Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 12/6/2019 at 12:51 ΜΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Ναι παλι καλα,κ ο αντρας μου εχει κ εξοχικο κοντα σε θαλασσα κ θα δροσιζομαι ευτυχως!!!??????

Expand  

Superrrrr εμείς Αθήνα στο κλουβί χιχι χαχαχ!! ??

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 12/6/2019 at 10:45 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Α,μαλιστα κ εγω να σου πω το βλεπω να μην την κοβω.Ειμαι μια χαρα κ εγω κ ο μπεμπης.Ζεσταινομαστε αρκετα κ το σκ εχω την βαφτιση της κορης της κολλητης μου κ την κυριακη γαμο!!!Σκ,γεματο!!Εσενασου επιτρεπει να κανεις μπανιο στην θαλασσα?Εμενα μου ειπε καλυτερα οχι!!!

Expand  

στις On 12/6/2019 at 10:48 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Δεν έχω ρωτήσει να σου πω την αλήθεια αλλά δεν θα μπω φέτος !!!και εγώ ζεσταίνομαι αστα !!!!Εσύ είσαι και στη φυσητυχερουλα???♥️♥️♥️♥️♥️♥️???????????

Expand  

κορίτσια μου γιατί να μην μπείτε θάλασσα;; εμένα δεν μου το απαγόρεψε.. μένουμε και σε νησί βέβαια και οι θάλασσες είναι καθαρές..  απλά μου είπε να αποφεύγω τις πολυσύχναστες και να πηγαίνω απογευματάκι και όχι πισίνα!! 

Δημοσίευση
  στις On 12/6/2019 at 9:48 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια μου γιατί να μην μπείτε θάλασσα;; εμένα δεν μου το απαγόρεψε.. μένουμε και σε νησί βέβαια και οι θάλασσες είναι καθαρές..  απλά μου είπε να αποφεύγω τις πολυσύχναστες και να πηγαίνω απογευματάκι και όχι πισίνα!! 

Expand  

Οκ !?????????εμείς εδώ στην Αθήνα και στα περίχωρα δεν φημιζομαστε για τις παραλίες εσύ κυρία μου έκανες μπάνιο???

Δημοσίευση
  στις On 12/6/2019 at 9:48 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Expand  

όταν έρθω Λήμνο θα κάνω μπάνιο που είναι καθαρά! Θάνος είναι αγαπημένη παραλία και Αι Γιάννης, και Χαβούλι φυσικά! εσείς που πάτε?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 7:20 ΠΜ, ο/η satya είπε:

όταν έρθω Λήμνο θα κάνω μπάνιο που είναι καθαρά! Θάνος είναι αγαπημένη παραλία και Αι Γιάννης, και Χαβούλι φυσικά! εσείς που πάτε?

Expand  

εμείς καθημερινή για γρήγορα θα πάμε στην παραλία του Αυλώνα.. Δεν είναι οργανωμένη και μ'αρέσει... Αλλά γενικά δεν έχουμε θέμα.. Πάμε παντού!! Η αγαπημένη μου είναι ζεματα στη Παναγία.. όπου εκεί για να πάμε το κάνουμε εκδρομή μονο Κυριακή γιατι είναι μακριά.. 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 6:37 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Οκ !?????????εμείς εδώ στην Αθήνα και στα περίχωρα δεν φημιζομαστε για τις παραλίες εσύ κυρία μου έκανες μπάνιο???

Expand  

έχεις ένα δίκιο... Όχι..  Δεν πήγαμε ακόμα... μπουχουχου... είχε ο άντρας μου δουλειά... 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα,θέλω να ρωτήσω κάτι σε όσα κορίτσια πέρνετε επαπειλούμεη άδεια,εγώ πέρασα επιτροπή για τις 2 πρώτες 15ήμερες άδειες που πήρα και μόλις μου δώσανε το χαρτί του ικα. Τα χρήματα που γράφει ότι θα πάρω μου φαίνονται λίγα. Στο πρώτο 15ήμερο σε πληρώνει 3 μέρες ο εργοδότης και τις υπόλοιπες το ικα,από την 16η μέρα και μετά σε πληρώνει μόνο το ικα, εδώ μου βγάζει 17,35 ευρώ τη μέρα σαν κανονικη επιδότηση,το ίδιο ποσο θα ισχύει και μετά?Αν είναι έτσι εγώ θα παίρνω 433 ευρω?Ο μισθός μου είναι 700 ευρώ καθαρά

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 7:53 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

εμείς καθημερινή για γρήγορα θα πάμε στην παραλία του Αυλώνα.. Δεν είναι οργανωμένη και μ'αρέσει... Αλλά γενικά δεν έχουμε θέμα.. Πάμε παντού!! Η αγαπημένη μου είναι ζεματα στη Παναγία.. όπου εκεί για να πάμε το κάνουμε εκδρομή μονο Κυριακή γιατι είναι μακριά.. 

