Μετάβαση σε περιεχόμενο

Χριστουγεννιάτικα μωράκια 2020!!!!

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η despoina46 είπε:

Έχω φίλες με μωρά 2.5 μηνών που θηλάζουν ανά 3-3. 5 ώρες.. Εμένα δεν αντέχει τόση ώρα πεινάει στο δίωρο. Δεν ξέρω πως το καταφέρνουν. Κ μάλιστα με παρότρυνση παιδιάτρου μπήκαν σ αυτό το πρόγραμμα 

Της συνυφαδας μου ήταν ετσι... Ένα πολύ ήσυχο μωρό από την στιγμή που γεννήθηκε θηλαζε ανα 3 ώρες την άφηναν στην καλαθουνα και κοιμόταν μόνη της... Δεν την κούρασε καθόλου.. και της κουμπάρας μου το παιδί με ξένο γάλα όμως μια από τα ίδια.. Δεν ξέρω βρε κορίτσια πως το κάνανε.. Είναι στο παιδί πιστεύω.. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 5.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 4 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε???χθες Εμείς κάναμε το πρώτο μας εμβολιακι..το καθυστέρησαμε λίγο γιατί έλειπε ο σύζυγος αλλά δεν πειράζει..εκλαψε το αστεράκι μου και πόνεσε η καρδούλα μου..σήμερα το πρωί της έδωσα και ήπιε και το πόσιμο της γαστρεντερίτιδας..Είμαστε 2 μηνών και 16 ημερών.. σε λίγο δλδ γινόμαστε 3!Πως πέρασε έτσι ο καιρός.. θηλαζουμε αποκλειστικά και Είμαστε 5100 και 57,5 πόντους!

Καλησπέρα! Κι εμείς πάμε αύριο αλλά θα κάνουμε 2 τσιμπήματα και ένα πόσιμο. Πως και το έδωσες την άλλη μέρα το πόσιμο? 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Από ύπνο την ημέρα δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου!άντε να κοιμηθεί για καμία ωρίτσα και ξυπνάει αμέσως!Αλλά το βράδυ μπορεί να κλείσει και 5ωρο..ευτυχώς γιατί δεν θα την πάλευα!Από θηλασμό θηλάζει όλη την ημέρα.. τη νύχτα ξυπνάει μόνο δύο φορές.. όταν αρχίσουμε τις στέρεες πιστεύω θα είναι καλύτερα τα πράγματα..μέχρι τότε υπομονή..

Κι εμείς ακριβώς τα ίδια. 2 μέρες τώρα ξάγρυπνη σχεδόν την μέρα. Εμένα τις τελευταίες 3 μέρες μου κάνει και το άλλο κουλό. Τρώει 5 λεπτά και μετά αφήνει την ρογα και κλαίει πολύ. Μετά ξαναπιανει και πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω το είναι. Εαν σηκωθώ και περπατάω τότε θηλάζει κανονικά! 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

κανένα πρόγραμμα κανένα ωράριο όποτε και όση ώρα θέλει... πολλές φορές μετά το φαγητό κάθεται απλά και μόνο για να πιπιλαει.. 

Έχεις δώσει πιπίλα? Εγώ έδωσα από 40 ημερων σχεδόν και λίγο νωρίτερα. Δεν άντεχα το πιπιλισμα στην ρογα ποναγα πάρα πολύ 

στις πριν 41 λεπτά, ο/η despoina46 είπε:

Ξυπνάνε γ πλάκα πραγματικά. Κι γω μόλις  της αφήσω τα ιδια. Θ περάσει ο καιρός... Βγαίνετε καθόλου; 

Εν τω μεταξύ αν χρειαστεί να λείψεις πως τρώει το μωρό; 

Εγώ την βγάζω κάθε μεσημέρι για μια ωρίτσα! Ευτυχώς την παίρνει μερικές φορές ο ύπνος στο καρότσι και πίνουμε και κανέναν καφέ στον ήλιο! Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί να λείψω αλλά την κυριακή που θα χρειστεί να λείψω για λίγο θα βγάλω γάλα και θα της το δώσει η μαμά μου με μπιμπερό

στις πριν 1 λεπτό, ο/η satya είπε:

