Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 3:16 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Ναι δε ξερω αυτοι οι γιατροι λενε κ ο καθε ενας τα δικα του εσυ γιατι περνεις μονο δυο? Τι περνεις?

Expand  

Fysiofol, calcioral d3, αυτά μ είπε ότι χρειάζομαι ? 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 3:37 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Ναι! Εσύ τι παίρνεις?? Κ οι υπόλοιπες... 

Expand  

Σιδηρο το πρωι ασβεστειο το μεσημερι απογευμα φιλικο οξυ βραδυ μαγνησιο αν το θυμηθω χαχα! Μου κανει εντυπωση που δε σου εχει δωσει φιλικο κανονικα λεει θα επρεπε να το πινουμε και πριν μεινουμε εγκυες!!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 4:18 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Σιδηρο το πρωι ασβεστειο το μεσημερι απογευμα φιλικο οξυ βραδυ μαγνησιο αν το θυμηθω χαχα! Μου κανει εντυπωση που δε σου εχει δωσει φιλικο κανονικα λεει θα επρεπε να το πινουμε και πριν μεινουμε εγκυες!!

Expand  

Έπαιρνα κ απ αυτό ναι τα profertil.. Μετά τα pregnacare plus, και τώρα αυτά.. Έχουν κ φιλικό οξύ μέσα τ γράφει.., γενικά απ όσο ξέρω είναι ότι χρειάζεται ο κάθε οργανισμός, τώρα εκτός απ αυτά τ δύο παίρνω και trofocard βοηθάει γ την δυσκοιλιοτητα που έχω μια φορά την εβδομάδα σίγουρα.. Κ αυτό τ ρυθμίζει λέει 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 4:21 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Έπαιρνα κ απ αυτό ναι τα profertil.. Μετά τα pregnacare plus, και τώρα αυτά.. Έχουν κ φιλικό οξύ μέσα τ γράφει.., γενικά απ όσο ξέρω είναι ότι χρειάζεται ο κάθε οργανισμός, τώρα εκτός απ αυτά τ δύο παίρνω και trofocard βοηθάει γ την δυσκοιλιοτητα που έχω μια φορά την εβδομάδα σίγουρα.. Κ αυτό τ ρυθμίζει λέει 

Expand  

Σιγουρα αλλα χριαζεται η καθε μια αλλα καποια ειναι κ τα βασικα τι να πεις! Το θεμα οτι 4 ειναι πολλα ρε γαμωτο κ να μη θες κατι ξεχνας χαχα!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 4:25 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Σιγουρα αλλα χριαζεται η καθε μια αλλα καποια ειναι κ τα βασικα τι να πεις! Το θεμα οτι 4 ειναι ποστηνα ρχη λλα ρε γαμωτο κ να μη θες κατι ξεχνας χαχα!

Expand  

Στην αρχή ναι φοβόμουν μην τ ξεχνάω αλλά έχω βρει πρόγραμμα τώρα κ. Είμαι εντάξει μ τ θυμίζει κ 9 σύντροφος μ χάχα (τι τραβάνε κ αυτοί) 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 4:27 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Στην αρχή ναι φοβόμουν μην τ ξεχνάω αλλά έχω βρει πρόγραμμα τώρα κ. Είμαι εντάξει μ τ θυμίζει κ 9 σύντροφος μ χάχα (τι τραβάνε κ αυτοί) 

Expand  

Χαχαχα τι τραβανε και τι ακομα θα τραβιξουν χαχα!

Δημοσίευση

Κορίτσια μου το φυλικο είναι απαραίτητο μέχρι να κλεισεις το πρώτο τρίμηνο. Μετά δεν έχει καμία χρήση, δεν βοηθάει σε κάτι στο μωρό εκτός από το ότι είναι μια βιταμίνη όπως όλες οι άλλες. Εγώ παίρνω σίδηρο το πρωί και μια πολυβιταμινη για εγκυμονουσες και το απόγευμα έξτρα μαγνήσιο. ?

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 5:54 ΜΜ, ο/η Kate89? είπε:

Κορίτσια μου το φυλικο είναι απαραίτητο μέχρι να κλεισεις το πρώτο τρίμηνο. Μετά δεν έχει καμία χρήση, δεν βοηθάει σε κάτι στο μωρό εκτός από το ότι είναι μια βιταμίνη όπως όλες οι άλλες. Εγώ παίρνω σίδηρο το πρωί και μια πολυβιταμινη για εγκυμονουσες και το απόγευμα έξτρα μαγνήσιο. ?

