Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 6 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Είναι 56 ημέρες πριν. Οπότε όλο τον Σεπτέμβρη θα δουλέψω!!!! 

Πόσο είσαι?Τώρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 15 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Από 7ο μήνα-9ο βάσει νόμου παίρνεις άδεια τοκετού όλες την παίρνουν είτε είναι ιδιωτικό είτε δημόσιο 

Ακομι και ανεργία να έχεις πέσει περνεις το επίδομα 

εγω γέννησα Μάρτιο και μέχρι το. Προηγούμενο οκτωμβριο δούλευα κι πήρα επίδομα τοκετού και λοχείας όποτε αν κάποια κοπέλα είναι στην ίδια φάση με εμένα τότε ας μην το αφησει

@Nektarinaki_love να ζήσετε κοπέλα μου πτι καλύτερο με το καλό να δεχτείτε και το μέλος της οικογένειας σας!!!

(τελικά κατάφερες κρατηθηκες ή σε εποιασε συχνουρία;;;)

στις πριν 53 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

εγω γέννησα Μάρτιο και μέχρι το. Προηγούμενο οκτωμβριο δούλευα κι πήρα επίδομα τοκετού και λοχείας όποτε αν κάποια κοπέλα είναι στην ίδια φάση με εμένα τότε ας μην το αφησει

@Nektarinaki_love να ζήσετε κοπέλα μου πτι καλύτερο με το καλό να δεχτείτε και το μέλος της οικογένειας σας!!!

Επίδομα τοκετού πόσους μήνες πήρες.? Από Οκτώβριο κ γέννησες Μάρτιο? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η netspirit είπε:

@netspirit μου θυμάσαι πόσο είναι το επίδομα τοκετού και λοχείας αυτά τα 2 από το ΙΚΑ τα παίρνεις έτσι??

στις πριν 7 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Επίδομα τοκετού πόσους μήνες πήρες.? Από Οκτώβριο κ γέννησες Μάρτιο? 

στις πριν 7 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@netspirit μου θυμάσαι πόσο είναι το επίδομα τοκετού και λοχείας αυτά τα 2 από το ΙΚΑ τα παίρνεις έτσι??

Καλησπέρα κοριτσια

λοιπον εγώ δούλευα μέχρι Οκτωμβριο 17

τον Μάρτιο του 18 γεννησα

πηρα κανονικά τα επίδοματα τοκετού και λοχείας 56 μέρες πριν γεννήσω και αφότου γέννησα 

αυτο πήγαινε βάση μισθού του προηγούμενου έτους και αν θυμάμαι καλά ήτανε γύρω στα 1000-1100€

Και τα δυο από το ΙΚΑ απλά πήγα 56 ημέρες πριν στο γυναικολόγο τπυ ΙΚΑ με την αυχενική και μου ενέκρινε τα επιδοματα

στις πριν 8 ώρες, ο/η netspirit είπε:

Καλησπέρα κοριτσια

λοιπον εγώ δούλευα μέχρι Οκτωμβριο 17

τον Μάρτιο του 18 γεννησα

πηρα κανονικά τα επίδοματα τοκετού και λοχείας 56 μέρες πριν γεννήσω και αφότου γέννησα 

αυτο πήγαινε βάση μισθού του προηγούμενου έτους και αν θυμάμαι καλά ήτανε γύρω στα 1000-1100€

Και τα δυο από το ΙΚΑ απλά πήγα 56 ημέρες πριν στο γυναικολόγο τπυ ΙΚΑ με την αυχενική και μου ενέκρινε τα επιδοματα

56 ημέρες πριν από τον Μάρτιο είναι ο Οκτώβριος??? Γιατί εγώ πχ έχω πητ 21.11 και βγαίνω σε άδεια αρχές Οκτωβρίου. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Starrr είπε:

56 ημέρες πριν από τον Μάρτιο είναι ο Οκτώβριος??? Γιατί εγώ πχ έχω πητ 21.11 και βγαίνω σε άδεια αρχές Οκτωβρίου. 

Όχι!

απλα εννοώ ότι δούλευα και σταμάτησα εγώ τη δουλειά μου βασικά μου έκαναν απόλυση κ έπεσα ΟΑΕΔ.

οι56 μέρες πριν ήτανε το Γεναρη

εννοω ότι επίδομα από το ΙΚΑ μπορείς να παρεις ακομι και αν έπεσες στην ανεργία αφού δούλευες το προηγούμενο έτος 

στις πριν 1 ώρα, ο/η netspirit είπε:

Όχι!

