Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα γίνει άραγε το θαύματακι μέσα στο 2020????????!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου και καλό χειμώνα να έχουμε με πολλές εκπλήξεις!!!! ανοίγω το θέμα αυτό μιας και είμαστε και εμείς στην προσπάθεια για μωράκι και θα ήθελα πολύ παρεούλα από συμπάσχουσες!!! Για να δω είμαστε πολλές??? ????

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Mariaira είπε:

Αχ αυτο το θαυμα περιμενω κ εγω...μακαρι να μας ερθουν ολα οπως τα θελουμε!!!

Εγώ σήμερα είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης με δέκατα και κάτι καούρες που διαρκούν όλη την ημέρα....βέβαια κάνω και ανακαίνιση στο σπίτι επικρατεί ένας πανικός και δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι έτσι λόγω συμπτωμάτων ή λόγω κούρασης... Πάντως αύριο πάω για χοριακή να δω τι γίνεται έχω τρελό άγχος!!!!!! Εσύ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι, πότε περιμένεις να μην αδιαθετησεις???? ?

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Mocca είπε:

Εγώ σήμερα είμαι στη δεύτερη μέρα καθυστέρησης με δέκατα και κάτι καούρες που διαρκούν όλη την ημέρα....βέβαια κάνω και ανακαίνιση στο σπίτι επικρατεί ένας πανικός και δεν μπορώ να καταλάβω αν είμαι έτσι λόγω συμπτωμάτων ή λόγω κούρασης... Πάντως αύριο πάω για χοριακή να δω τι γίνεται έχω τρελό άγχος!!!!!! Εσύ σε ποια μέρα του κύκλου σου είσαι, πότε περιμένεις να μην αδιαθετησεις???? ?

Εγω εχω ηδη δυο εγκυμοσυνες που δεν ειχαν καλο τελος..αρχες του μηνα περιμενω να αδιαθετησω που ευχομαι να μη γινει...

Να πας για χοριακη κ μεχρι τοτε ηρεμα κ χωρις κουραση!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Εγω εχω ηδη δυο εγκυμοσυνες που δεν ειχαν καλο τελος..αρχες του μηνα περιμενω να αδιαθετησω που ευχομαι να μη γινει...

Να πας για χοριακη κ μεχρι τοτε ηρεμα κ χωρις κουραση!!

Λυπάμαι πολύ αλήθεια... Σου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου η επόμενη να είναι τελειομηνη!!! Έτσι και η ξαδέρφη μου ... Τώρα έχει 2 υπέροχες κόρες!!!

Τι συμπτώματα είχες πριν μάθεις ότι ήσουν έγκυος?? Το υποψιαζοσουν ή ήρθε χωρίς να το περιμένεις?

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω παρα πολυ! Κ εσυ ευχομαι να κρατησεις γρηγορα το θαυματακι σου αγκαλια!

Στην πρωτη δεν ειχα τπτ περα απο την καθυστερηση, στην δευτερη ακομα και νερο να επινα ανακατευομουν.

Οχι ηταν κατι που το προσπαθουσαμε πολυ καιρο...αλλα εδω και εναμιση χρονο δε γινεται κατι..

Δημοσίευση

Προφανώς το σώμα και το μυαλό έχουνε μπλοκάρει... Με το γιατρό σου το έχεις συζητήσει σου έχει πει κάτι?? Ποσο χρονων είσαι κορίτσι μου αν επιτρέπεται???

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Δημοσίευση

32 ειμαι...με την  πρωην γιατρο μου καναμε ενα χειρουργειο μετα την δευτερη αποβολη γιατι ειχα πολυποδα κ διαφραγμα στην μητρα ισως ηταν κ η αιτια αποβολων..

Επισης εκανα εξετασεις για αυτοανοσα κ θρομβοφιλια βγηκαν ολα αρνητικα δοξα το θεο!

Αρχες του μηνα πηγα κ σε αλλη γιατρο για δευτερη γνωμη..εκανα σαλπιγγογραφια , σημερα ο αντρουλης μου εκανε σπερμοδιαγραμμα, καλλιεργεια σπερματος και fragmentation..

Aυριο θα ξαναπαω στην γυναικολογο να μ δωσει παραπεμπτικο και για ορμονολογικες που πρεπει να γινουν την τριτη ημερα του κυκλου..

Οποτε μεχρι τα μεσα Οκτωβριου θα ημαστε με την ψυχη στο στομα!!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

32 ειμαι...με την  πρωην γιατρο μου καναμε ενα χειρουργειο μετα την δευτερη αποβολη γιατι ειχα πολυποδα κ διαφραγμα στην μητρα ισως ηταν κ η αιτια αποβολων..

Επισης εκανα εξετασεις για αυτοανοσα κ θρομβοφιλια βγηκαν ολα αρνητικα δοξα το θεο!

Αρχες του μηνα πηγα κ σε αλλη γιατρο για δευτερη γνωμη..εκανα σαλπιγγογραφια , σημερα ο αντρουλης μου εκανε σπερμοδιαγραμμα, καλλιεργεια σπερματος και fragmentation..

