Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πρώτες προσπάθειες

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Dimitra91 είπε:

Γεια σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Όχι δεν μου το είπε αυτό! Μάλλον σου έγραψε ορμονολογικές οι οποίες γίνονται εκείνες τις ημέρες του κύκλου!!! Καλά αποτελέσματα να έχεις!!!

Να εισαι καλα ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Elenikon είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα!! Τι  κάνετε;;; Τελικά tzina819 σου ήρθε κανονική ροή;;;

Καλησπέρα!!! Πώς είστε σήμερα;;;;

Εγώ διανύω την 4η ημέρα φουλ ροής και πόνου αλλά χαίρομαι (χαχαχα)! Εσύ Ελένη έχεις ακόμη ημικρανίες και εμετό;;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Dimitra91 είπε:

Καλησπέρα!!! Πώς είστε σήμερα;;;;

Εγώ διανύω την 4η ημέρα φουλ ροής και πόνου αλλά χαίρομαι (χαχαχα)! Εσύ Ελένη έχεις ακόμη ημικρανίες και εμετό;;;

Όχι μία μέρα ήταν!Πάντα μια μέρα με πιάνει. Περιμένω σε μια εβδομάδα περίπου και ενώ άλλες φορές με πονάει το στήθος μου τώρα τίποτα 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κανετε??

Χάθηκα λιγο διοτι δεν εχω ιντερνετ εδω στο εξοχικό και μπαινω μονο αν βρίσκω λιγο ιντερνετ..!!

Δεν θέλω να γυρίσω στην δουλεια ωραια ηταν η αδειουλα???

Εσεις πως είστε??

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε; Δεν είχα μπει καθόλου από την τελευταία φορά. Οπότε είμαστε πολλές με πολυκυστικές.. Τι ωραία.. να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.. Μάλλον το κλειδί είναι να μην το σκεφτεσαι καν, να το σβήσεις από το μυαλό σου.. Το θέμα είναι πως το πετυχαίνεις ? Και έχω και τη μητέρα μου με το κλασσικό "Στα λεγα " και "Δεν προσέχεις τον εαυτό σου" "Πήρες 156,53234 γραμμάρια" "Πότε επιτέλους θα κάνεις μωρό" "Να κάνει εξετάσεις και ο άντρας σου" μπλα μπλα μπλα μπλα δεν την παλεύω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η dage είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Δεν είχα μπει καθόλου από την τελευταία φορά. Οπότε είμαστε πολλές με πολυκυστικές.. Τι ωραία.. να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.. Μάλλον το κλειδί είναι να μην το σκεφτεσαι καν, να το σβήσεις από το μυαλό σου.. Το θέμα είναι πως το πετυχαίνεις ? Και έχω και τη μητέρα μου με το κλασσικό "Στα λεγα " και "Δεν προσέχεις τον εαυτό σου" "Πήρες 156,53234 γραμμάρια" "Πότε επιτέλους θα κάνεις μωρό" "Να κάνει εξετάσεις και ο άντρας σου" μπλα μπλα μπλα μπλα δεν την παλεύω.. 

Απέφυγε ότι και όποιον σε γεμίζει με αρνητική ενέργεια κορίτσι μου.  Δεν θέλω να σχολιάσω τη στάση της μητερας σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα ...Καμιά φορά ακόμα και οι γονείς από το άγχος τους για τα παιδιά τους και την αγωνία τους ξεφεύγουν με τη συμπεριφορά τους και αντί να βοηθήσουν επιβαρύνουν μια κατάσταση. Προσπάθησε να είσαι καλά με τον άντρα σου και να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Natasha24 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια μου τι κανετε??

Χάθηκα λιγο διοτι δεν εχω ιντερνετ εδω στο εξοχικό και μπαινω μονο αν βρίσκω λιγο ιντερνετ..!!

Δεν θέλω να γυρίσω στην δουλεια ωραια ηταν η αδειουλα???

Εσεις πως είστε??

Γεια σου Νατάσσα! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!! Καλή επιστροφή στη δουλειά! Εγώ θα πάρω άδεια την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς! Περιμένω στις 12 του μήνα περίοδο κ αναμένω ακόμα.......

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Elenikon είπε:

Γεια σου Νατάσσα! Ελπίζω να περάσατε όμορφα!! Καλή επιστροφή στη δουλειά! Εγώ θα πάρω άδεια την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς! Περιμένω στις 12 του μήνα περίοδο κ αναμένω ακόμα.......

