Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης... γδάρτης και παλουκοκάφτης, αλλά και δημιουργός μπεμπέ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μου!Σας διαβαζω αλλα με τις ανακατωσουρες ζοριζομαι αρκετα.Και που μαγειρευω υποφερω...Ας ειναι καλα το σπορακι μου κ χαλαλι του!Επισης με ανησυχει ενα ινομυωμα που εχω στη μητρα που προ εγκυμοσυνης ηταν 6 χιλιοστα κ τωρα πηγε στα 3 εκατοστα.Ο γιατρος μου λεει οτι ειναι οκ κ απλα το παρακολουθουμε.Ειχε καμια σας ινομυωμα μεσα στη μητρα στην εγκυμοσυνη;Και πώς σας επηρεασε;

@Ευάγγελοςτ και @Kostef δε θα αργησουν τα αδερφακια,θα το δειτε...Εγω απο συμπτωματα δεν ειχα τα κλασικα.Πχ δεν ειχα αυξημενα υγρα.Ειχα ομως πονο στις θηλες κ πολλη διψα...μιλαμε τρελλη διψα!

@Lacostaki μου εχω συναδελφο που ειχε περιοδο κανονικα μεχρι κ 3 μηνων κ ηταν εγκυος...Αν δε σου ξαναερθει αιμα κανε μια χοριακη να δεις πού βρισκεσαι.Ευχομαι να ειναι σπορακι!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!!διαβάζω τα νέα σας Αλλά δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω!!!!

πως είστε σήμερα ;;;;

Εγω είμαι σε καλή διάθεση...χθες βγήκε η καλλιέργεια κόλπου και είναι όλα καλά...μόνο κάτι θετικά κατά γραμ έχω αλλά μου είπαν είναι η φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου!!!
Σιγα σιγά ηρεμώ που οι εξετάσεις είναι καλές....πόσο μάλλον τώρα που ξέρω ότι έγινε η σύλληψη κ ας μην προχώρησε!

Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο ;έχετε ακούσει αν συμβαίνει συχνά ;η γιατρός μου είπε ότι πολλές γυναίκες το θεωρούν  βαριά περίοδο ενώ στην πραγματικότητα είναι σαν αποβολή πριν την εμφύτευση Ή στο στάδιο της εμφύτευσης!

Να θυμίσω ότι το ανακάλυψα από εξετάσεις που έκανα κ από την πολύ έντονη περίοδο με κομμάτια κ κράμπες κα.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2020 at 8:13 ΠΜ, ο/η Denizz είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!διαβάζω τα νέα σας Αλλά δεν προλαβαίνω να σας απαντήσω!!!!

πως είστε σήμερα ;;;;

Εγω είμαι σε καλή διάθεση...χθες βγήκε η καλλιέργεια κόλπου και είναι όλα καλά...μόνο κάτι θετικά κατά γραμ έχω αλλά μου είπαν είναι η φυσιολογική χλωρίδα του κόλπου!!!
Σιγα σιγά ηρεμώ που οι εξετάσεις είναι καλές....πόσο μάλλον τώρα που ξέρω ότι έγινε η σύλληψη κ ας μην προχώρησε!

Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο ;έχετε ακούσει αν συμβαίνει συχνά ;η γιατρός μου είπε ότι πολλές γυναίκες το θεωρούν  βαριά περίοδο ενώ στην πραγματικότητα είναι σαν αποβολή πριν την εμφύτευση Ή στο στάδιο της εμφύτευσης!

Να θυμίσω ότι το ανακάλυψα από εξετάσεις που έκανα κ από την πολύ έντονη περίοδο με κομμάτια κ κράμπες κα.

