Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ελπίζουμε να γίνουμε μανούλες το 2020..!!

Guest

Recommended Posts

στις πριν 1 ώρα, ο/η lactaki είπε:

Βρε κοριτσια αγχώθηκα πολύ δε ξέρω γιατί... Ποτέ παθαίνεις υπερδιέγερση? Υπάρχει περίπτωση επειδη έχω 5 ωάρια καλά??  Βρε τι έπαθα.. τώρα περιμένω κ αν τύχει να ξανά πάρω ένα χάπι την ημέρα γιατί με δύο απ' ότι φάνηκε βγήκαν πολλά αβγά..

Χαμουλης τα αυγουλάκια!! Οοοχι μαρή οχιιιι μην αγχώνεσαι τώρα που δεν θέλουμε καθολικού άγχος!!! Αν ήταν κάτι θα στο έλεγε ο γιατρός!! Τώρα χαααλαρωσε πολύ και ξεζουυυυμισε τον άντρα σου!!  

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 30 λεπτά, ο/η Σταυρι είπε:

Κοριτσια καλησπερα λοιπόν   σημερα πήγα και εγω στο γιατρο κα έκανα υπέρηχο γιατί μου είχε δώσει και μένα τα  clomiphene citrate  @Starrr  τα φώτα σου .  Μου είπε λοιπον σημερα αυριο θα σπασει όποτε  ειχα επαφές  και χτες  και προχτες και σημερα ελα ντε όμως που έκανα τεστ οωρηξιας και βγαίνει και μένα αρνητικό?? Έχω μπερδευτεί πολύ να έκανε τόσο λαθος ο γιατρός?   Σήμερα ειμαι στη 13η μέρα και βάση της περιόδου μου 13η έκανα και το προηγούμενο μήνα οωρηξια οστωσω εγώ δεν νιωθω τιποτα .

Αυτά τα τεστ θα μας φάνε!!! Θα ξαναπάς στον γιατρό να δει πάλι αν όντως έσκασαν? Κάνε άλλο ένα τεστ 6 ώρες μετά από το πρωτο να δεις αν σκουρενει η γραμμή!! Εσύ συνέχισε επαφές και ας σκάσει οπότε θέλει!! 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η lactaki είπε:

20χιλ ήτανε όλα. 3 από αριστερά δύο από δεξιά.χαχααα χαμός... Δε ξέρω από ποια πλευρά θα σκάσει όμως...οποίο σκάσει πρώτο. Τι να πω..αύριο μέσημερι θα πάω να με ξανά δει

Φαντάσου να κάνεις τρίδυμα??? ?

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Δεν σας γράφω συχνά όμως σας διαβάζω πάντα !!Ωραίο το καινούργιο θεματάκι!! Εγώ δεν είμαι σίγουρι αλλά νομίζω έχω περάσει τις γόνιμες μου και μόνο 2 φορές προσπαθήσαμε λόγο προγράμματος δεν πειράζει όμως τον επόμενο μήνα.. αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί με προβληματίζει πάντα πρέπει να υπάρχουν συμπτώματα ωορρηξίας;; Δηλαδή είναι σίγουρο ότι πρέπει να έχεις τα υγρά να το νιώθεις κλπ ;;

Καλησπέρα !! Καο εγώ την ίδια απορία έχω . Ορισμένες φορες τα αντιλαμβάνομαι αλλά τις περισσότερες όχι . Αυτο το μήνα έκανα τεστ ωορρηξιας και προσπαθησα να παρατωρήσω τα συμπτωματα σύμφωνα με το τεστ.  Όντως είχα κάποια υγρα πριν όμως το τεστ να δείξει ωορρηξια ! Επίσης  μια μικρή ενοχληση χαμηλα στην κοιλια απο τη μια πλευρα . Όταν εκανα το τεστ δεν ξέρω αν ηταν θετικό . Δεν ειχε κοκκινησει εντελως η γραμμή . Την επόμενη μέρα που το ξαναέκανα είχε εξαφανιστεί εντελως . Αρα είχε γίνει το ενδιαμεσο η ωορρηξια ; δεν ξέρω . Περιμένω να αδιαθετησω να δω αν ειναι σωστές οι μέρες γιατι δεν ήρθαμε σε επαφη και εμείς λογο φορτομένου προγραμματος. Απο τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσω να κανω πιο οργανωμένα τα τεστ ωορρηξιας κ να έρθουμε πιο οργανωμένα σε επαφή . Κοριτσια υπάρχει καμία που να έχσι θέμα με πολυκυστικές ωοθήκες  ;  

