Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μανουλες Σεπτεμβρίου 2020

Recommended Posts

στις On 12/7/2020 at 10:01 ΠΜ, ο/η Xrita είπε:

Αχ, ευτυχώς δεν χτυπήσες... Υπομονή με τη δουλεια... Άντε να παρεις άδεια να ξεκουραστείς! Χαράς το κουράγιο σου με τη μάσκα.... Δεν παλαυεται με τίποτα, αλλά τι να κάνεις... 

Υπομονη κανω οπως ολες μας!! Ειναι και η ζεστη και δεν βοηθαει πολυ στην ολη κατασταση! Αν το καλοσκεφτεις το να γεννας Σεπτεμβριο δεν ειναι οτι καλυτερο γιατι τρως ολες τις ζεστες του καλοκαιριου στο τελευταιο τριμηνο που ειναι οτι πιο δυσκολο!! Λιγο ομως μας εμεινε αρα ολα καλα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις On 13/7/2020 at 6:38 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Πωπω κορίτσι να προσέχεις με τις σκάλες και τα πεσίματα!! Μην έχουμε καμιά λαχτάρα τώρα στο τέλος!!

Τέλεια και που θα μπει ο άντρας σου στη γέννα 😊 θα ξενέρωνα πάρα πολύ κι εγώ αν δεν τον άφηναν..!!

Σε ποια εβδομάδα πήγες που ήταν ο μπέμπης 1400; Ναι ακόμη έχουν χώρο και στριφογυρνάνε, σε λίγο δε θα μπορεί. Εγώ που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα όταν ήμουν 32εβδ κ ήταν πάλι γυρισμένος με το κεφάλι κάτω, μου είπε δύσκολα να ξαναλλάξει τώρα γιατί είναι βαρύς ο εγκέφαλος. Οπότε ελπίζω θα μείνει έτσι!!

Και εγω το ιδιο ευχομαι αν και ετσι και αλλιως εχω το προαισθημα οτι εκει θα μεινει! Ειναι και μεγαλος ο μπεμπης μου αρα ελπιζω εκει να μεινει! 30 εβδομαδων ημουν οταν πηγα! 1400 γραμ και μεγαλο κεφαλι μου ειπε οτι εχει οπως την κορη μου και αυτος κεφαλας θα ειναι!! 😁😁😁

στις πριν 19 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Αχ ναι ελπίζω να μη με σκάσει..η μαμά μου και η αδερφή μου γέννησαν τελευταία εβδομάδα τα πρώτα..οπότε πιστεύω κ εμένα κάπως έτσι θα πάει..αν και θα’θελα νωρίτερα..! Την αδερφή μου που ήταν δεύτερη τη γέννησε η μαμά μου δυο εβδομάδες νωρίτερα από την ΠΗΤ αλλά οκ τα δεύτερα συχνά γεννιούνται νωρίτερα.

Έχεις ακόμη 2 μήνες δηλαδή..ίσως τα έπλενα κι εγώ λίγες εβδομάδες πιο μετά για να μη σκονιστούν..αλλά είναι κ αυτό το άγχος που μας πιάνει εμάς να τα’χουμε όλα έτοιμα, οι άντρες δεν καταλαβαίνουν 😅 κ εγώ μπαίνω 34η τώρα γι’αυτό θέλω να τα πλύνω όλα, οκ είναι 1 μήνα πριν αλλά όπως λες κι εσύ δε ξέρεις πότε θα’ρθει. Στην 36η εβδ είναι καλό να τα’χουμε όλα έτοιμα, άρα αυτές τις 2 εβδομάδες θέλω να πλύνω όλα τα ρούχα σιγά σιγά να φτιάξω και τη βαλίτσα ώστε στη 36η να είμαι έτοιμη. Πάμε και διακοπές την άλλη εβδομάδα οπότε δεν έχουμε και πολύ χρόνο, 1 εβδομάδα ουσιαστικά για να τα φτιάξω όλα μέχρι να φύγουμε διακοπές, όταν γυρίσω από διακοπές θα’μαι ήδη 36η..

Εμείς από πετσέτες-κάπες, σεντόνια, κουβέρτες, παπλώματα, σαλιάρες, πανάκια ρεψίματος κ αγκαλιάς κ όλα αυτά έχουμε πολλάαα...γιατί είχαμε από την αδερφή μου και μου έκανε και δώρο πολλά καινούργια ο μπαμπάς μιας φίλης μου που δουλεύει σε μια εταιρεία με λευκά είδη και έχουμε πάρα πολλά από αυτά..ζιπουνάκια και φορμάκια θέλουμε μόνο γιατί δεν έχουμε πολλά και αυτά χρειάζονται. Και ψιλολόγια όπως λες, δηλαδή σερβιέτες λοχείας, σφουγγαράκι για το μωρό και κανα σουτιέν θηλασμού ακόμη..αυτά..πυτζάμες θηλασμού έχω πάρει 2, ίσως πάρω κ καμιά νυχτικιά για το μαιευτήριο, γιατί δε ξέρω αν θα βολεύει το σορτς αν πονάμε..και θέλουμε και καρότσι το βασικότερο 😕 και ριλαξ που θα πάρουμε μετά τη γέννα.

Φωλιά είναι χρήσιμη και για το λίκνο λένε για να κοιμάται εκεί, δε ξέρω αν θα πάρουμε γιατί αν έχουμε ριλαξ, πορτ μπεμπε, λίκνο κ την αγκαλιά μας μπορεί να είναι λίγο άχρηστο..λένε ότι νιώθουν ασφαλή εκεί μέσα αλλά δε ξέρω αν θα πάρω τώρα δε νομίζω. Εσύ σκέφτεσαι να πάρεις; 

Κάτι άλλο εκτός από σερβιέτες λοχείας έχω δει και κάτι βρακάκια μιας χρήσεως, ποια βολεύουν πιο πολύ λέτε;

Καλά σκέφτεσαι,να τα φτιαξεις, να τα έχεις έτοιμα πριν τις διακοπες κ μετα να είσαι χαλαρή...Πολλοι παιδιατροι δε συστήνουν φωλιά γιατί δεν κάνει για τη σπονδυλική στήλη του μωρου στον υπνο ,επειδή είναι μαλακή..... Και εγώ ήθελα να πάρω και να τη βάλω μέσα στην κουνια... Για αυτό τελικά δεν αγόρασα κουνια εξ αρχής... Μια μανουλα φίλη λέει ότι είναι χρήσιμη όμως στο σαλονι/καναπέ... Όσο για τα εσώρουχα μιας χρήσεως, ειχε προτεινει η Τινα τις πανες always discreet και προς τα εκεί κλίνω... Εχω δει αρκετά εσώρουχα μιας χρήσεως στο ίντερνετ, απλά παιρνωντας τις πανες που λέει η Τινα ξεμπερδεύεις κ δε ψάχνεις ουτε εσώρουχα μιας χρήσης ουτε σερβιέτες λοχειας ... Πάντως νομίζω παρεχουν δωρεάν τα  μαιευτήρια αυτά τα εσώρουχα μιας χρήσης ... 

