Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 7 ώρες, ο/η satya είπε:

Εαν δεν κλαίει μην της δώσεις και εαν μπορείς δίνε της στήθος κι εγώ τώρα που πέρασε ο πόνος το σκέφτομαι σοβαρά να της την κόψω ίσως γι αυτό κλαίει μπορεί να έχει πάθει καμία σύγχυση. Δεν ξέρω εαν είναι κολικοι. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο 

Μόνο στήθος δίνω για παρηγοριά.. απλά έτσι τρώει σχεδόν όλη την ώρα... ευελπιστώ να φτιάξει το πρόγραμμα της μεγαλώνοντας.. απλά τώρα μια βδομάδα είμαστε μέσα και βαρέθηκε και εκείνη και εγώ.. λογικό να δυσανασχετεί το μωρό.. Ναι για ρώτα να δούμε τι θα σου πει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπήκα για να πω τα δικά μου και από όσο διαβάζω στα τελευταία σας ποστ  λίγο πολύ τραβάμε όλες τα ίδια... Εμένα βέβαια είναι ακόμη μικρούλης 31 ημερών αλλά ειλικρινά νιώθω ότι μου λείπει ύπνος...θηλάζω αποκλειστικά και ζητάει ανά μία -μιαμιση ώρα. Την μέρα δεν κοιμάται καθόλου και την νύχτα ελάχιστα. Πάνω που πίστεψα ότι ειμαστε σε καλό δρόμο να φτιάξουμε κάπως την νύχτα μας (το πρώτο ξύπνημα στις 3 ώρες τα επόμενα ξυπνήματα ανά μία-μιση δύο ώρες) πάλι τα ίδια...ανά μιάμιση ώρα ξύπνημα. Ωστόσο μέχρι να τον ταισω και να τον ρεψω έχει περάσει η ώρα και πάλι από την αρχή... Επίσης, όσο και να τον ταρακουναω όσο και να τον "χτυπάω"απαλά στην πλάτη για να ρευτει δεν ρευετε πάντα και μπορεί να ρευτει την ώρα που τον σήκωνω από το κρεβατάκι του για το επόμενο γεύμα... Ενα άγχος κ αυτό. Την μέρα την βγαζουμε όλη μέρα αγκαλιά και ανά μία ώρα στήθος. Αφού αναρωτιέμαι μήπως δεν τον φτάνει το γάλα μου? Παρόλα αυτά στις μετρήσεις και στις πάνες όλα δείχνουν να είναι οκ . Δεν καθεται καθόλου στο κρεβάτι του η στο ριλαξ και δεν τον παρηγορεί να είμαστε μαζί ξαπλωμένοι. Θελει μόνο αγκαλιά και πολλές φορές κύκλους μέσα στο σπίτι.Δεν εύχομαι να περάσει ο καιρός για να ηρεμήσει απλά εύχομαι να φτιάξει κάπως το πρόγραμμα του και σχετικά σύντομα παρακαλώ...Πιπίλα μου είπε ο παιδίατρος καλό είναι να του δώσω από την δέκατη κιόλας μέρα.. Προσπάθησα να του δώσω προχθές και δεν την δέχτηκε με τίποτα. Αντιθέτως έτσι όπως έβλεπα να κάνει το προσωπάκι του νόμιζα πως τον βασανίζω. Πώς την πατήσαμε έτσι ρε κορίτσια? Εμείς που περπατούσαμε και τριζαν τα πατώματα τώρα να μας κάνουν ότι θέλουν μερικων εκατοστων ανθρωπάκια? 🤣 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς μανάδες!!! 

