Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Elenikon είπε:

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις σιγουρα....Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με συμπτώματα γιατί είναι πολύ νωρις. Η καθυστέρηση είναι το πρώτο αξιόπιστο σύμπτωμα. Μακάρι να μην σου ξαναέρθει για 9 μήνες και να μας πεις ευχαριστα😊

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!!!!

Ευχομαι και σε εσενα απο καρδιας οτι καλυτερο ❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elenikon είπε:

Καλημερα κορίτσι μου! Πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα! 😍Μπορείς να πάρεις τις ταινίες hometest που ειναι και οικονομικά. Εγώ τα παίρνω από το "mother to be". Ανάλογα πόσες μέρες είναι ο κύκλος σου θα ξεκινήσεις να τα κάνεις λίγο νωρίτερα από τη πιθανή ωορρηξία ώστε να προλάβεις την αύξηση της ορμονης. Τα χρησιμοποιείς όπως ένα τεστ εγκυμοσύνης απλά η γραμμή αποτελέσματος πάντα βγαίνει στα συγκεκριμένα και είναι άχνη. Όταν η γραμμή αποτελέσματος γίνει ίδια με τη γραμμή ελέγχου ή πιο σκούρα τότε είναι θετικό. Όταν δεις λοιπόν θετικό τεστ στις επόμενες 24-36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία οπότε εάν έχεις επαφές σε αυτό το διάστημα αυξανεις τις πιθανότητες . Επίσης στις οδηγίες αναγράφει ότι δεν πρέπει να το κάνεις με τα πρωινά ούρα. Οι οδηγίες που έχει είναι πολύ κατατοπιστικές.

Όταν η γραμμή γίνει ίδια ή πιο σκούρα μόνο τότε σημαίνει πως θα γίνει η ωορρηξία? Συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sofia33 είπε:

Γνωμη μου για τα τεστ, ειναι να ξεκινησεις τη 10η μερα. Καθε μερα την ιδια ωρα, ιδανικα να ειναι μεσημεριανη η ωρα. Να τα κολλας σε ενα χαρτι με ημερομηνιες απο κατω ωστε να βλεπεις την αλλαγη στο χρωμα. Να μη σταματησεις οταν γινει η γραμμη ιδια με την γραμμη ελεγχου. Καλυτερα να κανεις και τις 2-3 επομενες μερες ωστε να εισαι σιγουρη οτι εγινε η ωορρηξια σωστα. Επισης γνωμη μου ειναι να κανεις σεξ μερα παρα μερα μετα το τελος της περιοδου ανεξαρτητως της ωορρηξιας. Επισης, αν εχεις χρονο και διαθεση, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι το πρωι μετρα τη θερμοκρασια σου (απο το στομα καλυτερα), καθε μερα την ιδια ωρα και σημειωνε τις θερμοκρασιες. Προσοχη ομως να μην εχεις μιλησει, σηκωθει, φαει, κλπ κλπ. Εγω ακολουθω και θερμοδιαγραμμα παραλληλα με τα τεστακια κυριως για να ελεγξω την καλη λειτουργια των ορμονων μου! Αν κανεις και αυτο με τη θερμοκρασια, πες μου να σου πω πως θα το εξηγεις. 

Ευχαριστώ! Λέω να ξεκινήσω με τα τεστ πρώτα. Δηλαδή αν η γραμμή δεν γίνει ίδια σημαίνει ότι δεν έχει γινει η ωορρηξία??

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η St33 είπε:

Ευχαριστώ! Λέω να ξεκινήσω με τα τεστ πρώτα. Δηλαδή αν η γραμμή δεν γίνει ίδια σημαίνει ότι δεν έχει γινει η ωορρηξία??

Οχι, πρεπει η γραμμη να ειναι ολοιδια η πιο σκουρα απο τη γραμμη ελεγχου. Θες να σου ανεβασω φωτο απο τα δικα μου για να καταλαβεις; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia33 είπε:

Οχι, πρεπει η γραμμη να ειναι ολοιδια η πιο σκουρα απο τη γραμμη ελεγχου. Θες να σου ανεβασω φωτο απο τα δικα μου για να καταλαβεις; 

Αν σου είναι εύκολο ναι.