Έχεις δώσει πιπίλα? Εγώ έδωσα από 40 ημερων σχεδόν και λίγο νωρίτερα. Δεν άντεχα το πιπιλισμα στην ρογα ποναγα πάρα πολύ 

Πώς κατάφερες να την κρατήσει; Ή την κράτησε από μόνη της;;; Εμείς προσπαθούμε παααααααάρα πολύ να της δώσουμε αλλά δεν την κρατάει με τίποτα! Ώσπου στο τέλος αναγουλιάζει και σταματάμε και εμείς να προσπαθούμε! 😩😩😩

στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Της συνυφαδας μου ήταν ετσι... Ένα πολύ ήσυχο μωρό από την στιγμή που γεννήθηκε θηλαζε ανα 3 ώρες την άφηναν στην καλαθουνα και κοιμόταν μόνη της... Δεν την κούρασε καθόλου.. και της κουμπάρας μου το παιδί με ξένο γάλα όμως μια από τα ίδια.. Δεν ξέρω βρε κορίτσια πως το κάνανε.. Είναι στο παιδί πιστεύω.. 

ησυχο μωρο ε?Εμενα καθολου,ωρες ωρες προβληματιζομαι.Πολυ γκρινιαρα ρε παιδι μου,πολυ ζωηρη,ολο κουναει χερια ποδια,δεν εχει ησυχια

στις πριν 11 λεπτά, ο/η Angie1106 είπε:

Πώς κατάφερες να την κρατήσει; Ή την κράτησε από μόνη της;;; Εμείς προσπαθούμε παααααααάρα πολύ να της δώσουμε αλλά δεν την κρατάει με τίποτα! Ώσπου στο τέλος αναγουλιάζει και σταματάμε και εμείς να προσπαθούμε! 😩😩😩

Δεν την παίρνει πάντα, είναι με τις ώρες της. Θέλει υπομονή και σιγά σιγά θα το βρει από μόνη της. Πήρα βέβαια τις mam που είναι οι πιο μικρές διότι τις άλλες δεν τις παίρνει είναι πιο μεγάλες. Ζήτα από 0 έως 3 

στις πριν 6 λεπτά, ο/η despoina46 είπε:

ησυχο μωρο ε?Εμενα καθολου,ωρες ωρες προβληματιζομαι.Πολυ γκρινιαρα ρε παιδι μου,πολυ ζωηρη,ολο κουναει χερια ποδια,δεν εχει ησυχια

Κι εμένα ήταν σχετικά ήσυχη, 3 μέρες τώρα κουνιέται συνέχεια και έχει μια νευρικότητα άλλο πράγμα. Τι να πω φάση μάλλον 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η satya είπε:

Κι εμένα ήταν σχετικά ήσυχη, 3 μέρες τώρα κουνιέται συνέχεια και έχει μια νευρικότητα άλλο πράγμα. Τι να πω φάση μάλλον 

Εμενα γενικα,βεβαια μην την αδικω...σημερα ολη μερα πχ ηταν πολυ καλη,αλλα τωρα το απογευμα την πιασανε οι κολικοι κ κλαιει,θελει βολτες μεσδα στο σπιτι.Εστειλα τον αντρα μου να παρει κουνιστη πολυθρονη μπας κ γλιτωσω το λουμπαγκο

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Angie1106 είπε:

κι εμενα δεν την επαιρνε,τωρα αρχισε κ την συνηθιζει.Βεβαια οτα κλαιει δεν καταλαβαινει τιποτα

στις πριν 1 ώρα, ο/η satya είπε:

Κι εμείς ακριβώς τα ίδια. 2 μέρες τώρα ξάγρυπνη σχεδόν την μέρα. Εμένα τις τελευταίες 3 μέρες μου κάνει και το άλλο κουλό. Τρώει 5 λεπτά και μετά αφήνει την ρογα και κλαίει πολύ. Μετά ξαναπιανει και πάλι τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω το είναι. Εαν σηκωθώ και περπατάω τότε θηλάζει κανονικά! 

