Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Έχει πολύ ωραία σεντονακια και η palamaiki !!θα κανεις λίστα γέννας??λες να την ακολουθήσουν οι συγγενείς??Σε ποια καταστήματα σκέφτεσαι?

Ίσα ίσα τους βοηθάς να μην κάθονται να ψάχνουν. Μένω Ηράκλειο Κρήτης. Και σκέφτομαι να κάνω στο Λητώ και στο flexa. Η ξαδέρφη μου που είχε κάνει κ εκείνη της την είχαν πάρει όλη πριν καν γεννήσει. Μπορεί πχ ένα πράγμα να κάνει 200 ευρώ. Κ να δώσουν 50 50 ο καθένας.δεν χρειάζεται να δώσουν όλο το ποσό. Ο καθένας δίνει ότι θέλει... ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κορίτσια ούτε εγώ έχω αγοράσει τίποτα ακόμα... βασικά δεν θα αγοράσω  και τίποτα γιατί όλη την προίκα  μωρου μας την έδωσε η κουμπάρα μου.. Έχει αγόρια εκείνη αλλά είναι unisex τα χρώματα οπότε δεν με απασχολεί.. ρούχα επίσης έχω μπόλικα.. απλά θέλω να τα κάνω ξεκαθάριση να δω αν λείπει κάτι για  να συμπληρώσω 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια ούτε εγώ έχω αγοράσει τίποτα ακόμα... βασικά δεν θα αγοράσω  και τίποτα γιατί όλη την προίκα  μωρου μας την έδωσε η κουμπάρα μου.. Έχει αγόρια εκείνη αλλά είναι unisex τα χρώματα οπότε δεν με απασχολεί.. ρούχα επίσης έχω μπόλικα.. απλά θέλω να τα κάνω ξεκαθάριση να δω αν λείπει κάτι για  να συμπληρώσω 

Ε μια χαρά είσαι!!! ?Τέλεια. Όλα έτοιμα!! 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Και εγώ κάπως έτσι θα κινηθώ θα δω τι λείπει και έπειτα θα παω να αγοράσω άσε που αυτά ανά μήνα θέλουν και άλλα ρούχα 

στις πριν 23 ώρες, ο/η Ρα1988 είπε:

Κοριτσια καλησπέρα εχω και εγω πητ 3/12 τελευταία περιοδος 23/2. Ειμαι 15+4 εχετε νιώσει τα μωρακια σας εγω οχι ακομη και ανυσηχω.

Καλησπέρα! Είναι νωρίς ακομι να το νιώσεις :) ούτε εγώ μπορώ να πω ότι το ένιωσα αλλά λενε ότι οι πρώτες εγκυμοσύνες αργείς λίγο την πρώτη την κατάλαβα 4ο προς 5ο να σου σώσω να καταλάβεις, όποτε απολαυσε το γιατί όταν θα αρχίσει να κλωτσάει θα χάσεις και τον ύπνο σου ?

στις πριν 13 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Και εγώ έκανα 2 μπανακια.ηταν πολύ ωραία.... Σα να νιωσα μια ξεκούραση.. Κολύμπησε. Ισιωσε κ η πλατουλα μου. Γιατί είχα πόνους. Πρέπει να κολυμπώ κ με prenatal yoga που πηγαίνω ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί ο πόνος.... Εσείς πότε λέτε να ξεκινάτε να παίρνετε πραγματάκια? Εγω είμαι αναίσθητη κ δεν αγχώνομαι κ λέω έχω χρόνο μωρέ. ??

Καλά κανείς αλλά συμβουλή φρόντισε στον 7ο το κρεβατακι γιατί θα πλακωθείς και θα είναι ζορικα

ευτυχώς έχω τα περισσότερα πράγματα από το πρώτο αλλά πρέπει να ξανά αγοράσω τα πρώτα ρουχαλάκια και ζιπουνακια γιατί τα έκανα δώρο σε μανούλες που τα είχανε ανάγκη.

Θα σας συστηνα τα kiddo για εξοπλισμό, με 800€ πριν δυο χρόνια είχα πάρει κρεβάτι πολυμορφικό, συρταριερα, παρκοκρεβατο, μπανάκι και καρότσι 3 σε 1.