Άντε να δούμε...λες να έχουμε τα ευχάριστα?? Μακάρι Παναγίτσα μουυ..?

Τελεια μακαρι και εγω να μπορούσα να πάρω άδεια μεσα στις γιορτές αλλα δεν μας δίνουν γι αυτό την πηρα τωραα..

Εγώ αυτόν τον μηνα δεν πήγα στον γιατρο..για υπέρηχο ειπα να το αφήσω.. Και βασικά να σταματησω λιγο να το σκέφτομαι και στον άντρα μου δεν ξανα ειπα τιποτα..εχω μπει λιγο στο Να σκεφτομαι την εξωσωματική αλλα απο την αλλη Δεν ξερω..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Natasha24 είπε:

Άντε να δούμε...λες να έχουμε τα ευχάριστα?? Μακάρι Παναγίτσα μουυ..?

Τελεια μακαρι και εγω να μπορούσα να πάρω άδεια μεσα στις γιορτές αλλα δεν μας δίνουν γι αυτό την πηρα τωραα..

Εγώ αυτόν τον μηνα δεν πήγα στον γιατρο..για υπέρηχο ειπα να το αφήσω.. Και βασικά να σταματησω λιγο να το σκέφτομαι και στον άντρα μου δεν ξανα ειπα τιποτα..εχω μπει λιγο στο Να σκεφτομαι την εξωσωματική αλλα απο την αλλη Δεν ξερω..

Καλημέρα σε όλες!! Καλό σουκου να εχουμε με θετική σκέψη! 

Μπορείς να το αφήσεις για λίγο πιο χαλαρά, να απολαύσετε τις ελεύθερες επαφές με τον άντρα σου κ βλέπεις πως θα πάει..

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Elenikon είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Ελπίζω να είστε όλες καλά! 

Πλησιάζουν Χριστούγεννα!! ?

Πώς θα τα περάσετε;;;

Καλημέρα!!!Οικογενειακά και ήσυχα στην Θεσσαλονίκη!!!

Εσείς???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Iroyla είπε:

Καλημέρα!!!Οικογενειακά και ήσυχα στην Θεσσαλονίκη!!!

Εσείς???

Και εμείς με φίλους τα Χριστούγεννα και οικογενειακά τη πρωτοχρονιά στη Κρήτη! 

Να περάσετε πολύ όμορφα σου εύχομαι!! Και ότι επιθυμείτε να το αποκτήσετε!! ?

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Elenikon είπε:

Και εμείς με φίλους τα Χριστούγεννα και οικογενειακά τη πρωτοχρονιά στη Κρήτη! 

Να περάσετε πολύ όμορφα σου εύχομαι!! Και ότι επιθυμείτε να το αποκτήσετε!! ?

Κι εσείς το ίδιο...Προσωπικά βιώνω την τεράστια επιθυμία μου να γίνω μανούλα. Πρώτα ο Θεός τον Μαίο του '20 θα κρατώ στα χέρια μου το αγοράκι μου!!! Σου εύχομαι γρήγορα τα καλύτερα!

Δημοσίευση
στις On 5/12/2019 at 8:08 ΠΜ, ο/η Elenikon είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα!! Τι  κάνετε;;; Τελικά tzina819 σου ήρθε κανονική ροή;;;

Καλημέρα!!! Καλή εβδομάδα!!!Όλο και πιο κοντά στα Χριστουγεννα!

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η Iroyla είπε:

Κι εσείς το ίδιο...Προσωπικά βιώνω την τεράστια επιθυμία μου να γίνω μανούλα. Πρώτα ο Θεός τον Μαίο του '20 θα κρατώ στα χέρια μου το αγοράκι μου!!! Σου εύχομαι γρήγορα τα καλύτερα!

Αχ τέλεια!!! Με το καλό!! Να πάνε όλα υπέροχα εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις το αγγελάκι σου στα χέρια σου!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία πραγματικά!

Στείλε μας τη μαγική μπεμπεδόσκονη σου!!!?❤️?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Elenikon είπε:

Αχ τέλεια!!! Με το καλό!! Να πάνε όλα υπέροχα εύχομαι και με το καλό να κρατήσεις το αγγελάκι σου στα χέρια σου!! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη επιθυμία πραγματικά!

