Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Θα περιμενω μεχρι Πεμπτη νομιζω!! Αν δεν ερθει μεχρι τοτε θα κανω η θα παω να κανω μια χοριακη θα δω!! Τον Γεναρη ειχα μια βδομαδα καθυστερηση και ημουν σιγουρη πως ειμαι, κ επεσα απο το συννεφακι μου κατακορυφα😅 και δεν θελω να απογοητευτω παλι😕

Σωστή η σκέψη σου.,,, άντε υπομονή και ευχόμαστε το καλύτερο 🌼🌼🌼

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ioann89 είπε:

Σωστή η σκέψη σου.,,, άντε υπομονή και ευχόμαστε το καλύτερο 🌼🌼🌼

Ευχαριστω κοριτσι μου, καλη επιτυχια και σε σενα τωρα που εισαι στις γονιμες😊🙏

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Dimitra91 είπε:

Eϊναι και ειδικά την τελευταία φορά που όλο κουνιόταν και πιπίλιζε το δαχτυλάκι του ήταν απίστευτο!

Εύχομαι σε όλες να το ζήσετε σύντομα!!!!! Και είμαι σίγουρη πως θα γίνει!!!!!

Ποτε ήταν που έκανες το τέστ κ τώρα έχεις ολόκληρο μωρό στην κοιλιά σου!!!

Απίστευτο...❣️❣️

Με το καλό κορίτσι μου να το κρατήσετε στην αγκαλιά σας!!!!

Δημοσίευση
στις On 1/11/2019 at 6:20 ΜΜ, ο/η Dimitra91 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ και σε σένα τα καλύτερα εύχομαι!!! Άντε να δω υπάρχει καμία καινούρια τώρα να γινουμε πολλές;;; :D

Καλημέρα και εγώ καινούργια! Ξεκινήσαμε και εμείς τις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι. 1 Μαρτίου η τελευταία περίοδος και κρατάω ήδη θετικά αποτελέσματα χοριακηςς!! Εύχομαι σε όλες ένα θετικό αποτέλεσμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

Καλημέρα και εγώ καινούργια! Ξεκινήσαμε και εμείς τις προσπάθειες για δεύτερο μωράκι. 1 Μαρτίου η τελευταία περίοδος και κρατάω ήδη θετικά αποτελέσματα χοριακηςς!! Εύχομαι σε όλες ένα θετικό αποτέλεσμα! 

Ουαουυυ τελεια με το καλο κοριτσι μου😊😊 2 Μαρτιου ειχα κ εγω τελευταια περιοδο, μακαρι να πω το ιδιο με σενα!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Ουαουυυ τελεια με το καλο κοριτσι μου😊😊 2 Μαρτιου ειχα κ εγω τελευταια περιοδο, μακαρι να πω το ιδιο με σενα!!

Μακάρι στο εύχομαι ειλικρινά!!!! Το πίστευα ότι έχω μείνει από πολύ νωρίς είχα συμπτώματα και τις δύο προηγούμενες πριν ένα χρόνο είχα μείνει από την πρώτη επαφή! Βέβαια η πρώτη δεν πήγε καλά αλλά μετά από 3 μήνες έμεινα στον γιο μου. Χρονιζει τον Απρίλιο! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Xryssa είπε:

Μακάρι στο εύχομαι ειλικρινά!!!! Το πίστευα ότι έχω μείνει από πολύ νωρίς είχα συμπτώματα και τις δύο προηγούμενες πριν ένα χρόνο είχα μείνει από την πρώτη επαφή! Βέβαια η πρώτη δεν πήγε καλά αλλά μετά από 3 μήνες έμεινα στον γιο μου. Χρονιζει τον Απρίλιο! 

