Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Με το καλο να κανετε την αρχη η διδυμομαμαδες, να σας πανε ολα κατ'ευχην!! Να ερθουν τα μωρακια σας στην αγκαλια σας και να τα χαρειτε! Δωστε μου τα φωτα σας σας παρακαλω! 32η εβδομαδα σημερα και ο γιατρος μου ζητησε να κανω την σελεστον την ενεση, την οποια δεν βρισκω πουθενα...ποια κορτιζονη κανατε εσεις? Ειναι και λιγη ωρα τωρα που αισθανομαι εναν περιεργο πονο χαμηλα και γενικα καλο ειναι να κανω τις ενεσεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα να εχω το κεφαλι μου ησυχο!
    • Είμαι εντελώς άσχετη όμως γι αυτό δεν μπορούσα να συνδέδω τόσο καιρό που άλλαξα συσκευή ,δεν είχα ιδέα ....! Ότι να ναι αλλά τώρα πάτησα τις τελιτσες και το βρήκα . Καλέ το βράδυ σηκώνομαι πάνω από 5 φορές, 3 4 εσώρουχα τα αλλάζω σίγουρα τη μέρα   
    • αν θες στειλε το λινκ σου απο το φβ για να σε βαλω στην ομαδικη ομιλια που φτιαξαμε στο μεσεντζερ. και δλδ οποια αλλη κοπελα θελει για να τις προσθεσω στο γκρουπ ❤️ 
    • @sofakikaramel τα ιδια σου λεω ακριβως!!!ασε που αμα φτερνιστω πρεπει να αλλαξω εσωρουχο γιατι ολο κ καποια διαρροη υπαρχει🫣   Εαν μπαινεις απο κινητο πατα στις 3 τελιτσες πανω δεξια κ εκει που λεει για υπολογιστη!
    • Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα ,Εκεί που βολεύομαι εκεί κατουριεμαι αλλά έντονα όμως πολύ έντονα έχω μια πίεση στην κύστη και λέω τώρα θα μου φύγουν ......Άσε που άμα κάνω 20 βήματα κατουριεμαι πάλι...
  • Προσθήκη...