Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2019 at 5:10 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

Απαπααααααα τι λεειιιιι είναι πάρα πολύ καλά και εγκυημεναα μπράβο χαιρωμαι παρααααααα πάρα ααα πολυυυ!! Αύριο πρωί πας για χοριακηηηηη??? 

Expand  

Θα κανω και το πρωινο και ισως το κάνω στη δουλειά !! Δουλευω σε νοσοκομείο . Κορίτσια έχω συγκινηθεί παρα παρα παρα πολύ με τη θετική σας ενεργεια !!! Δεν το λεω ακομη πουθενα ! Αυτο το βραδυ θα χω μεγαλη αγωνια ?‍?‍?‍??‍?‍?‍?...ειμαι κ ολομόναχη σήμερα !!  σας φιλω όλες !!! Ειστε η καλύτερη ομάδα !!! 

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2019 at 5:24 ΜΜ, ο/η Wannabeamammy είπε:

Θα κανω και το πρωινο και ισως το κάνω στη δουλειά !! Δουλευω σε νοσοκομείο . Κορίτσια έχω συγκινηθεί παρα παρα παρα πολύ με τη θετική σας ενεργεια !!! Δεν το λεω ακομη πουθενα ! Αυτο το βραδυ θα χω μεγαλη αγωνια ?‍?‍?‍??‍?‍?‍?...ειμαι κ ολομόναχη σήμερα !!  σας φιλω όλες !!! Ειστε η καλύτερη ομάδα !!! 

Expand  

Πίστεψε το πίστεψε το...!! Αχ τι καλά τι ωραία!! Αρχίσανε οι έγκυμοσυνες στην ομαδουλα μας!! ???‍❤️‍??‍?‍?‍????????

Δημοσίευση

Expand  

Όντος μας έκανες ποδαρικό!!!!!!! 

Να χαρείς κ να μη το πεις πουθενά στον ανττουλη σου να κάνεις έκπληξη!! Αφού δουλεύεις σε νοσοκομείο όπως δειποτε θα περιμένουμε στείλε μπεμοεδοσκονη!!!!!!!!!!! 

Και από σήμερα να λειτουργεί όπως πρέπει σαν εγλυουλα!!!!! 

Δημοσίευση

@Wannabeamammy Congrats my love!!!!! Ολόψυχα μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη! Μονο χαρές στο σπιτικό σας!!! Γουρλού μου! Στείλε μπεμπεδόσκονη μπόλικη!!!!!! Πολλη χαρα μας εδωσες κορίτσι μου! Ειμαστε ολες εδω σα να το ζούμε!!!!!!!??????❤️???????????????????????????????????

Δημοσίευση

Expand  

Καραθετικό λεμεεεεεεε!!!!! Κάνε χοριακη αύριο !!!! Ξεκίνησε καλά ο Σεπτέμβρης! Με το καλοοοοοοο

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2019 at 2:04 ΜΜ, ο/η Wannabeamammy είπε:

@Bebouli εκανα το τεστ και βγηκε μια αχνή γραμμη . . Τι να ναι αραγε   ; 

Expand  

Συγχαρηρηρια ρε κοπελια!!!!!!τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι και εγω, και ολα να πανε καλα!!!! Μην το σκεφτεσαι καν...σε καταλαβαινω οτι θες επιβεβαιωση απο χιλια τεστ....αλλα κοιμησου χαλαρη ξεροντας οτι εχεις δωρακι στη κοιλιτσα σου!!!!το τεστ ειναι θετικοοοοο

Στειλε μας θετικη ενεργειαααααα και να γεμισει νινακια ολη η ομαδα!!!!!

Δημοσίευση

?Εγω περιμενω παρασκευη....και μολις τελειωσει παιρνω στο νεο κυκλο τεστ ωορηξιας...γιατι λεμε καταλαβαινουμε τα συμπτωματα αλλα ας το σιγουρεψουμε...ειχα επαφες αλλα αλλο με απασχολει...εχω ζορια στη δουλεια το τελευταιο καιρο και ειμαι σφιγμενη πολυ πως ρε κοριτσια να μεινεις εγκυος ετσι??? Δεν νομιζετε και εσεις οτι αυτο μπορει να το κοβει??? Τι λετε?

Δημοσίευση

Expand  

Περιμένουμε να μας πεις αρχικά την επιβεβαίωση από την χοριακη .. κ μετά πες μας αν θες τα συμπτώματα που είχες...

