Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μάρτης... γδάρτης και παλουκοκάφτης, αλλά και δημιουργός μπεμπέ

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Frogel είπε:

Αγαπημένη μου κι εγώ που είμαι 18+5 δεν μου χει δώσει ακόμα τίποτα από τα δυο..μόνο σίδηρο και πολυβιταμινη παίρνω..εγώ πάντως πίνω πολύ γάλα και τρώω και γιαούρτι για να καλύπτονται οι ανάγκες του ασβεστίου όσο για το μαγνήσιο νομίζω πως δεν το δίνουν σε όλες αλλά το δίνουν κυρίως σε εγκυουλες που έχουν πόνους στην κοιλιά σαν συσπάσεις..κι εγώ έχω αυχενική αρχές Απρίλη και σκέφτομαι τι έχει να γίνει μέχρι τότε Παναγία μου..ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το έχουμε καταλαγιάσει το πράγμα..

Κοριτσάκι μού Καλημέρα..σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...Ξαλάφρωσα τωρα π μ τ πες γιατι λεω Μήπως η δική μού γιατρός δε Κάνει κάτι καλα  😋πιστεύω κ γω να έχουν καταλαγιάσει.δε μπορούμε να Μην βγουμε για τις εξετάσεις..Φυλο εμαθες;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κοριτσάκι μού Καλημέρα..σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...Ξαλάφρωσα τωρα π μ τ πες γιατι λεω Μήπως η δική μού γιατρός δε Κάνει κάτι καλα  😋πιστεύω κ γω να έχουν καταλαγιάσει.δε μπορούμε να Μην βγουμε για τις εξετάσεις..Φυλο εμαθες;

Καλημέρα κορίτσια!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογως για τέτοιο πανικό. Καλό είναι να προσέχετε και να μην έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειδωθείτε σπίτι σας. Καλό είναι να αποφύγετε σούπερ μάρκετ τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες που μαζεύουν πολύ κόσμο αλλά δεν υπάρχει κανένας λογως να μην πάτε για τις εξετάσεις σας και φυσικά μπορειται να βγείτε έξω να περπατήσετε 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lacostaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογως για τέτοιο πανικό. Καλό είναι να προσέχετε και να μην έρχεστε σε επαφή με πολύ κόσμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κλειδωθείτε σπίτι σας. Καλό είναι να αποφύγετε σούπερ μάρκετ τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες που μαζεύουν πολύ κόσμο αλλά δεν υπάρχει κανένας λογως να μην πάτε για τις εξετάσεις σας και φυσικά μπορειται να βγείτε έξω να περπατήσετε 

Καλημέρα κοπελα μ!! Μωρε εσυ δικιο απόλυτο έχεις αυτοι στν τιβι μας κάνουν και φοβόμαστε τοσο...οσο για τν εξέταση της β επιπέδου ο κοσμος να χαλαγε εγω θα εβγαινα εξω εννοείται για να παω να την κανω!!!

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσι μου την τηλεόραση εδώ και 8 χρόνια την έχω κάνει οθόνη υπογιστη και ότι βλέπω είναι μέσω ίντερνετ. Εννοείται ότι θα πας να κάνεις την εξέταση σου απλά αν μπορείς να αποφύγεις τα ΜΜΜ

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Εγώ κορίτσι μου την τηλεόραση εδώ και 8 χρόνια την έχω κάνει οθόνη υπογιστη και ότι βλέπω είναι μέσω ίντερνετ. Εννοείται ότι θα πας να κάνεις την εξέταση σου απλά αν μπορείς να αποφύγεις τα ΜΜΜ

Κ καλα εκανες μην σου πω θα μπω κ γω σε σκέψεις να κανω το ιδιο γιατι εγω ειμαι και πολυ αγχώδης και ειδικά τωρα δεν κανει!! Οχι οχι δε μπαίνω σε ΜΜΜ  καθόλου με μετακινει ο άντρας μου αμα θελω καπου να παω!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tzortzina123 είπε:

Κ καλα εκανες μην σου πω θα μπω κ γω σε σκέψεις να κανω το ιδιο γιατι εγω ειμαι και πολυ αγχώδης και ειδικά τωρα δεν κανει!! Οχι οχι δε μπαίνω σε ΜΜΜ  καθόλου με μετακινει ο άντρας μου αμα θελω καπου να παω!

Πίστεψε με θα βρεις την υγεία σου

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mari84 είπε:

Γεια σας κορίτσια.

Έχω το εξής ερώτημα..

Έχει τύχει σε κάποια κοπέλα 3 μέρες μετά το τέλος της περιόδου να έχει έντονους πόνους περιόδου;

Αδιαθετησα στις 7 Μαρτίου και καθαρησα στις  10.

Σήμερα 3 μέρες μετά έχω πονακια περιόδου.

Δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο..