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Mayland είπε:

Μπήκα για να πω τα δικά μου και από όσο διαβάζω στα τελευταία σας ποστ  λίγο πολύ τραβάμε όλες τα ίδια... Εμένα βέβαια είναι ακόμη μικρούλης 31 ημερών αλλά ειλικρινά νιώθω ότι μου λείπει ύπνος...θηλάζω αποκλειστικά και ζητάει ανά μία -μιαμιση ώρα. Την μέρα δεν κοιμάται καθόλου και την νύχτα ελάχιστα. Πάνω που πίστεψα ότι ειμαστε σε καλό δρόμο να φτιάξουμε κάπως την νύχτα μας (το πρώτο ξύπνημα στις 3 ώρες τα επόμενα ξυπνήματα ανά μία-μιση δύο ώρες) πάλι τα ίδια...ανά μιάμιση ώρα ξύπνημα. Ωστόσο μέχρι να τον ταισω και να τον ρεψω έχει περάσει η ώρα και πάλι από την αρχή... Επίσης, όσο και να τον ταρακουναω όσο και να τον "χτυπάω"απαλά στην πλάτη για να ρευτει δεν ρευετε πάντα και μπορεί να ρευτει την ώρα που τον σήκωνω από το κρεβατάκι του για το επόμενο γεύμα... Ενα άγχος κ αυτό. Την μέρα την βγαζουμε όλη μέρα αγκαλιά και ανά μία ώρα στήθος. Αφού αναρωτιέμαι μήπως δεν τον φτάνει το γάλα μου? Παρόλα αυτά στις μετρήσεις και στις πάνες όλα δείχνουν να είναι οκ . Δεν καθεται καθόλου στο κρεβάτι του η στο ριλαξ και δεν τον παρηγορεί να είμαστε μαζί ξαπλωμένοι. Θελει μόνο αγκαλιά και πολλές φορές κύκλους μέσα στο σπίτι.Δεν εύχομαι να περάσει ο καιρός για να ηρεμήσει απλά εύχομαι να φτιάξει κάπως το πρόγραμμα του και σχετικά σύντομα παρακαλώ...Πιπίλα μου είπε ο παιδίατρος καλό είναι να του δώσω από την δέκατη κιόλας μέρα.. Προσπάθησα να του δώσω προχθές και δεν την δέχτηκε με τίποτα. Αντιθέτως έτσι όπως έβλεπα να κάνει το προσωπάκι του νόμιζα πως τον βασανίζω. Πώς την πατήσαμε έτσι ρε κορίτσια? Εμείς που περπατούσαμε και τριζαν τα πατώματα τώρα να μας κάνουν ότι θέλουν μερικων εκατοστων ανθρωπάκια? 🤣 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς μανάδες!!! 

Καλημέρα κοριτσάκι μου.. το νινάκι σου είναι μικρούλη ακόμα γι αυτό και στα κάνει αυτά... όσο αφορά το θηλασμό μην το ξανασκεφτείς ότι δεν του φτάνει το γάλα σου.. ακόμα δεν έχει εδραιωθεί και προσπαθεί ο μικρούλης σου να σου ρυθμίσει την παραγωγή... όλα καλά θα πάνε και τα πας τέλεια... Σκέψου ήταν 9 μήνες στην κοιλίτσα σου... εσένα έχει παρηγοριά.. την αγκαλιά σου και την μυρωδιά σου.. Όσο κουραστικό και δύσκολο και αν μας φαίνεται τώρα ας χαρούμε αυτές τι στιγμές γιατί πίσω δεν ξαναγυρίζουν.. το λέω για να το ακούω και εγώ τις μέρες που με πιάνει απελπισία... και σκέψου έχω ένα σχετικά "εύκολο" μωράκι. Είναι η κούραση και το ξενύχτι που μας αποδιοργανώνει αλλά στο τέλος όλα καλά θα πάνε... 

@netspirit  εμείς βγαίνουμε σχεδόν καθημερινά βολτούλα... εκτός απο αυτή την εβδομάδα που μας έπιασαν τα τσουχτερά κρύα και την βγάλαμε στο σπίτι, γι αυτό πιστεύω και η μικρή μου αντέδρασε έτσι.. βαρέθηκε το καημένο μου... Τον Ιούνιο θα είμαι στο νησάκι σας, έχουμε να πάμε σε ένα γάμο και θα κάνουμε και την βάφτιση μας εκείνες τις μέρες..