στις On 25/8/2019 at 7:04 ΜΜ, ο/η Bebouli είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ποιες προσπαθούμε για παιδάκι? 

Εύχομαι να το καταφέρουμε όλες σύντομα!! ❤️ Θα χαρώ να μαζευτούμε όλες μας να στηρίζουμε η μία την άλλη και μια μια να φύγει από αυτό το θέμα με γεματη κοιλίτσα!!

@Bebouli παρούσα !! Θα χαρώ και εγω το ίδιο να γνωριστούμε γιατι έχουμε τις ίδιες ανησυχίες? . Μακαρι να πάνε ολα καλα για όλες

στις On 25/8/2019 at 7:04 ΜΜ, ο/η Bebouli είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Ποιες προσπαθούμε για παιδάκι? 

Εύχομαι να το καταφέρουμε όλες σύντομα!! ❤️ Θα χαρώ να μαζευτούμε όλες μας να στηρίζουμε η μία την άλλη και μια μια να φύγει από αυτό το θέμα με γεματη κοιλίτσα!!

Bebouli παρούσα !! Θα χαρώ και εγω το ίδιο να γνωριστούμε γιατι έχουμε τις ίδιες ανησυχίες? . Μακαρι να πάνε ολα καλα για όλες

Γεια σας κορίτσια, ωραία ιδέα να έχουμε ενα σταθερό θεμα κ πολύ ελπιδοφόρο το μνμ! Μακάρι για όλες μας! Προς το παρόν δεν έχω κάποιο νέο... εύχομαι σε όλες μας σύντομα ευχάριστα... ?

στις πριν 5 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Κορίτσια μου μεταφέρθηκα δω να τα λέμε... Λοιπον @Starrr άκου.. χαχα . Η γιατρός Μ είπε αν ξανά χρειαστεί να πάρω χάπια θα παίρνω ένα γιατί ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε πολύ καλά σ σημείο που αγχώθηκα λίγο. Μ πε θα πονέσω όταν σπάσουν. Έχω 20εκ 3 ολοστρόγγυλα από την αριστερή κ κάνα δυο από τη δεξιά ολοστρόγγυλα κ αυτά 20εκ.. τι θα κάνω???φοβάμαι.. Μ πε σίγουρα επαφή σήμερα.. πάντως βρε κορίτσια τα τεστ ακόμα αρνητικά βγαίνουν γιατί έκανα μέχρι να με δει κ σήμερα κ ήταν αρνητικό.. κάνω κ ηλεκτρονικό κ της hometest. Θα ξανά πάω αύριο να Μ δει αν κ Μ πε θα το καταλάβω όταν σπασουν

Καλέ χαμός από ωάρια!!! Άσε τα τεστ ωορρηξιας κι αφού ξέρεις σε 1 2 μέρες θα σπάσουν έχε επαφές μέχρι Πέμπτη! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Καλέ χαμός από ωάρια!!! Άσε τα τεστ ωορρηξιας κι αφού ξέρεις σε 1 2 μέρες θα σπάσουν έχε επαφές μέχρι Πέμπτη! 

