Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τελικά είναι προτιμιτέο να παραυρίσκεται ο σύζυγος στην αίθουσα την ώρα του τοκετού ή αποτελεί όντως ανασταλτικό παράγοντα για την μετέπειτα υγιή σεξουαλική σχέση του ζευγαριού??

Οι έμπειρες μανούλες τι μας προτείνουν? :huh:

Δημοσίευση

Ο σύζυγος που αντέχει να βρίσκεται στην αίθουσα τοκετού δεν θα παίξει το ρόλο του...γιατρού ή της μαίας. Δηλαδή δεν θα σε... ξεγεννήσει θα δει το παιδί να γεννιέται αλλά εσύ θα είσαι.. καλυμένη. Από εκεί και πέρα είναι λίγο υποκειμενικό το ζήτημα αλλά πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε κάτι τόσο όμορφο όσο ο ερχομός ενός παιδιού να επηρρεάσει μια υγειή σχέση δύο ανθρώπων παρά μόνο...θετικά!

Σου εύχομαι να ..απολαύσεις την εμπειρεία με ή χωρίς την παρουσία του συζύγου !

Δημοσίευση

frapedia72 έγραψε:

Τελικά είναι προτιμιτέο να παραυρίσκεται ο σύζυγος στην αίθουσα την ώρα του τοκετού ή αποτελεί όντως ανασταλτικό παράγοντα για την μετέπειτα υγιή σεξουαλική σχέση του ζευγαριού??

Οι έμπειρες μανούλες τι μας προτείνουν? :huh:

Ηταν μαζί μου και ηταν υπέροχα ! Με χαιδευε , μου λεγε γλυκόλογα , με κοιταζε με λατρεία μεσα στα ματια και μου δινε απιστευτη δύναμη :)

Χαιρομαι που αποφασισε να ειναι μαζί μου γιατι ηταν μια αποφαση καθαρά δική του . Νομιζε πως θα φοβαται αλλα ηταν ο βράχος μου !

Συμφωνώ με την Γεωργία πως ο αντρας δεν παιζει το ρολο του γιατρου να κοιτάει πως ερχεται το μωρό !

Εμας παντως η ερωτική μας ζωη ειναι καλύτερη απο πριν :blush:

Δημοσίευση

Ο δικός μου άντρας ήταν και στους 2 τοκετούς μέσα. Στον πρώτο μάλιστα του είπε η μαία έλα να δεις το κεφαλάκι του και εκείνος πήγε, μετά ήρθε στο δικό μου κεφαλάκι καθότι έπρεπε να μου σκουπίζει και τον ιδρώτα!! Στον 2ο τοκετό δεν πήγε να δει το κεφαλάκι γιατί δεν είχαμε και χρόνο αφού γέννησα αμέσως.

Όμως έχω να πώ ότι ήταν πάρα πολύ ωραία που ήταν εκεί και με βοήθησε αρκετά.:)

Εμείς οι γυναίκες έχουμε το προνόμοιο να συμμετέχουμε στον τοκετό, οι άντρες επειδή δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν νομίζω ότι είναι δίκαιο να μετέχουν και αυτοί κάπως σε αυτό το θαύμα της γέννησης ενός παιδιού, μάλιστα του παιδιού τους.:)

Τέλος πάντων δεν έχει επηρεάσει καθόλου την σεξουαλική μας σχέση, μπορώ να πώ ότι γίναμε ακόμη πιο τρυφεροί.:)

Δημοσίευση

H Argi εγραψε:

"Εμείς οι γυναίκες έχουμε το προνόμοιο να συμμετέχουμε στον τοκετό, οι άντρες επειδή δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν νομίζω ότι είναι δίκαιο να μετέχουν και αυτοί κάπως σε αυτό το θαύμα της γέννησης ενός παιδιού, μάλιστα του παιδιού τους."

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ Μ'ΑΥΤΟ!!! ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ "ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ"....

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ....

ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.....

ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΩ.... ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΙΝΟΣ ΜΟΥ!!!

ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ:"ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΩΣ ΜΑΝΑ.... ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ"... ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ "ΜΠΕΡΜΠΑΝΤΗΔΕΣ"...:P :laugh: :laugh:

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ "ΑΛΛΙΩΣ" ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ...

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΧΘΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ??? ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ???? :unsure: :silly:

Δημοσίευση

Κορίτσια συμφωνώ απόλυτα! Εμένα πάντως το ζητάει μόνος του και θέλει να είναι ο πρώτος που θα πάρει αγκαλιά και το μωρό! Πάντοτε στις δύσκολες στιγμές δείχνει απίστευτη ψυχραιμία και με στηρίζει! Μόνη μου θα φοβηθώ πολύ!

Δημοσίευση

Κι εμένα ο αντρας μου θέλει να είναι μαζί μου κορίτσια και το χει δηλώσει ήδη πριν μείνω έγκυος. Νομίζω ότι οι στιγμές αυτές ανήκουν και στους δύο καθώς και οι δύο μαζί δημιουργήσαμε τη μικρή μας κουκλίτσα!:kiss: Αφήστε που εκείνη την ώρα δεν υπάρχει πιο μεγάλη στήριξη και ανακούφιση από την αγωνία και τους πόνους από το να βρίσκεται δίπλα μου και να μου κρατάει το χέρι.Α!θέλει να κόψει κ το λώρο!

Anhap2.png

Δημοσίευση

Εγώ δεν θέλω με τίποτα να είναι ο αντρας μου στον τοκετό...κανείς δεν θέλω για την ακρίβεια! Δεν ξέρω τι στριμάδι είμαι αλλά δεν θα νιώθω καθόλου άνετα.

Πάντως αν το θέλουν και οι δυο, γιατί όχι? Ίσα ισα που πιστευω οτι το ζευγαρι δενεται περισσοτερο και οτι ο αντρας νιωθει πολυ πιο ισχυρα συναισθηματα τρυφεροτητας και προστατευτικοτητας προς τη γυναικα.

Δημοσίευση

απο τη στιγμη που θελει να ειναι διπλα μου,

τι καλυτερο απο το να σου συμπαραστεκεται ο

ανθρωπος που εμπιστευεσαι και αγαπας πιο πολυ?

πιστευω οτι παιρνεις δυναμη & κουραγιο:)

μια τοσο μοναδικη εμπειρια γιατι να μην τη ζησουν

και οι δυο με την ιδια περιπου ενταση?

συμφωνω κι εγω απολυτα με τη Γεωργια:)

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Εγώ να σας πω την αλήθεια θα προτιμούσα να είμαι μόνη μου εκείνη την ώρα, για να μπορώ να συγκεντρωθω και να μη σκέφτομαι και τον άλλο που έχω δίπλα μου. Ποτέ βέβαια δεν του έχω πει κάτι, τον αφήνω να αποφασίσει μόνος του. Αν και επειδή είναι λιγόψυχος, που έλεγε και η γιαγιά μου, δε νομίζω ότι θα βρει το κουράγιο να μπει μέσα τελικά... :P

Δημοσίευση

Κορίτσια καλημέρα!!!

όταν γέννησα πέρυσι δεν ήθελα κανέναν μέσα κατά τη διάρκεια τοκετού.

Πήγαμε δυο μας με τον άντρα μου χωρίς να ενημερώσουμε κανέναν ότι γεννάω.

Τον άντρα μου ενώ ο καυμένος επέμενε να είναι μαζί μου δεν τον ήθελα καθόλου μέσα, συνέχεια του φώναζα να βγει. Δεν ένιωθα άνετα, γιατί ήξερα πως θα στεναχωριόταν να με βλέπει να κλαίω και να πονάω.Επίσης ένιωθα πως συγκεντρωνόμουν καλύτερα στις αναπνοές όσο ήμουν μόνη.

Να σας πω την αλήθεια όμως λίγο το μετάνιωσα που του στέρησα αυτή τη χαρά(αν και μόλις βγήκε η μπέμπα τον φώναξε αμέσως ο γιατρός μου να τη δει)έτσι σκέφτομαι τώρα στη δεύτερη το Μάρτιο με το καλό να είναι συνέχεια μαζί μου και να μου πιάνει το χέρι. Το περιμένει πως και πως.

