Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει τις κοιλιές μας θα γεμίσει και ο Άγιος Βαλεντίνος θα βοηθήσει και εκείνος. - Τσικνοπέμπτη,παϊδάκια και θα έρθουν τα παιδάκια, Καρναβάλι λαλαλα, θα γεμίσουμε μωρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννια27 είπε:

Μισοφέγγαρο πήγα και εγώ για χοριακη δεν άντεξα θα ξέρω το απόγευμα!!! Περιμένω νούμερο μεγαλοοοοο!!! 34 μέρα ακόμα καθαρή αλλά με πονους

🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!! Μπαίνω και εγώ στην παρέα καθώς είμαι στον 1ο μήνα προσπαθειών για δεύτερο μωράκι....Έχω μια μπουμπού 15 μηνών και μόλις τον περασμένο μήνα αποθηλάσαμε και μου ήρθε η 1η περίοδος...Είναι λίγο άνω κάτω ακόμα οι ορμόνες αλλά πιστεύω να είναι για καλό, μιας και δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε την μικρή και κάναμε εξωσωματική τελικά!!

@misofeggaro πολύ χαίρομαι για σενα!!!! με το καλό να μας πεις τα αποτελέσματα!!!!

Καλή επιτυχία και σε όλες τις υπόλοιπες...δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η gorgona είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Περίμενα πως και πως να φύγει ο αρραβωνιαστικός μου από το σπίτι να κάνω το τεστ μόνη μου.... Πιστεύω πως κάνω λάθος καλά βλέπω έτσι;;;

IMG-aa5fdf855fb20c15d94af32ac527a650-V.jpg

Μπραβο ρε κοριτσι μα το κλο να ερθει το μωρακι σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Γεια σας και από μένα κορίτσια!!! Μπαίνω και εγώ στην παρέα καθώς είμαι στον 1ο μήνα προσπαθειών για δεύτερο μωράκι....Έχω μια μπουμπού 15 μηνών και μόλις τον περασμένο μήνα αποθηλάσαμε και μου ήρθε η 1η περίοδος...Είναι λίγο άνω κάτω ακόμα οι ορμόνες αλλά πιστεύω να είναι για καλό, μιας και δυσκολευτήκαμε να πιάσουμε την μικρή και κάναμε εξωσωματική τελικά!!

@misofeggaro πολύ χαίρομαι για σενα!!!! με το καλό να μας πεις τα αποτελέσματα!!!!

Καλή επιτυχία και σε όλες τις υπόλοιπες...δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα μηνύματα!

Καλησπέρα...Έχω ακούσει παρά πολλές περιπτώσεις που στην πρώτη εγκυμοσύνη Είχαν κάνει εξωσωματική και το δεύτερο παιδάκι ήρθε άμεσος...μακάρι το ίδιο να γίνει και σε εσένα...Κάνατε καιρό προσπάθειες για το πρώτο ; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Smurf88 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου! Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καταρχήν να σου ζήσει το μπουμπουκακι σου! Γερό κι ευλογημένο να είναι!Να μπεις κι εσύ στο τυχερό μας πινακακι!😘

Μόνο εμένα μου ήρθε η περίοδος από τον τρίτο μήνα βρε κορίτσια μου; Ούτε στο θηλασμό δεν με άφησε ήσυχη η άτιμη!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Denizz είπε:

Καλησπέρα...Έχω ακούσει παρά πολλές περιπτώσεις που στην πρώτη εγκυμοσύνη Είχαν κάνει εξωσωματική και το δεύτερο παιδάκι ήρθε άμεσος...μακάρι το ίδιο να γίνει και σε εσένα...Κάνατε καιρό προσπάθειες για το πρώτο ; 

Μεγάλη ιστορία....τα έζησα όλα!!Βιοχημική, παλλίνδρομη, σπερματεγχύσεις και εξωσωματική!!!Σύνολο 5 χρόνια...Ελπίζω να μηδένισε το κοντερ και να είναι όντως πιο εύκολα τα πράγματα τώρα!!!

