Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι 7 μερες πριν την περιοδο και εδώ και 2 μερες με έχουν πιάσει πονοι περιοδου. Πότε πιο έντονοι ποτέ πιο ήρεμοι. Γενικά έχω πρηστεί αρκετά. Είχα κάνει σαλπιγγογραφια τον προηγούμενο μήνα. Λέτε να μου επηρέασε την περιοδο και να έρθει τοσο νωρίτερα?

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπερα και απο μενα! Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια για να σου πω αν ειναι απο αυτο, αλλα αν συνηθιζες να πονας ετσι κι αλλιως, τοτε γιατι να ανησυχεις; Εγω ποναω 7 μερες πιο πριν και 4 απο τις 6 μερες που εχω περιοδο. Γενικα βαριεμαι να ποναω..... ??

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η anna90 είπε:

Καλησπερα και απο μενα! Δεν εχω κανει σαλπιγγογραφια για να σου πω αν ειναι απο αυτο, αλλα αν συνηθιζες να πονας ετσι κι αλλιως, τοτε γιατι να ανησυχεις; Εγω ποναω 7 μερες πιο πριν και 4 απο τις 6 μερες που εχω περιοδο. Γενικα βαριεμαι να ποναω..... ??

Καλησπέρα. Εχω φτάσει στην 5η ημερα καθυστερησης. Πονοι πολύ ήπιοι. Κανένα ίχνος αιματος και 2 τεστ εγκυμοσυνης αρνητικά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όλα καλά αφού έδωσα παραίτηση κ Ησύχασα 😅  κυλάει πραγματικά πολύ γρήγορα!!! Εμένα σήμερα έκλεισε 11 μηνών 🥹🥹 είμαστε πολύ καλά!! Τρώει κοιμάται είναι ένα εύκολο μωρό, έβγαλε 4 δοντάκια τα έβγαλε 10 μηνών περίπου…
    • Κορίτσι μου συγχαρητήρια καταρχάς 💕💕💕💕 πως νιωθεις πως είσαι με συμπτώματα κτλ;;    εμενα 11 μηνών είναι έκλεισε σήμερα!! Γενικά είναι ένα μωρό πολύ καλό σε όλα κ με το φαγητό κ με τον ύπνο! Εμένα πάει βρεφικό από 5 μηνών… μπουσουλισε κ εμένα όταν ήταν 8 μηνών παλαμάκια κ γεια κάνει από 6 μηνών περίπου κ έχει 1 μήνα περίπου που άρχισε να μας δείχνει… τρώει κομματάκια κ επιτελους μαγειρεύω για όλους το ίδιο φαγητό!!    μην αγχώνεσαι για τα παλαμάκια γιατί ο γιος μου τα έκανε μετά που έκλεισε ενός…
    • Εγώ είμαι λίγο του γλεντιού και θα ήθελα να κάνω τραπέζι για γονείς,αδέρφια και φίλους μας όχι άλλους συγγενείς. Μετά αν δεν κάνω θα κάνω ίσως candy bar.  Κορίτσια εγω σημερα πάλι όλη μέρα έξω ήμουν. Πήγα με τον μεγάλο να δούμε στο σχολείο πως προχωράει ο ζωγράφος που έχουμε βάλει και τελικά πιάσαμε και κάναμε δουλειές. Έβαψα και έναν τοίχο έξω γιατί είχαν γράψει όλο βρισιές εξωσχολικοι και νευρίασα. Πήρα μπογιά και άρχισα μαζί με τον μικρό να βάφουμε και ήρθε και μια άλλη κοπέλα που είμαστε στο σύλλογο και το φτιάξαμε. Τώρα έχω πάρει φόρα και θέλω να βάψω άλλους 2 τοίχους και μου λένε στο τέλος θα βάψεις όλο το σχολείο 🤣 Σε άλλα νέα μου ήρθε και περίοδος το μεσημέρι στις μόλις 22 μέρες απο την προηγούμενη 😒. Αύριο έχουμε παιδίατρο για εμβόλια και θέλω να δω πόσο ύψος έχει πάρει γιατί μου φαίνεται τεράστια από όταν γυρίσαμε από τις διακοπές. Δεν χωράει στο λικνο πλέον. 
    • Κι εμενα μου προτεινε να την κανω παρολο που ηταν μια χαρα η αυχενικη μου, 35 ημουν οταν εμεινα εγκυος. Ειναι λιγο ακριβη σαν εξεταση αλλα εμενα προσωπικα με βοηθησε να ηρεμησω ακομα παραπανω. 
    • Αχ θα χαρεί τοσο πολυ η γλυκούλα!!! Όλα καλα θα ειναι και στην αυχενική, να ηρεμήσετε! Πότε την έχεις κλείσει είπαμε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...