στις πριν 3 ώρες, ο/η netspirit είπε:

Τρία εμβολια μαζί :( αυτο δεν το ξανα άκουσα...

του ροτάιου δεν ειναι υποχρεωτικό κοριτσι μου. Αν ήταν δεν θα το πλήρωνες 9-10€ ;) 

Να την βγάζεις κ τωρα :) να μυρίζουν ιώδιο κ μακρυα απο κόσμο ;) 

εγω την βγαζω γιατι σπιτι με δυο θηρία δεν παλεύεται 🤣

Να παρεις το @Mantarini και να έρθετε απο εδώ θα σας φτιάχνω κ γλυκα καθε μερα 😘

Καλημέρα κοριτσι μου 

εμεις συνεχίζουμε τη μικτή διατροφη και πλεον εχουμε στρώσει αρκετα.

το βράδυ τρώει στις 10:30 και κοιμαται της δινω και μια-δυο μεζούρες στον υπνο της αν φάει και ξυπνάει 6:30-7:30

επιτελους κοιμάμαι και έχω μαζέψει τα κομμάτια μου 🤣

Αν σου περνει βαρος δεν νομιζω να μην χορταίνει :) μια χαρά τα πας μανουλα :) 

Προσπάθησε να κόψεις τις βολτες το εκανε η μεγαλη μπυ κορη αυτο κ ήταν μαρτύριο 

μηπως έχει πονακια;

Της έδωσα πιπιλα μετα τον δεύτερο μηνα κ την βοηθαει να ηρεμήσει κ να κοιμηθεί 

εχω ακούσει πτι παθαίνουν σύγχυση πριν τον δεύτερο μηνα 

κοριτσια μου τι κανετε; Εμεις πλεον κοιμόμαστε καπως κ μπορω να πω οτι αρχισα να μαζεύω τα κομμάτια μου, γιατι δεν παλευόταν το βράδυ ξενυχτια κ τη μερα με την μεγαλη...

Βγαίνουμε  βολτιτσες εξω να μας χτυπάει ο αέρας μα φυσικα μακρυα απο κόσμο

ευτυχως κοιμαται κ την μερα αρκετα και μπορώ να κανω τις δουλειές μου ανετα.

Σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών μπήκε στα υποχρεωτικά το 2019ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ 20191679666421155564388(1).pdf

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mayland είπε:

Έπεσα κι εγώ στην παγίδα αυτή ότι δεν φτάνει το γάλα αλλά μην αγχώνεσαι καθόλου είναι μια φάση που θέλει παραπάνω γάλα και όσο πιο πολύ το βάζεις στο στήθος τόσο πιο γρήγορα θα αυξηθει το γάλα σου. Μετά θα δεις θα λερώνεις μέχρι και το πάπλωμα. Εγώ για βοήθεια πήρα μαγια μπύρας και έβαζα και Θήλαστρο. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!Πω πω σήμερα μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενη!χαχα γέμισα μπαταρίες!Η μπέμπα μου κοιμήθηκε απ τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 και μέτα ξανά απ τις 5μιση μέχρι τις 9.μακάρι να ήτανε πάντα έτσι!Πω πω ξεκουράστηκα λίγο!!!!!!

Τέλειο είναι! Κι εμένα προχθές έκλεισε 6 ώρες αφού στις 4 ώρες ξύπνησα να βάλω θήλαστρο να αποσυμφορισω λίγο γιατί λέω όπου να ναι θα ξυπνήσει! Τπτ κοιμόταν του καλού καιρού! Νομίζω στο 3μηνο στρώνουν λίγο. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

@netspirit  εμείς βγαίνουμε σχεδόν καθημερινά βολτούλα... εκτός απο αυτή την εβδομάδα που μας έπιασαν τα τσουχτερά κρύα και την βγάλαμε στο σπίτι, γι αυτό πιστεύω και η μικρή μου αντέδρασε έτσι.. βαρέθηκε το καημένο μου... Τον Ιούνιο θα είμαι στο νησάκι σας, έχουμε να πάμε σε ένα γάμο και θα κάνουμε και την βάφτιση μας εκείνες τις μέρες..