Κολικοί είναι αυτό.. Και εμένα το κάνει!Εκεί που θηλάζει αφήνει τη ρώγα κοκκινίζει απ το κλαμα..μετά σηκώνομαι λίγο πάνω περπατάω και την κρατάω στον ώμο και σταματάει..αν παρατηρήσεις όταν το κάνει αυτό δλδ όταν αφήσει τη ρώγα και κλάψει κλωτσάει με τα ποδαράκια της και τα μαζεύει.. αυτό είναι κολικούς.. Όσο για το πόσιμο δεν ξέρω γιατί,αλλά έτσι μου το έκανε η παιδίατρος.. τη μια μέρα της κάναμε το εμβόλιο και την επόμενη δλδ σήμερα το πρωί μου είπε να της δώσω το πόσιμο μια  ώρα μετά το γεύμα της..Ε Ποιός ξέρει,ο κάθε γιατρός με τον τρόπο του..Ναι ρε συ και μένα όλη μέρα το μάτι γαρίδα!άντε να κοιμηθεί κάνα 2 φορές στο στήθος και αυτό για λίγο..άμα κάνω να κουνηθώ εννοείται πως ξυπνάει!!!ραντάρ έχουνε δεν εξηγείται!!!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Κ μένα τη μέρα κοιμάται λίγο. Τη νύχτα φτάσαμε ως 4ωεο μια φορά, γενικά ξυπνάει πιο γρήγορα. Σκέφτομαι βρε κορίτσια μήπως δεν χορταίνει. Από την άλλη γεμίζει πάνες. Δεν τις μετράω αλλά έχει πάρει κ βάρος οπότε τρώει καλά. Γτ δεν κοιμάται λίγο παραπάνω; όλο κουνιέται, κάνει ανήσυχο ύπνο κ ξυπνάω κ γω.. Τρεις μέρες δεν κοιμάμαι 

Και εμένα το κάνει αυτό.. μην φοβάσαι μια χαρά χορταίνει..απ τη στιγμή που βρέχει πάνες και παίρνει βάρος,μια χαρά το ταιζεις το μωράκι σου..απλώς είναι τα άλματα είναι η προσαρμογή τους ακόμη στο περιβάλλον..όλα παίζουνε ρόλο..είναι τώρα πόσα βραδια που παρ όλο που την παίρνω δίπλα μου για ύπνο πάλι κουνιεται και είναι ανήσυχη φαντάσου!!Είναι μερικές φορές όμως που είναι μια χαρά!θα στρώσουνε,υπομονή θέλει.. Και μένα η μέση μου και τα χέρια μου πιάστηκαν..Και η δικιά μου θέλει βόλτες..Αλλά βρίσκω τρόπους και την ξεγελαω λίγο με παιχνιδάκια λίγο με κούνημα στο relax κάτι κάνω!Είναι δύσκολη η προσαρμογή..

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Κολικοί είναι αυτό.. Και εμένα το κάνει!Εκεί που θηλάζει αφήνει τη ρώγα κοκκινίζει απ το κλαμα..μετά σηκώνομαι λίγο πάνω περπατάω και την κρατάω στον ώμο και σταματάει..αν παρατηρήσεις όταν το κάνει αυτό δλδ όταν αφήσει τη ρώγα και κλάψει κλωτσάει με τα ποδαράκια της και τα μαζεύει.. αυτό είναι κολικούς.. Όσο για το πόσιμο δεν ξέρω γιατί,αλλά έτσι μου το έκανε η παιδίατρος.. τη μια μέρα της κάναμε το εμβόλιο και την επόμενη δλδ σήμερα το πρωί μου είπε να της δώσω το πόσιμο μια  ώρα μετά το γεύμα της..Ε Ποιός ξέρει,ο κάθε γιατρός με τον τρόπο του..Ναι ρε συ και μένα όλη μέρα το μάτι γαρίδα!άντε να κοιμηθεί κάνα 2 φορές στο στήθος και αυτό για λίγο..άμα κάνω να κουνηθώ εννοείται πως ξυπνάει!!!ραντάρ έχουνε δεν εξηγείται!!!!!

Κατάλαβα! Αλλά κολικοι ξεκινάνε 2 μηνών? Νόμιζα νωρίτερα. Μήπως κάτι που τρώω την πειράζει. Έκοψα και σίδηρο που έπαιρνα μήπως είναι αυτό. Του πνευμονιόκοκκου δεν το κάνατε? 