Όσο για τα ριλαξ, παραγγειλαμε ριλαξ που δεν το κουνάς εσυ με το ποδι/χέρι αλλά λειτουργεί με μπαταρίες ή ρευμα.. Μου φάνηκε πιο καλό όταν είδα και τα δυο στο μαγαζί... 

Σουτιέν θηλασμου έχει κάποια ωραία και οικονομικά στ α orchestra... Επίσης  αυτά μου αρεσαν πιο πολυ απο την triumph  που πήρε ένα... Και για το νοσοκομείο, νομίζω ζητάνε νυχτικιά και όχι σορτσακι μπυτζαμα για να σε βλέπει ο γιατρός, να σε αλλάζουν ευκολα αν χρειαστεί κλπ.... 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrita είπε:

Ναι, είμαστε κοντά! Δεν θα τα φρεσκαρεις μετά παλι τα ρουχα ε;;;Τα έβαλες απλα στη ντουλάπα ή σε κανένα σεντονακι μέσα;;Σε ρωτάω για να παρω καμια ιδέα...Εγώ βρήκα τις πιο φθηνές γυρω στα 40 ευρώ.... Έχει κ πιο ακριβές.... 

Τα κάλυψα με σεντονάκι, δεν θα τα ξαναπλύνω, ίσως τα φρεσκάρω με το σίδερο! Δεν υπάρχει πρόβλημα μου είπε η γιατρός μου!

στις On 13/7/2020 at 6:42 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Αχ μακάρι!! Ανυπομονώ τώρα δεν καταλαβαίνεις..ελπίζω να μη με παιδέψει πολύ κ έρθει τέλος τέλος, αν και έτσι πιστεύω 😆

Άσε κι εμένα μόνο με αμάξι μου είπε και όχι πολύ μακριά! Πού είσαι εσύ θύμισε μου; Εμείς κλείσαμε Λευκάδα τελικά!!

Εγω ειμαι Κρητη αρα εχουμε επιλογες εδω στο νησι για διακοπουλες! Για κανενα διημερο λεμε καπου εδω τριγυρω γιατι δουλευει και ο αντρας μου αρα δεν μας παιρνει για πολυημερες διακοπες!

Να περασετε τελεια στις διακοπες σας και απολαυσετο οσο μπορεις γιατι ειναι η τελευταια φορα που θα ειστε οι 2 σας!!! 😄😄😄

στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrita είπε:

Καλά σκέφτεσαι,να τα φτιαξεις, να τα έχεις έτοιμα πριν τις διακοπες κ μετα να είσαι χαλαρή...Πολλοι παιδιατροι δε συστήνουν φωλιά γιατί δεν κάνει για τη σπονδυλική στήλη του μωρου στον υπνο ,επειδή είναι μαλακή..... Και εγώ ήθελα να πάρω και να τη βάλω μέσα στην κουνια... Για αυτό τελικά δεν αγόρασα κουνια εξ αρχής... Μια μανουλα φίλη λέει ότι είναι χρήσιμη όμως στο σαλονι/καναπέ... Όσο για τα εσώρουχα μιας χρήσεως, ειχε προτεινει η Τινα τις πανες always discreet και προς τα εκεί κλίνω... Εχω δει αρκετά εσώρουχα μιας χρήσεως στο ίντερνετ, απλά παιρνωντας τις πανες που λέει η Τινα ξεμπερδεύεις κ δε ψάχνεις ουτε εσώρουχα μιας χρήσης ουτε σερβιέτες λοχειας ... Πάντως νομίζω παρεχουν δωρεάν τα  μαιευτήρια αυτά τα εσώρουχα μιας χρήσης ... 

Όσο για τα ριλαξ, παραγγειλαμε ριλαξ που δεν το κουνάς εσυ με το ποδι/χέρι αλλά λειτουργεί με μπαταρίες ή ρευμα.. Μου φάνηκε πιο καλό όταν είδα και τα δυο στο μαγαζί... 

Σουτιέν θηλασμου έχει κάποια ωραία και οικονομικά στ α orchestra... Επίσης  αυτά μου αρεσαν πιο πολυ απο την triumph  που πήρε ένα... Και για το νοσοκομείο, νομίζω ζητάνε νυχτικιά και όχι σορτσακι μπυτζαμα για να σε βλέπει ο γιατρός, να σε αλλάζουν ευκολα αν χρειαστεί κλπ.... 

Λοιπον να σας πω τι ειχα εγω στην κορη μου, φωλια δεν πηρα την ειχα στο λικνο που αυτο ειναι μικρουλι ετσι και αλλιως! Τις πρωινες ωρες την ειχα στο πορτμπεμπε του καροτσιου στο σαλονι μαζι μου! Μου ειχε πει ο παιδιατρος οτι το πρωι θα την εχεις να κοιμαται κανονικα με φως φασαρια και θα κανεις ολες τις δουλειες σου κανονικα και το βραδυ μονο θα εχει ησυχια και χαμηλο φωτισμο για να μαθουν να ξεχωριζουν τη μερα με τη νυχτα! Το βιολογικο τους ρολοι δεν ειναι ρυθμισμενο αφου στην κοιλια μας κοιμουνται κ ξυπνανε οταν θελουν αρα εμεις προσπαθουμε να τους το φτιαξουμε! Ενταξει ο πρωτος καιρος βεβαια ειναι δυσκολος οτι και να κανεις! Μετα τις 40 μερες αρχιζουν καπως και φτιαχνουν τα πραγματα!