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Έλα η αναμονή να φέρει θετικά τεστακια!!! @Titika88 προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι χαλαρή γενικά!!! @Wannabeamammyτι έγινε έκανες χωριακηηηη είμαι στη δουλειά και μοενω συνέχεια να δω τα νέα σου στείλε  όταν μπορείς!!!!! 

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2019 at 9:40 ΜΜ, ο/η Titika88 είπε:

?Εγω περιμενω παρασκευη....και μολις τελειωσει παιρνω στο νεο κυκλο τεστ ωορηξιας...γιατι λεμε καταλαβαινουμε τα συμπτωματα αλλα ας το σιγουρεψουμε...ειχα επαφες αλλα αλλο με απασχολει...εχω ζορια στη δουλεια το τελευταιο καιρο και ειμαι σφιγμενη πολυ πως ρε κοριτσια να μεινεις εγκυος ετσι??? Δεν νομιζετε και εσεις οτι αυτο μπορει να το κοβει??? Τι λετε?

Expand  

Κι εγώ περιμένω τη Δευτέρα... 

Γενικά, η άποψή μου για το άγχος είναι it is what it is και δεν πρέπει να αγχωνόμαστε που αγχωνόμαστε, δηλαδή έλεος. Κάνεις ο,τι μπορείς για να διατηρηθείς όσο το δυνατόν πιο ήρεμη, αποφεύγεις τις συγκρούσεις και τις ταραχές και από εκεί και πέρα προσπαθείς πολύ, χρησιμοποιείς ο,τι έχει να σου προσφέρει η ιατρική και ελπίζεις. 

Έχεις τσεκάρει την προλακτίνη σου; Νομίζω αυτή είναι μια ορμόνη που επηρεάζεται πολύ από το άγχος και λειτουργεί ως αντισυλληπτικό. 

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2019 at 4:29 ΠΜ, ο/η lactaki είπε:

Περιμένουμε να μας πεις αρχικά την επιβεβαίωση από την χοριακη .. κ μετά πες μας αν θες τα συμπτώματα που είχες...

Expand  

Κορίτσια  η χοριακή ήταν θετική !! Χαμηλές τιμές ακομη βεβαια αλλα καλή μου είπαν !!! ??????

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2019 at 11:58 ΠΜ, ο/η Wannabeamammy είπε:

Κορίτσια  η χοριακή ήταν θετική !! Χαμηλές τιμές ακομη βεβαια αλλα καλή μου είπαν !!! ??????

Expand  

Μπράβο κοριτσάρα μας!!!!στον άντρουλη σου το είπες??? Περιμενουμε να μας πεις το ένιωθες τι συμπτώματα είχες.. φιλάκια πολλά κ με το καλοοοο!!!!

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2019 at 12:08 ΜΜ, ο/η lactaki είπε:

Μπράβο κοριτσάρα μας!!!!στον άντρουλη σου το είπες??? Περιμενουμε να μας πεις το ένιωθες τι συμπτώματα είχες.. φιλάκια πολλά κ με το καλοοοο!!!!

Expand  

Οχι δεν το ειπα ακόμη σε κανεναν γιατι δυσκολεύομαι να το πιστέψω!! Θα θελα να παω στο γιατρο πρωτα ομως ειμαι 4η η 5η εβδομαδα κ ειναι νωρίς. Θέλω να το σιγουρέψω !! Απο συμπτωματα ελαφρυ πονακια χαμηλα στην κοιλια οπως και στην περιοδο και πρησμενο στήθος. Τιποτα αλλο ακόμη ααα !! Και δυσκοιλιοτητα !!  

Δημοσίευση

Αχ βρε κοριτσια @Mamounitsa kai @wild lavender ωραια τα λετε ...αλλα πως να εισαι χαλαρη αμα σε πριζουν εδω ολη μερα...χαχαχα παντως τον δεκεμβριο που επιασα παλι ιδια κατασταση ηταν στη δουλεια αλλα παρολα αυτα εγω νομιζω αυτο εμποδιζει ως ενα βαθμο...τι να πω..το σκεφτομαστε και συνεχεια και ισως απ την ανυπομονεσια κανουμε κακο...

Τι τεστ να παρω ωορηξιας????

Δημοσίευση

Expand  

Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι τα καλύτερα, να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!, ???

Δημοσίευση

Expand  

Καλεεεε νούμερο δε σου είπαν? Πόσο ήταν η χοριακη!! 

