Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Υπάρχουν γυναικολόγοι που ασχολούνται είναι η αλήθεια!!! Αλλά γενικά οι ορμονολογικες εξετάσεις καλό είναι να γίνονται με παρακολούθηση από ενδοκρινολόγο!!

Ναι , καταλαβαα!!!ΙΘα πάρω τηλ.Σε ευχαριστω κ πάλι!Καλή ξεκούραση!

Δημοσίευση

καλημέρα κορίτσια είχα περίοδο 25-30/9 εχθές που ηταν η 8 ημέρα του κύκλου μου το απόγευμα στο εσωρουχο μου αλλά και στο σκούπισμα είχα ροζ σταγόνες έχω φοβηθεί πολύ δεν με ποναει η κοιλια μου ουτε έχω κάποια ενόχληση λέτε να πάω να το δώ?εχει τυχη σε καποια αλλη ?περιοδο περιμένω 24/10

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η vikujustme είπε:

καλημέρα κορίτσια είχα περίοδο 25-30/9 εχθές που ηταν η 8 ημέρα του κύκλου μου το απόγευμα στο εσωρουχο μου αλλά και στο σκούπισμα είχα ροζ σταγόνες έχω φοβηθεί πολύ δεν με ποναει η κοιλια μου ουτε έχω κάποια ενόχληση λέτε να πάω να το δώ?εχει τυχη σε καποια αλλη ?περιοδο περιμένω 24/10

Μήπως έχεις ωορρηξία??? 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Μήπως έχεις ωορρηξία??? 

Πήρα τηλέφωνο τον γυναικολόγο μου επειδή τώρα που πήγα πάλι είδα λίγο πιο έντονο προς αίμα και όχι ροζ μου είπε ότι μπορεί να είναι ωορρηξία εγώ του είπα ότι την ωορρηξία μου συνήθως την καταλαβαίνω από πόνους ενώ δεν πονουσα χθες Μ ρώτησε αν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης και του είπα γενικά ότι το προσπαθουμε  Μ. Είπε ότι την Παρασκευή θα είναι στο ιατρείο του και είτε σήμερα είτε αύριο να πάω να κάνω χωριακη.μουωερχεται να βάλω τα κλαμματα γιατί φοβάμαι δεν μου έχει ξανατυχει ποτέ κάτι τετοιο

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η vikujustme είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα! Αν είχες περίοδο 25-30/09 τότε χθες δεν ήταν η 8η μέρα του κύκλου σου αλλά η 13η. Η πρώτη μέρα του κύκλου είναι η πρώτη μέρα της περιόδου.  Άρα είναι πιθανό το αιματάκι που είδες να είναι λόγω ωορρηξίας. Τι κύκλο κάνεις; Πόσες μέρες; Και ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξία;

Επίσης εγώ είχα αιμα έντονο έντονο ροζ σε αυτό τον κύκλο 15η και 16η μέρα, και μετά από 3 μέρες ανέβασα πολύ ψηλό πυρετό και ανακάλυψα ότι τελικά ήταν ουρολοίμωξη.

Εγκυμοσύνη δε νομίζω να’ναι εφόσον σου ήρθε περίοδος κανονικά, ποτέ δε ξέρεις βέβαια αλλά το θεωρώ σχεδόν απίθανο όπως τα περιγράφεις πιο πολύ για ωορρηξία ακούγεται.Αν ήταν αιμορραγία εμφύτευσης θα ήταν κοντά στην επόμενη περίοδο σου,άντε μια βδομαδα πριν. 

Να συμβουλευτείς το γιατρό σου όπως και να’χει αν έχεις ανησυχήσει, αυτός ξέρει καλύτερα!

Δημοσίευση

τελευταια εχω κυκλο 29-30,περιοδο ειχα 25 εως 30 σεπτεμβριου την ωορηξια μου την καταλαβαινω παντα απο πονους ..δεν ειχα ομως καμια ενοχληση όπως εχω συνηθως.

εχθες το απογευμα μου ξεκινησε κατα το σκουπισμα ροζ και σήμερα ειναι πιο κοκκινοπο .

μιλησα με τον γυναικολογο μου,μου ειπε να κανω χωριακη σημερα ή αυριο και παρασκευη να παω να με δει..

τι να πω δεν ξερω πιο πολυ φοβαμαι μην ειναι καμια κυστη γενικα μην ειναι κατι κακο..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα! Αν είχες περίοδο 25-30/09 τότε χθες δεν ήταν η 8η μέρα του κύκλου σου αλλά η 13η. Η πρώτη μέρα του κύκλου είναι η πρώτη μέρα της περιόδου.  Άρα είναι πιθανό το αιματάκι που είδες να είναι λόγω ωορρηξίας. Τι κύκλο κάνεις; Πόσες μέρες; Και ξέρεις πότε κάνεις ωορρηξία;

Επίσης εγώ είχα αιμα έντονο έντονο ροζ σε αυτό τον κύκλο 15η και 16η μέρα, και μετά από 3 μέρες ανέβασα πολύ ψηλό πυρετό και ανακάλυψα ότι τελικά ήταν ουρολοίμωξη.