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η St33 είπε:

Όταν η γραμμή γίνει ίδια ή πιο σκούρα μόνο τότε σημαίνει πως θα γίνει η ωορρηξία? Συγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά δεν έχω ιδέα

Ναι κορίτσι μου ! Πρέπει να είναι ίδια η γραμμή ή πιο σκούρα. Όταν είναι έτσι σε 24-36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία. Όπως σου έστειλε φωτό η Σοφία.

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε;

Εγω είμαι να σκασω

Απο το πρωι εχω εναν πονο στην δεξια μερια, απο κει δλδ που εκανα ωορρηξία πριν 7 μερες (επιβεβαιωμένοαπο τον γυναικολογο).

Οχι τρομερος πόνος, περισσοτερο σαν ενόχληση.

Ερχεται για καποια δευτερολεπτα και φευγει.

Το μεσημέρι ειχε σταματησει ο πόνος αλλα ελα που ο αντρουλης μου ειχε ορεξη για τρελιτσες.... αλλο που δεν ηθελα και εγω 😊😊😊      

Κατα την διαρκεια της επαφής αρχισα παλι να νιωθω αυτο τον πονο, ο οποιος συνεχίστηκε και μετα.

Τωρα πριν λιγο πηγα στο μπανιο και στο εσωρουχα ειχα καφε υγρα.

Τι στο καλο γινεται;;

Λετε με την επαφη να εγινε ζημια και να τα κατέστρεψα ολα;;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε;

Εγω είμαι να σκασω

Απο το πρωι εχω εναν πονο στην δεξια μερια, απο κει δλδ που εκανα ωορρηξία πριν 7 μερες (επιβεβαιωμένοαπο τον γυναικολογο).

Το μεσημέρι ειχε σταματησει ο πόνος αλλα ελα που ο αντρουλης μου ειχε ορεξη για τρελιτσες.... αλλο που δεν ηθελα και εγω 😊😊😊      

Κατα την διαρκεια της επαφής αρχισα παλι να νιωθω αυτο τον πονο, ο οποιος συνεχίστηκε και μετα.

Τι στο καλο γινεται;;

Αποκλειεται να εχει δημιουργηθει προβλημα απο την επαφη σε περιπτωση εγκυμοσυνης. Μην το σκεφτεσαι καν αυτο. Το πεος φτανει το πολυ μεχρι τις αρχες του τραχηλου. Και μετα την ωορρηξια ο τραχηλος εκκρινει παχια υγρα ωστε να μην περναει κατι πιθανον μολυσματικο προς τη μητρα ωστε να προστατευθει το εμβρυο σε περιπτωση εμφυτευσης. Τα καφε υγρα απο μονα τους μπορει να ειναι ενδειξη εμφυτευσης ή καποια λοιμωξη του κολπου ή του τραχηλου. Υπαρχει κ η περιπτωση τραυματισμου κατα το σεξ, κυριως αν χρησιμοποιηθει δαχτυλο ή υπαρχει λιγη παραπανω βιαιοτητα. 
Γενικα ομως μην ανησυχεις οτι εχεις προκαλεσει προβλημα στην περιπτωση που εισαι εγκυος. Βεβαια μου φαινεται λιγο το διαστημα ωστε να πουμε οτι ολα αυτα ειναι προεορτια της επερχομενης περιοδου. Γενικα, ειχες καφε υγρα καποιες μερες πριν την περιοδο; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sofia33 είπε:

Αποκλειεται να εχει δημιουργηθει προβλημα απο την επαφη σε περιπτωση εγκυμοσυνης. Μην το σκεφτεσαι καν αυτο. Το πεος φτανει το πολυ μεχρι τις αρχες του τραχηλου. Και μετα την ωορρηξια ο τραχηλος εκκρινει παχια υγρα ωστε να μην περναει κατι πιθανον μολυσματικο προς τη μητρα ωστε να προστατευθει το εμβρυο σε περιπτωση εμφυτευσης. Τα καφε υγρα απο μονα τους μπορει να ειναι ενδειξη εμφυτευσης ή καποια λοιμωξη του κολπου ή του τραχηλου. Υπαρχει κ η περιπτωση τραυματισμου κατα το σεξ, κυριως αν χρησιμοποιηθει δαχτυλο ή υπαρχει λιγη παραπανω βιαιοτητα. 
Γενικα ομως μην ανησυχεις οτι εχεις προκαλεσει προβλημα στην περιπτωση που εισαι εγκυος. Βεβαια μου φαινεται λιγο το διαστημα ωστε να πουμε οτι ολα αυτα ειναι προεορτια της επερχομενης περιοδου. Γενικα, ειχες καφε υγρα καποιες μερες πριν την περιοδο; 

Εχω καφε υγρα μια μερα πριν.

Δεν θελω να πιστευω οτι θα μου ερθει περιοδος μια εβδομαδα πριν🙄🙄🙄 

Περιμενω 1-2 Φεβρουαριου!

Τι να πω ειμαι να σκασω.

Εντομεταξυ το στήθος μου ούτε ίχνος πρηξηματος που εμενα τουμπανιαζει  10 μερες πριν.🤔  

Πιο πολυ φοβαμαι επειδη εχουμε ελευθερες επαφες και μετα την ωορρηξία μηπως το σπερμα εκανε ζημια;!; 

Συγγνώμη για τα χαζα που γραφω αλλα ειναι η πρώτη φορά που προσπαθω για μωρο και δεν εχω ιδέα☺     

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mari84 είπε:

Τι να πω ειμαι να σκασω.

Εντομεταξυ το στήθος μου ούτε ίχνος πρηξηματος που εμενα τουμπανιαζει  10 μερες πριν.🤔  

Μην αγχωνεσαι!!!!!!!! Μην το σκεφτεσαι καν.

ειτε αγχωνεσαι ειτε δεν αγχωνεσαι, το αποτελεσμα θα ειναι ακριβως το ιδιο. Δεν εχουμε απολυτως καμια επιδραση εμεις στις μερες αυτες που περιμενουμε να δουμε αν εχουμε μεινει εγκυες. 
συστηνω να μην αγχωνεσαι γιατι γεμιζεις το μυαλο σου με αρνητικες σκεψεις και σκοτεινιαζεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofia33 είπε:

Μην αγχωνεσαι!!!!!!!! Μην το σκεφτεσαι καν.

ειτε αγχωνεσαι ειτε δεν αγχωνεσαι, το αποτελεσμα θα ειναι ακριβως το ιδιο. Δεν εχουμε απολυτως καμια επιδραση εμεις στις μερες αυτες που περιμενουμε να δουμε αν εχουμε μεινει εγκυες. 
συστηνω να μην αγχωνεσαι γιατι γεμιζεις το μυαλο σου με αρνητικες σκεψεις και σκοτεινιαζεις. 

Εχεις απόλυτο δικιο!!!

Θα προσπαθήσω να χαλαρωσω γιατι αλλιως θα μου στρίψει 😘😘   

Σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου.... χαίρομαι πολυ που βρήκα αυτο το φορουμ ❤    

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Εχεις απόλυτο δικιο!!!

Θα προσπαθήσω να χαλαρωσω γιατι αλλιως θα μου στρίψει 😘😘   

Σε ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σου.... χαίρομαι πολυ που βρήκα αυτο το φορουμ ❤    

Μην ευχαριστεις κοριτσακι μου για τιποτα! Αυτος ειναι ο ρολος μας εδω περα. Καταλαβαινουμε κ κατανοουμε η μια τα αγχη της αλλης. Και γω την αλλη βδομαδα περιμενω. 28-31. Δεν εχω κανενα συμπτωμα, ουτε καν το στηθος δεν εχει πρηστει. Αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! 😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Sofia33 είπε:

Μην ευχαριστεις κοριτσακι μου για τιποτα! Αυτος ειναι ο ρολος μας εδω περα. Καταλαβαινουμε κ κατανοουμε η μια τα αγχη της αλλης. Και γω την αλλη βδομαδα περιμενω. 28-31. Δεν εχω κανενα συμπτωμα, ουτε καν το στηθος δεν εχει πρηστει. Αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι! 😘😘