Expand  

Αχ ναι ζεματά! τελεια και εκει!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 7:59 ΠΜ, ο/η despoina46 είπε:

Κορίτσια καλημέρα,θέλω να ρωτήσω κάτι σε όσα κορίτσια πέρνετε επαπειλούμεη άδεια,εγώ πέρασα επιτροπή για τις 2 πρώτες 15ήμερες άδειες που πήρα και μόλις μου δώσανε το χαρτί του ικα. Τα χρήματα που γράφει ότι θα πάρω μου φαίνονται λίγα. Στο πρώτο 15ήμερο σε πληρώνει 3 μέρες ο εργοδότης και τις υπόλοιπες το ικα,από την 16η μέρα και μετά σε πληρώνει μόνο το ικα, εδώ μου βγάζει 17,35 ευρώ τη μέρα σαν κανονικη επιδότηση,το ίδιο ποσο θα ισχύει και μετά?Αν είναι έτσι εγώ θα παίρνω 433 ευρω?Ο μισθός μου είναι 700 ευρώ καθαρά

Expand  

Αγάπη μου δεν θα παίρνεις τα 700 ευρω καθαρά. Γύρω στα 500 ευρώ συνολο Επίσης τα υπόλοιπα γι τις 15 μέρες θα τα πάρεις από τον εργοδότη σου τουλάχιστον εγώ έτσι τα πήρα . Απο κει και έπειτα σου έγραψα και τις προάλλες είναι καλύτερο να γράφεις για μήνα άδεια για να βγαίνει ολοκληρωτικά το ποσό 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 8:46 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Αγάπη μου δεν θα παίρνεις τα 700 ευρω καθαρά. Γύρω στα 500 ευρώ συνολο Επίσης τα υπόλοιπα γι τις 15 μέρες θα τα πάρεις από τον εργοδότη σου τουλάχιστον εγώ έτσι τα πήρα . Απο κει και έπειτα σου έγραψα και τις προάλλες είναι καλύτερο να γράφεις για μήνα άδεια για να βγαίνει ολοκληρωτικά το ποσό 

Expand  

Το ξερω οτι δεν θα παιρνω 700,αλλα εγω αυτη τη στιγμη για 27 μερες θα παρω 338 ευρω,αυτο το ποσο γραφει το χαρτι που πηρα απο το ικα

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 8:57 ΠΜ, ο/η despoina46 είπε:

Το ξερω οτι δεν θα παιρνω 700,αλλα εγω αυτη τη στιγμη για 27 μερες θα παρω 338 ευρω,αυτο το ποσο γραφει το χαρτι που πηρα απο το ικα

Expand  

Τις υπολοιπες αναλογιες που ειναι ελαχιστες θα τις παρεις απο τον εργοδοτη σου .για 1μηνα αδεια το ικα μου εδωσε 401 ευρω τα υπολοιπα μου τα εβαλε ο εργοδοτης 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 9:14 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Τις υπολοιπες αναλογιες που ειναι ελαχιστες θα τις παρεις απο τον εργοδοτη σου .για 1μηνα αδεια το ικα μου εδωσε 401 ευρω τα υπολοιπα μου τα εβαλε ο εργοδοτης 

Expand  

Είναι μεγαλη η διαφορά σε αυτα που πηρες εσυ με αυτα που θα παρω εγω,παρολα αυτα θα φανει απο τον επομενο μηνα το ποσο του ικα εφοσον θα πληρωνομαι μονο απο εκει,τι να κανουμε,οσο ειναι!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 9:16 ΠΜ, ο/η despoina46 είπε:

Είναι μεγαλη η διαφορά σε αυτα που πηρες εσυ με αυτα που θα παρω εγω,παρολα αυτα θα φανει απο τον επομενο μηνα το ποσο του ικα εφοσον θα πληρωνομαι μονο απο εκει,τι να κανουμε,οσο ειναι!

Expand  

Άστα δεν φτάνουν για τίποτα!γι'αυτό σου είπα μήνα να σου γράψει. Υπομονή μέχρι και τον 6ο μήνα μετά αλλάζει πάλι 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 10:17 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Άστα δεν φτάνουν για τίποτα!γι'αυτό σου είπα μήνα να σου γράψει. Υπομονή μέχρι και τον 6ο μήνα μετά αλλάζει πάλι 

Expand  

Καλά τα λεφτά είναι θέμα αλλά μπροστά στο μωράκι είναι ένα τιποτα,εγώ έχω την αυχενική την Τρίτη και έχω μεγάλη αγωνία

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 10:27 ΠΜ, ο/η despoina46 είπε:

Καλά τα λεφτά είναι θέμα αλλά μπροστά στο μωράκι είναι ένα τιποτα,εγώ έχω την αυχενική την Τρίτη και έχω μεγάλη αγωνία

Expand  

Υπομονή κορίτσι  μου ολα καλά θα πάνε!!!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 7:59 ΠΜ, ο/η despoina46 είπε:

Expand  

Καλησπερα κοριτσι,ναι περιπου τοσα βγαινουν.Εγω επερνα 740 κ τωρα απο το ικα παιρνω 490.