Expand  

Ναι κ εγώ τ έπαιρνα από πριν μέχρι κ το πρώτο 3μηνο.. Μετά τις πολύ βιταμίνες κ τωρα μ έδωσε αυτά π έγραψα.. Μ είπε αν θέλω τις πολύ βιταμίνες αν θέλω μπορώ ν τις παίρνω αλλά αυτά π μ δίνει είναι αυτά π χρειάζομαι.. Αλλά ξέρω εγώ? Οι γιατροί ξέρουν χάχα κοιτάνε κ τι χρειάζεται η καθεμία η έχει ελειψη.  

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 5:59 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Όχι σαν τσιμπήματα σαν ηλεκτρισμός? Δν ξέρω  πως να τ εξηγήσω! 

Expand  

Μην κανεις συσπασεις?? Αμα κανεις βασικα οτι κ να ειναι πες το στο γιατρο σου!!!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 7:13 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Μην κανεις συσπασεις?? Αμα κανεις βασικα οτι κ να ειναι πες το στο γιατρο σου!!!

Expand  

Του τ έχω πει σαν τσιμπήματα σαν πονακια μ είπε είναι φυσιολογικό γτ μεγαλώνει η μήτρα κτ τέτοιο.. Εσείς δν νιώθετε τπτ θέλω ν πω..? 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 7:23 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Του τ έχω πει σαν τσιμπήματα σαν πονακια μ είπε είναι φυσιολογικό γτ μεγαλώνει η μήτρα κτ τέτοιο.. Εσείς δν νιώθετε τπτ θέλω ν πω..? 

Expand  

Εγω τετοιου ιδους πονακια δεν εχω αλλα καποιες φορες κανω συσπασεις πονακια δηλαδη αλλα με πετρωμα τις κοικιας γι αυτο καοβτο μαγνησιο αυτο το παθενω οταν κουραζομαι και κυριος οταν ανεβαινω σκαλια!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 8:16 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Εγω τετοιου ιδους πονακια δεν εχω αλλα καποιες φορες κανω συσπασεις πονακια δηλαδη αλλα με πετρωμα τις κοικιας γι αυτο καοβτο μαγνησιο αυτο το παθενω οταν κουραζομαι και κυριος οταν ανεβαινω σκαλια!

Expand  

Οοο δύσκολο ακούγεται ? και πως είναι τ πέτρωμα? Δν ξέρω πως είναι να σ πω αν τ έχω νιώσει κ εγώ.. Γενικά ότι κ ν νιώσω στην κοιλιά μ περίεργο μ φαίνεται πάντα κ μ λένε μην αγχώνεσαι δν είναι τίποτα ? όχι τπτ σοβαρό αλλά  αυτές οι μικρές "ενοχλήσεις"  

Μπορεί εν τω μεταξύ να λέμε κ τα ίδια και να τ περιγράφει η να τ νιώθει η καθεμία διαφορετικα χαχαχα 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 8:18 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Οοο δύσκολο ακούγεται ? και πως είναι τ πέτρωμα? Δν ξέρω πως είναι να σ πω αν τ έχω νιώσει κ εγώ.. Γενικά ότι κ ν νιώσω στην κοιλιά μ περίεργο μ φαίνεται πάντα κ μ λένε μην αγχώνεσαι δν είναι τίποτα ? όχι τπτ σοβαρό αλλά  αυτές οι μικρές "ενοχλήσεις"  

Μπορεί εν τω μεταξύ να λέμε κ τα ίδια και να τ περιγράφει η να τ νιώθει η καθεμία διαφορετικα χαχαχα 

Expand  

Χαχαχ ναι μπορει! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι ειναι ολα περιεργα ουτε εγω ηξερα τι ηταν το πςτρωμα απο πςειγραφες κοριτσιων καταλαβα ειναι σα να παθενεις κραμπα στην κοιλια δεν ξερω να το εξηγισω καλυτερα!!χαχαχ! Οσο περναει ο καιρος αυτο θς γινεται πιο εντονο μεχρι τη μερα του τοκετου που εξει θελουμε τις συσπασεις !!

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 5:59 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Όχι σαν τσιμπήματα σαν ηλεκτρισμός? Δν ξέρω  πως να τ εξηγήσω! 