@Taggeris σκέψου ότι έκοψα το θηλασμό γι αυτό το λόγο...δεν ήθελα να περάσει και άλλο ο καιρός!!Ακόμα και όταν άρχισα να κόβω γεύματα δεν εμφανίστηκε παρά μόνο ένα μήνα πριν με πολύ μικρή ροή όμως!!!Αυτό το μήνα ήταν σαν της εφηβείας!!!

Δημοσίευση

Αααα λιγο δε μπηκα το πρωι κ δε σας προλαβαινω...

Κοριτσακια μου @misofeggaro και @Αννια27 περιμενουμεεεε με τοση χαρα,μακαρι κ για τις 2 σας κοριτσαρες μου σας αγαπω ❤❤

@Ευάγγελοςτ εγω μια μερα μετα απο σενα περιμενω,στις 7!Επειδη εγω δεν εχω πολλα να περιμενω κ εχω χασει τη μπαλα με τον κυκλο μου λεω απο τον επομενο μηνα να παρω τεστακια ωορρηξιας μπας και...Σε καταλαβαινω που δε θες να κανεις τεστ για να μην απογοητευτεις.Αλλααααα μετα την καθυστερηση...βουρ!Εχεις γενικα σταθερο κυκλο;Εγω σημερα 33η μερα κ φυσικα εχω πονο σε μεση κοιλια κ στηθος οπως παντα.

Δημοσίευση

Αρνητική κορίτσια μου...
Τώρα μπορώ να καταρρεύσω με την ησυχία μου... 
Καλά αποτελέσματα στην @Αννια27 μας...
Και περιμένω και τα υπόλοιπα θετικά νέα από εσάς ... 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η misofeggaro είπε:

Αρνητική κορίτσια μου...

Οοοοοοο ρε αγάπη ήμουν τόσο σίγουρη κρίμα ρε γαμωτο @Αννια27 περιμένω νέα σου

Δημοσίευση

@Smurf88 πιστεύω είναι η ψυχολογία που θα αλλάξει τα πάντα...πάντα αυτές που έχουν ένα παιδάκι είναι πιο χαλαρές από όταν προσπαθούσαν να αποκτήσουν το πρώτο...φαντάζομαι έχεις το μωρό και γεμίζει όλη η μέρα σου...όχι σαν και εμένα που σκέφτομαι συνέχεια ημερομηνίες συμπτώματα κτλ....!!!Σου εύχομαι να έρθει άμεσος...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η st3llina είπε:

Κοριτσακια μου @misofeggaro και @Αννια27 περιμενουμεεεε με τοση χαρα,μακαρι κ για τις 2 σας κοριτσαρες μου σας αγαπω ❤❤

@Ευάγγελοςτ εγω μια μερα μετα απο σενα περιμενω,στις 7!Επειδη εγω δεν εχω πολλα να περιμενω κ εχω χασει τη μπαλα με τον κυκλο μου λεω απο τον επομενο μηνα να παρω τεστακια ωορρηξιας μπας και...Σε καταλαβαινω που δε θες να κανεις τεστ για να μην απογοητευτεις.Αλλααααα μετα την καθυστερηση...βουρ!Εχεις γενικα σταθερο κυκλο;Εγω σημερα 33η μερα κ φυσικα εχω πονο σε μεση κοιλια κ στηθος οπως παντα.

Ναι έχω κύκλο 28-30. Σπάνια ξεφεύγω πιο πάνω! Πιστεύω ότι αύριο θα μου έρθει! Αν όχι μπορεί να μπω στον πειρασμό και να κάνω την Πέμπτη!😁 33 ημέρες; Είναι συνηθισμένο ή έχεις καθυστέρηση; Λέτε βρε κορίτσια μου να το πάμε τραίνο;

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Αρνητική κορίτσια μου...