Εγκυμοσύνη δε νομίζω να’ναι εφόσον σου ήρθε περίοδος κανονικά, ποτέ δε ξέρεις βέβαια αλλά το θεωρώ σχεδόν απίθανο όπως τα περιγράφεις πιο πολύ για ωορρηξία ακούγεται.Αν ήταν αιμορραγία εμφύτευσης θα ήταν κοντά στην περίοδο σου,άντε μια βδομαδα πριν. 

Να συμβουλευτείς το γιατρό σου όπως και να’χει αν έχεις ανησυχήσει, αυτός ξέρει καλύτερα!

και εγω δεν πιστευω οτι ειναι εγκυμοσυνη γιατι η περιοδος μου ηταν νορμαλ κανονικη απλα με ανησυχει γιατι και ακομα απο ωορηξια να εινα το αιμα εμενα δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε αυτο.

ωσο αφορα την ουρολοιμωξη η αληθεια ειναι οτι πριν καποιες μερες μυριζαν πολυ εντονα τα ουρα μου και σκεφτηκα οτι ή ειναι ουρολοιμωξη ή απλα δεν πινω μπολικο νερο οποτε ξεκινησα παλι να πινω νερα και δεν μου ξαναμυρισε τι να πω

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η vikujustme είπε:

Καλημέρα,αφού αδιαθετησες στις 25/9 χτες ήταν η 14η μέρα του κύκλου,όχι η 8η.Απο όσο ξέρω μετράνε τον κύκλο από την πρώτη μέρα περιόδου και όχι όταν τελειώνει η περίοδος!!Λογικό τη 14η να είχες ροζ υγρά.Επισης, δεν κάνουμε σε κάθε κύκλο ωορρηξία,μου το έχει πει πολλές φορές ο γυναικολόγος!Τα ροζ υγρά μπορεί να είναι αποτέλεσμα ορμονικών μεταβολών του κύκλου(μου το είπε χτες ο γιατρός,γιατί του έλεγα ότι δεν ένιωσα ωορρηξία στον προηγούμενο κύκλο)!Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο!

Δημοσίευση

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : (θετικό)

Mocca: (θετικό)

Mt3508 : 04/10

anna90: 12/10

Bebouli: 13/10

Princess28: 13/10

Maroulita: 13/10

PAPA EVA : 14/10

Σταυρι: 14 /10

Diana8: 16/10

ViKcy: 15/10

mummy5 : 20/10

Άντρεα: 23/10

Titika88: /11

liza_pan93 : /11

Μαρία 89: /11

lactaki: /11

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η vikujustme είπε:

και εγω δεν πιστευω οτι ειναι εγκυμοσυνη γιατι η περιοδος μου ηταν νορμαλ κανονικη απλα με ανησυχει γιατι και ακομα απο ωορηξια να εινα το αιμα εμενα δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε αυτο.

ωσο αφορα την ουρολοιμωξη η αληθεια ειναι οτι πριν καποιες μερες μυριζαν πολυ εντονα τα ουρα μου και σκεφτηκα οτι ή ειναι ουρολοιμωξη ή απλα δεν πινω μπολικο νερο οποτε ξεκινησα παλι να πινω νερα και δεν μου ξαναμυρισε τι να πω

Εμένα ούτε μύριζαν ούτε με έτσουζε φαντάσου. Αλλά με το αίμα και το πυρετό γιατί ήταν πολύ υψηλός έφτασε κοντά 40, πήγα στο γιατρό και μου βρήκαν μόλυνση. Πήρα αντιβίωση χθες την τελείωσα. Μια εξέταση ούρων θέλει γι’αυτό. Ούτε εγώ είχα ποτέ στη ζωή μου αίμα στην ωορρηξία γι’αυτό με παραξένεψε, αλλά επειδή ξέρω ότι μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει είπα ίσως. Μετά με τον πυρετό ανακάλυψα ότι ήταν λοίμωξη. Αν είχες και τη μυρωδιά που λες και είναι θαμπά τα ούρα, ειδικά το δεύτερο, τότε είναι σχεδόν σίγουρα ουρολοίμωξη. Τσέκαρε για να μην το αφήσεις. Α και απλά να θυμάσαι ότι δεν ήσουν στην 8η μέρα αλλά στη 14η ? είναι σημαντικό να υπολογίζουμε σωστά σε ποια μέρα του κύκλου είμαστε!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Καλο μεσημερι κοριτσια!