Καλημέρα.
Ακριβώς το ίδιο είχα στην τελευταία μου περίοδο. Δεν μου έχει ξανα συμβεί κι εμένα, πρώτη φορά αλλά ξέχασα να το αναφέρω στο γιατρό!
2-3 μέρες μετά την περίοδο πήρα παυσίπονο για του πόνους της περιόδου που παίρνω την πρώτη μέρα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Lacostaki είπε:

Την καλύτερη δουλειά έκανες!Καλλιεργειται κινδυνολογια και τρομολαγνια στην τηλεόραση!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η I want a baby είπε:

Καλημέρα.
Ακριβώς το ίδιο είχα στην τελευταία μου περίοδο. Δεν μου έχει ξανα συμβεί κι εμένα, πρώτη φορά αλλά ξέχασα να το αναφέρω στο γιατρό!
2-3 μέρες μετά την περίοδο πήρα παυσίπονο για του πόνους της περιόδου που παίρνω την πρώτη μέρα.

Καλησπέρα!!

Τι να πω μήπως κάνω ωορρηξία τόσο νωρίς?

Σήμερα το πρωί ποναγα πάρα πολύ και έχω και υγρά πολλά.

Αλλά ωορρηξία την 9η μέρα ?

Τι να πω δεν ξέρω...

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tzortzina123 είπε:

Καλημερα κοριτσάκια μου ♥️♥️♥️ Καλη Κυριακή σε όλες!!!

Καλημέρα κορίτσι μου!💗 Βασικά καλημέρα σε όλες μας! Κι εγώ τώρα έγραφα μήνυμα. Αχ ο καιρός εδώ χάλασε πολύ και βρέχει. Χθες ήταν σαν καλοκαίρι. Τώρα αναγκαστικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όχι ότι θα πηγαίναμε κάπου αλλά θα παίζαμε λίγο με τον μικρό κάτω στην γειτονιά.🥰

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!💗 Βασικά καλημέρα σε όλες μας! Κι εγώ τώρα έγραφα μήνυμα. Αχ ο καιρός εδώ χάλασε πολύ και βρέχει. Χθες ήταν σαν καλοκαίρι. Τώρα αναγκαστικά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Όχι ότι θα πηγαίναμε κάπου αλλά θα παίζαμε λίγο με τον μικρό κάτω στην γειτονιά.🥰

Καλημερααα.. υπομονη κοπελα μου θα περασει κ αυτο... εσας τουλάχιστον πηραν μετρα  κτ κανανε. Εμεις εδω με 1000και θετικους ακομα ολα ανοιχτά ο μπορις θελει να κολλησουμε ολοι να παθουμε ανοσια της αγέλης οπως ειπε

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Που μένεις κοριτσι μου;; Εδω Αθήνα έχει πολυ ήλιο!!αλλα και γω σπιτι θα κάτσω δεν εχω και κτ αλλο να κάνω κιολας 😋

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

Καλημερααα.. υπομονη κοπελα μου θα περασει κ αυτο... εσας τουλάχιστον πηραν μετρα  κτ κανανε. Εμεις εδω με 1000και θετικους ακομα ολα ανοιχτά ο μπορις θελει να κολλησουμε ολοι να παθουμε ανοσια της αγέλης οπως ειπε

Εσυ π μένεις κοπελα μου;

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Evie2 είπε:

Αλήθεια είπε έτσι; Κι όλοι αυτοί που είναι μεγάλης ηλικίας; Οι νέοι ανθρώποι και τα παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες; Οι έγκυες; Τους βολεύει όμως μου φαίνεται!😤

Δημοσίευση

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ :ΠΗΤ:27/6👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:9-8 👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/8👶

Princess28: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:02/9👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:17/10👶

vikujustme: ΘΕΤΙΚΟ👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

St3llina:ΘΕΤΙΚΟ👶

Fanioko:θετικο👶

Εvie2:ΘΕΤΙΚΟ👶

Katerinaki-dm:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σταυρι:? 

Hope19: 24/3

Alex2016: ?

Marselntina:01/3

ioannastr: 08/3

Kostef: 14/3

Maroulita? : 02/4

diana8: 17/03

Lacostaki: 04/4

silia: 15/02

Ελενικον: 21/02

I want a baby:26/03

Denizz: 26/03

pangipot: 29/02

joycat: 02/03?