Κι εμείς 13 Ιουνίου βάφτιση αλλά στην Αθηνα! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μόνο στήθος δίνω για παρηγοριά.. απλά έτσι τρώει σχεδόν όλη την ώρα... ευελπιστώ να φτιάξει το πρόγραμμα της μεγαλώνοντας.. απλά τώρα μια βδομάδα είμαστε μέσα και βαρέθηκε και εκείνη και εγώ.. λογικό να δυσανασχετεί το μωρό.. Ναι για ρώτα να δούμε τι θα σου πει..

Λοιπόν μου είπε η παιδίατρος ότι είναι άλμα ανάπτυξης μεταξύ 8ης κ 9ης εβδομάδας. Στα άλματα ανάπτυξης πισωγυριζουν λίγο και είναι λογικό 

στις πριν 3 λεπτά, ο/η satya είπε:

Λοιπόν μου είπε η παιδίατρος ότι είναι άλμα ανάπτυξης μεταξύ 8ης κ 9ης εβδομάδας. Στα άλματα ανάπτυξης πισωγυριζουν λίγο και είναι λογικό 

αχ αυτα τα άλματα.. και εγώ νομίζω αυτό περνάμε... προσπάθησα να δωσω πιπιλα τελικά γιατί την βλέπω ότι είναι κομμάτια και θέλει να κοιμηθεί αλλά δεν μπορεί να ηρεμήσει.. (λόγω άλματος λογικά) μου την φτύνει στα μούτρα.. χαχαχα δεν το ξαναδοκιμάζω.. και άσε τον μπαμπά της να λέει..

στις πριν 8 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Να σε ρωτήσω, μικτή πως ακριβώς κάνεις; πχ 3 γεύματα από πόσα ml? Κ ενδιάμεσα θηλασμό; 

Θηλάζω και μετα την ταΐζω οσο φάει :)

υπαρχουν και μερες που επειδη κοιμαται πάνω απο τρίωρο βγαζω με το θηλαστρο κ της το δινω αλλα γενικα σχεδον πάντα πριν το ξενο της δινω δικό μου.

περασαμε και μια σύγχυση του δεν πίνω το κενό γαλα αλλα ευτυχως το ξεπεράσαμε μεσα σε δυο μερες γτ με είχε ποιασει πανικός να σπυ πω

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mayland είπε:

Υπομονή κοριτσι μου το μωρακι σου απλα δεν χορταίνει γιατι μεγαλώνει

παρε χάπια μαγιασ Ή κάποιο άλλο βοήθημα και ανέχεια θηλαστρο τραβά ανα τρεις ώρες (και ας μην έχεις γαλα) επι μια εβδομαδα και θα στρώσει

το ρέψιμο μετα το θηλασμο δεν ειναι απαραίτητο λενε οι γιατροί καθως κατα τον θηλασμο δεν περνούν αρκετα οποτε μην αγχωνεσε ;)   

στις πριν 6 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Έτσι μπράβο ! Δικιά μου είσαι και εσυ 🤣

βγαζε το μωρο εξω να στρώσει :)

οταν θα έρθεις στο νησί θα μου στείλεις μνμ να βρεθουμε έτσι;

στις πριν 4 ώρες, ο/η satya είπε:

Σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών μπήκε στα υποχρεωτικά το 2019ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ 20191679666421155564388(1).pdf

Να τους πεις οτι αν θέλουνε κατι υποχρεωτικά να το βάζουνε και τσάμπα! Όχι οτι δεν το εκανα αλλα εκνευρίζομαι να ακουω το υποχρεωτικά κ να πληρώνεις μετα... ειδικα αυτο της μηνιγγίτιδας 100€ η δόση και τρεις δόσεις...  
ασε που η κορη μου στο τρίτο το εμβολιο επι δυο μερες ανέβαζε πυρετούς και την εβαζα στη μπανιερα γτ απο το κλαμμα ξερνουσε  το σιρόπι... 