Ποια ξερεις απο τιμες ορμονών να γράψω τα αποτελέσματα;;

Εγώ δεν γνωρίζω αλλά πολλά κοριτσάκια εδώ ξέρουν. Γραψτα και θα σου πούμε ?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Για να δούμε θετικά τεστακια

Wannabeamammy:  (θετικό)

Mamounitsa : (θετικό)

Mocca: (θετικό)

Mt3508 : 04/10

anna90: 12/10

Bebouli: 13/10

Princess28: 13/10

Maroulita: 13/10

PAPA EVA : 14/10

Σταυρι: 14 /10

Diana8: 16/10

ViKcy: 15/10

mummy5 : 20/10

Άντρεα: 23/10

Titika88: /11

liza_pan93 : /11

Μαρία 89: /11

lactaki: /11

@Bebouli νομίζω είμαστε στην ίδια φάση, και οι δύο περιμένουμε ίδια μέρα,και οι δύο δε κάναμε πολλά αυτό το μήνα..χαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess28 είπε:

Εγώ δεν γνωρίζω αλλά πολλά κοριτσάκια εδώ ξέρουν. Γραψτα και θα σου πούμε ?

Οιστραδιόλη 17,54

Προλακτινη 10,83

FSH 23,10

LH 12,95

Ποια μπορει να με βοηθησει;

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Οιστραδιόλη 17,54

Προλακτινη 10,83

FSH 23,10

LH 12,95

Ποια μπορει να με βοηθησει;

Κορίτσι μου έχει σημασία η τιμή μέτρησης.. σε τι τιμή αναγράφονται; λογικά δίπλα θα σου έχει τις φυσιολογικές τιμές.. Εργαστήριο με εργαστήριο μπορεί να χρησιμοποιούν διαφορετική τιμή μέτρισης, είναι κριμα να σε αγχώσει κάποιο κορίτσι άδικα. Επίσης μπορεί να σου ερμηνεύση τα αποτελέσματα και ο χημικός από το εργαστήρι που τα πήρες για να μην αγχόνεσαι μέχρι να μιλήσεις με τον γιατρό.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Άντρεα είπε:

Κορίτσι μου έχει σημασία η τιμή μέτρησης.. σε τι τιμή αναγράφονται; λογικά δίπλα θα σου έχει τις φυσιολογικές τιμές.. Εργαστήριο με εργαστήριο μπορεί να χρησιμοποιούν διαφορετική τιμή μέτρισης, είναι κριμα να σε αγχώσει κάποιο κορίτσι άδικα. Επίσης μπορεί να σου ερμηνεύση τα αποτελέσματα και ο χημικός από το εργαστήρι που τα πήρες για να μην αγχόνεσαι μέχρι να μιλήσεις με τον γιατρό.

Απο το εργαστήριο δεν λενε τιποτα.Και οι τιμες οι φυσιολογικες μπαινουν μεσα στις τιμες της εμμηνοπαυσης και δεν μπορω να τις διαβασω..Σε ευχαριστω παντως!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Χρυσάφω είπε:

Απο το εργαστήριο δεν λενε τιποτα.Και οι τιμες οι φυσιολογικες μπαινουν μεσα στις τιμες της εμμηνοπαυσης και δεν μπορω να τις διαβασω..Σε ευχαριστω παντως!

Θα συμφωνήσω και γω με την Αντρεα ότι έχει σημασία και η μονάδα μέτρησης. Έχω εύκαιρες τις φυσιολογικές τιμές από το εργαστήριο που έκανα εγώ αν θες αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα επειδή είναι από άλλο εργαστήριο

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η whatever είπε:

Θα συμφωνήσω και γω με την Αντρεα ότι έχει σημασία και η μονάδα μέτρησης. Έχω εύκαιρες τις φυσιολογικές τιμές από το εργαστήριο που έκανα εγώ αν θες αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα επειδή είναι από άλλο εργαστήριο

Ευχαριστω πολυ κορίτσι μου!Διαβασα στο ιντερνετ οτι η fhs με την τιμη που εχω ειναι στην προ εμμηνοπαυση.Ειναι υψηλη γενικα...Θα περιμενω να με παρει τηλ. ο γιατρος!

Δημοσίευση

Καλό μεσημεράκι κορίτσια μου, ελπίζω να σας βρίσκω καλά! 36η ημέρα για εμένα σήμερα και βρίσκομαι στην αναμονή! Έχει πρηστεί το στήθος μου και κάποιες φορές έχω πόνο κάτω αριστερά..Ελπίζω να μην έρθει ???

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

@Bebouli νομίζω είμαστε στην ίδια φάση, και οι δύο περιμένουμε ίδια μέρα,και οι δύο δε κάναμε πολλά αυτό το μήνα..χαχα

Για να δούμε τι κάναμε κι εμείς χαχαχ!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mt3508 είπε:

Καλό μεσημεράκι κορίτσια μου, ελπίζω να σας βρίσκω καλά! 36η ημέρα για εμένα σήμερα και βρίσκομαι στην αναμονή! Έχει πρηστεί το στήθος μου και κάποιες φορές έχω πόνο κάτω αριστερά..Ελπίζω να μην έρθει ???

Στο εύχομαι!!! Πότε θα επαναλάβεις τεστακι? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Mt3508 είπε:

Την Παρακευή εάν δεν μέχρι αύριο την νύχτα θα πω να πιάσω τεστ να το κάνω το πρωί!!

Να μην ερθει να κάτσει στα αυγά της για κάνα χρόνο πες της!! ???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...