Στείλε μας τη μαγική μπεμπεδόσκονη σου!!!?❤️?

Ευχαριστώ!!! Σου εύχομαι από την καρδιά μου να δεις το ΠΙΟ θετικό τεστ εγκυμοσύνης :) !!!

Δημοσίευση
στις On 6/12/2019 at 8:23 ΠΜ, ο/η dage είπε:

Κοριτσι μου οι πολυκυστικές δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο προβλημα! Νομίζω ότι το βλέπεις σαν κάτι τραγικό! Δεν είναι! Εμένα με καθησύχασε η γυναικολόγος μου με αυτό το θέμα αλλά και γενικά στον κύκλο μου έχω πολλές κοπέλες με πολυκυστικές και όλες έχουν από 2 παιδιά! Μην το σκέφτεσαι γιατί το διογκώνεις στο μυαλό σου και επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία σου!

Όσο για τη μαμά σου, μην ακούς κανέναν, αγωνιά κι εκείνη, το καταλαβαίνω αλλά πρέπει να της εξηγήσεις ότι δεν σε βοηθάει αυτό!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα!!! Καλή εβδομάδα! Τι κάνετε;;;;; Πως είστε; 

Αφού πέρασε η προηγούμενη εβδομάδα αίματος, δακρύων και ιδρώτα (χαχα) επέστρεψα δυναμικά! Τα κορίτσια που περιμένουν να μην αδιαθετήσουν πως είναι;;; @Elenikon;;;;

Τα Χριστούγεννα θα ήθελα να πάμε έστω ένα 3ημεράκι σε ένα ορεινό κι απόμερο χωριό σε κατάλυμα με τζάκι και να μη βγούμε καθόλου απο εκεί μέσα!!!! Εκεί θα γίνει το θαύμα μας  χαχαχα 

Αν ξέρει κάποια κάποιο ωραίο ορεινό χωριουδάκι στην Κρήτη (Εκτός Ανώγεια) να μου προτείνει θα το εκτιμούσα πολύ!!!

Γενικά όμως οικογενειακά θα τα περάσουμε κι εμείς!

@Iroyla Με το καλό να έρθει το μωράκι σου στον κόσμο! Με έναν πόνο!

@Γωγω 98 Kαλή υπομονή κορίτσι μου!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Dimitra91 είπε:

Αφού πέρασε η προηγούμενη εβδομάδα αίματος, δακρύων και ιδρώτα (χαχα) επέστρεψα δυναμικά! Τα κορίτσια που περιμένουν να μην αδιαθετήσουν πως είναι;;; @Elenikon;;;;

Τα Χριστούγεννα θα ήθελα να πάμε έστω ένα 3ημεράκι σε ένα ορεινό κι απόμερο χωριό σε κατάλυμα με τζάκι και να μη βγούμε καθόλου απο εκεί μέσα!!!! Εκεί θα γίνει το θαύμα μας  χαχαχα 

Αν ξέρει κάποια κάποιο ωραίο ορεινό χωριουδάκι στην Κρήτη (Εκτός Ανώγεια) να μου προτείνει θα το εκτιμούσα πολύ!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου!!!

Σου εύχομαι γρήγορα να έρθει και το δικό σου θαύμα!!! Οπωσδήποτε το τζάκι θα βοηθήσει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Dimitra91 είπε:

Αυτό μόνο υπομονή.. Πφφ εγώ αυτές τις μέρες περιμένω να αδιαθετησω αλλά δεν θέλω ? Όμως δεν είμαι παλι παρά τις προσπάθειες τόσο αισιόδοξη πάλι. Δεν ξέρω δεν νιώθω ότι κάτι έχει αλλάξει μάλλον πάλι δεν είμαι εγκυος αλλά υγεία δεν πειράζει?

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Γωγω 98 είπε:

Αυτό μόνο υπομονή.. Πφφ εγώ αυτές τις μέρες περιμένω να αδιαθετησω αλλά δεν θέλω ? Όμως δεν είμαι παλι παρά τις προσπάθειες τόσο αισιόδοξη πάλι. Δεν ξέρω δεν νιώθω ότι κάτι έχει αλλάξει μάλλον πάλι δεν είμαι εγκυος αλλά υγεία δεν πειράζει?