Στο μαιευτηριο θελουν νυχτικο καλυτερα γιατι ερχονται και σε εξεταζουν καθε μερα, ετσι εκανε η δικια μου γιατρος παντως!

Απο εσωρουχα εγω ειχα παρει βαμβακερα ανετα πολυ στυλ σορτσακι οχι μια χρησης. Στο μαιευτηριο σου δινουν σερβιετες λοχειας πολυ μεγαλες που εμενα προσωπικα με καλυπταν! Η πολυ αιμοραγια ηταν την πρωτη βδομαδα σε μενα αρα μετα με καλυπταν και οι απλες σερβιετες νυχτας! 

Μετα τις 40 μερες αρχιζα να την βαζω και στο ρηλαξ...κουναει μονο του και μενα και παιζει και μουσικη πραγματικα με εσωσε.

Κατι αλλο που εξυπηρετει πολυ και για μενα ειναι απαραιτητο ειναι η ενδοεπικοινωνια. Εχω παρει με καμερα, ακριβη αλλα τα αξιζει τα λευτα της! Ακομα και τωρα που κοντευει τα 4 της την εχω ακομα για ν την τσεκαρω το βραδυ και εχει μαθει οταν ξυπναει να μου μιλαει στην καμερα αν θελει κατι και δεν σηκωνεται απο το κρεβατι της! 

Αυτα συγγνωμη για το μεγαλο ποστ! 😀😀😀

στις πριν 13 ώρες, ο/η Dimitra91 είπε:

Κοριτσια δεν ειναι νωρις.... Δεν θέλω να καταστροφολογώ αλλά και η γιατρός μου μoυ ειπε στον 7ο να τα ετοιμαζω σιγα σιγα γιατι ανθρωποι ειμαστε, μπορει να τυχει το οτιδηποτε (χτυπα ξυλο). Επειδη στο σοι μου την εχουν πατησει 2 3 άτομα και ετρεχαν και δεν εφταναν θελω να ειμαι σιγουρη. Πηραμε το baby planet το ροζ και ειναι τέλειο! Σκεφτομουν το προδερμ η της pharmasept αλλα ενταξει σογουρα θα δοκιμασω κι αλλα αργοτερα. Τα εχω αποθηκευσει καλα, δεν σκονιζονται οποτε ολα καλα! 😁😁😁

Αν παμε ελεγα Τελος Ιουλιου ή αρχες Αυγούστου! 

Πολυ καλο που σιυ περασαν οι ζαλαδες! Οσο για την πιεση στην ουροδοχο κυστη προβλεπεται! Κι εμενα με πιεζει καμια φορα αλλα τιποτα τραγικο ακομα! Λογικό να χάσεις εφοσον προσεχεις την διατροφη σου αλλα μην αγχωνεσαι το μωρο σου μεγαλώνει κανονικοτατα! 😊😊

Την Πεμπτη που θα πάω θα ειμαι 29εβδ και 6ημερων!

Πως περναει ο καιρος!🤗🤗🤗

Εντάξει μωρέ..εγώ αρχές 9ου θα τα έχω όλα έτοιμα, πιστεύω είναι καλά!! Άντε μόνο τη βαλίτσα να φτιάξω τότε, αν δεν το κάνω πριν φύγω διακοπές..αλλά αν εσύ νιώθεις πιο ασφαλής να τα έχεις έτοιμα νωρίτερα κάντα νωρίτερα! Η μόνη ένστασή μου είναι στα ρούχα που θεωρώ και με σεντόνι και χωρίς σκονίζονται 2 μήνες..εγώ δηλαδή τα προτιμώ φρεσκοπλυμένα 😊 αλλά αφού σ είπε κ η γιατρός οκ τότε μια χαρά!

Θέλω να δοκιμάσω κι εγώ και το baby planet και το προδέρμ..αφού γεννηθεί το μωράκι αυτά θα πάρουμε.προς το παρόν πήρα της lupilu για να πλύνουμε αυτά τα πρώτα 😊

Να πάτε διακοπές να το χαρείτε 😍😍

Εδώ και αρκετές εβδομάδες με πιέζει στην ουρήθρα είναι πολύ ενοχλητικό, νιώθω κάτι σαν τσούξιμο εκείνη την ώρα, σα να κατουριέμαι..πάω πάνω από 10 φορές τη μέρα(κ τη νύχτα) τουαλέτα, και όχι ότι έχω και τπτ τις περισσότερες..αυτό με ενοχλεί περισσότερο κι από τις ανακατωσούρες μη σου πω, που τις έχω κι αυτές όλη μέρα..

Μωρέ δεν προσέχω, κανονικά τρώω ό,τι έτρωγα, απλά δεν τρώω ζάχαρη αναγκαστικά.. Μπορεί κ η ζάχαρη να συμβάλει πολύ στα κιλά τι να πω. Αλλά είχα διαβάσει ότι τις τελευταίες εβδομάδες παίρνουμε περίπου μισό κιλό την εβδομάδα. Κ λέω απ’τη ζάχαρη δεν τα παίρνω αυτά κ χάνω κι όλας; Μέχρι να πάω την άλλη εβδομάδα στο γιατρό να δω ότι το μωρό μεγαλώνει κανονικά θα έχω καινούργιο άγχος τώρα 😛

30 εβδομάδων θα είσαι δηλαδή σχεδόν ❤️❤️ Άντε αύριο θα έχεις να μας πεις νέα 😍😍

Πραγματικά περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός!! Εγώ 34η μπήκα τώρα!! Να χαρούμε τις τελευταίες εβδομάδες γιατί δε θα καταλάβουμε πότε θα περάσουν κι αυτές 🥰❤️💙

στις πριν 13 ώρες, ο/η Dimitra91 είπε:

Κοντρά ειμαστε!  Εγω ειμαι 29 και 4! Άλλα οπως ειπες και συμφωνώ ποτε δεν ξερεις ποτε θα ερθει το μωρό, οποτε ας ειμαστε προνοητικες!