δυο μερες το άμοιρο ψηνόταν κ την εκανα κρύα ντουζ να συνέλθει :( 

Άλλοι που δεν έχουν λεφτά και τα χρειάζονται ;;;

αχ... συγχύστηκα πάλι...

στις πριν 4 ώρες, ο/η satya είπε:

Κι εμείς 13 Ιουνίου βάφτιση αλλά στην Αθηνα! 

Υπέροχα! Σκεφτήκατε θεμα;

στις πριν 35 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Θηλάζω και μετα την ταΐζω οσο φάει :)

υπαρχουν και μερες που επειδη κοιμαται πάνω απο τρίωρο βγαζω με το θηλαστρο κ της το δινω αλλα γενικα σχεδον πάντα πριν το ξενο της δινω δικό μου.

περασαμε και μια σύγχυση του δεν πίνω το κενό γαλα αλλα ευτυχως το ξεπεράσαμε μεσα σε δυο μερες γτ με είχε ποιασει πανικός να σπυ πω

Υπομονή κοριτσι μου το μωρακι σου απλα δεν χορταίνει γιατι μεγαλώνει

παρε χάπια μαγιασ Ή κάποιο άλλο βοήθημα και ανέχεια θηλαστρο τραβά ανα τρεις ώρες (και ας μην έχεις γαλα) επι μια εβδομαδα και θα στρώσει

το ρέψιμο μετα το θηλασμο δεν ειναι απαραίτητο λενε οι γιατροί καθως κατα τον θηλασμο δεν περνούν αρκετα οποτε μην αγχωνεσε ;)   

Έτσι μπράβο ! Δικιά μου είσαι και εσυ 🤣

βγαζε το μωρο εξω να στρώσει :)

οταν θα έρθεις στο νησί θα μου στείλεις μνμ να βρεθουμε έτσι;

Να τους πεις οτι αν θέλουνε κατι υποχρεωτικά να το βάζουνε και τσάμπα! Όχι οτι δεν το εκανα αλλα εκνευρίζομαι να ακουω το υποχρεωτικά κ να πληρώνεις μετα... ειδικα αυτο της μηνιγγίτιδας 100€ η δόση και τρεις δόσεις...  
ασε που η κορη μου στο τρίτο το εμβολιο επι δυο μερες ανέβαζε πυρετούς και την εβαζα στη μπανιερα γτ απο το κλαμμα ξερνουσε  το σιρόπι... 

δυο μερες το άμοιρο ψηνόταν κ την εκανα κρύα ντουζ να συνέλθει :( 

Άλλοι που δεν έχουν λεφτά και τα χρειάζονται ;;;

αχ... συγχύστηκα πάλι...

Υπέροχα! Σκεφτήκατε θεμα;

Έλα μου ντε! Το είπα στο φαρμακείο και μου είπαν δεν έχουν ακόμα ενημέρωση. Ίσως μπήκε τέλος του 2019. Θα δούμε. Θέμα ναι βρήκαμε πολύ ωραίο IMG-0e9a8866aab7bceb17125704c7f32f1a-V.thumb.jpg.eb078d23e60b39a0f9b445cecf6f6f41.jpg

Απλά αντί για το βεραμαν θα βάλουμε γκρι. Δλδ συνδυασμό γκρι με ροζ, μ αρέσει πολύ έτσι έχω κάνει και τους τοίχους του δωματίου της! 