Νομίζω πως η ερωτική ζωή όχι μόνο δεν αλλάζει αλλά γίνεται καλύτερη.:P

Δημοσίευση

To agoraki mou

thelei toso poly na zisei tin stigmi tou toketou

kai auto me sygkinei apisteuta!!!

Na doume to thauma tis zwis na ekselisetai

mposta sta matia mas...

Na eimaste mazi, na ponesoume kai na

gelasoume mazi!!!

To fyllo tou paidiou exoume apofasisei na min to mathoume

kata tin diarkeia tis kyisis

etsi wste na to dei prwtos o antras mou

ston toketo kai na to anakoinwsei kai se mena...!!!

Fysika, na kopsei ton lwro mas

kai na "voithisei" se oti mporei

tin oli ekvasi tou toketou...

Aaax, anypomonw twra pou ta skeftomai,,,

anypominw na ypodextoume to bebe mas!!!

Me to kalo se oles mas

me opoia "parea" kai an gennisoume...!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα! Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτή τη φορά μου μέτρησε τράχηλο διακολπικα, τον βρήκε 35mm και κλειστο. Μου είπε όλα καλά ευτυχώς! Επίσης τη μπομπιρινα τη νιώθω κάθε μέρα πλέον!  Δεν έχω αρχίσει να μιλάω στο μικρό για το αδερφάκι του, είναι τώρα 15 μηνών και νιώθω ότι δεν θα καταλάβει. Μόνο το βράδυ διαβάζουμε ένα βιβλίο που μιλάει για αδερφάκια μπας και κάτι πιάσει αλλά δεν το νομίζω. Εν τω μεταξύ δεν έχω αλλάξει και τίποτα στις δραστηριότητες μας, τον σηκώνω κανονικά, παίζουμε όπως πριν, κλπ οπότε αμφιβάλλω ότι έχει αντιληφθεί το οτιδήποτε. Αναρωτιέμαι αν θα του έρθει κεραμίδα όταν έρθει η ώρα...
    • @sofakikaramel πόσο τέλεια, συγχαρητήρια!!!!💙🩵! Ξενοιασαμε λιγακι προς το παρόν! Πότε έχεις πάλι ραντεβού να δείτε το μπεμπακι; Καλημέρα κορίτσια! Κάναμε κι εμείς την β επιπέδου μας χθες και ήταν όλα ΣΟΥΠΕΡ! Μας πήρε κοντά 2 ώρες η αλήθεια είναι, γιατί κάναμε ένα διάλειμμα για να γυρίσει η μπεμπουλα, η οποία συνεργάστηκε άψογα! 400 γραμμάρια στις 20+5! Ο τράχηλος στα ίδια, σταθερός, κι εκει μεγάλη ανάσα!!!! Ουφφφφφφ🥳
    • Δεν το είχα προσωπικά όμως είναι αρκετά συχνό. Συνήθως αρκεί η ξεκούραση κ η ηρεμία. Οι περισσότερες γνωστές μου έφτασαν κανονικά ως 37-38 εβδομάδες αλλά θέλει αρκετή ξάπλα κ προσοχη συνήθως! Εσένα τι σου έχει συστήσει ο/η γιατρός; Με το καλό και όλα να πάνε καλά!
    • Καλησπέρα κορίτσια! @Sotiria_94 πως είναι τ πράγματα εκει? @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο η μπεμπούλα που ειναι καλη κ απολαμβάνετε τις διακοπές σας! Εμεις σήμερα πήγαμε νεροτσουληθρες στη Δραμα. Πολυ ωραια ήταν! Το μωρο έριξε πολυ υπνο στο καροτσι. Μας άφησε στην ησυχία μας χαχα..τα κορίτσια τρελάθηκαν στις βουτιές κ στις τσουλήθρες. 12.30 το μεσημέρι φτασαμε και φυγαμε με το κλείσιμο 7 και το απόγευμα. Εχουμε κ μια ωρα δρόμο πάνω κατω. Πολυ καλα πήγε η μερα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...