πολυ οικονομικά ρουχαλάκια έχουν τα orchestra και δεν λυπάσαι μετά αν πάθουν κάτι, επίσης πολύ καλά φορμακια εσώρουχα συστήνω από τα jumbo είναι οικονομικότατα και βαμβακερά, η παλαμαικη όντως έχει καλές πετσετουλες είχα πάρει αρκετές και τις έχω ακομι. 

Πετσετακια μικρά είχα πάρει από τα jumbo τετράγωνα μια χαρά ωραιότατα και πάνες είχα ράψει από φανέλα σεντόνι με το μέτρο γιατί ήτανε πανάκριβα αυτά που έβρισκα.

αρκετα με τη φλυαρία μου αλλά να το απολαύσετε με τα πρώτα ψώνια του μωρού μπορώ να πω ότι τη χαίρομαι ακόμα αυτή τη περίοδο όταν τη σκέφτομαι.

καλημερα σας.....

τι κανετε??? ρε κοριτσια απο κοιλιτσεσ πως παμε???

αχνοφενονται?? εμενα κατι γινεται.... βασικα ανυπομονω να φουσκωσει!!! ???

στις πριν 10 λεπτά, ο/η marzou είπε:

καλημερα σας.....

Kαλημερα @marzou μου ναι ναι έχει ξεκινήσει και φαίνεται σιγα σιγα !???????????

στις πριν 28 λεπτά, ο/η marzou είπε:

καλημερα σας.....

Καλημέρα !!!

Φαίνομαι λες κ είμαι 6 μηνών ??

αλλά πιστεύω πτι και τα ουτρο που επερνα έκαναν τη ζημιά τους 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Καλημέρα !!!

Φαίνομαι λες κ είμαι 6 μηνών ??

αλλά πιστεύω πτι και τα ουτρο που επερνα έκαναν τη ζημιά τους 

φαινεσαι τοσο πολυ???

μπραβοοο αλλαζει λενε απο γυναικα σε γυναικα..... σε μενα θα αργησει λογικα ισα που το καταλαβενεις...

στις πριν 12 ώρες, ο/η netspirit είπε:

Καλησπέρα! Είναι νωρίς ακομι να το νιώσεις :) ούτε εγώ μπορώ να πω ότι το ένιωσα αλλά λενε ότι οι πρώτες εγκυμοσύνες αργείς λίγο την πρώτη την κατάλαβα 4ο προς 5ο να σου σώσω να καταλάβεις, όποτε απολαυσε το γιατί όταν θα αρχίσει να κλωτσάει θα χάσεις και τον ύπνο σου ?

Καλά κανείς αλλά συμβουλή φρόντισε στον 7ο το κρεβατακι γιατί θα πλακωθείς και θα είναι ζορικα

ευτυχώς έχω τα περισσότερα πράγματα από το πρώτο αλλά πρέπει να ξανά αγοράσω τα πρώτα ρουχαλάκια και ζιπουνακια γιατί τα έκανα δώρο σε μανούλες που τα είχανε ανάγκη.

Θα σας συστηνα τα kiddo για εξοπλισμό, με 800€ πριν δυο χρόνια είχα πάρει κρεβάτι πολυμορφικό, συρταριερα, παρκοκρεβατο, μπανάκι και καρότσι 3 σε 1.

πολυ οικονομικά ρουχαλάκια έχουν τα orchestra και δεν λυπάσαι μετά αν πάθουν κάτι, επίσης πολύ καλά φορμακια εσώρουχα συστήνω από τα jumbo είναι οικονομικότατα και βαμβακερά, η παλαμαικη όντως έχει καλές πετσετουλες είχα πάρει αρκετές και τις έχω ακομι. 

Πετσετακια μικρά είχα πάρει από τα jumbo τετράγωνα μια χαρά ωραιότατα και πάνες είχα ράψει από φανέλα σεντόνι με το μέτρο γιατί ήτανε πανάκριβα αυτά που έβρισκα.

αρκετα με τη φλυαρία μου αλλά να το απολαύσετε με τα πρώτα ψώνια του μωρού μπορώ να πω ότι τη χαίρομαι ακόμα αυτή τη περίοδο όταν τη σκέφτομαι.

