Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωρά με διάγνωση IUGR


Mama2015

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες! Όσες δεν με θυμάστε (έχω κανέναν χρόνο να μπώ), είμαι η Νάντια (ή Διαμάντω), και έχω δυο κορίτσια, 4,5 ετών και 12 μηνών. Με όσες μαμάδες το είχα συζητήσει, θα θυμάστε πως γέννησα την μεγάλη μου κόρη με πρόκληση στις 36 εβδ λόγω του οτι δεν αναπτυσσόταν στην κοιλιά μου. Ήρθε λοιπόν η στιγμή, μετά απο 4 χρόνια και εντελώς τυχαία, να μάθω την ορολογία "μωρά IUGR". Την έψαξα, την μελέτησα για μισό χρόνο, ρώτησα γιατρούς, και εξηγεί όλα όσα συνέβησαν τότε στην εγκυμοσύνη μου. Γιατί το μωρό δεν έβαζε βάρος, γιατί παρόλο που γεννήθηκε στις 36 εβδ ήταν μόνο 2 κιλά, κλπ! Μπορούσα να το προλάβω την επόμενη και δε το έκανα γιατί δεν ήξερα την ορολογία!!! Απο θαύμα πήγαν όλα καλά και η μικρή γεννήθηκε χωρίς να είναι λιπόβαρη.

 

Για αυτό, πρίν λίγο δημιούργησα μια ομάδα στο facebook, "Ομάδα υποστήριξης νεογνών με IUGR". Ανέβασα ήδη και θα ανεβαζω συνεχώς αρχεία ιατρικά σχετικά με αυτό. Θέλω να μαζευτούμε όλες οι μαμάδες που διαγνώστηκαν στην εγκυμοσύνη ή μετά, και να μπορούμε να συζητάμε και να βοηθάμε άλλες μαμάδες που μόλις το μαθαίνουν και φρικάρουν!!!!! Απο κάτω θα σας αφήσω το link απο την ομάδα, και όσες είστε συμπάσχουσες μαζευτείτε να τα συζητήσουμε μαζί!!!

 

Αυτά απο μένα, σας φιλώ!!    Ομάδα -> https://www.facebook.com/groups/411386899732251/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...