Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εγω που δεν εκανα μαθήματα ανωδυνου τοκετου και δεν εχω δική μου μαια θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα ενδεχομένως? εχει καποια κοπελα εμπειρια σε αυτό? γιατι οι περισσοτερες εχετε πάρει μαθηματα ή εχετε μαια...μηπως δεν εκανα καλά?

Δημοσίευση

Δεν θα αντιμετωπισεις κανενα απολυτως προβλημα!;)

Οι περισσοτερες κοπελες που εκαναν μαθηματα ανωδυνου, την ωρα του τοκετου ειχαν ξεχασει τα παντα!!

Το οτι δεν εχεις δικη σου μαια δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρχει καμια μαια διπλα σου οταν θα γεννας! Οποια και να ειναι θα σου πει τι πρεπει να κανεις. Το βασικο ειναι να πρασπαθησεις οσο μπορεις να ακολουθεις αυτα που σου λενε και να μη σε πιασει πανικος. Απο εκει και περα ολα ερχονται μονα τους:lol:

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ natural...ειναι το πρωτο και δεν ξερω πως θα ειναι εκεινη την ωρα..απλά πιστευα οτι η μαι που πληρωνεις σε προσεχει κατιτις παραπανω απο μια που θα σε δει πρωτη φορα στο χειρουργειο...ελπιζω να πεσω σε καλο ανθρωπο, δυστυχως μια γνωστη μου, περιεγραψε μια μαια απαραδεκτη που ειχε βαρδια εκεινη την ωρα που γεννουσε και εχω φρικαρει...:blink: :blink:

Δημοσίευση

καλα δεν το συζηταμε αυτο,η απαραδεκτη μαια

μπορει ανετα να φαει μια κλωτσια και να παει απο κει που ηρθε,

στον πρωτο μου τοκετο αρπαχτηκα ασχημα με τη μια απο τις δυο μαιες

για την συμπεριφορα,

οπως μαλλωσα μετα για να φερουν το μωρο κατευθειαν για θηλασμο

οταν θα ηταν η ωρα για ταισμα,και μονο θηλασμο,

το προσωπικο αυτο ειναι εκει αυτες τις στιγμες για να μας εξυπηρετει

και μονο,με τον καλυτερο δυνατο τροπο...

εαν δεν πανικοβληθεις καθολου ολα σου ερχονται φυσιολογικα

και οι αναπνοες και τα σπρωξιματα ,μην αγχωνεσαι:)

αλλωστε οταν ερθει η στιγμη δεν υπαρχει πισωγυρισμα:P

Δημοσίευση

Εγώ δε έκανα μαθήματα ανώδυνου τωκετού, ούτε είχα δική μου μαία. Είχα την μαία του νοσοκομείου που είχε βάρδια, όπως λες, την πρώτη φορά ήταν πολύ καλή, έκανε τα πάντα, μου ετοίμασε το δωμάτιο, που έχουν την μπανιέρα για γέννα, με αναμμένα κεράκια, έβαλε κάτι ωραία μυρωδικά στην μπανιέρα και μου είπε να μπω μέσα για να μου μειωθούν οι πόνοι. Και την ώρα του τοκετού έκανα αυτά που μου έλεγε δηλ. τις αναπνοές κλπ. και όλα πήγαν καλά. Τη δεύτερη φορά ήταν άλλη μαία ακολούθησα ό,τι μου έλεγε και τσουπ ήρθε το μπουμπουκάκι γρήγορα!!

Μην ανησυχείς λοιπόν και με το καλό, απ'όσο βλέπω πλησιάζει η ώρα...:)

• Απαντήσεις

• @Παρασκευαιδου Ωραία μια χαρά τα πάει το σπορακι σου!!!! Αφου ακούσατε και καρδούλα όλα καλά μέχρι την επόμενη!!! @Sia A μου αναμένουμε το αποτέλεσμα σου!!!! Ολα να είναι καλά!!!! 🙏🙏🙏
    • Ναι ακόμη δεν είχα ενημέρωση θα περιμένω λίγες μέρες και θα πάρω τηλέφωνο.  Ναι οι ενέσεις είναι που έχουν το κόστος..  Αφού σου είπε έτσι να ξεκινήσεις με χάπια εύχομαι τα προλάβεις και εσύ!!! Όλα για καλό ας είναι!!! Από τον γιατρό μου είπαν με το που έχω την απόφαση να τους στείλω για να γράψουν τις ενεσεις puregon. Ελπίζω να τις βρω στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ γιατί είμαι και σε επαρχιακή πόλη. Ήδη μου έχει γράψει την ovitrelle και orgalutran όπου πληρώνεις συμμετοχή και θα τα πάρω αύριο από φαρμακείο.  
    • Κορίτσια μου έκανα υπέρηχο όλα μια χαρά . 6+1 τελικά αντί 6+3 , δεν μας πειράζει αυτό είδαμε και καρδούλα να παλετε τώρα επόμενο ραντεβού σε 4 εβδομάδες. Μωρό ολοκληρο θα δω 😂😂😂 τι 4 εβδομάδες χαχχαχαχα  Τεσπά είναι χαλαρή μέχρι στιγμής γτ λέω οκ σωστή θέση ,καρδούλα και μια χαρά μέγεθος. 
    • Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου.  Παιρνεις αντιπικτυκτικες ενέσεις η κάποιο φάρμακο; Να ξέρεις ότι αυτά είναι αιτία και για αίμα . Δεν ξέρω εάν έχεις διαβάσει την ιστορία της @peacock  Αν έχεις καφέ δεν σημαίνει κάτι . Περιμένουμε μια όμορφη χοριακη   
    • Ποπό είσαι χάλια καημενουλα μου... Πώς τα βγάζεις πέρα με το παιδί; Κάνεις εμετούς; Θέλω να πω αν δεν έχεις υπερεμεση να νοσηλευτείς για ποιο λόγο; Πινεις πολλά υγρά; Κάνει και τρομερή ζεστη και δε βοηθάει αυτό. Πάντως σε λίγο θα ξεκινήσεις να αισθάνεσαι καλύτερα, σιγά σιγά θα αναλάβει ο πλακούντας την παραγωγή ορμονών και θα σταματήσουν οι έντονες ναυτίες και ζαλάδες. Υπομονή ως τότε και καλή ενυδάτωση! Εγώ εδώ εξακολουθώ δύο φορές τη μέρα θάλασσα με το μικρό, παιχνίδια στην αυλή, πικνικ στον κήπο (που με έχει σώσει από το καθάρισμα της κουζίνας τουλάχιστον) και προσπαθώ να θυμιζω στον εαυτό μου ότι είμαι έγκυος για να μην το παρακάνω. Και κάθε βράδυ ο μικρός κοιμάται στις 8:30 και μέχρι τις 9:30 άντε 10 την έχω πέσει κ εγώ, τεζα από την εξάντληση! Επίσης έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα νομίζω! Στην αρχή έλεγα αποκλείεται και είμαι απλά πρησμένη αλλά φίλοι που με είδαν το σκ μετά από μέρες μου είπαν κ αυτοί ότι πετάχτηκε λίγο! Πολύ νωρίς αυτή τη φορά! Έλενα σε σκεφτόμαστε και είμαστε εδώ! Στέλνω θετική ενέργεια!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...