Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 24/12/2019 at 3:07 ΜΜ, ο/η zouzouna79 είπε:

Μόλις γυρίσαμε από τον καρδιοτοκογραφο ,όλα καλα ,η μικρή ήταν αρκετά συνεργασιμη!!!Πωπω Σοφία από στιγμη σε στιγμή είναι η ωρα σας δηλαδή!!!!με το καλό!!!?

Μπραβο!!!! Δεν σε εξεθεσε η γλυκουλα!!? Μου ειπε κι εμενα ο γιατρος μετα από κολπικη εξεταση ότι μαλλον στις 6/1 που ειχα ΠΗΤ ,μαλλον τοτε θα ρθει η ωρα! Κι αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε,θα ξαναπαω των Φωτων να με δει και να ξανακανω καρδιοτοκογραφο! 3200 από βαρος βγηκε…. Αντε αυτές οι τελευταίες μερες είναι της υπομονης!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sofia86 είπε:

Μπραβο!!!! Δεν σε εξεθεσε η γλυκουλα!!? Μου ειπε κι εμενα ο γιατρος μετα από κολπικη εξεταση ότι μαλλον στις 6/1 που ειχα ΠΗΤ ,μαλλον τοτε θα ρθει η ωρα! Κι αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε,θα ξαναπαω των Φωτων να με δει και να ξανακανω καρδιοτοκογραφο! 3200 από βαρος βγηκε…. Αντε αυτές οι τελευταίες μερες είναι της υπομονης!!!!

Για να δούμε, μπορεί να κάνει την έκπληξη ως τότε!!!ελπίζω να έρθει γρήγορα να ηρεμήσεις κ εσύ κορίτσι και πάνω απ' όλα να γίνουν όλα ήρεμα κ ωραία!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Αντε μακαρι!!! Για να δουμε τι θα γινει τις επομενες μερες!!

Θα μαστε και από τις τυχερές μάλλον,σήμερα άκουγα γίνεται χαμός από τις εγκυουλες να πάρουν το επίδομα που έταξε η κυβέρνηση😂😂

Δημοσίευση

καλε ναι!!!! Προσπαθουν λεει να καθυστερησουν τη γεννα για το επιδομα! Κι εγω αυτό το αγχος ειχα ,λεω κατσε μην κανει καμια εμφανιση νωρίτερα τελευταια στιγμη,αλλα προ το παρον καλα παμε!!!!

Δημοσίευση
στις On 27/12/2019 at 8:37 ΜΜ, ο/η Sofia86 είπε:

Σημερα γυρισα κι εγω απο γιατρο,ειμαι 37+5 και βλέπουμε από βδομαδα… Τις συσπασεις τις νιώθεις ή φανηκαν μονο στον καρδιοτοκογραφο?

Δεν ενιωθα συσπάσεις εκείνη την ώρα. Αλλά καταλαβαίνω ότι είναι οριακό.. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Laoura10 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !!!! Με έχει πιάσει φόβος βέβαια αλλά τι να κανω...

Λογικό να έχουμε αγωνία,αλλά όλα θα πάνε καλά!σε λίγο θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας, αυτό σκέφτομαι κ παίρνω δύναμη.

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;ακόμα περιμένουμε;εγώ ταλαιπωρουμαι δύο μέρες με τρομερούς πονοκεφάλους,μίλησα με το γιατρό κ με αφήνει να πάρω ντεπονακι...είχε καμία το ίδιο πρόβλημα στο μήνα της;

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η zouzouna79 είπε:

Τι κάνετε κορίτσια;ακόμα περιμένουμε;εγώ ταλαιπωρουμαι δύο μέρες με τρομερούς πονοκεφάλους,μίλησα με το γιατρό κ με αφήνει να πάρω ντεπονακι...είχε καμία το ίδιο πρόβλημα στο μήνα της;

Πονοκεφάλους όχι, όλα τα υπόλοιπα....χαχα.. πίνω το τελευταίο μου γάλα .. το μεσημέρι μπαίνω νοσοκομείο... δύσκολη αναμονή!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Laoura10 είπε:

Πονοκεφάλους όχι, όλα τα υπόλοιπα....χαχα.. πίνω το τελευταίο μου γάλα .. το μεσημέρι μπαίνω νοσοκομείο... δύσκολη αναμονή!!!

Γιατί καισαρική κορίτσι;άντε με το καλό κ όλα να πάνε σούπερ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Laoura10 είπε:

Καλημέρα. Σήμερα το μεσημέρι θα μπω στο νοσοκομείο για καισαρική..😮😮😮

Να πανε ολα σουπερ!!! Να μας πεις πως πηγε να προετοιμαστουμε κι εμεις σιγα σιγα!

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η zouzouna79 είπε:

Τα ιδια ειχα κι εγω πριν 2-3 βδομαδες.... Λες κι ανοιγε το κεφαλι μου στα δυο! Ευτυχως δεν κρατησε πολυ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και χρονια πολλα!!! Γυρισα από το γιατρο το μεσημερι,καθ'οτι τις συμπληρωσα τις μερες μου,καναμε καρδιοτοκογραφο ο οποιος εδειξε ότι εχω πονακια αλλα περιέργως δεν νιώθω κανενα...Μου ειπε να δωσουμε 2-3 μερες ακομα γιατι φαινεται ότι εντος των ημερων κατι θα γινει,αλλιως θα κανω εισαγωγή την Πεμπτη……...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και χρονια πολλα!!! Γυρισα από το γιατρο το μεσημερι,καθ'οτι τις συμπληρωσα τις μερες μου,καναμε καρδιοτοκογραφο ο οποιος εδειξε ότι εχω πονακια αλλα περιέργως δεν νιώθω κανενα...Μου ειπε να δωσουμε 2-3 μερες ακομα γιατι φαινεται ότι εντος των ημερων κατι θα γινει,αλλιως θα κανω εισαγωγή την Πεμπτη……...