Κορίτσια  τι προτείνετε ; επαφές καθε μέρα κατα τη διαρκεια της ωορρηξίας ή μέρα παρα μέρα ; 

στις πριν 59 λεπτά, ο/η Wannabeamammy είπε:

Καλησπέρα !! Καο εγώ την ίδια απορία έχω . Ορισμένες φορες τα αντιλαμβάνομαι αλλά τις περισσότερες όχι . Αυτο το μήνα έκανα τεστ ωορρηξιας και προσπαθησα να παρατωρήσω τα συμπτωματα σύμφωνα με το τεστ.  Όντως είχα κάποια υγρα πριν όμως το τεστ να δείξει ωορρηξια ! Επίσης  μια μικρή ενοχληση χαμηλα στην κοιλια απο τη μια πλευρα . Όταν εκανα το τεστ δεν ξέρω αν ηταν θετικό . Δεν ειχε κοκκινησει εντελως η γραμμή . Την επόμενη μέρα που το ξαναέκανα είχε εξαφανιστεί εντελως . Αρα είχε γίνει το ενδιαμεσο η ωορρηξια ; δεν ξέρω . Περιμένω να αδιαθετησω να δω αν ειναι σωστές οι μέρες γιατι δεν ήρθαμε σε επαφη και εμείς λογο φορτομένου προγραμματος. Απο τον επόμενο μήνα θα προσπαθήσω να κανω πιο οργανωμένα τα τεστ ωορρηξιας κ να έρθουμε πιο οργανωμένα σε επαφή . Κοριτσια υπάρχει καμία που να έχσι θέμα με πολυκυστικές ωοθήκες  ;  

Πολύ περίπλοκο το θέμα! Εγώ αυτό το μήνα δεν χρησιμοποίησα τεστ και είπα θα το υπολογίσω με τα υγρά.. όμως τυχαία δεν ειχα  όπως τον προηγούμενο μήνα το μόνο που ένιωσα μερικά πονάκια κάτω χαμηλά ...και σκέφτομαι εάν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε καθόλου ωορρηξία..

στις πριν 4 ώρες, ο/η lactaki είπε:

Βρε κοριτσια αγχώθηκα πολύ δε ξέρω γιατί... Ποτέ παθαίνεις υπερδιέγερση? Υπάρχει περίπτωση επειδη έχω 5 ωάρια καλά??  Βρε τι έπαθα.. τώρα περιμένω κ αν τύχει να ξανά πάρω ένα χάπι την ημέρα γιατί με δύο απ' ότι φάνηκε βγήκαν πολλά αβγά..

Καλά εεεε κλαίω ωω????????❤❤☺☺☺ παμε για τριδυμακια κ θα μας μοιράζεις μωραααααα

στις πριν 1 ώρα, ο/η Wannabeamammy είπε:

Κορίτσια  τι προτείνετε ; επαφές καθε μέρα κατα τη διαρκεια της ωορρηξίας ή μέρα παρα μέρα ; 

Γενικά μέρα παρά μέρα όσες έχουν πολυκυστικες. Αλλά καλό είναι να βλέπεις με υπέρηχο την ωορρηξία σου! 

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Γενικά μέρα παρά μέρα όσες έχουν πολυκυστικες. Αλλά καλό είναι να βλέπεις με υπέρηχο την ωορρηξία σου! 

Εχεις δικιο ! Ειναι ομως δυνατον να πηγαινεις καθε μερα στο γιατρο  ; εγω αυτη την εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου για να το παρακολουθησουμε απο τον επομενο κυκλο ! Δλδ βρε κοριτσια πηγαινετε καθημερινα και ελεγχετε αν έχετε ωορρηξια  ;   

Οσο για το μερα παρα μέρα τι σημασια έχει για τις πολυκυστικές  ; διαβασα οτι ο ωορρηξια μπορει να πραγματοποιηθει μεσα σε λίγές ωρες . Οουουοφφφ! Δυσκολα τα βλέπω ...