Να είσαι αισιόδοξη και δεν θα αργήσει!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
    • Ωωω περαστικά!! Πώς είναι τώρα η μικρή σας;;  Τι ωραία ιδέα αυτό με το Μέγαρο και τη βρεφική παράσταση!! Μακάρι όταν ανέβουμε κι εμείς Αθήνα να πάμε να δούμε κανένα!! Κι εγώ δεν περίμενα να μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά αν είναι και καλοφτιαγμένο, θα τραβάει την προσοχή τους! Εμάς έχει αρχίσει να χτυπάει συνέχεια παλαμάκια τώρα, είναι σε καλή φάση για θεατρικές παραστάσεις 😆😆 Ρε συ κι εμάς τις γωνίες τις προστατευτικές τις έχει φάει όλες!! Το κρατάει και στο στόμα το κομμάτι που έχει κόψει και το μασουλαει με τις ώρες λες και είναι τσίχλα!! 😆 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάθομαι να γελάω ή να τρέξω πανικόβλητη να του το βγάλω με το ζόρι... 😅
    • Καλημέρα κορίτσια!! Καλή εβδομάδα! Και καλό μήνα!! Νοέμβριος κορίτσια... Σε μερικές εβδομάδες το μικρακι μου γίνεται 1 έτους!! 😱 Νομίζω ότι η @Maria_mtx ήθελε να εστιάσει περισσότερο στο ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε να δώσουμε όλες τις γεύσεις του κόσμου στο παιδί μας και να φρικαρουμε άμα δεν προλάβουμε να συμπληρωσουμε τη λίστα μας πριν χρονισει, κι όχι τόσο στο ότι αφού έχουμε συγκεκριμένες συνήθειες στην Ελλάδα, αυτές θα αποκτήσει το παιδί και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω... Σε αυτό το σημείο να σας πω ότι εγώ είμαι σε ένα ενδιάμεσο στάδιο... Υπάρχουν πράγματα που δεν τρώω και δεν του τα έχω δώσει, επειδή λυπάμαι να τα αγοράσω και μετά να πεταχτούν... Πχ αρνί, συκώτι δεν έχω δώσει ακόμα. Ενώ κάποια άλλα που τρώει ο άντρας μου ή είναι πιο εύκολα να μείνουν στο ψυγείο και πιο εύκολα να τα διαχειριστω, όπως κατσικίσιο γιαούρτι ή πρόβειο γάλα (που πάλι δεν τρώω), τα έχω δώσει... Το έχω τύψεις ρε σεις όμως... Ότι μπορώ να τα πάρω, ότι θα μπορούσα να του μάθω να τα τρώει και του τα στερω, μιας και θεωρώ ότι είναι επίκτητη η γεύση, δηλαδή συνηθίζουμε να τρώμε κάποια πράγματα. 😢 Πχ, οι Ιάπωνες τρώνε φύκια και σούπες από σόγια για πρωινό, εγώ ούτε να το διανοηθώ 😆. Γενικά, εντελώς φιλοσοφικά συζητώντας, το να δώσουμε πολλά τρόφιμα στον πρώτο χρόνο έχει δύο καλα. Πρώτον για τα θέματα αλλεργίας και δεύτερον για την εκμάθηση γεύσεων και υφών. Αυτό που κάνεις εσύ @Kiddo το θαυμάζω απεριόριστα. Έχεις την όρεξη και τη θέληση να δώσεις πολλές διαφορετικές πρώτες ύλες και τις καταγράφεις κιόλας που είναι σημαντική παρακαταθήκη για το παιδί. Μπορεί να τύχει να πάει κάνα ταξίδι αργότερα στη ζωή της στο εξωτερικό, να φάει κάτι και να πάθει αλλεργικό σοκ. Επειδή έχεις κάτσει κι έχεις κάνει όλη αυτή τη δουλειά, μπορεί να το αποφύγει αυτό και μπράβο σου!! 👏 Ειλικρινά την θαυμάζω όλη αυτήν την προσπάθεια!!  