Με το καλό κορίτσι μου!! περιμένουμε νέα σου!!! πώς νιώθεις;

Δημοσίευση
στις On 26/11/2019 at 10:22 ΜΜ, ο/η Ελενηη είπε:

Εγώ Κιλκίς  μένω στη Γενική θα γεννήσω!

Κοριτσια καλησπέρα! Με το καλό σε όλες σας 🥰! Ελενη μου κ εγώ γενική γεννάω σε λίγους μήνες! Αλλά δεν έχω πάει να δω τι γίνεται. έχω ακούσει όμως πολύ καλά λόγια!

Δημοσίευση
στις On 6/1/2020 at 6:56 ΜΜ, ο/η Sofia86 είπε:

Κορίτσι μας πώς πάει;;;;γεννησαμε;;;

Δημοσίευση

Γεννησαμε λοιπον!!!!! Την Τριτη!!! Φυσιολογικα χωρις επισκληριδιο γιατι δεν προλαβαιναν...Ο μπεμπης ερχοταν με την ταχυτητα του φωτος ! Πηγα στο μαιευτηριο αφου σπασαν τα νερα κι ουτε πονους δεν ειχα!!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ημουν προετοιμασμενη να το ζησω χωρις αναισθησια....Πονεσα πολυ αλλα ηταν γρηγορο! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

@zouzouna79 Πως πας;;; Εχουμε νεα...;;

Αχ τι τέλειος τοκετός,μπράβο το μωράκι!!!να το χαίρεστε ,τι ωραιαααα!!εγώ περιμένω ακόμα ,η πητ είναι 21 οπότε έχουμε ακόμα λίγο χρόνο αλλιώς θα μπω με πρόκληση.Μςσα μου ομως θέλω πολυυυ να σπάσουν τα νερά!πώς είναι η αίσθηση Σοφάκι ,το καταλαβαίνει σίγουρα κάποιος ε;

Δημοσίευση

Κι εγω ειχα δτασει στην ΠΗΤ κι αν σε 3-4 μερες δεν γινοταν θα εμπαινα με προκληση κι ελεγα συνεχεια στον εαυτο μου οτι θα γινει φυσικα και την επομενη το πρωι εσπασαν τα νερα!! Αν εξαιρεσεις οτι τα ενιωσα ολα και τον πονο επειδη δεν ειχα αναισθησια, με επισκληριδιο που στην κανουν απο ενα σημειο του πονου και μετα σου εγγυομαι οτι δεν θα καταλαβεις ΤΙΠΟΤΑ.....Και το καλυτερο ειναι οτι μολις βγει το μωρο, ειναι σαν να μην γεννησες ποτε! Σταματαει καθε πονος!! 

Δημοσίευση
στις On 13/1/2020 at 2:25 ΠΜ, ο/η Sofia86 είπε:

Κι εγω ειχα δτασει στην ΠΗΤ κι αν σε 3-4 μερες δεν γινοταν θα εμπαινα με προκληση κι ελεγα συνεχεια στον εαυτο μου οτι θα γινει φυσικα και την επομενη το πρωι εσπασαν τα νερα!! Αν εξαιρεσεις οτι τα ενιωσα ολα και τον πονο επειδη δεν ειχα αναισθησια, με επισκληριδιο που στην κανουν απο ενα σημειο του πονου και μετα σου εγγυομαι οτι δεν θα καταλαβεις ΤΙΠΟΤΑ.....Και το καλυτερο ειναι οτι μολις βγει το μωρο, ειναι σαν να μην γεννησες ποτε! Σταματαει καθε πονος!! 

Γεννησαμ εεεε, σπάσανε τα νερά στα γενέθλια μου το βράδυ της Τρίτης κ χορό πηδούσα από τη χαρά μου!!όλα καλά, φυσιολογικό τοκετό κ αποκλειστικό θηλασμό που θέλει γερά νεύρα ,υπομονή κ αποφασιστικό τητα για να εφαρμοστεί στο νεογέννητο.Παμε καλά κ αύριο βγαίνουμε ελπίζω!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η zouzouna79 είπε:

Γεννησαμ εεεε, σπάσανε τα νερά στα γενέθλια μου το βράδυ της Τρίτης κ χορό πηδούσα από τη χαρά μου!!όλα καλά, φυσιολογικό τοκετό κ αποκλειστικό θηλασμό που θέλει γερά νεύρα ,υπομονή κ αποφασιστικό τητα για να εφαρμοστεί στο νεογέννητο.Παμε καλά κ αύριο βγαίνουμε ελπίζω!!

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Να σου ζήσει το μωράκι! Γερη κ τυχερή να είναι στη ζωή της! Πολύ χάρηκα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
    • Κρέμα με σιμιγδάλι, ε;;; Εγώ που δεν έχω δώσει ξένο γάλα, μπορεί και με νερό να γίνει ή πρέπει να αντλήσω δικό μου;
    • Δεν τον είχα σκεφτεί τον τρίφτη... Μου είπαν να τα βράσω αλλά δε θέλω γιατί θα χαθούν όλες οι βιταμίνες πιστεύω.  Με το χέρι το ξεψαχνίζω και το κάνω πολύ μικρές μπουκίτσες. Παίρνει λίγη ώρα παραπάνω αλλά η μικρή φαίνεται να το δέχεται πολύ καλά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...