Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παρέα και κουβεντουλα

Recommended Posts

Κορίτσια πολύ θα ήθελα να Εχω κοπέλες να μιλάμε εδώ μεσα για οτι θέλουμε κάποιες φορες νιώθω μονη Εχω ενα παιδάκι αλλά δυστηχως εδώ που μένω δεν εχω καμια φίλη να μιλάω και μου λείπει αυτό ο άνδρας μου δούλευει πολλές ώρες οποια κοπελα θέλει ας μπει στο θέμα μου να έχουμε παρεουλα κάθε μερα και να συζητάμε θα μου πείτε απο δω ψαχνεις παρέα έστω και απο δω είναι καλά 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Κορίτσια πολύ θα ήθελα να Εχω κοπέλες να μιλάμε εδώ μεσα για οτι θέλουμε κάποιες φορες νιώθω μονη Εχω ενα παιδάκι αλλά δυστηχως εδώ που μένω δεν εχω καμια φίλη να μιλάω και μου λείπει αυτό ο άνδρας μου δούλευει πολλές ώρες οποια κοπελα θέλει ας μπει στο θέμα μου να έχουμε παρεουλα κάθε μερα και να συζητάμε θα μου πείτε απο δω ψαχνεις παρέα έστω και απο δω είναι καλά 

Έλα κορίτσι μου βέβαια να μιλάμε γιατί όχι..  πες μας που μενεις??

στις πριν 22 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Έλα κορίτσι μου βέβαια να μιλάμε γιατί όχι..  πες μας που μενεις??

Μένω Ιωάννινα εσύ αγάπη;

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Αχ μια από τα ίδια κι εγώ εκτός Αθηνών χωρίς παρέα Και χωρίς παιδάκια να χαίρεσαι το παιδάκι σας 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Μένω Ιωάννινα εσύ αγάπη;

Ααααα από Ιωάννινα είναι ο μπαμπάς μου...άρα έχω καταγωγή. Βέβαια δε μπορώ να πω οτι έχω έρθει πολλές φορές και στεναχωριέμαι και θέλω πολύ να έρθω σύντομα..

στις πριν 28 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Μένω Ιωάννινα εσύ αγάπη;

Εμείς μένουμε μυτιληνη. Πολύ ομορφα τα Γιάννενα περάσαμε στο ταξίδι του μέλιτος και απο κει... πεθαίνω με  τα γιαννιώτικα σας 

στις πριν 21 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Αχ μια από τα ίδια κι εγώ εκτός Αθηνών χωρίς παρέα Και χωρίς παιδάκια να χαίρεσαι το παιδάκι σας 

Δεν υπάρχει χειρότερο εμενα μου λείπει πολύ να Εχω μια κοπελα εδώ να πινω ενα καφέ. Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έχεις και εσύ ενα παιδάκι είναι αλλιως αλλά και παλι μια παρέα την θες

στις Just now, ο/η Σταυρι είπε:

Εμείς μένουμε μυτιληνη. Πολύ ομορφα τα Γιάννενα περάσαμε στο ταξίδι του μέλιτος και απο κει... πεθαίνω με  τα γιαννιώτικα σας 

Μυτιλήνη εεεε Ποπο τέλεια θα ήθελα να έρθω καμια φορά αλλά λίγο δύσκολο τωρα

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Τα Ιωάννινα είναι φανταστικά είναι από εκεί ο άντρας μου όποτε σχεδίων 2 φορές το χρόνο πάμε 

Αλήθεια τέλεια που ερχεστε είναι όντως πολύ ωραία τα Ιωάννινα εσύ απο είσαι αγάπη αν επιτρέπεται;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Δεν υπάρχει χειρότερο εμενα μου λείπει πολύ να Εχω μια κοπελα εδώ να πινω ενα καφέ. Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έχεις και εσύ ενα παιδάκι είναι αλλιως αλλά και παλι μια παρέα την θες

Ναι Αστα να πάνε.!!!! Από τότε που μετακόμισα εκτός Αθηνών έχω δεινοπαθήσει και ψυχολογικά και σωματικά πιστεύω ήταν το ψυχρότερο πράγμα για εμένα αυτό 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Αλήθεια τέλεια που ερχεστε είναι όντως πολύ ωραία τα Ιωάννινα εσύ απο είσαι αγάπη αν επιτρέπεται;

Εγώ μένω λίγο πιο έξω από την Αθήνα στα παραλιακά μέρη της.! (Δεν θα ήθελα να πω δημόσια που ακριβώς γιατί είναι μικρός ο κόσμος).! 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Ναι Αστα να πάνε.!!!! Από τότε που μετακόμισα εκτός Αθηνών έχω δεινοπαθήσει και ψυχολογικά και σωματικά πιστεύω ήταν το ψυχρότερο πράγμα για εμένα αυτό 

Πο σε καταλαβαίνω εγώ αρρώσταινω διότι στο χωριό του ανδρα μου Εχω παρέα και πολύ βοήθεια σχετικα με το παιδι εδώ είμαι μόνη μου Ολη μέρα σχεδόν Εχω περάσει και πολλά και Εχω Ταλαιπωρήθει παρα πολύ 

Εγώ μένω λίγο πιο έξω από την Αθήνα στα παραλιακά μέρη της.! (Δεν θα ήθελα να πω δημόσια που ακριβώς γιατί είναι μικρός ο κόσμος).! 