απλα εννοώ ότι δούλευα και σταμάτησα εγώ τη δουλειά μου βασικά μου έκαναν απόλυση κ έπεσα ΟΑΕΔ.

οι56 μέρες πριν ήτανε το Γεναρη

εννοω ότι επίδομα από το ΙΚΑ μπορείς να παρεις ακομι και αν έπεσες στην ανεργία αφού δούλευες το προηγούμενο έτος 

Α το ξέρω αυτό. Αλλά δεν  πέφτει. Θα δουλεύω. Δυστυχώς η ευτυχώς!!! 

@netspirit πες μας και κάτι ακόμη!!Πότε μπορούμε να κάνουμε αυτήν την αίτηση στο ικαεπισηςθυμασαι πόσο είναι το επίδομα λοχείας?

στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

@netspirit πες μας και κάτι ακόμη!!Πότε μπορούμε να κάνουμε αυτήν την αίτηση στο ικαεπισηςθυμασαι πόσο είναι το επίδομα λοχείας?

Πάνε ανάλογα τον μισθό σου. Σου τα βγάζει το ΙΚΑ. Είναι κάτι λιγότερο από τον μισθό. Μπορείς να πας από την 1ηγ ημέρα της άδειας κύησης. Με χαρτιά από την δουλειά σου και του γιατρού για την πητ. Κ οταν με το καλό γεννησουμε ξανά πάμε. Όταν τελειώσουν αυτά και τα πάρεις κ τα δύο. Πας στον οαεδ. Για το συμπληρωματικο επίδομα μητέρας. Που είναι το υπόλοιπο ποσό στην ουσία. Από αυτά που σου κόβει το ΙΚΑ.... Απλά πρέπει να χεις ενεργή σύμβαση όταν πας να κάνεις την αίτηση στον οαεδ.. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Μα κάλυψε η Star!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Πάνε ανάλογα τον μισθό σου. Σου τα βγάζει το ΙΚΑ. Είναι κάτι λιγότερο από τον μισθό. Μπορείς να πας από την 1ηγ ημέρα της άδειας κύησης. Με χαρτιά από την δουλειά σου και του γιατρού για την πητ. Κ οταν με το καλό γεννησουμε ξανά πάμε. Όταν τελειώσουν αυτά και τα πάρεις κ τα δύο. Πας στον οαεδ. Για το συμπληρωματικο επίδομα μητέρας. Που είναι το υπόλοιπο ποσό στην ουσία. Από αυτά που σου κόβει το ΙΚΑ.... Απλά πρέπει να χεις ενεργή σύμβαση όταν πας να κάνεις την αίτηση στον οαεδ.. 

@Starrr μπράβο ρε κορίτσι μου μην νομίζεις ότι θα την γλιτώσεις θα σε ξαναρώτησω!!!

Κοριτσια τι κανετε;;;

να σας κανω μια ερωτηση....νιωθω τωρα τις τελευταιες μερες κατι πινακια χαμηλα πολυ ελαχιστα...που δεν τα ειχα πιο πριν!!εχετε και εσεις κατι αναλογο;;ειναι φυσιοκογικο;;;;

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;; Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποια.. Θέλω να κάνω απεντωμωση στο σπίτι για κατσαρίδες...ξέρετε αν επιτρέπεται ;έχετε ακούσει τιποτα;;

στις πριν 1 ώρα, ο/η marzou είπε:

Κοριτσια τι κανετε;;;

να σας κανω μια ερωτηση....νιωθω τωρα τις τελευταιες μερες κατι πινακια χαμηλα πολυ ελαχιστα...που δεν τα ειχα πιο πριν!!εχετε και εσεις κατι αναλογο;;ειναι φυσιοκογικο;;;;

Μήπως κουράστηκες ; Ή μήπως αλλάζεις μήνα;

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Maroulli είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε;;; Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποια.. Θέλω να κάνω απεντωμωση στο σπίτι για κατσαρίδες...ξέρετε αν επιτρέπεται ;έχετε ακούσει τιποτα;;

Δεν γνωρίζω αλλά οι εταιρείες απεντόμωσης απ ότι θυμάμαι έχουν φάρμακα που δεν έχουν θέμα τα παιδιά άρα δεν νομίζω κ οι εγκυμονούσες....

Κοριτσια καλησπέρα εχω και εγω πητ 3/12 τελευταία περιοδος 23/2. Ειμαι 15+4 εχετε νιώσει τα μωρακια σας εγω οχι ακομη και ανυσηχω.