Στα σεμιναρια που παρακολουθούσα η μαια ελεγε οτι η φωλια ειναι περιττό εξοδο! Γιατι σκεφτομουν κι εγω να παρω, αλλα αφου εκεινη ειπε οτι ειναι περιττη δεν θα παρω για την ωρα γιατι ειναι και ψιλοακριβες!

Ούτε εγώ θα πάρω μου φαίνεται και μένα ψιλοπεριττή η φωλιά! Αφού θα έχουμε όλα τα υπόλοιπα ούτως ή άλλως, και το βασικό θα τα έχουμε συνέχεια αγκαλιά μας ειδικά τον πρώτο καιρό και αν θηλάζουμε κι όλας, οπότε εκεί θα νιώθουν τη μεγαλύτερη ασφάλεια πιστεύω 😄😄

στις πριν 4 ώρες, ο/η Efi30 είπε:

Και εγω το ιδιο ευχομαι αν και ετσι και αλλιως εχω το προαισθημα οτι εκει θα μεινει! Ειναι και μεγαλος ο μπεμπης μου αρα ελπιζω εκει να μεινει! 30 εβδομαδων ημουν οταν πηγα! 1400 γραμ και μεγαλο κεφαλι μου ειπε οτι εχει οπως την κορη μου και αυτος κεφαλας θα ειναι!! 😁😁😁

Καλό φαίνεται το μωράκι σου, κανονικό όχι μεγάλο..😄 Μεγάλο κεφάλι ε; Χαχαχα το σκατούλι!! Θα μοιάζουν τα αδερφάκια δηλαδή 💙💙 άντε μωρέ να τα δούμε από κοντά, μη μας τα λένε οι γιατροί 😍 κι εμένα μου είπε την άλλη φορά η γιατρός ότι είναι ίδιο με μένα και ότι τα μάτια κ τα μάγουλα είναι ίδια με τα δικά μου κ λέω πού τα βλέπει;; Θέλω κι εγώ να τα δω 😍 χαχα 🥰

στις πριν 5 ώρες, ο/η Xrita είπε:

Ναι έτσι το σκέφτομαι 😃😃

Δεν ξέρω για τη φωλιά, δεν έχω ενημερωθεί καθόλου..δε θα πάρω μάλλον έχουμε τόσα άλλα πράγματα να πάρουμε.. Στο σαλόνι θα έχουμε κ το ριλαξ ούτως ή άλλως κ το πορτ μπεμπε..κ θα τα έχουμε κ αγκαλιά μας..

Μωρέ στο μαιευτήριο δίνουν, για μετά θέλω να πάρω! Αυτές οι always discreet τι είναι; Δε θα ήταν καλύτερο να έχουμε ειδικές σερβιέτες λοχείας; 

Αα ωραία! Ποιο πήρατε; Εγώ βρήκα χθες προσφορά σε καρότσι το best friend της chicco 3 σε 1 σε μπεζ μαζί με τσάντα, ριλάξ joie, παρκοκρέβατο joie και καρεκλάκι φαγητού chicco όλα μαζί πακέτο σε τιμή πολύ καλή!! Από αγγλικό σαιτ, ευτυχώς έχει κ τα καλά του που έμενα εκεί 😄 Και έχω ενθουσιαστεί λέω να το πάρω!! Έχεις ακούσει τίποτα γι’αυτό;

Σουτιεν θηλασμού είχα πάρει ένα ωραίο από τα h&m, θα δω κ σε κανα orchestra κ mothercare για 2-3 ακόμη.. 

Δεν το ήξερα αυτό για τα μαιευτήρια!! Θα πάρω και 2 νυχτικά σίγουρα τότε!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Efi30 είπε:

Εγω ειμαι Κρητη αρα εχουμε επιλογες εδω στο νησι για διακοπουλες! Για κανενα διημερο λεμε καπου εδω τριγυρω γιατι δουλευει και ο αντρας μου αρα δεν μας παιρνει για πολυημερες διακοπες!

Να περασετε τελεια στις διακοπες σας και απολαυσετο οσο μπορεις γιατι ειναι η τελευταια φορα που θα ειστε οι 2 σας!!! 😄😄😄

Ευχαριστούμεε 😃😍😍

Κι εσείς να πάτε έστω κ διήμερο, κ να το ευχαριστηθείτε!! 😍😄

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πως είστε τι κάνουν τα μωράκια σας;

Εγώ πήγα σήμερα γιατρό που είμαι 29 και 6 και η τσούπρα μας πήγε κιόλας 1450 ! Σχεδόν 1,50 κιλό! Μου φάνηκε απίστευτο! @Efi30 Στα ίδια κιλά κυμαίνονται τα μωρά μας!!! Όλα ήταν πολύ καλά, ανάπτυξη, πλακούντας, όλα αυτά και  μου έγραψε και το χαρτί για την άδεια τώρα μένει να δω τι θα κάνω με το ΙΚΑ! @Princess28 Πήγα μετά και είδα και το iglesina aptica και μου άρεσε πάρα πολύ και μάλλον θα το παραγγείλω μεθαύριο για να το έχω αρχές Αυγούστου πριν κλείσουν τα εργοστάσια!

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Dimitra91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Πως είστε τι κάνουν τα μωράκια σας;

Εγώ πήγα σήμερα που είμαι 29 και 6 και η τσούπρα μας πήγε κιόλας 1450 ! Σχεδόν 1,50 κιλό! Μου φάνηκε απίστευτο! @Efi30 Στα ίδια κιλά κυμαίνονται τα μωρά μας!!! Όλα ήταν πολύ καλά, ανάπτυξη, πλακούντας, όλα αυτά και  μου έγραψε και το χαρτί για την άδεια τώρα μένει να δω τι θα κάνω με το ΙΚΑ! @Princess28 Πήγα μετά και είδα και το iglesina aptica και μου άρεσε πάρα πολύ και μάλλον θα το παραγγείλω μεθαύριο για να το έχω αρχές Αυγούστου πριν κλείσουν τα εργοστάσια!

Τέλεια!! Πού το είδες; Απ’ό,τι βλέπω δεν έχουν ακόμα εκπτώσεις ε; Γιατί τα κοιτάω κι εγώ κάθε μέρα!

