Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 8:30 ΠΜ, ο/η Ntinaleonidas είπε:

Να πω εγώ δεν προσπαθώ ακόμη αλλά αν έρθει δεν μας πειράζει και ολας ? εγώ είχα περίοδο 25/9-30/9 και 2/10 (7 μέρα κύκλου ) είχα ελεύθερη επαφή εδώ κ μια βδομάδα είχα τραβήγματα στην κοιλιά και πρηστηκε το στήθος μ σήμερα ( 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο ) είχα καφετί υγρά όχι έντονο καφέ στο σκούπισμα μόνο λέτε να υπάρχει περίπτωση να γίνω μανούλα μες στο 2020 ;;

Expand  

Καλημέρα!! Πάντα υπάρχει μια πιθανότητα αφού είχες ελεύθερη επαφή πόσο μεγάλη η μικρή δεν ξερω!!!!! Στα ποναλακια και τα τραβήγματα δε θα έδινα σημασία γιατί με τις ολοκληρωμένη επαφές πάντα τα είχα κ ας μην είχα πετύχει εγκυμοσύνη... Τώρα τα καφέ είναι θετικό σημάδι αλλά καλύτερα να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κ να περιμένεις την ημερα που περιμένεις περίοδο η με μια μέρα καθυστέρηση να κάνεις τεστ η χοριακη κατευθείαν ακόμα καλύτερα.... 

Και εγώ παράγγειλα τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσύνης μαζί από ebay κ αυτή την εβδομάδα τα περιμένω!!!! Από τότε που γεννησα ενώ έχω σταθερό κύκλο δεν καταλαβαίνω πλέον ποτέ έχω ωορρηξια.... Ελπίζω να βοηθήσουν!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 8:31 ΠΜ, ο/η Xrita είπε:

Στις 29 περιμένω  κ είχα 17 κ 19.Ειναι πολύ νωρίς για εμφύτευση ακόμα κ σύλληψη να υπήρχε.Θα ρωτήσω το γιατρό όταν πάω για έλεγχο.

Expand  

Μπορεί να ήταν ωορρηξια και αυτός ο κύκλος να σου μεγαλώσει λίγο... 

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 9:04 ΠΜ, ο/η Kostef είπε:

Καλημέρα!! Πάντα υπάρχει μια πιθανότητα αφού είχες ελεύθερη επαφή πόσο μεγάλη η μικρή δεν ξερω!!!!! Στα ποναλακια και τα τραβήγματα δε θα έδινα σημασία γιατί με τις ολοκληρωμένη επαφές πάντα τα είχα κ ας μην είχα πετύχει εγκυμοσύνη... Τώρα τα καφέ είναι θετικό σημάδι αλλά καλύτερα να το βάλεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου κ να περιμένεις την ημερα που περιμένεις περίοδο η με μια μέρα καθυστέρηση να κάνεις τεστ η χοριακη κατευθείαν ακόμα καλύτερα.... 

Και εγώ παράγγειλα τεστ ωορρηξιας και εγκυμοσύνης μαζί από ebay κ αυτή την εβδομάδα τα περιμένω!!!! Από τότε που γεννησα ενώ έχω σταθερό κύκλο δεν καταλαβαίνω πλέον ποτέ έχω ωορρηξια.... Ελπίζω να βοηθήσουν!!!! 

Expand  

Ααα ωραια συνήθως ωορρηξία καταλαβαίνω ποτέ έχω έχω πονάκια και πολλά υγρά αλλά αυτόν τον μήνα είμασταν και διακοπές και δεν έδωσα και πολύ σημασία ... το τεστ δείχνει και πριν την καθυστέρηση ;;

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 9:11 ΠΜ, ο/η Ntinaleonidas είπε:

Ααα ωραια συνήθως ωορρηξία καταλαβαίνω ποτέ έχω έχω πονάκια και πολλά υγρά αλλά αυτόν τον μήνα είμασταν και διακοπές και δεν έδωσα και πολύ σημασία ... το τεστ δείχνει και πριν την καθυστέρηση ;;

Expand  

Μερικές φορές ναι δείχνουν πριν αλλά εγώ αν ήμουν στη θέση σου δε θα έκανα πριν τη καθυστέρηση. Περίμενε 14 μερες μετά την ωορρηξια και κάνε τεστ... 

