Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Αα έχει ροή ε; Αχ πως να μην αγχωθείς βρε κορίτσι μου ελπίζω να είναι από το περπάτημα αν δεις πήγαινε νοσοκομείο να σε εξετάσουν καλύτερα εύχομαι να πάνε οοολα καλά🙏🧿
σε πια βδομάδα είσαι τώρα ;
Επαρχία είμαι στην Πελοπόννησο πάω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο
την πρώτη μου κόρη πήγα σε ιδιωτικό γιατρό και γέννησα στην Αθήνα στο Ιασώ αλλά πολλά λεφτά για να μπορέσω να τα πληρώσω και στις επόμενες γέννες .. έτσι στην δεύτερη γέννα πήγα δημόσιο και τώρα θα ξανά πάω πάλι στον ίδιο .. είναι καλός γιατρός μωρέ αλλά έχουμε ένα θέμα με την επικοινωνία δεν δίνει τηλέφωνο δικό του ότι θες παίρνεις τηλ στο νοσοκομείο μιλάς με τον εφημερεύοντα γιατρό και αν εκείνος κρίνει τότε θα ιδιοποίηση τον γιατρό που με έχει αναλάβει 🤷♀️ τουλάχιστον η μαία είναι φίλη και μιλάω αρκετά συχνά μαζί της μένουμε και στο ίδιο χωριό οπότε με βοηθάει αρκετά..
Τώρα μόνο υπομονή κάνω να περάσουν οι μέρες να δούμε τι γίνεται
ωραία που είμαστε παρέα θα τα λεμε 😊
Σκέφτομαι αν δεν σταματήσει μέχρι το απόγευμα η αιμορραγία να πάω νοσοκομείο. Ενώ ξεκίνησε με αίμα μόνο στο σκούπισμα και ο υπέρηχος ήταν καλός, με το που πήγα σπίτι άρχησε η ροή σαν περίοδος. Δεν έχει σταματήσει ακόμη και συν της άλλης έχω και πήγματα που βγαίνουν. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ψύχραιμη γίνεται και να σκέφτομαι μόνο θετικά.! Μπόρα είναι και θα περάσει.. αυτό.. και θα βγει ξανά το ουράνιο τόξο μας.!!! 🙏🏼🌈
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.