στις πριν 1 ώρα, ο/η Mt3508 είπε:

Πολύ περίπλοκο το θέμα! Εγώ αυτό το μήνα δεν χρησιμοποίησα τεστ και είπα θα το υπολογίσω με τα υγρά.. όμως τυχαία δεν ειχα  όπως τον προηγούμενο μήνα το μόνο που ένιωσα μερικά πονάκια κάτω χαμηλά ...και σκέφτομαι εάν υπάρχει περίπτωση να μην έγινε καθόλου ωορρηξία..

Και εγω αυτο φοβάμαι ! Υπάρχει περίπτωση να αδιαθετήσουμε καθυστερημένα δίχως να γίνει ωορρηξια  ; 

στις πριν 42 λεπτά, ο/η thalaki είπε:

Καλά εεεε κλαίω ωω????????❤❤☺☺☺ παμε για τριδυμακια κ θα μας μοιράζεις μωραααααα

Εσείς γελάτε κ εγώ έχω πάθει σοκ.. χαχαχαααα ντρέπομαι που το λέω αλλά ένα θέλω... Άλλη φορά το άλλο... Ένα από τα 5 γίνεται??χαχαα... Όχι τίποτα άλλο τα 3 είναι από εκεί που κάνω συνήθως ωορηξια.. 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Jesabell είπε:

Παρούσα κ εγω?! Πολύ όμορφο θέματάκι ,πολύ ελπιδοφόρο @Bebouli! Δε μασάμε κόρες! Πάμε δυνατά! Βούρ για τα μωρά μας! ???

Ξεζουυυυμιστε τους!!! Μην τους λυπάστε χαχαχα!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Mt3508 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!! Δεν σας γράφω συχνά όμως σας διαβάζω πάντα !!Ωραίο το καινούργιο θεματάκι!! Εγώ δεν είμαι σίγουρι αλλά νομίζω έχω περάσει τις γόνιμες μου και μόνο 2 φορές προσπαθήσαμε λόγο προγράμματος δεν πειράζει όμως τον επόμενο μήνα.. αυτό που ήθελα να ρωτήσω γιατί με προβληματίζει πάντα πρέπει να υπάρχουν συμπτώματα ωορρηξίας;; Δηλαδή είναι σίγουρο ότι πρέπει να έχεις τα υγρά να το νιώθεις κλπ ;;

Καλησπέραααα!! Τι κύκλο έχεις? Δεν είναι απαραίτητο όχι...! Εγώ δεν έχω ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία μου είναι οι τυχερές που έχουν ομως!! Γι'αυτό το λόγο κυρίως επέλεξα να πάρω τεστ ωορρηξίας να είμαι απόλυτη σίγουρη πότε κάνω και αν κανω!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Wannabeamammy είπε:

Ναι το πιο πιθανό αν έκανες τεστ 6 με 10 ώρες μετά από το πρώτο που έκανες θα σου έδειχνε έντονη γραμμή!! Εγώ έχω πολυκυστικες αλλά εικόνα όχι το σύνδρομο!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Wannabeamammy είπε:

Εχεις δικιο ! Ειναι ομως δυνατον να πηγαινεις καθε μερα στο γιατρο  ; εγω αυτη την εβδομαδα θα κλεισω ραντεβου για να το παρακολουθησουμε απο τον επομενο κυκλο ! Δλδ βρε κοριτσια πηγαινετε καθημερινα και ελεγχετε αν έχετε ωορρηξια  ;   

Οσο για το μερα παρα μέρα τι σημασια έχει για τις πολυκυστικές  ; διαβασα οτι ο ωορρηξια μπορει να πραγματοποιηθει μεσα σε λίγές ωρες . Οουουοφφφ! Δυσκολα τα βλέπω ...

Η ωορρηξία μπορεί να γίνει. Όταν σκάσει όμως το αυγό παραμένει εκεί 48 ώρες. Γι αυτό λένε μέρα παρά μέρα. Το θέμα είναι να δεις αν έχεις κούφιο αυγό η όχι..... Εγώ πήγαινα κάθε 3 μέρες..... ?