στις πριν 1 ώρα, ο/η despoina46 είπε:

Εμενα γενικα,βεβαια μην την αδικω...σημερα ολη μερα πχ ηταν πολυ καλη,αλλα τωρα το απογευμα την πιασανε οι κολικοι κ κλαιει,θελει βολτες μεσδα στο σπιτι.Εστειλα τον αντρα μου να παρει κουνιστη πολυθρονη μπας κ γλιτωσω το λουμπαγκο

Εγώ έχω κουνιστη αλλά άμα την πιάσει θέλει όρθια να κόβω βόλτες. Έχω πιαστεί παντού πονάω παντού. Σαν γριά νιώθω 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η satya είπε:

Κατάλαβα! Αλλά κολικοι ξεκινάνε 2 μηνών? Νόμιζα νωρίτερα. Μήπως κάτι που τρώω την πειράζει. Έκοψα και σίδηρο που έπαιρνα μήπως είναι αυτό. Του πνευμονιόκοκκου δεν το κάνατε? 

Νωρίτερα ξεκινάνε βέβαια αναλόγως το μωρό.. οι κολικοί κρατάνε συνήθως μέχρι 3μιση μπορεί και 4 μηνών!Ίσως και να την πειράζει όμως και κάτι που τρως..εμένα ας πούμε την πειράζει ο αρακάς και τα όσπρια.. οπότε τα έφαγα μαρτύρησα!παρατήρησε τι την πειράζει..ένα μας έκανε που έχει κάποιες ασθένειες όπως πχ της διφθερίτιδας  πολιομυελίτιδας και κάποιες ακόμη Άλλα Όχι του  πνευμονιοκοκκου.αυτο λογικά τον επόμενο μήνα.. τώρα έχουμε στον 4ο ξανά εμβόλιο.. αυτό κάναμε εμείς 

20200207_210952.jpg

στις πριν 1 ώρα, ο/η satya είπε:

Εγώ έχω κουνιστη αλλά άμα την πιάσει θέλει όρθια να κόβω βόλτες. Έχω πιαστεί παντού πονάω παντού. Σαν γριά νιώθω 

Κι γω κορίτσι μ. Μόνο όρθια μ βόλτα ηρεμεί. Φοβάμαι πως δεν θ ησυχάζει μ άλλο τρόπο. Κουράζομαι πάρα πολύ, που να μεγαλώσει κ άλλο. Τόσο βάρος πως Ν το σηκώσουμε. Κ μαρσιπο πήρα, εκεί νανουριζεται εύκολα αλά είναι λίγο άβολο μ το φοράς πολλές ωρες

στις πριν 4 ώρες, ο/η satya είπε:

δεν έχω δώσει αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δώσω.. φοβάμαι βρε κορίτσια μην μου πάθει καμία συγχυση θηλων και χαλάσω ότι έχω χτίσει με το θηλασμό μέχρι τώρα... Ο άντρας μου λέει να δοκιμάσουμε να δούμε πως θα αντιδράσει.. 

στις πριν 6 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Κι γω κορίτσι μ. Μόνο όρθια μ βόλτα ηρεμεί. Φοβάμαι πως δεν θ ησυχάζει μ άλλο τρόπο. Κουράζομαι πάρα πολύ, που να μεγαλώσει κ άλλο. Τόσο βάρος πως Ν το σηκώσουμε. Κ μαρσιπο πήρα, εκεί νανουριζεται εύκολα αλά είναι λίγο άβολο μ το φοράς πολλές ωρες

Όντως κι εγώ και μετά από κάποια ώρα πονάει η μέση μου αλλά ο μόνος τρόπος να βάλω να φάω κ να κάνω καμιά δουλίτσα! Πωωω όντως που να φτάσουν 7 κ 10 κιλά 🙄🙄🙄

στις πριν 7 ώρες, ο/η Nektarinaki_love είπε:

Νωρίτερα ξεκινάνε βέβαια αναλόγως το μωρό.. οι κολικοί κρατάνε συνήθως μέχρι 3μιση μπορεί και 4 μηνών!Ίσως και να την πειράζει όμως και κάτι που τρως..εμένα ας πούμε την πειράζει ο αρακάς και τα όσπρια.. οπότε τα έφαγα μαρτύρησα!παρατήρησε τι την πειράζει..ένα μας έκανε που έχει κάποιες ασθένειες όπως πχ της διφθερίτιδας  πολιομυελίτιδας και κάποιες ακόμη Άλλα Όχι του  πνευμονιοκοκκου.αυτο λογικά τον επόμενο μήνα.. τώρα έχουμε στον 4ο ξανά εμβόλιο.. αυτό κάναμε εμείς 