Μια χαρά το μωράκι σου!!

Εμείς καλά είμαστε και εγώ και ο μπέμπης! Σε 6 μέρες έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ανυπομονώ!! Πότε έχετε εσείς ξανά ραντεβού;

στις On 15/7/2020 at 3:54 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Ναι έτσι το σκέφτομαι 😃😃

Δεν ξέρω για τη φωλιά, δεν έχω ενημερωθεί καθόλου..δε θα πάρω μάλλον έχουμε τόσα άλλα πράγματα να πάρουμε.. Στο σαλόνι θα έχουμε κ το ριλαξ ούτως ή άλλως κ το πορτ μπεμπε..κ θα τα έχουμε κ αγκαλιά μας..

Μωρέ στο μαιευτήριο δίνουν, για μετά θέλω να πάρω! Αυτές οι always discreet τι είναι; Δε θα ήταν καλύτερο να έχουμε ειδικές σερβιέτες λοχείας; 

Αα ωραία! Ποιο πήρατε; Εγώ βρήκα χθες προσφορά σε καρότσι το best friend της chicco 3 σε 1 σε μπεζ μαζί με τσάντα, ριλάξ joie, παρκοκρέβατο joie και καρεκλάκι φαγητού chicco όλα μαζί πακέτο σε τιμή πολύ καλή!! Από αγγλικό σαιτ, ευτυχώς έχει κ τα καλά του που έμενα εκεί 😄 Και έχω ενθουσιαστεί λέω να το πάρω!! Έχεις ακούσει τίποτα γι’αυτό;

Σουτιεν θηλασμού είχα πάρει ένα ωραίο από τα h&m, θα δω κ σε κανα orchestra κ mothercare για 2-3 ακόμη.. 

Δεν το ήξερα αυτό για τα μαιευτήρια!! Θα πάρω και 2 νυχτικά σίγουρα τότε!!

Και εγώ για αυτό σας ρώτησα για φωλιά...Μαλλον περιττη είναι αφου θα έχουμε το  port bebe και το ριλαξ..Πατα νά δεις φωτο στο ιντερνετ τις  always discreet που είχε πει η Τινα... Εγώ δεν κατέληξε ακόμα αν θα παρω πανες ή λοχειας σερβιέτες με εσώρουχα μιας χρήσης... 

Καρότσι παραγγειλαμε το Vicenza kikkaboo και κουνια ριλαξ της cangaroo swing... Μας έκανε μια προσφορα το μαγαζί που πηγαμε για αυτά κ για το λικνο.... 

Όσο για την προσφρορα που λες φαίνεται καλό το πακέτο με το καρότσι κ τα υπόλοιπα, για το καρότσι δεν εχω ακουσει κάτι... 

στις πριν 13 ώρες, ο/η Xrita είπε:

Και εγώ για αυτό σας ρώτησα για φωλιά...Μαλλον περιττη είναι αφου θα έχουμε το  port bebe και το ριλαξ..Πατα νά δεις φωτο στο ιντερνετ τις  always discreet που είχε πει η Τινα... Εγώ δεν κατέληξε ακόμα αν θα παρω πανες ή λοχειας σερβιέτες με εσώρουχα μιας χρήσης... 

Καρότσι παραγγειλαμε το Vicenza kikkaboo και κουνια ριλαξ της cangaroo swing... Μας έκανε μια προσφορα το μαγαζί που πηγαμε για αυτά κ για το λικνο.... 

Όσο για την προσφρορα που λες φαίνεται καλό το πακέτο με το καρότσι κ τα υπόλοιπα, για το καρότσι δεν εχω ακουσει κάτι... 

Καλημέρα αγάπη

Είδα τις always discreet στο ιντερνετ, έχουν και πάνες μιας χρήσης και σερβιέτες...ποια λες εσύ;

Καρότσι έχω μπερδευτεί εγώ! Αυτή η προσφορά είναι τέλεια αλλά διάβασα κριτικές για το site και λένε ότι αργούν πολύ τα προιόντα, δεν απαντάνε σε τηλ κ εμαιλ κλπ κ γενικά έχει διάφορα άσχημα σχόλια..οπότε φοβάμαι μην την πατήσουμε κ δώσουμε τα λεφτά κ μείνουμε χωρίς καρότσι, γιατί εγώ σε ένα μήνα σχεδόν γεννάω οπότε το χρειάζομαι σχετικά άμεσα..κ λέω μήπως καταλήξω να πάρω από εδώ Ελλάδα κάποιο..αυτό της chicco εδώ έχει ετοιμοπαράδοτο 600ε, οπότε αν είναι έτσι λέω μήπως πάρω της inglesina που ήθελα, το trilogy ή το aptica..που είναι κ καλό κ να μαι σίγουρη ότι θα το έχω στην ώρα του..δε ξέρω έχω μπερδευτεί κ αρχίζω κ αγχώνομαι τελευταία στιγμή 😛 περιμέναμε τις εκπτώσεις κ την πατήσαμε

Ωραίο το ριλαξ που πήρατε, με το καλό να το χαρεί το μωράκι σας 😊😄

στις πριν 1 ώρα, ο/η Princess28 είπε:

Καλημέρα αγάπη

Είδα τις always discreet στο ιντερνετ, έχουν και πάνες μιας χρήσης και σερβιέτες...ποια λες εσύ;

Καρότσι έχω μπερδευτεί εγώ! Αυτή η προσφορά είναι τέλεια αλλά διάβασα κριτικές για το site και λένε ότι αργούν πολύ τα προιόντα, δεν απαντάνε σε τηλ κ εμαιλ κλπ κ γενικά έχει διάφορα άσχημα σχόλια..οπότε φοβάμαι μην την πατήσουμε κ δώσουμε τα λεφτά κ μείνουμε χωρίς καρότσι, γιατί εγώ σε ένα μήνα σχεδόν γεννάω οπότε το χρειάζομαι σχετικά άμεσα..κ λέω μήπως καταλήξω να πάρω από εδώ Ελλάδα κάποιο..αυτό της chicco εδώ έχει ετοιμοπαράδοτο 600ε, οπότε αν είναι έτσι λέω μήπως πάρω της inglesina που ήθελα, το trilogy ή το aptica..που είναι κ καλό κ να μαι σίγουρη ότι θα το έχω στην ώρα του..δε ξέρω έχω μπερδευτεί κ αρχίζω κ αγχώνομαι τελευταία στιγμή 😛 περιμέναμε τις εκπτώσεις κ την πατήσαμε