Ναα το πιστέψεις και να το απολαύσεις ξεκινάει ένα μαγικό ταξίδι!!!!!!!!!!! 

@Titika88  να από βάλεις όλα σου τα άγχη λίγο δύσκολο μέτρια σε το όσο μπορείς!! Εγώ ίσως αύριο περιμένω περίοδο δε ξέρω κι ολας ποτέ έκανα ωορριξια μάλλον θα περιμένω το @Bebouli για τεστακι να κάνουμε μαζί αν δεν μου έχει έρθει!! Αν και νιώθω ότι έχετε η συχαμενη!!!! 

Δημοσίευση

Expand  

Συγχαρητηριααα ?? σου ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος !!! Με το καλο ??

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2019 at 12:58 ΜΜ, ο/η Mamounitsa είπε:

@Titika88  να από βάλεις όλα σου τα άγχη λίγο δύσκολο μέτρια σε το όσο μπορείς!! Εγώ ίσως αύριο περιμένω περίοδο δε ξέρω κι ολας ποτέ έκανα ωορριξια μάλλον θα περιμένω το @Bebouli για τεστακι να κάνουμε μαζί αν δεν μου έχει έρθει!! Αν και νιώθω ότι έχετε η συχαμενη!!!! 

Expand  

Εγω δεν νιωθω ακομα κατι αλλα απο αυριο θα αρχισουν τα οργανα....

Δημοσίευση

Expand  

Αχ ούτε εγώ νιώθω τίποτα ? είναι νωρίς βέβαια αλλααα και πάλι ?? θα σκάσω μέχρι να περάσουν οιερες!

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2019 at 6:14 ΜΜ, ο/η Jesabell είπε:

@Wannabeamammy Congrats my love!!!!! Ολόψυχα μια τελειώμηνη εγκυμοσύνη! Μονο χαρές στο σπιτικό σας!!! Γουρλού μου! Στείλε μπεμπεδόσκονη μπόλικη!!!!!! Πολλη χαρα μας εδωσες κορίτσι μου! Ειμαστε ολες εδω σα να το ζούμε!!!!!!!??????❤️???????????????????????????????????

Expand  

Ευχαριστώ παρα πολύ  !! Και σε εσενα ευχομαι τα καλύτερα ???

Δημοσίευση

Expand  

1846 !!!  @Mamounitsa και ειχα κλεισει ραντεβου για ρίζα την Παρασκευή !! Τωρα θα το ακυρώσω εννοείται !

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2019 at 3:02 ΜΜ, ο/η Wannabeamammy είπε:

1846 !!!  @Mamounitsa και ειχα κλεισει ραντεβου για ρίζα την Παρασκευή !! Τωρα θα το ακυρώσω εννοείται !

Expand  

Άπαπα και λες μικρό νούμερο? Εγώ ξεκίνησα με 19!!!

@Titika88 να δούμε τι μας περιμένει κ εμάς! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
    • @Sotiria_94 κορίτσι μου λυπάμαι και γω για τον χαμο του μπαμπά σου , καταλαβαίνω το πένθος αυτό γιατί και μεις είχαμε χάσει ένα πολύ δικό μας πρόσωπο και τον επόμενο μήνα έμεινα εγκυουλα εγώ, θα είναι η λύτρωση αυτό το μωράκι και για σας 🫶
    • Ίσως εντάσσονται σε κάποιο σύνδρομο, ίσως όχι. Αν απευθυνθείτε σε έναν γενετιστή, θα σας καθοδηγήσει. Εμάς μας βοήθησε πολύ ο παιδοΩΡΛ, ο οποίος μας σύστησε μια σειρά από γονιδιακές εξετάσεις (κυρίως για μετάλλαξη στην περιοχή κονεξίνη), αιματολογικές και ανοσολογικές (για να φανεί αν είχα εκτεθεί ασυμπτωματικα σε κάποιον ιό στην εγκυμοσύνη),  και οφθαλμολογικές (υπάρχουν κάποια σύνδρομα που περιλαμβάνουν βαρηκοΐα και προβλήματα όρασης). Αυτός μας έβαλε σε μια σειρά. Θα δεις ότι τα περισσότερα θα λυθούν απλά. Αν τελικά επιβεβαιωθεί η βαρηκοΐα, στείλε μου για ο,τι πληροφορία χρειάζεσαι σε σχέση με ακουστικά, λογοθεραπείες κτλ. Όλα να πάνε τέλεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...