Κοριτσια ανέβασε σε καμία σας πυρετό το μωρο με εμβόλια? Εμείς το πρωί κάναμε το 6απλο και του πνευμονιόκοκκου. Και τώρα έχει 37.4

στις πριν 2 ώρες, ο/η satya είπε:

Κοριτσια ανέβασε σε καμία σας πυρετό το μωρο με εμβόλια? Εμείς το πρωί κάναμε το 6απλο και του πνευμονιόκοκκου. Και τώρα έχει 37.4

εμένα δεν ανέβασε καθόλου πυρετό και μου είπε και η παιδίατρος ότι κατά 99% Δεν θα ανεβάσει.. Δεν είναι εμβόλιο που κανει πυρετό μετά.. Μήπως είναι η θερμοκρασία της τέτοια;;  πολύ ωραίο το θέμα σας!! Εμείς θα κάνουμε Παρίσι.. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

εμένα δεν ανέβασε καθόλου πυρετό και μου είπε και η παιδίατρος ότι κατά 99% Δεν θα ανεβάσει.. Δεν είναι εμβόλιο που κανει πυρετό μετά.. Μήπως είναι η θερμοκρασία της τέτοια;;  πολύ ωραίο το θέμα σας!! Εμείς θα κάνουμε Παρίσι.. 

Όχι δεν ειναι η θερμοκρασία της! Ανέβασε 37.7 και μου είπε να της δώσω ντεπον! Της έδωσα και τώρα μια χαρά! Δεν ξανανεβασε ευτυχώς. Εμάς μας είχε πει ότι υπάρχει πιθανότητα να ανεβάσει. Εσείς κάνατε και τα 2 εμβόλια θυμησε μου 

στις πριν 15 ώρες, ο/η satya είπε:

Έλα μου ντε! Το είπα στο φαρμακείο και μου είπαν δεν έχουν ακόμα ενημέρωση. Ίσως μπήκε τέλος του 2019. Θα δούμε. Θέμα ναι βρήκαμε πολύ ωραίο IMG-0e9a8866aab7bceb17125704c7f32f1a-V.thumb.jpg.eb078d23e60b39a0f9b445cecf6f6f41.jpg

Απλά αντί για το βεραμαν θα βάλουμε γκρι. Δλδ συνδυασμό γκρι με ροζ, μ αρέσει πολύ έτσι έχω κάνει και τους τοίχους του δωματίου της! 

Πολυ όμορφος συνδυασμός 

ναι το γκρι πάει περισσοτερο :) 

στις πριν 14 ώρες, ο/η satya είπε:

´ισως επειδη του εκανε τα δυο μαζι

μην αγχωνεσε θα πέσει το 37.7 δεν ειναι κατι :) εμενα εκανε 40 η μεγαλη φαντασου μετα απο τοσα εμβολια συνήθισα κ δεν πήρα καν το γιατρο 

αχ... ακόμα που σαι οταν Μου πρώτο ανέβασε πυρετό η μεγαλη πήρα το γιατρο κ του φώναζα τωρα πια είμαι πιο ηρεμη 

στις πριν 23 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Πολυ όμορφος συνδυασμός 

ναι το γκρι πάει περισσοτερο :) 

´ισως επειδη του εκανε τα δυο μαζι

μην αγχωνεσε θα πέσει το 37.7 δεν ειναι κατι :) εμενα εκανε 40 η μεγαλη φαντασου μετα απο τοσα εμβολια συνήθισα κ δεν πήρα καν το γιατρο 

αχ... ακόμα που σαι οταν Μου πρώτο ανέβασε πυρετό η μεγαλη πήρα το γιατρο κ του φώναζα τωρα πια είμαι πιο ηρεμη 

Ναι έπεσε ευτυχώς! Δεν έχει τπτ τώρα και μάλιστα ξαναζωηρεψε! 