Μας εύχομαι αρχές Φεβρουαρίου με δυο θετικα τεστακια λοιπον ❤❤❤❤❤❤❤❤❤   

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mari84 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε;

Εγω είμαι να σκασω

Τι στο καλο γινεται;;

Αχ κορίτσι μου μπορεί να είναι και αίμα εμφύτευσης!!! Αφού είναι και επιβεβαιωμένο από το γυναικολόγο σου ότι έγινε ωορρηξια!!! Καμιά ζημιά δεν έγινε!!!! Άντε μακάρι να ακουσουμε τα ευχάριστα!!!Σου το εύχομαι!!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η Mari84 είπε:

Τι να πω ειμαι να σκασω.

Πιο πολυ φοβαμαι επειδη εχουμε ελευθερες επαφες και μετα την ωορρηξία μηπως το σπερμα εκανε ζημια;!; 

Συγγνώμη για τα χαζα που γραφω αλλα ειναι η πρώτη φορά που προσπαθω για μωρο και δεν εχω ιδέα☺     

Κορίτσι μου το σπέρμα δεν προκαλεί ζημιά ούτε οι επαφές που έχεις μην αγχώνεσαι καθόλου γι'αυτό!! Θετική σκέψη και νομίζω έρχεται το θαυματακι σας!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elenikon είπε:

Αχ κορίτσι μου μπορεί να είναι και αίμα εμφύτευσης!!! Αφού είναι και επιβεβαιωμένο από το γυναικολόγο σου ότι έγινε ωορρηξια!!! Καμιά ζημιά δεν έγινε!!!! Άντε μακάρι να ακουσουμε τα ευχάριστα!!!Σου το εύχομαι!!! 🥰

Τι να πω Ελενάκι μου μακαρι!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου 😘😘😘😘   

Ας ελπισουμε ότι τα καταφέραμε 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞  

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστω πολύ όλες σας για τις ευχές! Εύχομαι σύντομα και στα δικά σας και να γεμίσει το πινακάκι μας θετικά τεστάκια!!!!!❤️❤️

@Sofia33 Πόσο σωστά και πόσο αληθινά αυτά που έγραψες! Έχεις απόλυτο δίκιο και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλες! Ένα παιδί πρέπει να έρθει μέσα από αγάπη ηρεμία και γαλήνη! Όχι άγχος και στερήσεις!❤️

@Mari84 Θα πρότεινα κι εγώ με τη σειρά μου να ζεις κανονικά την καθημερινότητά σου χωρίς στερήσεις! Μην φοβάσαι!!! Κορίτσι μου!!!! Τον πόνο δεξιά τον είχα κι εγώ.... σε φάσεις περπατούσα έντονα και πονούσα. Μην αγχώνεσαι δεν θα έχει τραυματιστεί το σποράκι σου με την επαφή αλλά ούτε και με το σπέρμα! Είναι πολύ καλό σημάδι ο πόνος που είχες να ξέρεις αλλά και τα καφέ υγρά!!! Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσουμε θετικά από εσένα σύντομα!!!!!!❤️

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Dimitra91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστω πολύ όλες σας για τις ευχές! Εύχομαι σύντομα και στα δικά σας και να γεμίσει το πινακάκι μας θετικά τεστάκια!!!!!❤️❤️

@Sofia33 Πόσο σωστά και πόσο αληθινά αυτά που έγραψες! Έχεις απόλυτο δίκιο και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλες! Ένα παιδί πρέπει να έρθει μέσα από αγάπη ηρεμία και γαλήνη! Όχι άγχος και στερήσεις!❤️

@Mari84 Θα πρότεινα κι εγώ με τη σειρά μου να ζεις κανονικά την καθημερινότητά σου χωρίς στερήσεις! Μην φοβάσαι!!! Κορίτσι μου!!!! Τον πόνο δεξιά τον είχα κι εγώ.... σε φάσεις περπατούσα έντονα και πονούσα. Μην αγχώνεσαι δεν θα έχει τραυματιστεί το σποράκι σου με την επαφή αλλά ούτε και με το σπέρμα! Είναι πολύ καλό σημάδι ο πόνος που είχες να ξέρεις αλλά και τα καφέ υγρά!!! Είμαι σίγουρη ότι θα ακούσουμε θετικά από εσένα σύντομα!!!!!!❤️

Δημητρουλα μου γλυκια μακαρι το ευχομαι!!!!!