Expand  

Αυτο που περιγραφεις,συμβαινει κ σε περιπτωσεις εξωσωματικης οταν εχει γινει εμβρυομεταφορα κ δεν προχωρησε η εμφυτευση.Δηλαδη στην επομενη περιοδο που ερχεται,ειναι πολυ βαρια περιοδος με πολυ αιμα κ μεγαλα κομματια.Μετα απο εξετασεις αιματος βρισκεται αυτο που σου λεω,καποιος δεικτης που δεν τον θυμαμαι τωρα δειχνει οτι εχει περασει η γυναικα αποβολη αλλα στην ουσια ειναι τα εμβρυακια πιυ δεν προχωρησαν.Σε φυσικη συλληψη δε γνωριζω να σου πω κοριτσι μου.

Δημοσίευση
  στις On 10/3/2020 at 10:51 ΠΜ, ο/η st3llina είπε:

Αυτο που περιγραφεις,συμβαινει κ σε περιπτωσεις εξωσωματικης οταν εχει γινει εμβρυομεταφορα κ δεν προχωρησε η εμφυτευση.Δηλαδη στην επομενη περιοδο που ερχεται,ειναι πολυ βαρια περιοδος με πολυ αιμα κ μεγαλα κομματια.Μετα απο εξετασεις αιματος βρισκεται αυτο που σου λεω,καποιος δεικτης που δεν τον θυμαμαι τωρα δειχνει οτι εχει περασει η γυναικα αποβολη αλλα στην ουσια ειναι τα εμβρυακια πιυ δεν προχωρησαν.Σε φυσικη συλληψη δε γνωριζω να σου πω κοριτσι μου.

Expand  

Ναι ναι...λογικά είναι το ίδιο...μάλλον δεν έγινε η εμφύτευση ή ξεκίνησε και δεν ολοκληρώθηκε!Και εμένα μου είπε να κάνω χοριακη αν ξανά συμβεί κ γενικά μ έγραψε κάποιες εξετάσεις!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσαρες μου τι κάνετε??που χαθήκαμε καλέ όλες?? @Lacostaki τι έγινε τελικά με την περίοδο σου κορίτσι μου??

@Αννια27 έφτασε το ραντεβού???πες μας τα νέα σουυυυ.. ❤️

Εμείς πήγαμε στο γιατρό κορίτσια μου και είμαστε 260γρ χοντρούλα χαχαχαχαχαχα..όλα καλά είπε ο γιατρός και τώρα έχω ραντεβού 6/4 για τη β επιπέδου μια μέρα μετά τα γενέθλια μουυυυ.. ανυπομονωωωω να την κάνουμε και αυτήν να ξεαγχωθω τελείως :)

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 10:41 ΠΜ, ο/η Frogel είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες μου τι κάνετε??που χαθήκαμε καλέ όλες?? @Lacostaki τι έγινε τελικά με την περίοδο σου κορίτσι μου??

Εμείς πήγαμε στο γιατρό κορίτσια μου και είμαστε 260γρ χοντρούλα χαχαχαχαχαχα..όλα καλά είπε ο γιατρός και τώρα έχω ραντεβού 6/4 για τη β επιπέδου μια μέρα μετά τα γενέθλια μουυυυ.. ανυπομονωωωω να την κάνουμε και αυτήν να ξεαγχωθω τελείως :)

Expand  

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!! όλα να πηγαίνουν καλά!!!!!! 

Δημοσίευση

Expand  

Μου φαίνεται προσέχουμε λόγω Κοροναιου!😆😆😆😆😆😆😆 Πρέπει να περιορίσουμε λίγο τις επαφές!😄😄😄😄😄😄😄😄

Όντως αυτές τις ημέρες χαθήκαμε! Κορίτσια που είστε; Τι νέα;

Frogel μου όλα καλά θα είναι! Είδες πως περνάει ο καιρός; Πόσο χαίρομαι! Τα περιμένω πως και πως αυτά τα νινακια!😊🥰

Δημοσίευση

Expand  

Καλημέρα!!! Μια χαρά το κοριτσάκι σου!!! Με το καλό κ ή β επιπέδου!! Άσχετο κοντά έχουμε γενέθλια κριαρακι και εσύ χάχα

@Ευάγγελοςτ άσε με το κορωνοιο πια έχω κάτι νεύρα... Συζητάμε ότι μάλλον δεν θα γίνει ο γάμος να αναβληθεί... Απογοήτευση με έπιασε άσε... 