@marzou τα πονακια είναι μέσα στο πρόγραμμα ιδιαίτερα αν περίμενες αυτές τις ημέρες περίοδο.μην ανυσηχεις! @maroulli εμείς κάναμε κανονικά αοσμοαπο φυτώριο. 

Καλημέρα κορίτσια μου!! @Nektarinaki_love να ζήσετε κορίτσι μου!! ευτυχισμένοι να είστε και με το καλό το μωράκι Σας!!  

Καλή εβδομάδα να έχουμε!! @marzou τις προηγούμενες μέρες είχα και εγώ έντονα πονακια.. Τώρα πέρασαν.. Γενικά απ ότι καταλαβαίνω θα τα έχουμε αυτά..  

Εχτές έκανα και την πρώτη βουτιά!! τέλεια ήταν κορίτσια!! 

Καλημέρα κορίτσια. Και εγώ έκανα 2 μπανακια.ηταν πολύ ωραία.... Σα να νιωσα μια ξεκούραση.. Κολύμπησε. Ισιωσε κ η πλατουλα μου. Γιατί είχα πόνους. Πρέπει να κολυμπώ κ με prenatal yoga που πηγαίνω ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί ο πόνος.... Εσείς πότε λέτε να ξεκινάτε να παίρνετε πραγματάκια? Εγω είμαι αναίσθητη κ δεν αγχώνομαι κ λέω έχω χρόνο μωρέ. ??

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Και εγώ έκανα 2 μπανακια.ηταν πολύ ωραία.... Σα να νιωσα μια ξεκούραση.. Κολύμπησε. Ισιωσε κ η πλατουλα μου. Γιατί είχα πόνους. Πρέπει να κολυμπώ κ με prenatal yoga που πηγαίνω ελπίζω κάποια στιγμή να μειωθεί ο πόνος.... Εσείς πότε λέτε να ξεκινάτε να παίρνετε πραγματάκια? Εγω είμαι αναίσθητη κ δεν αγχώνομαι κ λέω έχω χρόνο μωρέ. ??

Καλημέρα κορίτσια!!!Εμείς προς το τέλος θα πάρουμε πραγματάκια και να σας πω την αλήθεια ευτυχώς που έχουμε φίλες και θα μας δώσουν!!

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!Εμείς προς το τέλος θα πάρουμε πραγματάκια και να σας πω την αλήθεια ευτυχώς που έχουμε φίλες και θα μας δώσουν!!

Εγώ έχω τριγύρω μου κοριτσομανες.... Αγόρια πουθενά.... Σίγουρα κάπου τον Σεπτέμβριο θα πάω να κάνω σε 2 καταστήματα λίστα γέννας. Αλλά τα ρουχαλάκια παπουτσάκια καλτσουλες σεντόνια προίκα κτλ. Πρέπει να την πάρω Ιούλιο - Αύγουστο που έχει και εκπτώσεις.... Εγώ είμαι περισσότερο από εσάς. Τώρα είμαι 18η εβδομάδα!! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ έχω τριγύρω μου κοριτσομανες.... Αγόρια πουθενά.... Σίγουρα κάπου τον Σεπτέμβριο θα πάω να κάνω σε 2 καταστήματα λίστα γέννας. Αλλά τα ρουχαλάκια παπουτσάκια καλτσουλες σεντόνια προίκα κτλ. Πρέπει να την πάρω Ιούλιο - Αύγουστο που έχει και εκπτώσεις.... Εγώ είμαι περισσότερο από εσάς. Τώρα είμαι 18η εβδομάδα!! 

Έχει πολύ ωραία σεντονακια και η palamaiki !!θα κανεις λίστα γέννας??λες να την ακολουθήσουν οι συγγενείς??Σε ποια καταστήματα σκέφτεσαι?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
    • Τα μαθήματα με τις ανεξάρτητες μαίες που θα έχουμε και δίπλα μας σε αυτό το ταξίδι κοριτσάκι μου... Σου δίνουν άλλον αέρα, μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου και το σώμα σου ότι θα τα καταφέρεις.. και φυσικά η σωστή ενημέρωση πάντα είναι δύναμη..!! Δύσκολα θα δεχτείς bs όταν είσαι σωστά ενημερωμένος και όταν θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που ξέρουν να σε βοηθήσουν σε αυτό που εσύ θέλεις με ασφάλεια! 
    • Τέλεια θα τα πας ! Είσαι έτοιμη!!!!  Ακριβώς αυτό θέλει! Συχνούς θηλασμους και μαραθωνιους στις ημέρες ανάπτυξης 🥰 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...