στις πριν 19 ώρες, ο/η satya είπε:

Όχι δεν ειναι η θερμοκρασία της! Ανέβασε 37.7 και μου είπε να της δώσω ντεπον! Της έδωσα και τώρα μια χαρά! Δεν ξανανεβασε ευτυχώς. Εμάς μας είχε πει ότι υπάρχει πιθανότητα να ανεβάσει. Εσείς κάνατε και τα 2 εμβόλια θυμησε μου 

ναι και τα 2 κάναμε.. το πόσιμο και το ενεσιμο.. πάλι καλά που έπεσε ο πυρετός... Όλα καλά με την μπεμπουλα;;

στις πριν 21 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

ναι και τα 2 κάναμε.. το πόσιμο και το ενεσιμο.. πάλι καλά που έπεσε ο πυρετός... Όλα καλά με την μπεμπουλα;;

Εμείς κάναμε το 6απλο και του πνευμονιόκοκκου! Το πόσιμο θα της το δώσω εγώ σε ένα μήνα για να μην τα δίναμε όλα μαζί! Καλά είναι τώρα. Βέβαια έχουμε θέμα με γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση καιρό τώρα και βγάζει συνέχεια γουλιες. Μας έχουν βγει τα χέρια γιατί πρέπει να την έχουμε όρθια πολύ ώρα μετά τα γεύματα. Προσπαθω και με μαρσιπο αλλα δεν κάθεται πάντα. Και φυσικά στεναχωριεμαι διότι πονάει. Ελπίζω να της περάσει σύντομα το έχει ήδη 1 μήνα 

κορίτσια πως κοιμιζετε τα μπεμπακια σας;; προσπαθώ από τις 22.00 και μου κοιμήθηκε πριν από 5 λεπτά με θηλασμό και στο κρεβάτι μας... Δεν τολμάω να την κουνήσω να την βάλω στην καλαθουνα της... ξυπνάει σε 2 λεπτά... 😯😯😯

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

κορίτσια πως κοιμιζετε τα μπεμπακια σας;; προσπαθώ από τις 22.00 και μου κοιμήθηκε πριν από 5 λεπτά με θηλασμό και στο κρεβάτι μας... Δεν τολμάω να την κουνήσω να την βάλω στην καλαθουνα της... ξυπνάει σε 2 λεπτά... 😯😯😯

Εγω πλεον τη βαζω στο κρεβατι της και την αφήνω αν τη δω ανήσυχη της δινω πιπιλα ή το στηθος μου (αυτο πλεον στην αισχατη)

*δοκιμασε μουσική η να της τραγουδησεις

στις πριν 2 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Εγω πλεον τη βαζω στο κρεβατι της και την αφήνω αν τη δω ανήσυχη της δινω πιπιλα ή το στηθος μου (αυτο πλεον στην αισχατη)

*δοκιμασε μουσική η να της τραγουδησεις

βάζω τον φωτεινουλη και παίζει και νανούριζετε.. Στην αγκαλιά μου κοιμάται κατευθείαν αλλά μόλις την ακουμπήσω στην καλαθουνα ξυπνάει.  Τώρα κοιμάται αλλά στο κρεβάτι ανάμεσα μας.. 

στις πριν 8 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Kι εμένα κοιμάται με κούνημα η θηλασμό. Την κοιμισω μαζί μου αλλά ξυπνάει εύκολα αυτές τις μέρες. Τ βράδυ την κοιμισω πάνω μου αναγκαστικά 

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι έχουν πάθει τα μωρά μας αυτές τις μέρες;;;  Κοιμιζω δε προλαβαίνω να ακουμπήσω κάτω μετά από 5 λεπτά ξυπνάει.  Αυτό μπορεί να γίνεται όλη μέρα..

στις πριν 1 ώρα, ο/η daskala23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι έχουν πάθει τα μωρά μας αυτές τις μέρες;;;  Κοιμιζω δε προλαβαίνω να ακουμπήσω κάτω μετά από 5 λεπτά ξυπνάει.  Αυτό μπορεί να γίνεται όλη μέρα..

Τι εβδομαδα ειστε?Εμεις 9η,μαλλον αλμα,ολα χαλασαν ,κ ο υπνος κ ολα!Κ κλαμα κ ανησυχια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...