Να το χαιρεσαι το αγορακι σου😊 τι συμπτωματα εχεις;;

Δημοσίευση

Να το χαιρεσαι το αγορακι σου😊 τι συμπτωματα εχεις;;

Άρχισε να πονάει το στήθος μου ενώ από τότε που γέννησα δεν πόναγε καθόλου πριν την περίοδο ενιωθα ότι καιγομουν και είχα 37 για μέρες όταν εσκυβα με το μωρό γιατί είναι και 11 κιλά μου ερχόταν που και που αναγούλα κια κάτι που είχα και στη πρώτη μου εγκυμοσύνη.. Λοξυγγα... Αλλά πολύ έντονη ήταν η θερμοκρασία. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Xryssa είπε:

Άρχισε να πονάει το στήθος μου ενώ από τότε που γέννησα δεν πόναγε καθόλου πριν την περίοδο ενιωθα ότι καιγομουν και είχα 37 για μέρες όταν εσκυβα με το μωρό γιατί είναι και 11 κιλά μου ερχόταν που και που αναγούλα κια κάτι που είχα και στη πρώτη μου εγκυμοσύνη.. Λοξυγγα... Αλλά πολύ έντονη ήταν η θερμοκρασία. 

Αα μαλιστα!! Ωραια ευχομαι να σου πανε ολα καλα😊🙏🙏

Δημοσίευση

Αα μαλιστα!! Ωραια ευχομαι να σου πανε ολα καλα😊🙏🙏

Σε ευχαριστώ πολύ. Βέβαια καμμια σχέση τα συμπτώματα με την προηγούμενη εγκυμοσύνη.. 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

Μπραβο κοριτσι, συγχαρητήρια! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη! Με το καλο να ερθει το μωρακι σας στον κοσμο!🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

κι εγω ειχα για πολλες μερες δεκατα πριν το ανακαλυψω!

Δημοσίευση

Kατά ημερομηνία που δεν περιμένουμε να αδιαθετήσουμε

@Dimitra91 : Θετικό 🤰

@toulipa8 :   Θετικό 🤰

@Sofia33 :    Θετικό 🤰

@LadyP      Θετικό 🤰 

@Γωγω 98 :  Θετικό 🤰 

@Denizz :     Θετικό 🤰 

@Elenikon :  Θετικό 🤰

@St33 :        Θετικό 🤰 

@Xryssa :     Θετικό 🤰 

@Κατερίνα!!! : ?

@Mari84:  4/4

@ntinaki83 : 13/4

@Dimitra24: 15/4

@Ioann89 : 17/4

@Love13 : 24/4

@tzina819 : 12/5

@Elenitsa92 : ?

@Sofia0294 : ?

Δημοσίευση
στις πριν 47 λεπτά, ο/η Xryssa είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να του κάνεις αδερφάκι! Να έχεις μια όμορφη και τελειομηνη εγκυμοσύνη! 🙏Χαίρομαι που γινόμαστε πολλές!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Κατερίνα!!! είπε:

Κοριτσια εγω νομιζω οτι μου ερχεται!! Πηγα τωρσ τουαλετα και ειδα στο σκουπισμα εντονο κιτρινο!! Που σημαινει οτι μαλλον ερχεται η ατιμη😅

Δε το έχω ξανά ακούσει αυτό...!εγω έβγαζα σκούρο καφέ κ μετά ερχόταν 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Λεντι είπε:

Λοιπόν κορίτσια είπα να μπω και εγώ στην ομάδα 

τελευταια περιοδος 4-3-20 με κύκλο 30 ημέρες όχι πολυ σταθερό

σημερα 28 ημέρα άντε να δούμε τι μας περιμένει😃😃😃

Καλως ορισες🙂 οποτε περιμενεις κ εσυ αποτελεσματα!! Προσπαθειτε καιρο;

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Λεντι είπε:

Ναιιι αυτός είναι ο 5 μηνας προσπαθειών μετά από μια παλινδρομη το Σεπτέμβρη 

Στο ευχομαι κοριτσι μου να εγινε το θαυματακι!! Κ εμας ο 5ος μηνας ειναι αυτος, πρωτη μερα καθυστερησης σημερα και περιμενω να δω, αν κ νομιζω οτι θα μου ερθει η ατιμη😜

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Λεντι είπε:

Μακαρι σε όλες μας να έρθει το μωράκι πολυ πολυ γρήγορα ! 

Γιατί πιστεύεις ότι θα σου έρθει ; 

Συνηθως οταν μου ερχεται λιγο πριν στο σκουπισμα βλεπω πιο σκουρο κιτρινο-καφε και σκουραινει οσο παει κ ερχεται!! Το μεσημερι λοιπον που πηγα τουαλετα ηταν ετσι!! Θα δειξει τι να πω😕

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...