Κορίτσακι μου :-( ειχα τόσες ελπίδες για εσένα !!!!! Μην καταρρεύσεις σε παρακαλώ!!!! Είμαστε όλες εδώ για εσένα ,σε αγκαλιάζω σφιχτά 💕💖

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Ναι έχω κύκλο 28-30. Σπάνια ξεφεύγω πιο πάνω! Πιστεύω ότι αύριο θα μου έρθει! Αν όχι μπορεί να μπω στον πειρασμό και να κάνω την Πέμπτη!😁 33 ημέρες; Είναι συνηθισμένο ή έχεις καθυστέρηση; Λέτε βρε κορίτσια μου να το πάμε τραίνο;

Μακαριιιιιι ελααα θέλω εγκυουλες Ευαγγελοςτ τωραααααα !!!!!! :-)

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η st3llina είπε:

Πόσες καρδούλες να σου στείλω δεν ξέρω σου στείλω μια και πολλαπλασίασε την με 1000 💖 !!! Κάθε πότε σου έρχεται κανονικά;;;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Αρνητική κορίτσια μου...

Όχι!!!!! Φυσικά και δεν θα καταρρεύσεις! Είπαμε όσες φορές και να μας γονατίζουν τα γεγονότα εμείς θα σηκωνόμαστε ξανά και ξανά! Θα τα καταφέρουμε θα δεις! Τελεία και παύλα!💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗

Δημοσίευση

Τώρα βρε κορίτσια μου δεν μπορώ να μην το γράψω. Διαβάζω πριν μπω... Απίστευτο περιστατικό! 

Πήγαν για τσιγάρο και τους έκλεψαν τα παϊδακια από το τραπέζι!

Δεν νομίζω να περνάει από το μυαλό σας ότι το έκανα εγώ;😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Τώρα βρε κορίτσια μου δεν μπορώ να μην το γράψω. Διαβάζω πριν μπω... Απίστευτο περιστατικό! 

Πήγαν για τσιγάρο και τους έκλεψαν τα παϊδακια από το τραπέζι!

Δεν νομίζω να περνάει από το μυαλό σας ότι το έκανα εγώ;😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

αχ με εκανες και γελασα...
το διαβασα  χθες, τους τα πηρε ενας κυριος, θαμωνας, να ταισει τα σκυλακια του ο γλυκουλης... 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Οχι κοριτσακι μου για μενα ειναι πολυ συνηθισμενο τετοιο νουμερο...Και 43 εχω κανει τον περασμενο μηνα.Και ετρεχα 2/1 να κανω χοριακη σαν την τρελη.Ε πηρα το κουλουρακι μου κ ησυχασα.Δεν πειραζει.Αυτο το μηνα οποτε ερθει.Κ θα κλεισω στο γυναικολογο μπας κ με ρυθμισει σαν κυκλο καπως.

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Αρνητική κορίτσια μου...

Μπορούμε να καταρρεύσουμε παρέα. Μόλις είδα καφετιά κ έχω τρελούς πόνους περιόδου...

Ούτε τεστ δε θα προλάβω να κάνω, στα κόκκινα θα είμαι ως αύριο...

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η misofeggaro είπε:

Αρνητική κορίτσια μου...

Οοοοοχι,δε θα καταρρευσεις αγαπη μου!!!Το λαλαλα προχωραει ακαθεκτο χαρη σ εσενα ❤❤❤❤.Θα ερθει η στιγμη σου κοριτσακι μου συντομα, να το ξερεις!Θεμα χρονου ειναι μονο 💋