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 11:44 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

Καλησπερα κοριτσι,ναι περιπου τοσα βγαινουν.Εγω επερνα 740 κ τωρα απο το ικα παιρνω 490.

Expand  

Καλησπέρα κ σε σένα κορίτσι μου, οπότε να περιμένω τόσα πάνω κάτω από τον επόμενο μήνα. Εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι; 

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 10:17 ΠΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Expand  

@μπεμπελουκα εγω περνω 490 απο το ικα κ καθαρα επερνα 740.θα υπολοιπα δεν τα βαζει ο εργοδοτης κανονικα?Εγω μηνα γραφω αδεια,καλυτερα.Ασχετο,μετα τον 6 τι γινεται?

Δημοσίευση
  στις On 13/6/2019 at 11:49 ΠΜ, ο/η γιωτα22 είπε:

@μπεμπελουκα εγω περνω 490 απο το ικα κ καθαρα επερνα 740.θα υπολοιπα δεν τα βαζει ο εργοδοτης κανονικα?Εγω μηνα γραφω αδεια,καλυτερα.Ασχετο,μετα τον 6 τι γινεται?

Expand  

Απ'όσο ξέρω μας πληρώνει κανονικά ο εργοδότης 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.... Εγω ξέρω μόνο για το επίδομα κύησης. 56 μέρες πριν την πητ που παίρνεις κάτι λιγότερο από το μισθό σου. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Γιατί δεν τα δικαιούμαστε. Οπότε αναγκαστικά δουλεύω...!!!!!! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2019 at 3:50 ΠΜ, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κορίτσια.... Εγω ξέρω μόνο για το επίδομα κύησης. 56 μέρες πριν την πητ που παίρνεις κάτι λιγότερο από το μισθό σου. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Γιατί δεν τα δικαιούμαστε. Οπότε αναγκαστικά δουλεύω...!!!!!! ❤️

Expand  

Καλημέρα κορίτσια μου!! εγώ δεν δικαιούμαι τίποτα γιατί έχουμε δικιά μας επιχείρηση στο όνομα του άντρα μου και εγώ για ασφάλιση υγείας είμαι πάνω στον άντρα μου..  Επίσης η δυνατότητα για υπάλληλο δεν υπάρχει οπότε δουλεύω από την αρχή της εγκυμοσύνης μου μέχρι και το τέλος πρώτα ο Θεός.. κορίτσια ότι δικαιούστε δείτε να τα πάρετε!! μην τους χαρίσετε τίποτα!!

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2019 at 6:03 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! εγώ δεν δικαιούμαι τίποτα γιατί έχουμε δικιά μας επιχείρηση στο όνομα του άντρα μου και εγώ για ασφάλιση υγείας είμαι πάνω στον άντρα μου..  Επίσης η δυνατότητα για υπάλληλο δεν υπάρχει οπότε δουλεύω από την αρχή της εγκυμοσύνης μου μέχρι και το τέλος πρώτα ο Θεός.. κορίτσια ότι δικαιούστε δείτε να τα πάρετε!! μην τους χαρίσετε τίποτα!!

Expand  

Και εγώ μια από τα ίδια. Ωσ αναπληρωτές δεν δικαιούμαστε πολλά. Οπότε θα δουλέψω κ Σεπτεμβρίο!!! 

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2019 at 2:21 ΜΜ, ο/η Starrr είπε:

Και εγώ μια από τα ίδια. Ωσ αναπληρωτές δεν δικαιούμαστε πολλά. Οπότε θα δουλέψω κ Σεπτεμβρίο!!! 

Expand  

Από 7ο μήνα-9ο βάσει νόμου παίρνεις άδεια τοκετού όλες την παίρνουν είτε είναι ιδιωτικό είτε δημόσιο 

Δημοσίευση
  στις On 14/6/2019 at 8:03 ΜΜ, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Από 7ο μήνα-9ο βάσει νόμου παίρνεις άδεια τοκετού όλες την παίρνουν είτε είναι ιδιωτικό είτε δημόσιο 

Expand  

Είναι 56 ημέρες πριν. Οπότε όλο τον Σεπτέμβρη θα δουλέψω!!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...