Expand  

Κι εγώ τα νιώθω αυτά, όχι σε καθημερινή βάση!

Μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι φυσιολογικό!!!☺️☺️

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 9:13 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Χαχαχ ναι μπορει! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ετσι ειναι ολα περιεργα ουτε εγω ηξερα τι ηταν το πςτρωμα απο πςειγραφες κοριτσιων καταλαβα ειναι σα να παθενεις κραμπα στην κοιλια δεν ξερω να το εξηγισω καλυτερα!!χαχαχ! Οσο περναει ο καιρος αυτο θς γινεται πιο εντονο μεχρι τη μερα του τοκετου που εξει θελουμε τις συσπασεις !!

Expand  

Ααα κτλβα ναι αυτό τ έχω νιώσει κ εγώ νομίζω μια μέρα.. Τώρα έτσι όπως τ περιέγραψες κ είναι φυσιολογικό αυτό? 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 9:18 ΜΜ, ο/η Iroyla είπε:

Κι εγώ τα νιώθω αυτά, όχι σε καθημερινή βάση!

Μου είπε ο γιατρός μου ότι είναι φυσιολογικό!!!☺️☺️

Expand  

Ωραία κορίτσια ευτυχώς π υπάρχουν κ τ γκρουπ κ μοιραζόμαστε εμπειρίες χάχα 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 9:20 ΜΜ, ο/η Antouanetta είπε:

Ωραία κορίτσια ευτυχώς π υπάρχουν κ τ γκρουπ κ μοιραζόμαστε εμπειρίες χάχα 

Expand  

Πραγματικά!!!Λυνουμε απορίες!!! Άσχετο κορίτσια εκανα μια βόλτα στα μαγαζιά στο  κόσμος για να δω τι θα βάλουμε τα Χριστούγεννα!!!

Απογοητευκα λίγο ??

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 9:26 ΜΜ, ο/η Iroyla είπε:

Πραγματικά!!!Λυνουμε απορίες!!! Άσχετο κορίτσια εκανα μια βόλτα στα μαγαζιά στο  κόσμος για να δω τι θα βάλουμε τα Χριστούγεννα!!!

Απογοητευκα λίγο ??

Expand  

Εγώ έχω ένα σαιτ με φοβερά ρούχα γ έγκυες μ πολύ καλές τιμές αλλά είναι εξωτερικό κ φοβάμαι μην αργήσουν λόγω Χριστουγέννων! Θα βρω κάτι όμως που θ πάει.. Έχουμε κάποια ωραία μαγαζάκια εδωσ το νησί 

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 9:26 ΜΜ, ο/η Iroyla είπε:

Απογοητευκα λίγο ??

Expand  

Εγω πιστεύω πως ακομη και τα κανονικα ρούχα όπως πχ ενα κρουαζε φορεμα μπορει να φορεθεί εύκολα με ενα  ωραίο κολάν απο κάτω...

Δημοσίευση
  στις On 13/12/2019 at 10:07 ΜΜ, ο/η HaveFaith είπε:

Εγω πιστεύω πως ακομη και τα κανονικα ρούχα όπως πχ ενα κρουαζε φορεμα μπορει να φορεθεί εύκολα με ενα  ωραίο κολάν απο κάτω...

Expand  

Εγώ για στενό ελαστικό θ πάω με καμία παγιετα ?? 

