Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η Katerinoula87 είπε:

Γενικά έχεις σταθερό κύκλο?σου έχει ξανά συμβεί???

Mou exei tyxei vavaia mexri k mina alla mono kalokairi k skeftomai oti einai kalokairi k mporei na mou kathisterisei kserw k egw ti na pw pantws exw tsimpimata fouskwma k ola ta sinafi

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Katerinoula87 είπε:

Γενικά έχεις σταθερό κύκλο?σου έχει ξανά συμβεί???

Καλημέρα κορίτσι μου, εύχομαι να μη σου έρθει!! Η γνώμη μου μετά απο τους δυο τελευταίους μήνες είναι οτι όλα μπορεί να ειναι φυσιολογικά αλλά και όχι!

Προσπάθησε να μην ασχολείσαι τόσο με τα συμπτώματα γιατί δυστυχώς είναι παραπλανητικά και απλώς δες πόσες μέρες ήταν ο μεγαλύτερος σου κύκλος το τελευταίο εξάμηνο. Αν πχ ηταν 30 μέρες και τώρα πας 31 και δεν σου έρθει κάνε ένα τεστ (χοριακή κατά προτίμηση) για να σου φύγει και η αγωνία!!

Πόσο καιρό έχετε ελεύθερες επαφές; Αν είναι λίγος, μήπως όπως είχα πει και σε ενα προηγούμενο μήνυμα μου, αλλάζουν ξαφνικά κάποια πράγματα στον κύκλο σου ή στα συμπτώματα λόγω των ελεύθερων επαφών;

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Φραουλίνο! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, εύχομαι να μη σου έρθει!! Η γνώμη μου μετά απο τους δυο τελευταίους μήνες είναι οτι όλα μπορεί να ειναι φυσιολογικά αλλά και όχι!

Προσπάθησε να μην ασχολείσαι τόσο με τα συμπτώματα γιατί δυστυχώς είναι παραπλανητικά και απλώς δες πόσες μέρες ήταν ο μεγαλύτερος σου κύκλος το τελευταίο εξάμηνο. Αν πχ ηταν 30 μέρες και τώρα πας 31 και δεν σου έρθει κάνε ένα τεστ (χοριακή κατά προτίμηση) για να σου φύγει και η αγωνία!!

Πόσο καιρό έχετε ελεύθερες επαφές; Αν είναι λίγος, μήπως όπως είχα πει και σε ενα προηγούμενο μήνυμα μου, αλλάζουν ξαφνικά κάποια πράγματα στον κύκλο σου ή στα συμπτώματα λόγω των ελεύθερων επαφών;

3os minas prospathias koritsi mou..k o megaluteros mou kiklos to teleutaio 6mino einai 28meres dld mexri aurio

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Papadopoyloy? είπε:

3os minas prospathias koritsi mou..k o megaluteros mou kiklos to teleutaio 6mino einai 28meres dld mexri aurio

Και εσύ φρέσκια είσαι! Έχεις κάποιο λόγο να αγχώνεσαι σχετικά με την εγκυμοσύνη;

Σου το λέω γιατί και όλα άψογα να ειναι απο άποψη γονιμότητας σε ενα ζευγάρι, οι πιθανότητες να συλλάβει σε κάθε ωορρηξία ειναι το πολύ 25 με 30%

Ο μέσος όρος για σύλληψη σε ενα υγιέστατο ζευγάρι ειναι μέσα σε ένα χρόνο χωρίς κανένα λόγο ανησυχίας..

Ίσως και να τα ξέρεις όλα αυτά αλλά τα φρεσκάρω λίγο γιατί σε τέτοιες στιγμές χρειάζονται..?

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Φραουλίνο! είπε:

Και εσύ φρέσκια είσαι! Έχεις κάποιο λόγο να αγχώνεσαι σχετικά με την εγκυμοσύνη;

Σου το λέω γιατί και όλα άψογα να ειναι απο άποψη γονιμότητας σε ενα ζευγάρι, οι πιθανότητες να συλλάβει σε κάθε ωορρηξία ειναι το πολύ 25 με 30%

Ο μέσος όρος για σύλληψη σε ενα υγιέστατο ζευγάρι ειναι μέσα σε ένα χρόνο χωρίς κανένα λόγο ανησυχίας..

Ίσως και να τα ξέρεις όλα αυτά αλλά τα φρεσκάρω λίγο γιατί σε τέτοιες στιγμές χρειάζονται..?

