Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tokyo είπε:

Καλημέρα! Καταρχήν Καλή επιτυχία!

Μπορείς να γράψεις στο γκρουπ της εξωσωματικής (μανούλες με εξωσωματική 2020). Εκεί θα μας βρεις ολες που είμαστε στην ίδια διαδικασία :-)

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγω για το θεμα. Μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πληροφοριες?

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Steli είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ετοιμάζεται για εξωσωματικη αυτη τη περίοδο; Είναι η πρώτη φορά που κάνω και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου 

Καλησπέρα κορίτσι μου , εχω ξεκινήσει την πρώτη μου εξωσωματική . Αυριο εχω εμβριομεταφορα . Εχω αγχωθεί κατι που δεν πρεπει να κάνουμε. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα , καλη επιτυχία !!! Να το πιστέψεις και να μην σταματάς 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Steli είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που ετοιμάζεται για εξωσωματικη αυτη τη περίοδο; Είναι η πρώτη φορά που κάνω και θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου 

Καλημέρα θα ήθελες να μας πεις το ιστορικό σου και τον λόγο που πάτε με εξωσωματικη ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μομο είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου , εχω ξεκινήσει την πρώτη μου εξωσωματική . Αυριο εχω εμβριομεταφορα . Εχω αγχωθεί κατι που δεν πρεπει να κάνουμε. Σου ευχομαι να πανε ολα καλα , καλη επιτυχία !!! Να το πιστέψεις και να μην σταματάς 

Καλη επιτυχία ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μομο είπε:

Μαζί πάμε εμείς με λίγες μέρες όλα καλά να πάνε 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Alexouli είπε:

Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγω για το θεμα. Μπορειτε να μου δωσετε κάποιες πληροφοριες?

Καλησπέρα! τι ακριβώς ψάχνεις; εγώ έχω κάνει την πρώτη μου προσπάθεια κ είμαι στο στάδιο που περιμένω την εμβρυομεταφορά :-) 

μπορείς να μπεις και σε αυτό το θέμα όπου θα βρεις πολλές που είμαστε σε αυτή τη φάση:  

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική 

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστώ ολες για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας. Ευχομαι σε ολες τα καλύτερα. Εγω ειμαι ακομα σε φαση καταστολής με daroda η οποία αν δε κανω λαθος κανει και διεγερση ταυτόχρονα. Κανω καθε δευτερη μερα εξέταση ε2 και κολπικο υπέρηχο.  Σημερα λοιπόν ανακαλυψαμε 4 ωοθηλακια. Ο λογος που παμε σε εξωσωματικη ειναι η ολιγοασθενοσπερμια. 

Μαλλον θα μεταφερω τη συζήτηση εκει που μου ειπαν πιο πάνω. Ειμαι καινούργια και δε ξέρω πως λειτουργεί το φορουμ.

Δημοσίευση
στις On 5/12/2019 at 1:41 ΜΜ, ο/η Tokyo είπε:

Καλησπέρα! τι ακριβώς ψάχνεις; εγώ έχω κάνει την πρώτη μου προσπάθεια κ είμαι στο στάδιο που περιμένω την εμβρυομεταφορά :-) 

μπορείς να μπεις και σε αυτό το θέμα όπου θα βρεις πολλές που είμαστε σε αυτή τη φάση:  

Μελλοντικές μανουλες 2020 με εξωσωματική 

Εχω στειλει ερωτηση στην ενοτητα που μου υπέδειξες. Ευχαριστώ  ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...