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 12:32 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα!!! Μια χαρά το κοριτσάκι σου!!! Με το καλό κ ή β επιπέδου!! Άσχετο κοντά έχουμε γενέθλια κριαρακι και εσύ χάχα

@Ευάγγελοςτ άσε με το κορωνοιο πια έχω κάτι νεύρα... Συζητάμε ότι μάλλον δεν θα γίνει ο γάμος να αναβληθεί... Απογοήτευση με έπιασε άσε... 

Expand  

Πω πω! Ναι παντρεύεσαι! Κι εγώ στην θέση σου θα ειχα φρικαρει! Δεν είναι απλό! Προετοιμαζεστε τόσο καιρό! Και άντε το τραπέζι να το αναβάλλεις αλλά το μυστήριο; Και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και ο κόσμος! Μπορεί κάποιοι από φόβο να μην έρθουν και στο γάμο αν τον κάνεις. Τι έπαθες βρε κορίτσι μου!

Δημοσίευση

Expand  

Καλησπέρα Κοριτσάκια μου. Εγώ σκέφτομαι να πάω αυριο το πρωί για χοριακη γιατί δεν έχω κανονική περίοδο. Εχθές ήρθε πάλι λίγο το πρωί μετά σταμάτησε ξανά ήρθε τη νύχτα σήμερα πάλι ήρθε λίγο το πρωι. Εντωμεταξύ μου βάλανε και την ιδέα γιατί ενώ στην δουλειά ήταν όλοι με φούτερ εγώ κάποια στιγμή φουντωσα και ήμουν με το κοντομάνικο και μου είπαν ότι είναι από τα πρώτα συμπτώματα οι εξάψεις.. Μπορεί να είναι και τυχαία όλα αλλά θα δειξει

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 1:16 ΜΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Πω πω! Ναι παντρεύεσαι! Κι εγώ στην θέση σου θα ειχα φρικαρει! Δεν είναι απλό! Προετοιμαζεστε τόσο καιρό! Και άντε το τραπέζι να το αναβάλλεις αλλά το μυστήριο; Και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει και ο κόσμος! Μπορεί κάποιοι από φόβο να μην έρθουν και στο γάμο αν τον κάνεις. Τι έπαθες βρε κορίτσι μου!

Expand  

Έχω φρικάρει άστα, από χθες τρώω συνέχεια.... Δε θέλω να αναβάλλω κάτι αλλά εδώ στη Κρήτη κάνουμε μεγάλους γάμους αν προχωρήσουμε κ δεν έρθει κανένας?? Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος Μαρτίου να δούμε τι θα γίνει αν δεν έρθει η συντέλεια του κόσμου... 

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 1:25 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Έχω φρικάρει άστα, από χθες τρώω συνέχεια.... Δε θέλω να αναβάλλω κάτι αλλά εδώ στη Κρήτη κάνουμε μεγάλους γάμους αν προχωρήσουμε κ δεν έρθει κανένας?? Θα περιμένουμε μέχρι το τέλος Μαρτίου να δούμε τι θα γίνει αν δεν έρθει η συντέλεια του κόσμου... 

Expand  

Για ποτε τον εχετε  κανονισει τον γαμο ρε? Κ μεις λεμε να αναβαλουμε να ερθουμε ελλαδα οχι οτι εδω δεν εχει κορωνοιο  αλλα εχουμε γονεις κ παππουδες π ειναι πολυ ευπαθεις ομαδες μη τσ μεταδωσουμε τπτ κ πανε ακλαφτοι.... τι να σ πω αληθεια σκεφτειτε το καλαα... καλυτερα ισωσ αργοτερα κ να τ απολαυσετε με φιλους π θα ερθουν..