Λάμψη γ τις γιορτές βρε παιδί μ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Άστο μεγάλο άγχος περάσαμε με τηβ ίωση..  κι εσείς όντως είστε με πολλά ανοιχτά μέτωπα... εμένα δεν πάει κ σχολείο κ πάλι κάτι άρπαξε κάπου δεν ξέρω..   Πιπίλα του δίνω από την αρχή όπως έκανα κ στον μεγάλο μου πάρα τα όσα λένε.  Ειδικά στον μεγάλο μου επειδή μου είχε καταπλήξει το στήθος στον θηλασμο κ ήταν συνέχεια εκεί το έκανα γιατί έπρεπε ν γλιτώσω όσο περισσότερο πιπιλισμα μπορούσα γιατί ειλικρινά έκλαιγα από τον πόνο... Τώρα στον μικρό δεν έχω τέτοιο θέμα κ ο ίδιος άλλες φορές τη θέλει άλλες την πετάει την πιπίλα. Αλλά την έδωσα για να παρηγοριεται κάποιες φορές γιατί κ εγώ κατάλαβα ότι πολλές φορές δεν ήθελε γάλα απλά να πιπιλαει κ εκνευριζοταν με το γάλα ...  Σαραντισμο κ εμείς θα κάνουμε. Σαραντιζουμε τρίτη του Πάσχα αλλά είπα στον πάτερ να πάμε λίγο νωρίτερα την μεγάλη εβδομάδα μπας κ πάμε καμιά βόλτα παραπάνω καμιά εκκλησία λίγο τη μεγάλη εβδομάδα έτσι επιταφιο πχ ... Κ είπε να πάμε ..
    • Σ' ευχαριστώ πολύ - πολύ. Ναι, ένα κοριτσάκι έχουμε, τρισήμιση χρονών τώρα. Εγώ στα 38 ξεκίνησα με FSH γύρω στο 11-12. Κι εγώ είχα πάντα λίγα ωάρια. Κι έκανα συνήθως τροποποιημένους με λίγα φάρμακα. Σε μία μόνο διέγερση πετύχαμε 6 κι έκανα ας πούμε φουλ διέγερση. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω αν με έπιαναν τα φάρμακα, πάντοτε τα μεγάλωναν αυτ΄α τα λίγα που είχα, δεν περίμενα θαύματα. Συνήθισα έτσι να πορεύομαι. Φτιάχναμε όμως καλές βλαστοκύστες. Μία ήταν τυχερή και πέτυχα με την πρώτη ετ. Για το 2ο παιδάκι έχω κάνει άλλες δύο διεγέρσεις και δύο ετ (πρώτα με το απόθεμα και μετά με νέες βλαστο). Εσύ σε εντελώς φυσικό, κατάφερες να πάρεις δύο ωάρια; Έλα ρε συ! Ήταν τυχερό σου τελικά!❤️ Τώρα δεν συνεχίζω... Τελευταία προσπάθησα τον περασμένο Ιούνιο, αλλά είχα πάλι δύο και δεν ήθελα να ρισκάρω πάλι με τόσο λίγα. Λίγο η fsh, λίγο η ηλικία μου...Τους εντελώς φυσικο΄ύς τους έχω αποκλείσει. Είναι κ ο άντρας μου επιφυλακτικός πλέον, εφόσον έχουμε παιδί. Αλλά εγώ το σκέφτομαι συνεχώς. Αναγκάστηκα να αλλάξω γιατρό και δεν έμεινα ευχαριστημένη ... που σημαίνει ότι αν το ξαναπιάσω θα πρέπει να κάνω έρευνα απ' την αρχή. Πφ...μπέρδεμα. Εσύ σε ποιον ήσουν; Αν θες μου λες.
    • Εξαιρετική η πρόταση σου, το δοκίμασα και έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που μπορείς άνετα να το ακολουθήσεις. Τώρα θα βγάλω και για το σύζυγο, γενικά έχει και λίγα παραπάνω κιλακια οπότε πρέπει να χάσει.  Να λες να μην έρθει, ποτε δε ξέρεις από που θα έρθει το καλό νέο!! 
    • Κορίτσια μου με σώζετε σας ευχαριστώ, το είχα μεγάλο άγχος. Μέχρι τότε θα σας ξαναρωτήσω να μου δώσετε τα φώτα σας.!!! @annie! Εσύ που μένεις Θεσσαλονίκη;;; Εμείς θα μείνουμε Ωραιόκαστρο! Κορίτσια κάναμε υπέρηχο οι παλμοί ήταν 126. Είναι καλοί για 6 εβδομάδα και πέντε μέρες; Ο γιατρός ειπε όλα καλά πάντως δωξα τω Θεώ 
    • Να προσέχεις να μην το παρακανεις. Σιγα σιγα θα τα τακτοποιησεις. Συλλυπητήρια για το θείο σου!   Σε ευχαριστώ κορίτσι μου. Αυτό με το σύζυγό το έχω και εγώ. Λεω αν με πιασουν οι πονοι και είναι στην δουλειά τι θα κάνω που για να έρθει από την δουλειά θέλει τουλάχιστον μια ώρα. Όχι τίποτα άλλο και η μαμά μου δεν οδηγεί με βλέπω να πηγαίνω με ταξί μόνη με την βαλιτσούλα μου 🤣 αν και συνήθως οι πονοι πιάνουν όταν χαλαρώσεις.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...