στις πριν 5 ώρες, ο/η Starrr είπε:

Ναι ναι να χεις.... Κάποιο χαρτί δεν σου έδωσε? 

Τίποτα απολύτως πήγα γρήγορα έφυγα γρήγορα.. από την μεσημεριανή επαφή και μετά είμαι φουλ στα υγρά..

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Bebouli είπε:

Καλησπέραααα!! Τι κύκλο έχεις? Δεν είναι απαραίτητο όχι...! Εγώ δεν έχω ποτέ συμπτώματα στην ωορρηξία μου είναι οι τυχερές που έχουν ομως!! Γι'αυτό το λόγο κυρίως επέλεξα να πάρω τεστ ωορρηξίας να είμαι απόλυτη σίγουρη πότε κάνω και αν κανω!! 

Εγώ μόνο με τα χάπια είδα συμπτώματα εγκυμοσύνης...... Πριν τίποτα.... 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Σταυρι είπε:

Τίποτα απολύτως πήγα γρήγορα έφυγα γρήγορα.. από την μεσημεριανή επαφή και μετά είμαι φουλ στα υγρά..

Τέλεια πολύ καλό αυτο???

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Starrr είπε:

Εγώ μόνο με τα χάπια είδα συμπτώματα εγκυμοσύνης...... Πριν τίποτα.... 

Κι εγώ λέω αν δεν δω φως και αυτό το μήνα να προτείνω να πάρω χαπια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τα βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια τα παιδιά! Γι αυτό καλύτερα περισσότερα και πιο οικονομικά! Μακάρι να βρήκατε ρυθμούς!
    • Θαυματακι μικροοοο 🥰🥰🥰  Να σας ζήσει,  γερή και δυνατή 🥰🥰🥰🥰
    • Εγώ να σου πω ότι η purelan με βοήθησε πάρα πολύ στο να συνέρχονται πιο γρήγορα οι θηλες σε σχέση με το γάλα μου. Όπως κ με τα κοχύλια βολεύτηκα γτ όταν ήθελα να βγω να περπατήσω ή μετά να φύγω δεν άντεχα να ακουμπάει κάπου ή θηλή από τον πόνο.  Όσο για την βαλίτσα της τελευταίας στιγμής,  εγώ έφυγα κ αφήσω πίσω πράγματα που ήθελα να τα βάλω στο τέλος γτ ενώ είχα διαστολή 4-5 , οι συσπάσεις ήταν 2-3 λεπτών. Στην "ξεκουραση" λοιπόν δεν είχα αντοχή ούτε να σκεφτώ.  Στα υπόλοιπα συμφωνώ!  Προσωπική εμπειρία σε αυτά που έγραψες πιο πάνω 🤣   
    • Καλως το κοριτσι!! Ειχε τοσο κακη θεση αυτο το παιδι εκεινη την ωρα που ταλαιπωρησε παρα πολυ το γιατρο… χαχαχα πρωτη φορα εμεινα 2 ωρες στην αυχενικη!!! Φυλο με δυσκολια καταφερε να δει αλλα και παλι με πιθανοτητες, κοριτσακι! Στις 2 πρωτες ειχαμε δει φυλο απο την αυχενικη ξεκαθαρα. Τουτο δω μας κανει τερτιπια 🙊
    • Καλησπέρα κορίτσια. Εγω 17+5 σήμερα είμαι πιο πίσω από όλες! 15 Ιανουαρίου έχουμε τη β επιπέδου. Ακόμα με ψιλο ταλαιπωρεί τ στομαχι μ μερικά απογεύματα. Νομίζω ότι ανα διάστηματα νιώθω τ μωρο αλλα δ ειμαο κ σίγουρη. Μαγνήσιο κ γω σε χαπια τ παιρνω. Δ μπορω να πιω τίποτα σε αναβράζον.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...