Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μετριο σπερμοδιαγραμμα

milena87

Recommended Posts

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Εμείς στην πρώτη εξέταση που κάναμε η ποσότητα ήταν 5εκ. Το ψάχνω κι εγώ στο ίντερνετ και βλέπω ότι με τόσο μικρή ποσότητα δεν πρόκειται ποτέ να μείνω έγκυος φυσιολογικά! Στο πάτωμα εγώ! Έρχεται ο άντρας μου από την δουλειά και πάμε αμέσως στον ουρολόγο. Ευτυχώς πρόκειται για πάρα πολύ καλό γιατρό και μας λέει να το επαναλάβουμε γιατί κάτι στη γενική εικόνα δεν του κολλάει! Το ξανά κάνουμε σε άλλον μικροβιολόγο και η σωστή ποσότητα ήταν 50εκ. Απλά μας είπε ότι είχε βλέννη και αυτό δεν άφηνε το σπέρμα να προχωρήσει. Του έδωσαν αντιβίωση και βιταμίνες, μείωσε το κάπνισμα και σε λίγους μήνες έγκυος εγώ!!! Δυστυχώς το έχουν αυτό οι περισσότεροι άντρες geo2009. Πρέπει να τους σπρώξεις πολύ για να κάνουν κάποια πράγματα!

Είδες καμιά φορά...?! Μας αγχώνουν χωρίς λόγο! Στη δική μας περίπτωση δεν βοηθάει και η δουλειά του καθώς εργάζεται σε υψηλές θερμοκρασίες και το αποδυναμώνει η ζέστη απ'οτι γνωρίζω! Προσπαθεί με κρύα μπάνια και βιταμίνες προς το παρόν, μπας και γλιτώσουμε την τριτη εξωσωματική... 

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κοριτσάκι μου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 7 λεπτά, ο/η Geo2009 είπε:

Είδες καμιά φορά...?! Μας αγχώνουν χωρίς λόγο! Στη δική μας περίπτωση δεν βοηθάει και η δουλειά του καθώς εργάζεται σε υψηλές θερμοκρασίες και το αποδυναμώνει η ζέστη απ'οτι γνωρίζω! Προσπαθεί με κρύα μπάνια και βιταμίνες προς το παρόν, μπας και γλιτώσουμε την τριτη εξωσωματική... 

Να χαίρεσαι την οικογένειά σου κοριτσάκι μου! 

Αυτό για την ζέστη μας το είχε πει κι εμάς. Επίσης μας είπε να μην φοράει στενά ρούχα και εσώρουχα. Φαντάσου όλα παίζουν ρόλο τελικά! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!

στις πριν 27 λεπτά, ο/η Ευάγγελοςτ είπε:

Αυτό για την ζέστη μας το είχε πει κι εμάς. Επίσης μας είπε να μην φοράει στενά ρούχα και εσώρουχα. Φαντάσου όλα παίζουν ρόλο τελικά! Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις την εγκυμοσύνη σου!

Να σαι καλά κούκλα, σ'ευχαριστώ πολύ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...