Και εγώ σκέφτομαι να πηγαίνω βόλτες με τις φίλες. Να παίρνουμε με την καθεμία και από κάτι..... Όσο για κρεβατάκι. Δεν θα χουμε. Γιατί δεν χωράει.. Θα μας δώσει η κουμιαδα μου τον λίκνο. Μόνο λίκνο χωράει στο δωμάτιο μας.. Όσο για τα υπόλοιπα θα μπουν όλα στις λίστες γέννας τον Σεπτέμβριο. Μόνο ρούχα κ προίκα θα αγοράσω. Εκ των οποίων προίκα θα πάρουν οι γιαγιάδες. Οπότε μόνο ρουχαλάκια θέλω. ❤️

στις πριν 1 ώρα, ο/η marzou είπε:

φαινεσαι τοσο πολυ???

μπραβοοο αλλαζει λενε απο γυναικα σε γυναικα..... σε μενα θα αργησει λογικα ισα που το καταλαβενεις...

@netspirit από τα utro πήρα 3 κιλά και τα cyclacur φαντάσου τι κατακράτηση κάνουν..

στις πριν 4 ώρες, ο/η marzou είπε:

φαινεσαι τοσο πολυ???

Μαι φαίνεται πλέον αρκετά αλλά ίσως είναι και το μικρό διάστημα μεταξύ των δυο εγκυμοσυνων μου

λιγο τα ουτρο, λίγο το καλούπι μου που είμαι αδύνατη, λίγο απ όλα μου την φουσκωσανε ??

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@netspirit από τα utro πήρα 3 κιλά και τα cyclacur φαντάσου τι κατακράτηση κάνουν..

Όποτε μια απόδειξη του ουτρο είσαι και εσυ ??? τα άτιμα μας φούσκωσαν πριν την ώρα μας!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Και εγώ σκέφτομαι να πηγαίνω βόλτες με τις φίλες. Να παίρνουμε με την καθεμία και από κάτι..... Όσο για κρεβατάκι. Δεν θα χουμε. Γιατί δεν χωράει.. Θα μας δώσει η κουμιαδα μου τον λίκνο. Μόνο λίκνο χωράει στο δωμάτιο μας.. Όσο για τα υπόλοιπα θα μπουν όλα στις λίστες γέννας τον Σεπτέμβριο. Μόνο ρούχα κ προίκα θα αγοράσω. Εκ των οποίων προίκα θα πάρουν οι γιαγιάδες. Οπότε μόνο ρουχαλάκια θέλω. ❤️

αχ κορίτσι και εμείς δεν έχουμε έξτρα δωμάτιο για το μωρό και θα το έχουμε στο δικό μας δωμάτιο.. χωράει κρεβατάκι πολύ οριακά, θα πρέπει βασικά να βγάλω τα κομοδίνα έξω στο σαλόνι και αλλάξιερα δεν θα έχω.. Στο λίκνο μέχρι ποια ηλικία μπορείς να το έχεις;; 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

αχ κορίτσι και εμείς δεν έχουμε έξτρα δωμάτιο για το μωρό και θα το έχουμε στο δικό μας δωμάτιο.. χωράει κρεβατάκι πολύ οριακά, θα πρέπει βασικά να βγάλω τα κομοδίνα έξω στο σαλόνι και αλλάξιερα δεν θα έχω.. Στο λίκνο μέχρι ποια ηλικία μπορείς να το έχεις;; 

Μέχρι το πολύ 5 με 6 μηνών. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε το σπίτι που έχουμε. Το οποίο πρέπει να ανακαινιστει. Δηλαδή πρέπει να πάρουμε δάνειο. Οπότε θα βολευτούμε εδώ για αρχή κ μετά βλέπουμε... Γιατί για λεφτά κ για ενοίκιο τριάρι που είναι συν 450 ευρώ δεν λέει.... Καλυτερα να τα δίνω σε δάνειο. Το προτιμώ δηλ!!! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Μπορείς να πάρεις μια συρταριερα για το μωρό και από πάνω να βαλεις την αλλάξερασφουγγαρι και εγώ έτσι θα κάνω..μεχρι 6 μηνών στο λίκνο. 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μπορείς να πάρεις μια συρταριερα για το μωρό και από πάνω να βαλεις την αλλάξερασφουγγαρι και εγώ έτσι θα κάνω..μεχρι 6 μηνών στο λίκνο. 

Εγώ έχω μια συρταριερα που την είχα για εμάς. Τώρα θα φτιάξουμε ένα τύπου ντουλάπι συρταριερα. Να μπουν όλα τα δικά μας μέσα. Κ δίπλα στη συρταριερα που έχουμε θα βάλω τα πράγματα του μωρού. Ελπίζω να χωρασουν... 3 συρτάρια είναι. Κ από πάνω θα βάλω μια αλλαξιερα κ δεξιά δίπλα τα διάφορα του μωρού, μπεμπιλινα, κρέμες κτλ! 

