Μετάβαση σε περιεχόμενο

Άνοιξη, Πάσχα, ομορφιά με το χαμόγελο στα χείλη! Όλες να μείνουν έγκυος τον μήνα τον Απρίλη!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια μου τι κάνετε!? Είχαμε χαθεί τον χειμώνα!! Αλλά επιστρέφω με πολύ ευχάριστα νέα!! 

Επιτέλους μετά από 6 μήνες προσπάθειες τα κατάφερα!! 

Αν και η χοριακη μου είναι 96 ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά!! Πάντως νιώθω αισιοδοξία! Εσείς πώς είστε;

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε!? Είχαμε χαθεί τον χειμώνα!! Αλλά επιστρέφω με πολύ ευχάριστα νέα!! 

Αν και η χοριακη μου είναι 96 ελπίζω όλα να προχωρήσουν καλά!! Πάντως νιώθω αισιοδοξία! Εσείς πώς είστε;

Συγχαρητήρια κορίτσι μου μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Μπράβο σου κορίτσι μου. Ευχομαι με ένα ωραίο νούμερακι στη δεύτερη χοριακη σου. Πως είσαι? Έχεις πονακια?? Όπως καταλαβαίνω έχεις λίγες μέρες καθυστέρηση. 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!! έκανα κ εγώ τεστ Παπ κ καλλιέργεια την περασμένη εβδομάδα..η καλλιέργεια βγήκε αρνητική οπότε περιμένω το τεστ Παπ..να σας πω την αλήθεια δε με ρώτησε ο γιατρός για επαφές! πάντως μου είπε ότι είμαι έτοιμη για το 2ο..χαχα!είδαμε πολύ καλό ενδομήτριο που ήταν ήδη 8mm κ ότι κάνω κανονικά ωορρηξιες.. ξεκίνησαν οι γόνιμες τώρα οπότε βουρ στο ψητό 🤪🤪

Τα κορίτσια που περιμένουν εύχομαι να μην τους έρθει 🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Taggeris είπε:

Αποτι λένε τα κορίτσια δεν παίζει ρόλο... οπότε βουρ κοπελιά... χαχαχαχα

Χαχα καλά άντε να αφήσω Τρίτη Τετάρτη. Πέμπτη βράδυ μετά την εξέταση θα μπορώ 😉

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Συγχαρητήρια! 6 μήνες? Τίποτα! Να είσαι καλά και να αποκτήσεις ένα υγιέστατο μωράκι!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ :ΠΗΤ:27/6👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:9-8 👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/8👶

Princess28: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:02/9👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:17/10👶👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

St3llina:ΘΕΤΙΚΟ👶

Fanioko:θετικο👶

Εvie2:ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ 18/10👶

Katerinaki-dm:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Denizz:ΘΕΤΙΚΟ👶

Ελενικον:ΘΕΤΙΚΟ👶

Marba:Θετικο👶

St33:ΘΕΤΙΚΟ👶

Μασα:ΘΕΤΙΚΟ👶     

Kostef:ΘΕΤΙΚΟ👶      

Eirinik94:ΘΕΤΙΚΟ👶

Σταυρι:5/5

Hope19: 17/4

Alex2016: ?

Marselntina:01/3                                                                      

ioannastr: 08/3

Maroulita? : 21/5

diana8: 17/03

Lacostaki: 29/4

I want a baby:22/04

pangipot: 29/02 

Sillia:15/2                                                                             

Aννια27:01/04

Εαυγγελοςτ: 28/04

Μari84:04/04

misofeggaro: 07/05

PAPA EVA: 11/05

Lactaki:08/4

Love13:21/5

Smurf88:19/3

Sofia0294:20/3

Tzina819:16/4     

Elisa91:16/4

Basoula2:28/4         

Eiffel:12/5

androfight:16/5

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eirinik94 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου! Να σου πάνε όλα τέλεια! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η BASOULA2 είπε:

Μπράβο σου κορίτσι μου. Ευχομαι με ένα ωραίο νούμερακι στη δεύτερη χοριακη σου. Πως είσαι? Έχεις πονακια?? Όπως καταλαβαίνω έχεις λίγες μέρες καθυστέρηση. 

Ειναι η δεύτερη χοριακη 95! Η πρώτη 23 με διάφορα 3 μέρες είναι καλή έτσι;! 7 μέρες καθυστέρηση !

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Ειναι η δεύτερη χοριακη 95! Η πρώτη 23 με διάφορα 3 μέρες είναι καλή έτσι;! 7 μέρες καθυστέρηση !

Ναι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι.μιλησες με τον γιατρό σου? Είναι λιγάκι νωρίς ακόμα για υπέρηχο. Όλα καλά θα πάνε... 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eirinik94 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Με το καλό κορίτσι μου 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

στις πριν 18 λεπτά, ο/η BASOULA2 είπε:

Ναι κορίτσι μου μην αγχώνεσαι.μιλησες με τον γιατρό σου? Είναι λιγάκι νωρίς ακόμα για υπέρηχο. Όλα καλά θα πάνε... 

