Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚατεριναΣκ

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  113
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

24 Excellent

Σχετικά με ΚατεριναΣκ

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Πήγα για υπέρηχο. Ακούσαμε καρδούλα αλλά στα γρήγορα γιατί είχε δουλειά πολύ. Μου έγραψε να πάω να κάνω και καμπύλη ζαχάρου..
 2. Έλεος δεν υπάρχει λογική σε αυτό..τον πρώτο υπέρηχο τον έκανες εδώ Αθήνα και γύρισες Λονδίνο? Έχω ακούσει ότι στο εξωτερικό δεν κάνουν χοριακες και πας στις 6 βδομάδες αμέσως αλλά δεν ήξερα ότι μετά πλάι δεν πας μέχρι 12 βδομάδες....!!!!!!!
 3. Που μένεις??????? Γιατί δεν κάνουν πριν την 12η βδομάδα????? Δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό!!! Εμένα μου έκλεισε 28/2 για αυχενική. Και εγώ 12 βδομάδων θα είμαι..Ναι σίγουρα είναι αλλιώς να βλέπεις ανά διαστήματα αν πάει καλά .
 4. Ναι πρέπει να είναι πάνω από 1500 για να φανεί ο σάκος. Α κατάλαβα γιατί υπάρχει θέμα με αυτή την τιμή? Εγώ έχω τώρα 2,17... Θα δει τις εξετάσεις μου σήμερα η γιατρός και θα μου πει και αυτή αν ειναι οκ.
 5. Στο εύχομαι κορίτσι , να έχεις μια τεράστια χορικακη.
 6. Αχ κορίτσι μου σε καταλαβαίνω. Εγώ ούτε σήμερα θα ηρεμήσω άμα ακούσω καρδιά. Έτσι την πάτησα την προηγούμενη φορά άκουσα καρδιά 7 βδομάδων και μετά 9 βδομάδων που πήγα ανέμελη ότι όλα είναι καλά δεν την άκουσα😭 γι'αυτό τώρα έχω πει θα χαρώ πραγματικά μετά της 10 βδομάδες μην σου πω μετά την αυχενική θα ηρεμήσω. Κάτσε εσύ ποτέ είπες ότι έχεις ξανά ραντεβού?
 7. Ναι στην αρχή με διατροφή και άμα δεν ρυθμιστεί τότε παίρνεις χάπια. Μου είπε να πάω σήμερα να δει και τις άλλες εξετάσεις μου και να ακούσουμε και την καρδούλα🙏
 8. Εντάξει κορίτσι μου αυτό ρυθμίζεται . Και εγώ με το ζάχαρο πρέπει να προσέξω να το ρυθμίζω με την διατροφή ..
 9. Ναι εννοείται θα σας στείλω. Κατάλαβα. Θα περιμένουμε αύριο να δούμε. εύχομαι να εχει διπλασιαστεί και με το παραπάνω. Η εμφύτευση έχει γίνει σίγουρα. Πρώτα γίνεται η εμφύτευση και μετά αρχίζει και παράγεται η β χοριακη..
 10. Ααα δεν του το έχεις πει ακόμα??? Εγώ καλά σήμερα έχω ραντεβού στις 6 και έχω λίγο άγχος να πάνε όλα καλά..
 11. Όχι τα έχω κοιτάξει όλα. Έχω βάλει να μου τα δείχνει.. τι να πω...
 12. Ναι άμα σε ξεαγχωσει αυτό να πας να κάνεις μια την Πέμπτη... Θα είσαι πιο ήρεμη μετά αλλιώς είναι πολύ μέχρι την Τρίτη...
 13. Κορίτσια δεν μου εμφάνιζε καθόλου στις ειδοποιήσεις ότι είχατε γράψει και έτσι δεν έβλεπα όλη μέρα ότι είχατε γράψει. Δεν ξέρω γιατί. Μπήκα τώρα λέω να δω τι κάνετε και είδα ότι είχατε γράψει αρκετά.
 14. Κατάλαβα είχες πολυ μεγάλο κύκλο.. σημασία έχει ότι η χοριακη σου είναι καλή. Σου είπε να ξανά κάνεις μια ακόμα ή να πας για υπέρηχο αμέσως την άλλη Τρίτη?
×
×
 • Προσθήκη...