα κορίτσι μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας..! Λοιπόν εγώ μία εμπειρία έχω από εξωσωματικό και αυτόν θα σου προτείνω.  Ο Χρήστος ο Παππάς είναι, για μένα πολύ καλός γιατρός, ήταν ο πρώτος που επισκέφτηκα και έμεινα. Θεσσαλονίκη είναι και συνεργάζεται πλέον με το Fivi στο Διαβαλκανικό. Έχω πολύ καλά αποτελέσματα από το κέντρο και πρώτη εξωσωματική είχα εμφύτευση άσχετα που στην 8η εβδομάδα παλινδρόμησε. Εντάξει ξέρεις ότι θα πέσεις μέσα πάλι εεε;;; Γιατί με τις περιόδους για την επόμενη ετ θα πάω Ιούνιο..  Οπότε σε πιστεύω για ακόμη μία φορά.. 🤗 και αυτή τη φορά Ελπιδάκι θα ρθει και θα μείνει πρώτα ο Θεός..!!! Και μη σου πω θα έχω και διπλή επιτυχία.. 🙃😉 Τα καλύτερα έρχονται..!!! 😎
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...