Ναι ίσως κάνουμε άλλη μια χοριακη μου είπε να δούμε τον Ρυθμό αύξησης και μετά θα κλείσουμε ραντεβού για το πότε θα έρθω για υπέρηχο!!!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Eirinik94 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Ναι ίσως κάνουμε άλλη μια χοριακη μου είπε να δούμε τον Ρυθμό αύξησης και μετά θα κλείσουμε ραντεβού για το πότε θα έρθω για υπέρηχο!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου. Με το καλό σου εύχομαι. 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Καλησπέρα Eirinik94,

Eρώτηση, πόσες μέρες καθυστέρησης είχες όταν έκανες το πρώτο τεστ; είχες συμπτώματα; ξέρεις πότε είχε ωορρηξία; ηταν καθυστερημένη συλληψη;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eirinik94 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Με το καλό!😘💗💗💗💗

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🌺🌺με το καλό!!θα κάνεις κ άλλη χοριακη;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🌺🌺με το καλό!!θα κάνεις κ άλλη χοριακη;

Ευχαριστώ πολύ ❤️Ίσως χρειαστεί άλλη μια περιμένω να με ενημερώσει! Δουλεύω σε νοσοκομείο και θα πάω σε λίγο να μου πει. :)

Δημοσίευση

Εμένα μου φαίνεται ότι αυξάνεται πολύ καλά. Την τρίτη χοριακη ποτέ θα την κάνεις? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η JohannaMak είπε:

Καλησπέρα Eirinik94,

Eρώτηση, πόσες μέρες καθυστέρησης είχες όταν έκανες το πρώτο τεστ; είχες συμπτώματα; ξέρεις πότε είχε ωορρηξία; ηταν καθυστερημένη συλληψη;

Η αλήθεια είναι ότι τεστ έκανα τρία τα οποία έβγαιναν αρνητικα και απλά το αγνόησα έλεγα ανωμαλία του κύκλου είναι...θα έκανα υπέρηχο για κύστη πάλι. Αλλά πήγα μόνη μου σε μικροβιολογικό γιατί αισθανομουν ότι κάτι είναι λάθος χαχαχαχαχα και τελικά έμεινα παγωτό. Επίσης λόγω του ότι ο κύκλος μου από 25 μέρες πήγε 31-37 δεν μπορώ να υπολογίσω ήταν τυχαία η σύλληψη μιας κ αυτόν τον μήνα δεν έκανα καθόλου τεστ ωορρηξίας...είχαμε πει να σταματήσουμε λίγο και τσουπ ηρθεεε

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kostef είπε:

Εμένα μου φαίνεται ότι αυξάνεται πολύ καλά. Την τρίτη χοριακη ποτέ θα την κάνεις? 

Την Πέμπτη! Ανά 3 μέρες κάνω αλλά ίσως κάνω Παρασκευή λόγω κάποιας υποχρέωσης που έχω το πρωί αν δεν προλάβω δλδ..!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Την Πέμπτη! Ανά 3 μέρες κάνω αλλά ίσως κάνω Παρασκευή λόγω κάποιας υποχρέωσης που έχω το πρωί αν δεν προλάβω δλδ..!

Κοριτσάκι την Παρασκευή είναι πρωτομαγιά. Ισως τα ιδιωτικά μικρόβιολογικό είναι κλειστά. Αλλά κάνε ένα τηλ να είσαι σίγουρη. Δεν ξέρω που έκανες τις πρώτες αλλά οι χοριακες καλό είναι να γίνονται στο ίδιο εργαστήριο και πάνω κάτω την ίδια ώρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η BASOULA2 είπε:

Κοριτσάκι την Παρασκευή είναι πρωτομαγιά. Ισως τα ιδιωτικά μικρόβιολογικό είναι κλειστά. Αλλά κάνε ένα τηλ να είσαι σίγουρη. Δεν ξέρω που έκανες τις πρώτες αλλά οι χοριακες καλό είναι να γίνονται στο ίδιο εργαστήριο και πάνω κάτω την ίδια ώρα. 

Ναι σωστά! Τώρα μίλησα με τον γιατρό μου είπε Τετάρτη θα κάνω! :) Ναι ίδιο εργαστήριο ίδια ώρα ακριβώς!!

Δημοσίευση
στις πριν 44 λεπτά, ο/η Eirinik94 είπε:

Γιατί ανά τρεις μέρες? Κ όχι ανά 2 η 4? Αν κ το συμπέρασμα μπορείς να το βγάλεις έτσι κ αλλιώς οπότε κ αν την κανεις

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...