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσαρες!!! @diana8 δε πειράζει ίσως καθυστέρησε επειδή ήσουν κρυωμένη πολύ πιθανό!! Τον επόμενο μήνα πιο δυναμικά με περισσότερες επαφές θα έχει φτιαχτεί κ λίγο ο θυρεοειδής οπωτε να δούμε! @anna90χαράς το κουράγιο σου κ την υπομονή σου εύχομαι θετικό αποτέλεσμα!! 

Δημοσίευση

@Mamounitsa πραγματικα δεν ξερω πως το κανω αυτο....ουτε κι εγω το πιστευω, ισως επειδη ενα χρονο τωρα παντα ερχοταν η περιοδος (χωρις καθυστερηση ομως).....ισως επειδη ειχα το αρνητικο τεστ....ισως επειδη δεν θελω να ενθουσιαζομαι!!! Ευχομαι και ελπιζω για ενα θετικο τεστ!!! Σε ολες μας το ευχομαι!!

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 9:50 ΠΜ, ο/η anna90 είπε:

@Mamounitsa πραγματικα δεν ξερω πως το κανω αυτο....ουτε κι εγω το πιστευω, ισως επειδη ενα χρονο τωρα παντα ερχοταν η περιοδος (χωρις καθυστερηση ομως).....ισως επειδη ειχα το αρνητικο τεστ....ισως επειδη δεν θελω να ενθουσιαζομαι!!! Ευχομαι και ελπιζω για ενα θετικο τεστ!!! Σε ολες μας το ευχομαι!!

Expand  

Άννα μου έχω καλό προαίσθημα για εσένα ελπίζω να βγει αληθινό!!!!! :-)?

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 9:50 ΠΜ, ο/η anna90 είπε:

Expand  

Σε καταλαβενω απόλυτα μιας κ έκανα να πιάσω θετικό τεστ δύο χρόνια αλλά ότι έγινε αν έγινε έχει γίνει εδώ κ μέρες τώρα με το να περιμένεις μια μέρα δεν θα αλλάξει κάτι αν είσαι η είσαι αν όχι δεν θα αλλάξει κάτι αν περιμένεις μέχρι Τρίτη! Εγώ το λέω για να μη σκας και γενικά αν πρέπει να προσέχεις κλπ γι αυτά!! 

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 3:42 ΜΜ, ο/η anna90 είπε:

Στειλτε θετικη ενεργεια....αυριο πρωι θα το κανω!!! Αυριο θα εχω 9 μερες καθυστερηση...σημερα κατουραω συνεχειαααα, το βραδυ σηκωθηκα 3 φορες και ωρες ωρες εχω μια ψιλοζαλαδα...

20191020_183204.jpg

Expand  

Σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου!!!!!

Δημοσίευση

Στειλτε θετικη ενεργεια....αυριο πρωι θα το κανω!!! Αυριο θα εχω 9 μερες καθυστερηση...σημερα κατουραω συνεχειαααα, το βραδυ σηκωθηκα 3 φορες και ωρες ωρες εχω μια ψιλοζαλαδα...

20191020_183204.jpg

Expand  

Ένα τεράστιο θετικοοοο

Δημοσίευση

20191020_183204.jpg

Expand  

Θα είναι θετικοοοοοο ??? ❤️❤️❤️ περιμένουμε με αγωνία!! 