20200207_210952.jpg

Στον 4ο νομίζω είναι η επόμενη δόση. Τι να πω ο καθένας με το σύστημα του. Εγώ πάντως ψιλό φοβάμαι κ τα 3 μαζί 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

δεν έχω δώσει αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να δώσω.. φοβάμαι βρε κορίτσια μην μου πάθει καμία συγχυση θηλων και χαλάσω ότι έχω χτίσει με το θηλασμό μέχρι τώρα... Ο άντρας μου λέει να δοκιμάσουμε να δούμε πως θα αντιδράσει.. 

Εαν δεν κλαίει μην της δώσεις και εαν μπορείς δίνε της στήθος κι εγώ τώρα που πέρασε ο πόνος το σκέφτομαι σοβαρά να της την κόψω ίσως γι αυτό κλαίει μπορεί να έχει πάθει καμία σύγχυση. Δεν ξέρω εαν είναι κολικοι. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο 

στις πριν 4 ώρες, ο/η satya είπε:

Όντως κι εγώ και μετά από κάποια ώρα πονάει η μέση μου αλλά ο μόνος τρόπος να βάλω να φάω κ να κάνω καμιά δουλίτσα! Πωωω όντως που να φτάσουν 7 κ 10 κιλά 🙄🙄🙄

Ο Θεός βοηθός μετά 🙏

Καλημέρα κορίτσια!!Πω πω σήμερα μπορώ να πω πως είμαι χαρούμενη!χαχα γέμισα μπαταρίες!Η μπέμπα μου κοιμήθηκε απ τις 11 το βράδυ μέχρι τις 4 και μέτα ξανά απ τις 5μιση μέχρι τις 9.μακάρι να ήτανε πάντα έτσι!Πω πω ξεκουράστηκα λίγο!!!!!!

στις On 5/2/2020 at 2:43 ΠΜ, ο/η satya είπε:

Κοριτσάκι μου! Όλα μια χαρά μου ακούγονται! Κι εμένα τα ίδια με την βόλτα!έμας μας είπε 3 εμβόλια 1 πόσιμο και 2 τσιμπήματα. Το πόσιμο είναι για τον ροταιο της γαστρεντεριτιδας το οποίο έγινε υποχρεωτικό από το 2019! 

Τρία εμβολια μαζί :( αυτο δεν το ξανα άκουσα...

του ροτάιου δεν ειναι υποχρεωτικό κοριτσι μου. Αν ήταν δεν θα το πλήρωνες 9-10€ ;) 

στις On 5/2/2020 at 5:23 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

κοριτσάκι μου τι κάνεις;; πως είναι η μπεμπουλα σου;; άντε να ρθει το καλοκαιράκι να βγούμε βολτούλα με τις μπεμπεκες μας στο νησί...❤❤

Να την βγάζεις κ τωρα :) να μυρίζουν ιώδιο κ μακρυα απο κόσμο ;) 

εγω την βγαζω γιατι σπιτι με δυο θηρία δεν παλεύεται 🤣

στις On 5/2/2020 at 10:39 ΜΜ, ο/η satya είπε:

Ναιιι! Θα έρθουμε και Πάσχα! 

Να παρεις το @Mantarini και να έρθετε απο εδώ θα σας φτιάχνω κ γλυκα καθε μερα 😘

στις πριν 21 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!Τι κάνετε?Πως πάτε με τον βραδυνό ύπνο όσες θηλάζετε?

Καλημέρα κοριτσι μου 

εμεις συνεχίζουμε τη μικτή διατροφη και πλεον εχουμε στρώσει αρκετα.