Ωραίο το ριλαξ που πήρατε, με το καλό να το χαρεί το μωράκι σας 😊😄

Τις πανες έλεγε η Τίνα... Ειχα δει οτι εχει και σερβιέτες...  Αφου διάβασες άσχημα σχόλια, καλυτερα να πάρεις κάποιο από εδώ, μη γίνει τίποτα και δεν έχεις το αυγό για τη μεταφορά από το μαιευτήριο... Ενταξει μην αγχώνεσαι... Αν το παραγγειλεις από εδώ ψάξε κάποιο μαγαζί να το έχουν Ετοιμοπαραδοτο, γιατί κ εμένα μου είπε ότι θέλει δυο εβδομάδες να μου το στείλει, δεν το έχει στο χρώμα που το ήθελα, όποτε περιμένει την παραλαβη... 

Παντως, αν θες ν κοιτάξεις και άλλα ακόμα, στη Μεσογείων έχει τρία στη σειρά, το Λητώ, το prenatal και το bebe jou.... Μπορείς να παρεις και τηλ να δεις αν το έχουν στο χρώμα που θες... Το prenatal σίγουρα είχε  inglesina... 

στις πριν 20 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Τέλεια!! Πού το είδες; Απ’ό,τι βλέπω δεν έχουν ακόμα εκπτώσεις ε; Γιατί τα κοιτάω κι εγώ κάθε μέρα!

Μια χαρά το μωράκι σου!!

Εμείς καλά είμαστε και εγώ και ο μπέμπης! Σε 6 μέρες έχουμε ραντεβού στο γιατρό και ανυπομονώ!! Πότε έχετε εσείς ξανά ραντεβού;

Πήγα σε ένα μαγαζί εδώ που μένω (μέσω γνωστού) και μου έκαναν καλύτερη τιμή (κανονικά, η εταιρία δίνει δωροεπιταγή 20% απ όσο ξέρω, δεν χαμηλώνουν τιμή στο aptica). Στο σκρουτζ το Iglesina Trilogy (κάποια χρώματα) τα έχει κατεβάσει λίγο, δες https://www.skroutz.gr/s/16695216/Inglesina-Trilogy-Quattro-Mykonos-Titanium-Slate.html?from=sku_color_variations  ! Δεν ξέρω αν το κατεβάσουν κι άλλο! Πάντως εγώ πήγα σήμερα και παράγγειλα το aptica γιατί θα κάνουν τελευταία παραγγελία στις 20/7 και θα το έχω αρχές Αυγούστου (μετά θα πήγαινε Σεπτέμβριο λόγο του ότι κλείνουν τα εργοστάσια τον Αύγουστο) και δεν ήθελα να αγχωθώ! Μήπως κι εσύ που γεννάς νωρίτερα, να πας στα μαγαζια στην πόλη σου ; Να δεις, μπορεί να κάνουν κάποια έκπτωση στα Iglesina (αν θέλετε αυτη τη μαρκα) ή να βρεις κάτι αλλο που να  σας αρεσει!

Μπράβο πολύ χαίρομαι που είστε καλά!!!!!! Τι ωραία!!!!

Έχω στις 30/7 το dopler και 11/8 ραντεβού με τη γιατρό μου!

Με το καλό να δεις τον μπέμπη σου!!!

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Dimitra91 είπε:

Πήγα σε ένα μαγαζί εδώ που μένω (μέσω γνωστού) και μου έκαναν καλύτερη τιμή (κανονικά, η εταιρία δίνει δωροεπιταγή 20% απ όσο ξέρω, δεν χαμηλώνουν τιμή στο aptica). Στο σκρουτζ το Iglesina Trilogy (κάποια χρώματα) τα έχει κατεβάσει λίγο, δες https://www.skroutz.gr/s/16695216/Inglesina-Trilogy-Quattro-Mykonos-Titanium-Slate.html?from=sku_color_variations  ! Δεν ξέρω αν το κατεβάσουν κι άλλο! Πάντως εγώ πήγα σήμερα και παράγγειλα το aptica γιατί θα κάνουν τελευταία παραγγελία στις 20/7 και θα το έχω αρχές Αυγούστου (μετά θα πήγαινε Σεπτέμβριο λόγο του ότι κλείνουν τα εργοστάσια τον Αύγουστο) και δεν ήθελα να αγχωθώ! Μήπως κι εσύ που γεννάς νωρίτερα, να πας στα μαγαζια στην πόλη σου ; Να δεις, μπορεί να κάνουν κάποια έκπτωση στα Iglesina (αν θέλετε αυτη τη μαρκα) ή να βρεις κάτι αλλο που να  σας αρεσει!

Μπράβο πολύ χαίρομαι που είστε καλά!!!!!! Τι ωραία!!!!

Έχω στις 30/7 το dopler και 11/8 ραντεβού με τη γιατρό μου!

Με το καλό να δεις τον μπέμπη σου!!!

Τέλεια, σε ποιο χρώμα το πήρες; Μου αρέσει το mineral grey και το silk grey..λίγο πιο πολύ το silk grey, αλλά ο άντρας μου λέει το άλλο που είναι πιο σκούρο, του αρέσει πιο πολύ και για να μη λερώνει κι όλας..αλλιώς το trilogy mykonos..

Σήμερα θα πάμε να δούμε σε κάποια μαγαζιά!

Ναι ανυπομονώ!! 😄

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Τέλεια, σε ποιο χρώμα το πήρες; Μου αρέσει το mineral grey και το silk grey..λίγο πιο πολύ το silk grey, αλλά ο άντρας μου λέει το άλλο που είναι πιο σκούρο, του αρέσει πιο πολύ και για να μη λερώνει κι όλας..αλλιώς το trilogy mykonos..