Χαχχαχα σε καταλαβαίνω μην αγχωνεσαι δεν χρειάζονται λεπτομέρειες

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Penny89 είπε:

Πο σε καταλαβαίνω εγώ αρρώσταινω διότι στο χωριό του ανδρα μου Εχω παρέα και πολύ βοήθεια σχετικα με το παιδι εδώ είμαι μόνη μου Ολη μέρα σχεδόν Εχω περάσει και πολλά και Εχω Ταλαιπωρήθει παρα πολύ 

Εμείς πουθενά δεν έχουμε παρέα όπου πάμε μόνη μας ποσό άσχημο αυτό.!! Εμάς το σόι του άντρα μου όταν έμαθαν για το γάμο και μετά από αυτόν μας την έκαναν όλοι γνωστή και συγγενής 

Καλησπέρα!! Ωραία τα Ιωάννινα έχω χρόνια να έρθω στα μέρη σου. Εγω έχω καταγωγή απο Καβάλα και μένω στην Ορεστιάδα. Παιδάκια δεν έχω ακόμα προσπαθώ με εξωσωματική,αλλά κάπως έτσι ένοιωθα και εγώ όταν πρωτοήρθα εδώ πάνω,δεν είχα καθόλου παρέες. 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

Εμείς πουθενά δεν έχουμε παρέα όπου πάμε μόνη μας ποσό άσχημο αυτό.!! Εμάς το σόι του άντρα μου όταν έμαθαν για το γάμο και μετά από αυτόν μας την έκαναν όλοι γνωστή και συγγενής 

Καλα αυτό δεν το ξέρεις αν ζηλεύει ο άλλος δεν πειράζει κορίτσι μου να είσαι εσύ καλά με τον άνδρα σου αυτό έχει σημασία τιποτα άλλο δουλεύεις τουλάχιστον να σου περνάει η ωρα;

στις πριν 5 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Καλησπέρα!! Ωραία τα Ιωάννινα έχω χρόνια να έρθω στα μέρη σου. Εγω έχω καταγωγή απο Καβάλα και μένω στην Ορεστιάδα. Παιδάκια δεν έχω ακόμα προσπαθώ με εξωσωματική,αλλά κάπως έτσι ένοιωθα και εγώ όταν πρωτοήρθα εδώ πάνω,δεν είχα καθόλου παρέες. 

Σου εύχομαι η Παναγια να σου φέρει σύντομα ενα παιδάκι κορίτσι μου εγώ μένω χρόνια εδώ αλλά δεν Εχω μπορεσει να κάνω παρέες γενικά εδώ οι κοπέλας είναι λίγο ψηλομητες

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Καλα αυτό δεν το ξέρεις αν ζηλεύει ο άλλος δεν πειράζει κορίτσι μου να είσαι εσύ καλά με τον άνδρα σου αυτό έχει σημασία τιποτα άλλο δουλεύεις τουλάχιστον να σου περνάει η ωρα;

Όχι δεν δουλεύω κάπου μιας και έχω μπει σε διαδικασίες εξωσωματικής είναι δύσκολο μιας και δύσκολο να δουλεύω και να κάνω και εξωσωματική 

Όχι δεν δουλεύω κάπου μιας και έχω μπει σε διαδικασίες εξωσωματικής είναι δύσκολο μιας και δύσκολο να δουλεύω και να κάνω και εξωσωματική 

Ναι εχεις δίκιο κορίτσι μου με ποιο γιατρό θα κανείς εξωσωματική;

στις πριν 1 ώρα, ο/η Penny89 είπε:

Καλησπέρα κοπέλα μου! Έχω βρεθεί στη ζωή μου στη θέση που βρίσκεσαι να μην έχω κανένα μα κανένα να μιλήσω κ σε καταλαβαίνω.... Να ρωτήσω το παιδάκι σου τι ηλικία έχει? Οδηγας η είναι εύκολη η συγκοινωνία εκεί που μένεις? 

Έχω κ εγώ ένα παιδάκι 17 μηνών τώρα, επειδή το έχω ζήσει να είμαι μόνη και εμένα δουλεύει πολλές ώρες ο σύζυγος, από την αρχή που γέννησα επιδίωξαν να είμαι ανεξάρτητη. Ευτυχώς έτυχε κ γνώρισα μια φίλη που μένουμε κοντά στα μαθήματα θηλασμού. Αλλά κ πάλι είναι στιγμές που ολοι δουλεύουν η δεν μπορούν απλά γιατί έχουν αλλά προγράμματα από εμένα. Οπότε μόλις δω καλή μέρα παίρνω το αμάξι κ πάω βόλτα με το παιδί ή σε παιδότοπο. Μου έτυχε κ γνώρισα μαμάδες που ήταν στην ίδια φάση με εμένα στο δρόμο κ σε παιδότοπο.

Οπότε θέλω να πω ότι υπάρχουν κοπέλες που περνάνε ακριβώς όπως εσύ. Αν κυκλοφορήσεις λίγο θα συναντήσεις σίγουρα... 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Penny89 είπε:

Ναι εχεις δίκιο κορίτσι μου με ποιο γιατρό θα κανείς εξωσωματική;

Είμαι στο κέντρο του μητέρα με έναν εξερετικο  Ιατρό αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το πω 

στις πριν 29 λεπτά, ο/η sokola4 είπε:

Πολυ ωραία πολύ η Καβάλα,πριν δύο χρόνια εμένα Ορεστιάδα 

@Penny89 Να σαι καλά κορίτσι μου. Δυστυχώς όταν δεν έχεις κάποια δραστηριότητα πχ δουλειά,σχολείο κτλ. δεν κάνεις εύκολα παρέες. Να δεις που μόλις πάει το παιδάκι σου σχολείο τότε θα αποκτήσεις παρέες. Εγώ μετά απο 5 χρόνια φέτος μπορώ να πω ότι δεν προλαβαίνω απο τους πολλούς καφέδες🤣🤣🤣Και αυτό γιατί φέτος γράφτηκα παραδοσιακούς χορούς και απέκτησα κύκλο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...