S euxaristw koritsi mou nai ta gnwrizw alla oxi den anisuxw giati einai poly arxi akomi

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μόνο όσοι περνάμε τις ίδιες καταστάσεις μπορούν να καταλάβουν και είναι απολύτως λογικό ! Να μην σκέφτεσαι αρνητικά! Το μόνο που θα σκέφτεσαι είναι το μωράκι σου ότι είναι εκεί μέσα και είναι καλά,εμένα αυτό μου δίνει δύναμη το μωράκι μου που το νιώθω κάθε μέρα ,και να θυμάσαι κάθε μία μέρα που περνάει είναι και μια νίκη !! Αυτό σκέφτομαι Κ εγώ πλέον για να μπορώ να αντέξω όλο αυτό που περνάω !!! Μια τεράστια αγκαλιά σε σένα και σε όλες μας που περνάμε δυσκολίες !!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια. Μην αγχώνεστε ούτε με το βάρος ούτε με το πότε θα κάνει κραυγουλες και όλα.  Το κάθε παιδί είναι διαφορετικό και κάθε παιδί θέλει άλλο χρόνο για να κάνει το οτιδήποτε.  Εμεις έχουμε μπει στο αλμα 16-17 και κάνει κάτι ξεσπάσματα κλαματος αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ χαρούμενο μωρό.  Εγώ κορίτσια από την άλλη ειμί πτώμα, αρχίσαμε πάλι στο σχολείο εργασίες και 3 μέρες τώρα έξυνα και έβαφα παγκάκια. Το χέρι μου με άφησε αλλά δεν λέω τίποτα στον άντρα μου γιατί θα με κράξει. Μου αρέσει όμως γιατί το βλέπω από την αποχή πως ο γιος μου πάει εκεί σχολείο και θα το χαίρεται.  Είχε να βαφτεί το σχολείο 20 χρόνια και ήδη έχει αλλάξει πάρα πολύ. Σαββατοκυριακο δώσαμε ρεπό στον εαυτό μας όσοι πάμε σχολείο για τις δουλειές και από Δευτέρα πάλι.  Τετάρτη έχουμε και εμείς 2 εμβόλια και εννοείται θα δώσω depon προληπτικά. Στα τελευταία εμβόλια μου έκανε πυρετό και υπνηλία,η υπνηλία μεταξύ μας δεν με πειράζει καθόλου 🤣
    • Η παιδίατρος όταν τη ρωτήσαμε αρχές του καλοκαιριού για το θέμα του βρεφονηπιακού είπε "Εννοείται να τον γράψετε". Ε, μέσα στο σπίτι συνέχεια πόσο να αντέξει ο καημένος; Πρέπει να αναπτύξει και τις κοινωνικές του δεξιότητες, να μάθει ένα σωρό πραγματάκια που όσο να'ναι δεν τα κάνουμε στο σπίτι. Για να δούμε πώς θα πάει... Και οι δύο επιλογές έχουν θετικά και αρνητικά.
    • Είχα τα ίδια άγχη για την διαδικασία πριν κάνω την περίδεση.. διαβαζα κι εγώ δυσάρεστα και το άγχος μου είχε πάει στα ύψη... Αν έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Εμένα ήταν εξειδικευμένος ο γιατρός και το μόνο που με κρατούσε να μη πέσω σε παρανοια ήταν η εμπειρία του και απλά αφέθηκα στην κρίση του και την ικανότητα του. Να το εξαντλήσεις μέχρι τέλους, χωρίς να είμαι σε καμία περίπτωση ειδήμων ούτε κατά διάνοια ίσως ακόμα και με αυτά τα χιλιοστά να μπορείς να κάνεις περίδεση η πεσσο στα χέρια ενός καλού γιατρού. Να μας λες τα νέα σου και έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου και τη σκέψη μου! 
    • Εγώ βρε κορίτσια να σας πω ; αγχώνομαι μη τυχόν δε παίρνει το επιθυμητό βάρος να το πω έτσι  Ναι μεν μου λέει η παιδιατρος συχνούς θηλασμούς αλλά βλέπω πως καμία φορά και το μωρο δε θέλει να φάει τόσο ή θα μου βγάλει παραπάνω γαλακι  Τώρα την Δευτέρα έχουμε ξανά για να δούμε  Επίσης έχω σκοπό να κάνω εξετάσεις, θα ρωτήσω διατροφολόγο και παιδίατρο αν θέλουν εκείνοι να δουν κάτι συμπληρωματικά λίγο του θηλασμού, είμαι στη σκέψη να συζητήσω για βιταμίνες, να πάρω κάτι γιατί βλέπω μασάω κι εγώ 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...