το βράδυ τρώει στις 10:30 και κοιμαται της δινω και μια-δυο μεζούρες στον υπνο της αν φάει και ξυπνάει 6:30-7:30

επιτελους κοιμάμαι και έχω μαζέψει τα κομμάτια μου 🤣

στις πριν 17 ώρες, ο/η despoina46 είπε:

Κ μένα τη μέρα κοιμάται λίγο. Τη νύχτα φτάσαμε ως 4ωεο μια φορά, γενικά ξυπνάει πιο γρήγορα. Σκέφτομαι βρε κορίτσια μήπως δεν χορταίνει. Από την άλλη γεμίζει πάνες. Δεν τις μετράω αλλά έχει πάρει κ βάρος οπότε τρώει καλά. Γτ δεν κοιμάται λίγο παραπάνω; όλο κουνιέται, κάνει ανήσυχο ύπνο κ ξυπνάω κ γω.. Τρεις μέρες δεν κοιμάμαι 

Αν σου περνει βαρος δεν νομιζω να μην χορταίνει :) μια χαρά τα πας μανουλα :) 

στις πριν 15 ώρες, ο/η satya είπε:

Προσπάθησε να κόψεις τις βολτες το εκανε η μεγαλη μπυ κορη αυτο κ ήταν μαρτύριο 

μηπως έχει πονακια;

στις πριν 10 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Της έδωσα πιπιλα μετα τον δεύτερο μηνα κ την βοηθαει να ηρεμήσει κ να κοιμηθεί 

εχω ακούσει πτι παθαίνουν σύγχυση πριν τον δεύτερο μηνα 

κοριτσια μου τι κανετε; Εμεις πλεον κοιμόμαστε καπως κ μπορω να πω οτι αρχισα να μαζεύω τα κομμάτια μου, γιατι δεν παλευόταν το βράδυ ξενυχτια κ τη μερα με την μεγαλη...

Βγαίνουμε  βολτιτσες εξω να μας χτυπάει ο αέρας μα φυσικα μακρυα απο κόσμο

ευτυχως κοιμαται κ την μερα αρκετα και μπορώ να κανω τις δουλειές μου ανετα.

στις πριν 27 λεπτά, ο/η netspirit είπε:

Τρία εμβολια μαζί :( αυτο δεν το ξανα άκουσα...

του ροτάιου δεν ειναι υποχρεωτικό κοριτσι μου. Αν ήταν δεν θα το πλήρωνες 9-10€ ;) 

Να την βγάζεις κ τωρα :) να μυρίζουν ιώδιο κ μακρυα απο κόσμο ;) 

εγω την βγαζω γιατι σπιτι με δυο θηρία δεν παλεύεται 🤣

Να παρεις το @Mantarini και να έρθετε απο εδώ θα σας φτιάχνω κ γλυκα καθε μερα 😘

Καλημέρα κοριτσι μου 

εμεις συνεχίζουμε τη μικτή διατροφη και πλεον εχουμε στρώσει αρκετα.

το βράδυ τρώει στις 10:30 και κοιμαται της δινω και μια-δυο μεζούρες στον υπνο της αν φάει και ξυπνάει 6:30-7:30

επιτελους κοιμάμαι και έχω μαζέψει τα κομμάτια μου 🤣

Αν σου περνει βαρος δεν νομιζω να μην χορταίνει :) μια χαρά τα πας μανουλα :) 

Προσπάθησε να κόψεις τις βολτες το εκανε η μεγαλη μπυ κορη αυτο κ ήταν μαρτύριο 

μηπως έχει πονακια;

Της έδωσα πιπιλα μετα τον δεύτερο μηνα κ την βοηθαει να ηρεμήσει κ να κοιμηθεί 

εχω ακούσει πτι παθαίνουν σύγχυση πριν τον δεύτερο μηνα 

κοριτσια μου τι κανετε; Εμεις πλεον κοιμόμαστε καπως κ μπορω να πω οτι αρχισα να μαζεύω τα κομμάτια μου, γιατι δεν παλευόταν το βράδυ ξενυχτια κ τη μερα με την μεγαλη...

Βγαίνουμε  βολτιτσες εξω να μας χτυπάει ο αέρας μα φυσικα μακρυα απο κόσμο

ευτυχως κοιμαται κ την μερα αρκετα και μπορώ να κανω τις δουλειές μου ανετα.

Να σε ρωτήσω, μικτή πως ακριβώς κάνεις; πχ 3 γεύματα από πόσα ml? Κ ενδιάμεσα θηλασμό; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...