Ναι ανυπομονώ!! 😄

Το παράγγειλα στο silk grey (μου άρεσε και ο σκελετός του πολύ καλύτερα που είναι μαύρος) και είναι υπεροχο! Πολύ ομορφο και είμαι σίγουρη ότι δεν θα με δυσκολέψει καθόλου! Όσον αφορά τους λεκέδες, όλα λερώνουν απλά εξαρτάται από τον λεκέ το πόσο θα φαίνεται! Τώρα τι να σου πω, θα φανεί!!! Ελπίζω να χωράει στο πορτ παγκαζ του αυτοκινήτου μου μόνο... αν και το μετρήσαμε και χωράει έχω λίγο άγχος με αυτό!

Καλές αγορές σας εύχομαι!!!!!!

στις On 17/7/2020 at 6:09 ΜΜ, ο/η Princess28 είπε:

Ναι ανυπομονώ!! 😄

Τι κάνατε κορίτσι;;;; Βρήκατε καρότσι;;;

Δεν λέγαμε τίποτα άλλο;;; Είδα τώρα ότι κατέβηκε η τιμή του Aptica δες το! https://www.skroutz.gr/s/20592729/Inglesina-Aptica-Quattro-System-With-Cab-Car-Seat-Silk-Grey.html?from=account_notifications_price_drop

στις On 18/7/2020 at 7:46 ΜΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Τι κάνατε κορίτσι;;;; Βρήκατε καρότσι;;;

Δεν λέγαμε τίποτα άλλο;;; Είδα τώρα ότι κατέβηκε η τιμή του Aptica δες το! https://www.skroutz.gr/s/20592729/Inglesina-Aptica-Quattro-System-With-Cab-Car-Seat-Silk-Grey.html?from=account_notifications_price_drop

Έλα αγάπη!! Λοιπόν γυρίσαμε σήμερα πόσα μαγαζιά...είμαστε ανάμεσα σε 3 κ θα πάμε αύριο να πάρουμε. Στο aptica, στο trilogy και σε ένα αγγλικό το oyster.. ο άντρας μου έλεγε το oyster, τώρα λέει το trilogy γιατί τα άλλα δύο είναι πιο βαριά, και όταν μεγαλώσει το παιδί θα δυσκολεύομαι με αυτά!! Ίσως έχει δίκιο.. Εντωμεταξύ το trilogy το βρήκαμε ετοιμοπαράδοτο σε 3 χρώματα, στο ιθάκη το μύκονος και το stone grey, και μας έκανε και καλύτερη τιμή οπότε λέω να το πάρουμε γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι ότι θα μείνουμε χωρίς καρότσι στο τέλος!! Από κοντά μου άρεσε πιο πολύ το ιθάκη από το μύκονος, το stone grey δεν το είδα αλλά μπορεί να είναι κ αυτό ωραίο. Στο aptica μας κάνουν 10%, αλλά το silk grey που μου αρέσει δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο, θα έρθει μέχρι τέλος Ιουλίου λένε και με αγχώνει λίγο. Προτιμώ να το πάρω αύριο να το έχω σίγουρα σπίτι μου να είμαι ήσυχη. Το oyster είναι πολύ καλό και γερό κι αυτό, στην τιμή του aptica με την έκπτωση και το έχουν και ετοιμοπαράδοτο. Αλλά εγώ έχω κολλήσει λίγο με της inglesina που μου φαίνονται λίγο πιο όμορφα..

Εντωμεταξύ δε με αγχώνει πολύ να πάρουμε ανοιχτόχρωμο που μου αρέσουν περισσότερο, γιατί έμαθα ότι βγαίνουν και καθαρίζονται. Απλά οκ αν το κλείνεις κ το βάζεις στο πορτ μπαγκαζ θα λερώνεται αμέσως😄 κ το aptica όντως είναι ογκώδες και κλειστό, το trilogy είναι πιο μαζεμένο. Σαν καρότσια ποιοτικά μας είπαν είναι τα ίδια περίπου, αλλά το aptica το silk grey το είδα κ από κοντά κ το ερωτεύτηκα σαν χρώμα κ σχέδιο. Αλλά απ’την άλλη ίσως προτιμώ κάποιο ετοιμοπαράδοτο

Βοήθησε με γιατί μέχρι αύριο που θα πάμε με τον άντρα μου πρέπει να έχω αποφασίσει κ είμαι γενικά αναποφάσιστη!! 😆

Στο aptica που λες ότι κατέβηκε η τιμή στο σκρουτζ πόσο πήγε;; Γιατί πάλι μου δείχνει 899€

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Έλα αγάπη!! Λοιπόν γυρίσαμε σήμερα πόσα μαγαζιά...είμαστε ανάμεσα σε 3 κ θα πάμε αύριο να πάρουμε. Στο aptica, στο trilogy και σε ένα αγγλικό το oyster.. ο άντρας μου έλεγε το oyster, τώρα λέει το trilogy γιατί τα άλλα δύο είναι πιο βαριά, και όταν μεγαλώσει το παιδί θα δυσκολεύομαι με αυτά!! Ίσως έχει δίκιο.. Εντωμεταξύ το trilogy το βρήκαμε ετοιμοπαράδοτο σε 3 χρώματα, στο ιθάκη το μύκονος και το stone grey, και μας έκανε και καλύτερη τιμή οπότε λέω να το πάρουμε γιατί έχω αρχίσει και αγχώνομαι ότι θα μείνουμε χωρίς καρότσι στο τέλος!! Από κοντά μου άρεσε πιο πολύ το ιθάκη από το μύκονος, το stone grey δεν το είδα αλλά μπορεί να είναι κ αυτό ωραίο. Στο aptica μας κάνουν 10%, αλλά το silk grey που μου αρέσει δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο, θα έρθει μέχρι τέλος Ιουλίου λένε και με αγχώνει λίγο. Προτιμώ να το πάρω αύριο να το έχω σίγουρα σπίτι μου να είμαι ήσυχη. Το oyster είναι πολύ καλό και γερό κι αυτό, στην τιμή του aptica με την έκπτωση και το έχουν και ετοιμοπαράδοτο. Αλλά εγώ έχω κολλήσει λίγο με της inglesina που μου φαίνονται λίγο πιο όμορφα..