εχω συρταριερα που την έχω για εμάς.. μάλλον όμως θα την κάνω για του μωρού και από πάνω έτσι το είχα σκεφτεί όπως μου είπατε..  να βάλω το σφουγγάρι για να το αλλάζω..  Αλλά δεν ξέρω αν θα χωράει η συρταριερα και κούνια μαζί στον ίδιο χώρο..  Μην χρειαστει να βγαλω και συρταριερα στο σαλόνι... θα δείξει στην πράξη..  @Starrr και εμείς ανακαίνιση κάναμε το σπίτι  αλλά το μισό... Στο άλλο μισό μένουν οι γονείς μου που μελλοντικά θα  ενωθούν  και θα γίνουν 2 υπνοδωμάτια μπάνιο συν αποθήκη. Αλλά μέχρι τότε το μωρό θα κοιμάται μαζί μας. 

Κορίτσια το θέμα βλαστοκύτταρα το έχετε ψάξει καθόλου??Εγώ έχω ρωτήσει 2 ιδιωτικές εταιρείες 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Κορίτσια το θέμα βλαστοκύτταρα το έχετε ψάξει καθόλου??Εγώ έχω ρωτήσει 2 ιδιωτικές εταιρείες 

Κ γω θέλω να μάθω αν έχετε πληροφορίες. Αλλά φοβάμαι σε ιδιωτικές. Γιατί έχω ακούσει πως αλλά δίνουν. Αλλά αφήνουν. Τα δίνουν για έρευνες κτλ. Κ τσάμπα πληρώνεις. 

κορίτσια εγώ δεν θα φυλάξω βλαστοκύτταρα.. θεωρώ ότι είναι μια καλοστημένη απάτη.. βέβαια αυτή είναι  δικιά μου γνώμη και σε καμία περίπτωση δεν θέλω να επηρεασω κάποια. θα ζητήσω απ το γιατρό να γίνει απολυνωση του λόρου μόλις σταματήσει να πάλλεται και τον πλακούντα θα τον δωρισω στο δημόσιο νοσοκομείο 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Κ γω θέλω να μάθω αν έχετε πληροφορίες. Αλλά φοβάμαι σε ιδιωτικές. Γιατί έχω ακούσει πως αλλά δίνουν. Αλλά αφήνουν. Τα δίνουν για έρευνες κτλ. Κ τσάμπα πληρώνεις. 

Ψάχνοντας λοιπόν κατέληξα στις εξής πληροφορίες 1.στη δημόσια τράπεζα δίνουν τα βλαστοκύτταρα του μωρού σου σε άλλον συμβατό δότη μπορείς να φυλάξεις ένα κομμάτι του λωρουανκουφια η ώρα χρειαστεί πρέπει να ψάξουν να βρουν ποια είναι συμβατά από άλλο άτομο. 2.στις ιδιωτικές κοστίζουν περίπου 1800 ευρω για 25 έτη φυλαξη εννοείται ότι δίνουν του παιδιού σου από τι λένε τουλάχιστον. Τα βλαστοκύτταρα βοηθούν κυρίως σε παθήσεις αίματος όμως μελλοντικά θα βοηθούν και σε άλλα από ότι λένε ..

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ψάχνοντας λοιπόν κατέληξα στις εξής πληροφορίες 1.στη δημόσια τράπεζα δίνουν τα βλαστοκύτταρα του μωρού σου σε άλλον συμβατό δότη μπορείς να φυλάξεις ένα κομμάτι του λωρουανκουφια η ώρα χρειαστεί πρέπει να ψάξουν να βρουν ποια είναι συμβατά από άλλο άτομο. 2.στις ιδιωτικές κοστίζουν περίπου 1800 ευρω για 25 έτη φυλαξη εννοείται ότι δίνουν του παιδιού σου από τι λένε τουλάχιστον. Τα βλαστοκύτταρα βοηθούν κυρίως σε παθήσεις αίματος όμως μελλοντικά θα βοηθούν και σε άλλα από ότι λένε ..