Aννια27:01/04

Εαυγγελοςτ: 01/04

Μari84:04/04

misofeggaro: 06/04

PAPA EVA: 10/03

Lactaki:10/3

Love13:31/3

Smurf88:19/3

Sofia0294:20/3

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lacostaki είπε:

Για να βλέπουμε θετικά τεστακια👶 🧚‍♂️:

Ελενακι12: ΘΕΤΙΚΟ :ΠΗΤ:27/6👶

Mariaira: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σαμανη: ΘΕΤΙΚΟ👶

Frogel: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:9-8 👶

Mt3508: ΘΕΤΙΚΟ 👶

Tzortzina123: ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΤ:23/8👶

Princess28: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:02/9👶

Whatever: ΘΕΤΙΚΟ👶

Xrita: ΘΕΤΙΚΟ 👶

LadyP: ΘΕΤΙΚΟ:ΠΗΤ:17/10👶

vikujustme: ΘΕΤΙΚΟ👶

gorgona: ΘΕΤΙΚΟ👶

St3llina:ΘΕΤΙΚΟ👶

Fanioko:θετικο👶

Εvie2:ΘΕΤΙΚΟ👶

Katerinaki-dm:ΘΕΤΙΚΟ 👶

Σταυρι:? 

Hope19: 24/3

Alex2016: ?

Marselntina:01/3

ioannastr: 08/3

Kostef: 14/3

Maroulita? : 02/4

diana8: 17/03

Lacostaki: 04/4

silia: 15/02

Ελενικον: 21/02

I want a baby:26/03

Denizz: 26/03

pangipot: 29/02

joycat: 02/03?

Aννια27:01/04

Εαυγγελοςτ: 01/04

Μari84:04/04

misofeggaro: 06/04

PAPA EVA: 10/03

Lactaki:10/3

Love13:31/3

Smurf88:19/3

Sofia0294:20/3

Με το καλο σε όλες μας κοριτσια μου ♡♡♡ Ευχομαι σύντομα να δουμε θετικά τεστακια και να γεμισει και αλλο το πινακακι μας..♥️♥️♥️♥️♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Smurf88 είπε:

Καλημέρα από την επίσης βροχερή Θεσσαλονίκη κορίτσια μου!! εμείς λέμε να βγούμε βόλτα με το αυτοκίνητο αλλά το σκέφτομαι...

Να πάτε!Κι εμείς αυτό λέμε! Να πάμε μέχρι την παραλία να πάρουμε λίγο καθαρό αέρα!💗

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mari84 είπε:

Καλησπέρα!!

Τι να πω μήπως κάνω ωορρηξία τόσο νωρίς?

Σήμερα το πρωί ποναγα πάρα πολύ και έχω και υγρά πολλά.

Αλλά ωορρηξία την 9η μέρα ?

Τι να πω δεν ξέρω...

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ τους τελευταίους 2 μήνες κάνω ωορηξια γύρω στην 10 με 11 μέρα. Μου το είπε ο γιατρός τον προηγούμενο μήνα, όταν έκανε κολπικό υπέρηχο. Και δεν το περίμενα με τίποτα γιατί εγώ έχω περίοδο για 7 μέρες. Και αυτό το μήνα πάλι την ένατη μέρα, είχα πολλα υγρά και έκανα τεστ ωορρηξιας και βγήκε θετικό. Μου είχε πει ότι δεν κάνουμε κάθε μήνα ίδια μέρα του κύκλου ωορρηξιας. Μπορεί κάθε κύκλος να είναι διαφορετικός. 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αλήθεια είπε έτσι; Κι όλοι αυτοί που είναι μεγάλης ηλικίας; Οι νέοι ανθρώποι και τα παιδιά που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες; Οι έγκυες; Τους βολεύει όμως μου φαίνεται!😤

Ναι ρε αληθεια.  Για τους  ηλικιωμένους πηγαινε τπ ετοιμαστείτε να χασετε αγαπημενουσ .. ο ανθρωπος ειναι στόκος. Εχπυμε ενα πιθανο κρουσμα στην κλινικη π δουλευω χριστε μ κρυβομαι ολη μερα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Evie2 είπε:

Ναι ρε αληθεια.  Για τους  ηλικιωμένους πηγαινε τπ ετοιμαστείτε να χασετε αγαπημενουσ .. ο ανθρωπος ειναι στόκος. Εχπυμε ενα πιθανο κρουσμα στην κλινικη π δουλευω χριστε μ κρυβομαι ολη μερα

Να προσέχεις πάρα πολύ. Μήπως μπορείς να πάρεις κάποια άδεια; Η αλήθεια είναι ότι διάβασα αρκετές μελέτες, γιατί το ψάχνουμε για την φίλη μου που είναι έγκυος, και όλα δείχνουν ότι δεν επηρεάζεται το έμβρυο. Γίνεται όμως να μην φοβάσαι; Ειδικά όταν είσαι στο πρώτο τρίμηνο και η γρίπη είναι επίφοβη. Να φοράς συνεχώς γάντια και μάσκα. Τα ρούχα σου να τα βάζεις απευθείας στο πλυντήριο και το κυριότερο όλων να μην βάζεις για κανένα λόγο τα χέρια σου στο πρόσωπο. Νομίζω ότι είναι δύσκολο να κολλήσεις έτσι. Τουλάχιστον έτσι λένε!🥰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...