Εντωμεταξύ δε με αγχώνει πολύ να πάρουμε ανοιχτόχρωμο που μου αρέσουν περισσότερο, γιατί έμαθα ότι βγαίνουν και καθαρίζονται. Απλά οκ αν το κλείνεις κ το βάζεις στο πορτ μπαγκαζ θα λερώνεται αμέσως😄 κ το aptica όντως είναι ογκώδες και κλειστό, το trilogy είναι πιο μαζεμένο. Σαν καρότσια ποιοτικά μας είπαν είναι τα ίδια περίπου, αλλά το aptica το silk grey το είδα κ από κοντά κ το ερωτεύτηκα σαν χρώμα κ σχέδιο. Αλλά απ’την άλλη ίσως προτιμώ κάποιο ετοιμοπαράδοτο

Βοήθησε με γιατί μέχρι αύριο που θα πάμε με τον άντρα μου πρέπει να έχω αποφασίσει κ είμαι γενικά αναποφάσιστη!! 😆

Στο aptica που λες ότι κατέβηκε η τιμή στο σκρουτζ πόσο πήγε;; Γιατί πάλι μου δείχνει 899€ 

Τέλεια!!!! Λοιπόν το Oyster δεν το ξέρω καθόλου οπότε δεν μπορώ να πω, το είδα στο σκρουτζ λίγο, φαίνεται γερό αλλά όχι τόσο ομορφο όσο τα igelsina είναι η αλήθεια, βέβαια φαίνεται μαζεμένο γενικά! Αλλά εσύ το οδήγησες στο μαγαζί και το είδες απο κοντά, οπότε εσύ ξέρεις!

Όσον αφορά το Trilogy, ναι είναι ωραίο, σαν διαστάσεις δεν έχουν τεράστια διαφορά με το aptica απλά το aptica έχει μεγαλύτερες πίσω ρόδες. Τώρα, το βάρος είναι πολύ σημαντικό οπότε, εφόσον νομίζεις ότι θα σε δυσκολέψει το aptica όσο μεγαλώνει το μωρό καλύτερα να πας στο Trilogy!!!! Αφού σας κάνουν και καλύτερη τιμή μια χαρά! 15% το έχει στο σκρουτζ το aptica γιατί δεν στο δείχνει;;;; Για μπες εδώ https://www.oneirokosmos-shop.gr/metallika-gr/metallika-karotsi/polukarotsia-sustimata-metaforas/inglesina-aptica-system-quattro-polukarotsi-silk-grey-aa70m6slg-ae70m0000-r44-04.html

Βέβαια, δεν είναι ετοιμοπαράδοτο οπότε από το να αγχωθείς καλύτερα πήγαινε στο Trilogy που και σου φάνηκε πιο ελαφρύ και πιο μαζεμένο και είναι και ετοιμοπαράδοτο και σας έκαναν και καλύτερη τιμή!!!!

Ούτε εμένα με αγχώνει το ανοιχτόχρωμο καρότσι να σου πω την αλήθεια!

Καλησπερα κοριτσια.... Γενναω και εγω τελος αυγουστου.. Ηθελα να ρωτησω υπάρχει καποια κοπελα που θα γεννήσει σε κλινική να ρωτησω κατι? 

στις On 19/7/2020 at 1:06 ΠΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Τέλεια!!!! Λοιπόν το Oyster δεν το ξέρω καθόλου οπότε δεν μπορώ να πω, το είδα στο σκρουτζ λίγο, φαίνεται γερό αλλά όχι τόσο ομορφο όσο τα igelsina είναι η αλήθεια, βέβαια φαίνεται μαζεμένο γενικά! Αλλά εσύ το οδήγησες στο μαγαζί και το είδες απο κοντά, οπότε εσύ ξέρεις!

Όσον αφορά το Trilogy, ναι είναι ωραίο, σαν διαστάσεις δεν έχουν τεράστια διαφορά με το aptica απλά το aptica έχει μεγαλύτερες πίσω ρόδες. Τώρα, το βάρος είναι πολύ σημαντικό οπότε, εφόσον νομίζεις ότι θα σε δυσκολέψει το aptica όσο μεγαλώνει το μωρό καλύτερα να πας στο Trilogy!!!! Αφού σας κάνουν και καλύτερη τιμή μια χαρά! 15% το έχει στο σκρουτζ το aptica γιατί δεν στο δείχνει;;;; Για μπες εδώ https://www.oneirokosmos-shop.gr/metallika-gr/metallika-karotsi/polukarotsia-sustimata-metaforas/inglesina-aptica-system-quattro-polukarotsi-silk-grey-aa70m6slg-ae70m0000-r44-04.html

Βέβαια, δεν είναι ετοιμοπαράδοτο οπότε από το να αγχωθείς καλύτερα πήγαινε στο Trilogy που και σου φάνηκε πιο ελαφρύ και πιο μαζεμένο και είναι και ετοιμοπαράδοτο και σας έκαναν και καλύτερη τιμή!!!!

Ούτε εμένα με αγχώνει το ανοιχτόχρωμο καρότσι να σου πω την αλήθεια!

Καλημέρααα!!

Πήγαμε πάλι χθες και βρήκαμε το aptica στο silk grey ετοιμοπαράδοτο, οπότε δεν το συζητήσαμε καν το πήραμε και φύγαμε!! Χαχαχ!! Και είμαι πολύ ευτυχισμένη έχω ενθουσιαστεί 😍 Νομίζω πήραμε το πιο ωραίο καρότσι!! Και το έχω ήδη σπίτι μου οπότε μας έφυγε αυτό το άγχος!! 😀😀😀 Περιμένουμε το μωράκι μας τώρα ελπίζω σε κανα μήνα να έρθει κι αυτό 💙💙💙🍼🍼🍼

στις πριν 12 ώρες, ο/η Roula2410 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.... Γενναω και εγω τελος αυγουστου.. Ηθελα να ρωτησω υπάρχει καποια κοπελα που θα γεννήσει σε κλινική να ρωτησω κατι? 

Καλημέρα Ρούλα! Με το καλό το μωράκι σου! Αγοράκι ή κοριτσάκι; 

Εγώ θα γεννήσω στο Ρέα..τι εννοείς κλινική; Ρώτα με ό,τι θες!

Πότε έχεις ΠΗΤ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...