@Frogel μου μπραβο . Μωρε μη τη λες χοντρουλα χαχαχαχαχα αστη να γινει μπαμπατσικη

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 1:25 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Expand  

Θεωρώ ότι θα τον περιορίσουμε. Πότε είναι ο γάμος; Στην Κρήτη έχετε κρούσματα;

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 1:19 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Καλησπέρα Κοριτσάκια μου. Εγώ σκέφτομαι να πάω αυριο το πρωί για χοριακη γιατί δεν έχω κανονική περίοδο. Εχθές ήρθε πάλι λίγο το πρωί μετά σταμάτησε ξανά ήρθε τη νύχτα σήμερα πάλι ήρθε λίγο το πρωι. Εντωμεταξύ μου βάλανε και την ιδέα γιατί ενώ στην δουλειά ήταν όλοι με φούτερ εγώ κάποια στιγμή φουντωσα και ήμουν με το κοντομάνικο και μου είπαν ότι είναι από τα πρώτα συμπτώματα οι εξάψεις.. Μπορεί να είναι και τυχαία όλα αλλά θα δειξει

Expand  

Αντε ρε αγαπη πηγαινε περιμενουμε κ μεις μαζι σου.

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ :ΠΗΤ:27/6👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:9-8 👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/8👶

Princess28: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:02/9👶

katerinaki-dm: ΘΕΤΙΚΟ👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:17/10👶

vikujustme: ΘΕΤΙΚΟ👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

St3llina:ΘΕΤΙΚΟ👶

Fanioko:θετικο👶

Εvie2:ΘΕΤΙΚΟ👶

Σταυρι:? 

Hope19: 24/3

Alex2016: ?

Marselntina:01/3

ioannastr: 08/3

Kostef: 14/3

Maroulita? : 07/3

diana8: 17/03

Lacostaki: 10/3

silia: 15/02

Ελενικον: 21/02

I want a baby:26/03

Denizz: 26/03

pangipot: 29/02

joycat: 02/03?

Aννια27:01/04

Εαυγγελοςτ: 01/04

Μari84:04/04

misofeggaro: 06/04

PAPA EVA: 10/03

Lactaki:10/3

Love13:31/3

Smurf88:19/3

Sofia0294:20/3

Επεξεργάστηκε από Lacostaki
Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 11:25 ΠΜ, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Μου φαίνεται προσέχουμε λόγω Κοροναιου!😆😆😆😆😆😆😆 Πρέπει να περιορίσουμε λίγο τις επαφές!😄😄😄😄😄😄😄😄

Όντως αυτές τις ημέρες χαθήκαμε! Κορίτσια που είστε; Τι νέα;

Frogel μου όλα καλά θα είναι! Είδες πως περνάει ο καιρός; Πόσο χαίρομαι! Τα περιμένω πως και πως αυτά τα νινακια!😊🥰

Expand  

Κορονοιος και στο φόρουμ χαχαχαχαχαχαχα ειδικά τρεληηη.. ❤️ με έκανες και γελασααα

στις On 11/3/2020 at 12:32 ΜΜ, ο/η Kostef είπε:

Expand  

Έλα η κριαρινεεες..:)) κορίτσι μου αφού δεν έχουμε εδώ κρούσματα γιατί να τον αναβάλλεται??ποτέ τον έχετε κλείσει??επίσης νομίζω πως δεν νομίζω να μην έρθουν το πολύ πολύ να μην έρθουν οι πολύ μεγάλοι άνθρωποι..αχχχ άντε ας ελπίσουμε ότι όσο ανοίγει ο καιρός θα εξαφανιστεί ο παλιοιος δεν μπορώ αυτήν την κατάσταση..

