Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εντάξει για αρχή μια χαρά είναι...πολύ καλά...το θέμα είναι να τρώνε και να μην το φτύνουν...ας τρώνε και λίγες κουταλιές...μιας γνωστής μου το μωρό δεν έτρωγε τίποτα...μια κουταλιά την εφτυνε και μετά τέλος το σφράγιζε το στόμα...δεν το ΧΑ ξαναδεί αυτό...κλάμα αυτή...ε αυτό το παιδί ποτέ δεν έφαγε...5 κουταλιές τρώει και χορταινει κι είναι 2 τωρα... Εμείς πάντως δεν έχουμε στάνταρ ώρες...ούτε στο φαι ουτε σε ύπνο...απλά τ απόγευμα προσπαθώ ο τελευταίος του ύπνος να ναι μέχρι τις 6-6:30 για να κοιμηθεί για βράδυ κατά τις 9...  
    • Marw..ερωτηση επειδη αν θυμαμαι καλα εχεις και εσυ μεγαλο μωρο (σαν εμενα)..25/2 που έχεις κλεισει ποσο θα εισαι? Για να καταλαβω πως παει..
    • Χαχαχα 😂 είναι φαγανός και ανυπόμονος  εμένα τρωει 55 γρ ευχαριστημένη είμαι με το ποσό τρώει εντάξει έχω μια βδομάδα που ξεκινήσαμε εμένα με ένοιαζε να ανοίγει το στόμα της και να το τρώει ευχάριστα τώρα η ποσότητα πιστεύω θα αυξηθεί σιγά σιγά με τον καιρό.. η μεγάλη μου πάντως τέτοιο καιρό δεν έτρωγε τόσο ουτε τοση ποσότητα και  το στόμα της δεν το άνοιγε εύκολα μετά που μπήκαμε στα λαχανικά πατάτα καρότο εκεί άρχισε να τρώει πιο καλά εγώ στην μικρή αυτά θα τα αρχίσω το Σάββατο λογικά  σήμερα δεν έφαγε καλά ούτε εχτές πρέπει να την αλλάξω την ώρα και εγώ 
    • @Demy93 @μαμά12345 περαστικά στα μωράκια σας.! Η αλήθεια είναι ότι γίνεται χαμός από ιώσεις..! @Barbiee μήπως του πέσανε "πολλές" αλλαγές μαζί (στερεές τροφές και μπουκάλι)  και όταν συνηθίσει τις στερεές θα δέχεται πιο εύκολα και το μπουκάλι;  υποθέσεις κάνω! Όπως και να χει υπομονή μέχρι να του περάσει θα ευχηθώ! 
    • Και ως θηλάζουσα έκανα το εμβόλιο της γρίπης και τωρα ως έγκυος γιατί ο γιός μου φέρνει διάφορα από τον βρεφονηπιακό..  Μην αγχώνεσαι για το εμβόλιο, αν κολλήσεις γρίπη σε εγκυμοσύνη είναι το αγχωτικό.  Με το καλό ένα υγιές μωράκι 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...