Aυριο θα ξαναπαω στην γυναικολογο να μ δωσει παραπεμπτικο και για ορμονολογικες που πρεπει να γινουν την τριτη ημερα του κυκλου..

Οποτε μεχρι τα μεσα Οκτωβριου θα ημαστε με την ψυχη στο στομα!!

Πράττεις πολύ σωστά που τα κάνεις όλα αυτά!!! γιατί σε περίπτωση που υπάρχει κάτι ακόμη θα έχεις την ευκαιρία να το διορθώσεις και να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου με καλύτερη ψυχολογία!! Εγώ εύχομαι να μην είναι τίποτα από όλα αυτά και να σας έρθει το συντομότερο δυνατόν!!! Από εμένα αύριο θα έχεις νέα μου και εύχομαι και εσύ να με ενημερώσεις οτιδήποτε Και αν προκύψει με την εξέλιξη των εξετάσεων σου!

Δημοσίευση

γεια.σας και απο μενα κοριτσια! και μεις ειμαστε στην προσπαθεια για μωρακι. αφαιρεσα εναν πολυποδα πριν 5 μηνες και τωρα βρηκαμε μια κυστη και κανω θεραπεια. ευχομαι να τα καταφερουμε ολες το 2020!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η fouskaki είπε:

Mocca περιμενουμε νεα σου!!!

Κορίτσια μου θα σας ενημερώσω το απόγευμα περιμένω τα αποτελέσματα..... Εύχομαι ότι καλύτερο και σε εσένα και γρήγορα το μπεμπακι σου! 

Δημοσίευση

Λοιπόν κορίτσια μου τα νεα μου εχουν ως εξής.... Χοριακή 25... Αρκετά χαμηλή... Μίλησα με γυναικολόγο μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα που θα ξανά επαναλάβω τη χοριακή... Δύο περιπτώσεις είτε είναι καθυστερημένη σύλληψη για αυτό και είναι χαμηλά είτε δεν θα προχωρήσει άλλο.... Οπότε δεν ξέρω ακόμη αν μπορώ να χαρώ το κρατάω και τη Δευτέρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Mocca είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου τα νεα μου εχουν ως εξής.... Χοριακή 25... Αρκετά χαμηλή... Μίλησα με γυναικολόγο μου είπε ότι περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα που θα ξανά επαναλάβω τη χοριακή... Δύο περιπτώσεις είτε είναι καθυστερημένη σύλληψη για αυτό και είναι χαμηλά είτε δεν θα προχωρήσει άλλο.... Οπότε δεν ξέρω ακόμη αν μπορώ να χαρώ το κρατάω και τη Δευτέρα!!

Μήπως είχες καθυστερημένη ωοριξία κορίτσι μου οπόταν και καθυστερημένη σύλληψη; :)

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Μήπως είχες καθυστερημένη ωοριξία κορίτσι μου οπόταν και καθυστερημένη σύλληψη; :)

Τι να πω δεν ξέρω πάντως εγώ 15η μέρα είχα πόνους ωορρηξίας...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου!!! Καλή επιτυχία σε ολες μας μακάρι να έχουμε επιτυχία!!εγώ έκανα την πρώτη σπερματεγχυνση και περιμένω μέχρι την τρίτη που θα κάνω χοριακη.αλλα απογοητεύτηκα γιατί πονάει η κοιλιά μου από χθες δεν ξέρω μακάρι να κάνω λάθος αλλά τι να πω!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Mariaira είπε:

Η σαλπιγγογραφια βγηκε καθαρη αλλα με προετοίμασε   σιγα σιγα οτι σε περιπτωση που δεν ειναι καλη η μορφολογια του σπερματος θα καταφυγουμε σε υποβοηθουμενη αναπαραγωγη...

Αχ κοριτσι μου ολα για μας τους ανθρωπους ειναι μη σκας εμεις ημαστε δυνατες.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγω έχω να πω κάτι σε όσες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν παιδί αλλά δεν τα έχουν καταφέρει ως τώρα, η μητέρα μου προσπαθούσε πολλά χρόνια με φυσικό τρόπο να μείνει έγκυος και μόλις έφτιαξε τα χαρτιά της για υιοθεσία έμεινε έγκυος σε μένα 💖 
    • Η Ελένη Ξανθοπούλου είναι κορυφή! Ωστόσο επειδή είναι και σωστή επαγγελματίας δεν παίρνει πολλές γυναίκες μαζί που γεννάνε το ίδιο διάστημα ώστε να είναι σωστή απέναντι τους κ δίπλα σε όλες!    Οπότε καλό είναι άμεσα ν μιλάτε μαζί της αν κάποια ενδιαφέρετε για να μπορεί να σας αναλάβει!    Ωστόσο η ανεξάρτητη μαία η Στέλλα η Παντου πολυ γνωστή για ανεξάρτητους τοκετούς μπορεί να σας προτείνει γιατρούς ή να σας δώσει feedback    Με το καλό σε όλες 🩷🩷🩷
    • Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...