Επίσης, σχετικά με τις διαφορετικές γεύσεις, κάθομαι και σκέφτομαι ότι έχουμε στην Ελλάδα τόσες πρώτες ύλες και πιάτα, πχ σαλιγκάρια, γλυκάδια, γαρδουμπες, πατσά, συκωταριές, κοκορέτσια, ορτύκια, συκωτακια πουλιών ή 2863 διαφορετικά είδη ψαριών, οστράκων, μαλακίων, μανιταριών, άλλα τόσα είδη τυριών, άντε να τα δώσεις όλα αυτά στο παιδί μέχρι να κλείσει το έτος... Κάποια από αυτά τα τρώμε μια φορά τον χρόνο κι αν, αλλά είναι μέσα στην παράδοση και υπάρχουν στη ζωή μας... Όχι μόνο δηλαδή γεύσεις από Ινδία, Ιαπωνία, Σενεγάλη, Μαρόκο, Αργεντινή κτλ. Άμα βάλεις κι αυτά, η λίστα γίνεται τεράστια. Δεν ξέρω ρε σεις όμως αν θέλω να δώσω γλυκάδια στο παιδί μου ή ροκφόρ. 😆 Οπότε τώρα τελευταία αποφάσισα να είμαι της λογικής να μάθουμε στα παιδιά να είναι ανοιχτά σε γεύσεις και σε δοκιμές. Μετά το χρόνο κάνουν ένα relapse, προτιμάνε γνώριμες γεύσεις, γλυκές και εύκολες υφές, αλλά αν οι γονείς έχουμε διαφορετικά πιάτα στο τραπέζι μας και μας βλέπει να τρώμε και να δοκιμάζουμε, ξεκινάνε να να δοκιμάζουν κι αυτά όταν είναι έτοιμα. Το βλέπω από τον μεγάλο μου, ο οποίος στο έτος τρεφόταν μόνο με φυστικοβουτυρο, αγγούρι, γάλα, και κριτσινια, ότι τώρα σιγά σιγά, ζητάει μπρόκολο, μπριζόλες, βουτάει πατάτες στο τζατζίκι 😆 δοκιμάζει παντζάρι, dragon fruit, και μετά επιλέγει άμα του αρέσει ή όχι. Δηλαδή, βλέπω ότι υπάρχει ελπίδα αν έχουν μπει οι βάσεις στην αρχή. Ακόμα και με το 1/3 των τροφίμων που καταφέραμε του δώσαμε από τις λίστες που μοιραστηκατε.  Επίσης, σχετικά με τα καυτερά... Εσείς πότε σκοπεύετε να τους δώσετε καυτερές τροφές, αν το σκέφτεστε δηλαδή; Εμείς τρώμε με τον άντρα μου αρκετά, αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση να δώσω στα παιδιά (καλά στο μωρό σίγουρα όχι ακόμα)...  ΥΓ έχουμε Μαρτ και βρήκα τις φυσαλίδες και πήρα 😆. Τα έβλεπα στις φωτογραφίες τεράστια τα μπαλάκια κι όταν τα βρήκα είδα πόσο μικρά είναι 😆 εμένα μου άρεσαν. Και το μωρό το πήρε, το επεξεργάστηκε λίγο και μετά το έφαγε το πάτωμα. Προτίμησε το blueberry 🫐. Του έπεσε ένα εν τω μεταξύ στο λευκό ζιπουνακι από μέσα, και μπουσουλωντας το έλιωσε εκεί στην περιοχή της πάνας. Και μέχρι να καταλάβω ότι δεν ήταν αίμα αλλά μαρμελάδα blueberry έπαθα 10 εγκεφαλικά 🥲🤣
    • Αντε ωραία με το καλό κορίτσι μου να έρθει το πρώτα σας παιδάκι ☺️ Καλά ναι και εγώ τα ίδια παθαίνω πήγα 9 εβδ τελευταία φορά δεν έχω ξανά πάει άλλο οπότε κάπως έχω ένα άγχος να δω τι γίνεται  εμένα είναι το τρίτο παιδάκι έχω αλλά δύο κορίτσια 3 ετών και 15 μηνών Αύριο 11:30 η ώρα έχω ραντεβού σήμερα είμαι 12 εβδ 
    • Καλημέρα κοριτσια μου!Καλή εβδομάδα εύχομαι και να έχουμε έναν πολυ όμορφο μήνα 🥰 Τι κάνετε? Πως είστε? Εγώ είχα γιατρό την Παρασκευή...600+γρ ο μπεμπάκος 🩵 όλα καλά! Ο πλακούντας μου ανέβηκε ✌️Μου έγραψε αιματολογικές και καμπύλη ζαχάρου. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...