Δημοσίευση

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : (θετικό)

Mocca: (θετικό)

Βebouli: (θετικό)

anna90: 12/10

Άντρεα: 23/10

Eirinik94: 24/10

Titika: 29/10

lactaki :04/11

Princess28: 08/11

PAPA EVA : 09/11

Αννια27: 09/11

Maroulita: 10/11

Σταυρι: 14 /11

mummy5:14/11

Diana8: 20/11?

Δημοσίευση

20191020_183204.jpg

Expand  

Κοριτσι μου θα ειναι θετικο το πιστευω !!!  ♥️?????? Καλη επιτυχια.!! Ανυπομωνουμε να μας πεις τα νεα σου

Δημοσίευση

20191020_183204.jpg

Expand  

Άντε κορίτσι μου...σου εύχομαι να είσαι κ να μας στείλεις να χαρουμε με τη χαρά σου!!!

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 8:02 ΠΜ, ο/η Xrita είπε:

Ναι το ξέρω ότι πρέπει να κρατά κάποιες απλά είχα  λίγα υγρά ροζ 17η μέρα κ μου φάνηκε περίεργο με κύκλο 28.Σε ευχαριστω πάντως

Expand  

Μήπως ήταν το αίμα εμφύτεσης???

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 8:30 ΠΜ, ο/η Ntinaleonidas είπε:

Να πω εγώ δεν προσπαθώ ακόμη αλλά αν έρθει δεν μας πειράζει και ολας ? εγώ είχα περίοδο 25/9-30/9 και 2/10 (7 μέρα κύκλου ) είχα ελεύθερη επαφή εδώ κ μια βδομάδα είχα τραβήγματα στην κοιλιά και πρηστηκε το στήθος μ σήμερα ( 5 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο ) είχα καφετί υγρά όχι έντονο καφέ στο σκούπισμα μόνο λέτε να υπάρχει περίπτωση να γίνω μανούλα μες στο 2020 ;;

Expand  

Στο εύχομαι κορίτσι μουυυυ!!!!

Δημοσίευση

20191020_183204.jpg

Expand  

Tην έχεις τη θετικη ενεργεια κοριτσι μου!!! Να βγει θετικοτατο σου ευχομαι!!! Περιμενουμε νεα σου!!!

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 6:38 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

@anna90 θετικό θα είναι στο λέω εγώ πριν το τεστ χάχα Αλλ κάνε το τεστ για επιβεβαίωση! Με το καλό λοιπών!!! 

Expand  

υποτιθεται οτι το κανεις με πρωινα ουρα γιατι ολο το βραδυ δεν κανεις τσισακια και μαζευεται η ορμονη......εγω εχει 2 μερες που σηκωνομαι 3 φορες για τσισα μου.....ποτε θα μαζευτει η ορμονιτσα;;;;;;;

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 7:03 ΜΜ, ο/η anna90 είπε:

υποτιθεται οτι το κανεις με πρωινα ουρα γιατι ολο το βραδυ δεν κανεις τσισακια και μαζευεται η ορμονη......εγω εχει 2 μερες που σηκωνομαι 3 φορες για τσισα μου.....ποτε θα μαζευτει η ορμονιτσα;;;;;;;

Expand  

Ότι σε ανησυχεί αυτό μπορεί να με τρελάνει,χιχι γλυκούλα ηρεμησε  !!!!κάντο εσύ αγάπη μου και θα έχει μαζευτεί η ορμονητσα μην ανησυχείς!!!

Δημοσίευση
  στις On 20/10/2019 at 7:17 ΜΜ, ο/η Αννια27 είπε:

Ότι σε ανησυχεί αυτό μπορεί να με τρελάνει,χιχι γλυκούλα ηρεμησε  !!!!κάντο εσύ αγάπη μου και θα έχει μαζευτεί η ορμονητσα μην ανησυχείς!!!

Expand  

καλα, ολα με ανησυχουν.....ολα τα σκεφτομαι....!!!!! Καλα αν ειναι αρνητικο, θα φαω μεγαλο ακυρο.... ?????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...