Ναι ξέρω το ποσό βοηθουν... Και θα βοηθήσουν μελλοντικά.... (είμαι νοσηλευτρια). Αλλά δνε έχω ψάξει τι υπάρχει στο Ηράκλειο που ζω κ τι πρέπει να κάνω... Κ που να ενημερωθώ... Θα ρωτήσω όμως οτν γιατρό αργότερα.. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Έχω φυλάξει του πρώτου μου παιδιού σε ιδιωτική τράπεζα για το λόγω ότι αν χρειαστώ θα τα έχω αμέσως είχα βρει μια καλή τιμη από μια σχετικά αξιόλογη εταιρεία και τα έδωσα.

τωρα, αφού έχω ήδη φυλάξει για το πρώτο σκέφτομαι το δεύτερο να τα δώσω σε δημόσια απλά θα έχει περισσότερο χρόνο αναμονής αν χρειαστώ στο μέλλον κάτι, αλλά αφού ήδη έχω για το πρώτο θα είναι λογικά συμβατά.

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Θα σου συστηνα να μην δώσεις έξτρα λεφτά για λίκνο αλλά να χρησιμοποιήσεις το πορτ μπεμπε

ερσι είχε κάνει στο πρώτο γιατί θεώρησα τσάμπα λεφτά το λίκνο αφού κάνουν την ίδια δουλειά. Είχα αγοράσει με 20€ μια βάση και έκανα τη δουλειά κου άνετα και δεν χρειαζόταν κιολας να την βαζω βγάζω από το μέρος της.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Τα βλαστοκύτταρα θεωρούνται μελλοντικά από τα πιο σημαντικά στάδια της ιατρικής. Στην ιδιωτική τα παίρνεις άμεσα αν χρειαστούν στην δημόσια χρειάζεται ενα διάστημα ως ότου βρουνε συμβατό δότη.

στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ναι ξέρω το ποσό βοηθουν... Και θα βοηθήσουν μελλοντικά.... (είμαι νοσηλευτρια). Αλλά δνε έχω ψάξει τι υπάρχει στο Ηράκλειο που ζω κ τι πρέπει να κάνω... Κ που να ενημερωθώ... Θα ρωτήσω όμως οτν γιατρό αργότερα.. 

Αν αποφασίσεις δημόσια απλά κάλεσε τους να σου στείλουν το πακέτο που θα το έχεις μαΙ σου στο μιευτηριο.

αν αποφασίσεις ιδιωτική Καντονά παζάρια να ρίξεις την τιμη

στις πριν 9 ώρες, ο/η netspirit είπε:

Έχω φυλάξει του πρώτου μου παιδιού σε ιδιωτική τράπεζα για το λόγω ότι αν χρειαστώ θα τα έχω αμέσως είχα βρει μια καλή τιμη από μια σχετικά αξιόλογη εταιρεία και τα έδωσα.

τωρα, αφού έχω ήδη φυλάξει για το πρώτο σκέφτομαι το δεύτερο να τα δώσω σε δημόσια απλά θα έχει περισσότερο χρόνο αναμονής αν χρειαστώ στο μέλλον κάτι, αλλά αφού ήδη έχω για το πρώτο θα είναι λογικά συμβατά.

Θα σου συστηνα να μην δώσεις έξτρα λεφτά για λίκνο αλλά να χρησιμοποιήσεις το πορτ μπεμπε

ερσι είχε κάνει στο πρώτο γιατί θεώρησα τσάμπα λεφτά το λίκνο αφού κάνουν την ίδια δουλειά. Είχα αγοράσει με 20€ μια βάση και έκανα τη δουλειά κου άνετα και δεν χρειαζόταν κιολας να την βαζω βγάζω από το μέρος της.

Τα βλαστοκύτταρα θεωρούνται μελλοντικά από τα πιο σημαντικά στάδια της ιατρικής. Στην ιδιωτική τα παίρνεις άμεσα αν χρειαστούν στην δημόσια χρειάζεται ενα διάστημα ως ότου βρουνε συμβατό δότη.

Αν αποφασίσεις δημόσια απλά κάλεσε τους να σου στείλουν το πακέτο που θα το έχεις μαΙ σου στο μιευτηριο.

αν αποφασίσεις ιδιωτική Καντονά παζάρια να ρίξεις την τιμη

@netspirit Μπορείς να δεις ποια εταιρεία είναι και να μου πεις πόσα πλήρωσες για πόσα χρόνια?Επίσης να ξέρεις ότι παρόλο που είναι αδελφάκια δεν είναι και σίγουρο πως θα ναι συμβατό. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Εγώ θα το κάνω, μου συστήσανε ήδη εταιρεία!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...