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Το ευχομαι πραγματικα κοριτσι μου αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερός μου!!!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,

Ξεκινήσαμε και εμείς προσπάθειες πρώτος μήνας. Να ρωτήσω κάτι? Εγω από την μέρα που ξεκινήσαμε τα ελευθερα σεξακια έχω κράμπες και τσιμπήματα. συν της ωορηξιας που είναι για μια μέρα? λέτε να φταίει το σπέρμα? Που είναι κατι ξένο και δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η LadyP είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Ξεκινήσαμε και εμείς προσπάθειες πρώτος μήνας. Να ρωτήσω κάτι? Εγω από την μέρα που ξεκινήσαμε τα ελευθερα σεξακια έχω κράμπες και τσιμπήματα. συν της ωορηξιας που είναι για μια μέρα? λέτε να φταίει το σπέρμα? Που είναι κατι ξένο και δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός?

Καλως την! Με το καλο να σου παει η προσπαθεια κοριτσακι! 
Οργανικα, δεν ξερω αν παιζει σημαντικο ρολο ως προς τις κραμπες και τα τραβηγματακια η παρουσια του σπερματος. Εξαλλου σε μη γονιμες μερες το σπερμα δεν περναει καν τον τραχηλο οποτε δυσκολα να υπαρχει ανοσολογικη απαντηση. Και να υπαρχει, θεωρω οτι δεν ειναι αντιληπτη απο μας. Ο οργανισμος δε θα το «συνηθισει» ποτε το σπερμα, με την εννοια τη βιολογικη. Καθε φορα θα το «πολεμα» οταν αυτο εισερχεται στη μητρα. Στις γονιμες μερες απλως ειναι καλυτερες οι περιβαλλουσε συνθηκες που αρκετα σπερματοζωαρια γλιτωνουν και φτανουν στη σαλπιγγα. Θεωρω οτι απλα τωρα που ξεκινησες ελευθερες επαφες, προσεχεις παρα πολυ καθε συμπτωμα. Μην αγχωνεσαι! Η φυση ξερει...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sofia33 είπε:

Καλως την! Με το καλο να σου παει η προσπαθεια κοριτσακι! 
Οργανικα, δεν ξερω αν παιζει σημαντικο ρολο ως προς τις κραμπες και τα τραβηγματακια η παρουσια του σπερματος. Εξαλλου σε μη γονιμες μερες το σπερμα δεν περναει καν τον τραχηλο οποτε δυσκολα να υπαρχει ανοσολογικη απαντηση. Και να υπαρχει, θεωρω οτι δεν ειναι αντιληπτη απο μας. Ο οργανισμος δε θα το «συνηθισει» ποτε το σπερμα, με την εννοια τη βιολογικη. Καθε φορα θα το «πολεμα» οταν αυτο εισερχεται στη μητρα. Στις γονιμες μερες απλως ειναι καλυτερες οι περιβαλλουσε συνθηκες που αρκετα σπερματοζωαρια γλιτωνουν και φτανουν στη σαλπιγγα. Θεωρω οτι απλα τωρα που ξεκινησες ελευθερες επαφες, προσεχεις παρα πολυ καθε συμπτωμα. Μην αγχωνεσαι! Η φυση ξερει...

Αχ αυτο ισχύει, ξαφνικα ολο τραβηγματα και φυσικα ειναι πολυ πολυ νωρις. περιμενω 6/2  και είχαμε επαφες 18/1, 21/, και 23/1 που μαλλον ήταν η γονιμη! Αντε καλη μας επιτυχια και με τη λιγοτερη αναμονη και ταλαιπωρια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...