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως μείωσες τα φάρμακα που παίρνεις; Επίσης, οι ορμόνες αρχίζουν κ σταθεροποιούνται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Αλλά όλοι κ σε μένα λένε πως τα συμπτώματα πάνε κ έρχονται! Οι περισσότερες φίλες μου, δεν είχαν κανένα σύμπτωμα…ίσως ναυτία αλλά σε πιο προχωρημένη εβδομάδα και όχι απόλυτα! Στην κόρη μου το στήθος μου παρέμεινε ανύπαρκτο όπως κ στα κανονικά μου 😂 ούτε πρήξιμο ούτε πόνος μέχρι που άρχισα να θηλάζω. Κ τώρα έχω μια αμυδρή ενόχληση στης θηλές σπανίως. Μπορείς να πας κ νωρίτερα για έναν υπέρηχο, αν είναι να σκας 😇 οι γιατροί θα με βάλουν black list αλλά πραγματικά, σε αυτήν την εγκυμοσύνη που πάω κάθε βδομάδα, είμαι πολύ πιο χαρούμενη από ότι στην πρώτη! 
    • Λεεες;; Μακάρι να είναι διδυμάκια, θα πετάξω από τη χαρά μου.. θέλω πολλά παιδάκια και γιατί όχι να είναι και δυο με την πρώτη. Αμήν! αμήν! αμήν! 🙏🏼 Τα κουμάντα είναι σχετικά.. όταν έρχεται κάτι πάντα ο Θεός δίνει και τον τρόπο και τη λύση.. 🙃😉 Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη που τελικά παλινδρόμησε είχα από την αρχή έντονο πόνο στο στήθος, το κύριο σύμπτωμα μου δηλαδή ήταν αυτό, έντονη οσμή, ναυτίες ευτυχώς όχι έντονες και τραβηγματάκια χαμηλά. Όταν σταμάτησε η καρδούλα του μωρού στην 9η εβδομάδα, σταμάτησαν και τα συμπτώματα και το πρώτο και κύριο το στήθος. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και όταν 9+4 πήγαμε στη γιατρό για να κάνουμε τον υπέρηχο της είχα πει ότι νοιώθω πως κάτι δεν πάει καλά γιατί έφυγαν τα συμπτώματα.. εκείνη βέβαια για να με καθησυχάσει μου είπε ότι δεν θα συμβαίνει τπτ, πως συμβαίνουν αυτά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκα μόλις είδαμε το μωράκι στον υπέρηχο, είχε σταματήσει η καρδούλα.  Δεν θέλω να σε πανικοβάλω, αυτό συνέβει σε μένα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί & σε σένα. Εξάλλου τώρα σε κάθε περίοδο ενώ είχα φουλ πόνο στο στήθος και δεν μπορούσα να το ακουμπήσω, τώρα μετά την εγκυμοσύνη δεν νιώθω τπτ.. και πιστεύω πως και μετά την εμβρυομεταφορά δεν θα έχω συμπτώματα αυτή τη φορά. 
    • Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις @Zaxaroulamak Πρέπει να το δουλέψω με τον εαυτό μου..
    • Κορίτσια, καλημέρα! Είμαι 6+2 σήμερα μετα από εξωσωματική. 5+4 πήγαμε στον γιατρό, έχουμε ενα μωρό, είδαμε αμνιακό και λεκιθικο, και θα ξαναπάμε στις 25. Στις 4 εβδομάδες που πήρα θετική χοριακη και για καμιά εβδομάδα είχα τσιμπηματακια και πονακια κάτω χαμηλά. Με ποναγε και το στήθος πολύ αλλά είχε ξεκινήσει να με ενοχλεί και πριν την ετ από τα φαρμακα. Εδώ και μια εβδομάδα σταμάτησαν τα πονακια και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα εξαφανίστηκε διά μαγείας και ο πόνος στο στήθος (που ήταν ουσιαστικά το μόνο σύμπτωμα που είχα) και το μυαλό μου πήγε αμέσως στο κακό. Δηλαδή τώρα που έφυγε και αυτό δεν νιώθω τίποτα απολύτως. Είναι φυσιολογικο αυτο βρε κορίτσια; Τώρα τι σας ρωτάω και εσάς κυριακάτικα... Ξέρω δεν έχει ουσία να κάνω σενάρια στο μυαλό μου, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, μου είπε και ο γιατρός να μην ασχολούμαι με συμπτώματα, αλλά εχω αναστατωθεί. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...