Expand  

Να πας αγαπημένη και εύχομαι να είσαι αυτη που θα ξεκινήσει πάλι τα θετικά..:) είναι κανονικό το αίμα όταν σου έρχεται η είναι πιο ανοιχτόχρωμο??

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 3:22 ΜΜ, ο/η Frogel είπε:

Κορονοιος και στο φόρουμ χαχαχαχαχαχαχα ειδικά τρεληηη.. ❤️ με έκανες και γελασααα

Έλα η κριαρινεεες..:)) κορίτσι μου αφού δεν έχουμε εδώ κρούσματα γιατί να τον αναβάλλεται??ποτέ τον έχετε κλείσει??επίσης νομίζω πως δεν νομίζω να μην έρθουν το πολύ πολύ να μην έρθουν οι πολύ μεγάλοι άνθρωποι..αχχχ άντε ας ελπίσουμε ότι όσο ανοίγει ο καιρός θα εξαφανιστεί ο παλιοιος δεν μπορώ αυτήν την κατάσταση..

Να πας αγαπημένη και εύχομαι να είσαι αυτη που θα ξεκινήσει πάλι τα θετικά..:) είναι κανονικό το αίμα όταν σου έρχεται η είναι πιο ανοιχτόχρωμο??

Expand  

Οχι κανονικό δεν είναι και αυτό είναι που με έβαλε σε σκέψεις. Θα το έλεγα πιο πολύ προς το ροζ με λιγο καφέ. 

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 3:54 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Οχι κανονικό δεν είναι και αυτό είναι που με έβαλε σε σκέψεις. Θα το έλεγα πιο πολύ προς το ροζ με λιγο καφέ. 

Expand  

Ακούγεται τελειοοοο δεν έχεις κάνα τεστακι να κάνεις??στο εύχομαι κορίτσι μου να είναι μεγάλη η χοριακη σου ❤️

Δημοσίευση

Expand  

Μπηκα τωρα στο φορουμ για να σου στειλω,σε ειχα στο νου μου σημερα!Κανε μια χοριακη να μας τρελανεις...αλλιως κανενα τεστακι 😉

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 3:54 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

ΘΈΛΩ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΑΎΡΙΟ ΛΑΛΑΛΛΑΛΑ

Expand  

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 4:06 ΜΜ, ο/η Frogel είπε:

Ακούγεται τελειοοοο δεν έχεις κάνα τεστακι να κάνεις??στο εύχομαι κορίτσι μου να είναι μεγάλη η χοριακη σου ❤️

Expand  

Επειδή έχω αυτό το υποτιθέμενο αίμα το τεστ λογικά δεν θα δείξει γιαυτό θα πάω για χοριακη 

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 4:13 ΜΜ, ο/η st3llina είπε:

Μπηκα τωρα στο φορουμ για να σου στειλω,σε ειχα στο νου μου σημερα!Κανε μια χοριακη να μας τρελανεις...αλλιως κανενα τεστακι 😉

Expand  

Στην περίπτωση μου το τεστ λογικά δεν θα δείξει γιαυτό θα πάω για χοριακη 

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 4:17 ΜΜ, ο/η misofeggaro είπε:

Expand  

Μακάρι κοριτσάκι μου γιατί έχω βαρεθεί να πηγαίνω τουαλέτα να δω αν έτρεξε τίποτα.. Πάλι από τις 15:00 το μεσημέρι καθαρή σχεδόν η σερβιετα ένα ροζακι ίσα ισα

Δημοσίευση

Κορίτσια μου έχω και άσχημα νέα το εμβρυακι της taggeris δυστυχώς δεν τα κατάφερε θα το δείτε και στο διορθωμένο πινακακι. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα να βγάλω το όνομα της.. Προφανώς είναι πολύ χάλια και δεν θέλει να το συζητήσει ακόμα 

Δημοσίευση
  στις On 11/3/2020 at 5:07 ΜΜ, ο/η Lacostaki είπε:

Κορίτσια μου έχω και άσχημα νέα το εμβρυακι της taggeris δυστυχώς δεν τα κατάφερε θα το δείτε και στο διορθωμένο πινακακι. Μου έστειλε προσωπικό μήνυμα να βγάλω το όνομα της.. Προφανώς είναι πολύ χάλια και δεν θέλει να το συζητήσει ακόμα 

Expand  

Οοοο τι κρίμα!!! Κουράγιο να της πεις και όταν νιώσει καλύτερα θα μας μιλήσει η ίδια !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
    • Καλή αρχή στο κοριτσάκι σου! Σημασία έχει ότι της αρεσει τα υπόλοιπα θα τα βρείτε! Κλαίω με την αθώα της σκέψη μωρέ, γλυκούλα μου 🥹🥹🥹🩷🩷🩷 Ναι, ο άντρας μου το ήθελε πάρα πολύ ένα κοριτσάκι ακόμα. Το ίδιο και εγώ να σου πω την αλήθεια. Εννοείται μετά από όσα έχουμε περάσει λέγαμε απλά να πάει καλά μέχρι τέλους αλλά μας έκανε τη χάρη δεύτερη φορά και μας ξαναήρθε κόρη και πετάμε στα σύννεφα. Έχουμε και τόση προίκα στα ροζ, μην πάει χαμένη 😋 Θέλω και εγώ να πιστεύω ότι με 19 μήνες διάφορα μόνο, θα γίνουν φίλες, θα παίζουν μαζί θα μεγαλώνουν μαζί και εγώ θα τις καμαρώνω και θα τις χαίρομαι 🥹🥹🩷🩷 Έχω κοιλίτσα ναι, είχα πετάξει και στην Λυδία από νωρίς, ενώ δεν είχα παραπάνω κιλά. Μάλιστα τότε ήμουν γυμνασμενη φουλ, και με καταλάβαιναν όλοι στη δουλειά γιατί ξαφνικά είχα μια μυτερή κοιλίτσα, από εκεί που είχα κοιλιακούς. Και είμαι και ψηλή, δεν ξέρω γιατί δείχνω τόσο γρήγορα την εγκυμοσύνη. Αλλά προσωπικά το χαίρομαι, μου αρέσει να φαίνεται η κοιλίτσα, θεωρώ ότι είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη εικόνα 🫄🫄 Πιστεύω θα στρώσει η περίοδος σου σιγά σιγά.. Ίσως ναι, επηρεάζει και ο θηλασμός, οι ορμόνες είναι άνω κάτω!!
    • Εγώ λέω να τους πάρετε κορίτσια μου στην τελική για αυτό είναι γιατροί σας κ τόσο καιρό τους πληρώνετε για μια τέτοια στιγμή … στην τελική μην κάνουμε ταρζανιές κ λέμε δεν είναι τίποτα κ υπάρχει κάποιο θέμα …  μπορεί Μαρία να σου πει ότι δεν είναι κάτι κ εφόσον αύριο έχεις το ντοπλερ να σου πει το βλέπεις αύριο .. ένα τηλέφωνο δεν σου κοστίζει τίποτα !!
    • @ΜαρίαΔημήτρηςκαι γω εχω τσιμπιες κατι ωρες και νιωθω δυσφορια γενικως στην περιοχη χαμηλα και πισω. Οποτε αν μαθεις περι τινος προκειται πες μου και εμενα γιατι μια ανησυχια την εχω. Καλα αποτελεσματα αυριο στο doppler σας και το κυριοτερο ευχομαι να δειτε και τη φατσουλιτσα της❤️❤️
    • Ναι κορίτσι μου για τον Σταυρακ... διάβασα πάρα πολύ καλά σχόλια και για τον Σαραφ.. Να είσαι καλά!!!! Καλή επιτυχία και σε εσένα!!!🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...