Μετάβαση σε περιεχόμενο

που ειστε οι παλιες??

annaki!!

Recommended Posts

koritsia egw edw eimai alla epidi eimai mera me thn mera kai wra me thn wra na gennisw den exw polu oreksh .nomizw oti me blepate ana takta xronika diastimata edw mesa den efiga entelos .to thema einai oti tora tha eksafanistw ligo giati den exw oreksh oute antoxh gia karekla h internet ,an ola pane kala kai exw meta to mpempaki mou kai wra na kathome tha ksana eimai energo melos sthn parea sas .efaga 9 mhnes edw mesa kai mou exete ginei aparetites alla ta epipeda antoxhs exoun miothei polu .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφροδίτη μου δεν σε έβλεπα μέσα και νόμιζα οτι γέννησες:cheer: :cheer: Με το καλό λοιπόν το μωράκι σου!!!:woohoo: :woohoo: Περιμένουμε νέα σου!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ!!! :huh:

ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ 1 ΜΙΣΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!!!! ΒΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!! :S

ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΜΟΥ ΦΙΛΕΣ, HARA P ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΟΥ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΟΟΟΟΟΧΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ 3500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ!!!!:angry:

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ MAMMYLAND Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ :angry: ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΙ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ!!! :cheer:

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ E-MAIL ΜΟΥ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ vasiastergiou@yahoo.gr ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!:silly:

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!:P:kiss::P:kiss:

• 1 month later...

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ!

ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΙ!

ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΠΑΛΙΕΣ.

ΟΛΕΣ ΟΜΩΣ, ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ.

Καλημέρα σας!!Κ εγώ εδώ!!Αραιά κ που αλλά πάντα εδώ!

Παλιές μου φιλενάδες δε σας ξεχνώ!Έτσι κ αλλιώς τα λέμε απ το f/b!.:kiss:

Αννάκι και εγώ εδώ ειμαι και ρίχνω καθημερινά μια ματιά στα θέματα όσο μπορώ (λόγω χρόνου). Έχουν δίκαιο τα κορίτσια σχετικά με το site όντως έγινε πολύ σπαστικό.

Σιμόν μου όντως έχεις δίκαιο για τις κουβεντούλες τις μεσημεριανές που κάναμε.....:P

k ego edo eimaiiiiiiiiiiiii

xaxaxaxaxax den loipo pote!!!!!

alla re koritsia exoume k kainourgia melloi pou paliosan!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

annoula an mpeis sto chat kapoia stigmh to brady tha mas breis ekei,,,,

palies k kainourgies!!!!xaxaxaxaxaxaxaxx

Εδω και εγω! :silly:

Μετα την γέννα οπως λένε και οι φίλες μου δεν υπάρχει και πολυς χρόνος.:dry:

Ειναι και το άλλο που έχω ακούσει ότι συμβένει σε πολλές μας, που κολλάει και κάνει πολυ ώρα να ανοιξει και σε απελπιζει λιγο....:S:angry:

Χαιρομαι πάντως που είμαστε όλες καλά!!!!

Φιλάκια!!:kiss: :kiss: :kiss:

Εδω είμαι κι εγώ.

Εγω χάθηκα βασικα για 2 λόγους.

Πρώτον το site σέρνεται κ δεν εχω υπομονη να περιμένω να φορτώσει,δεν εχουμε και adsl εδω και γενικα ειναι αργο το ιντερνετ.

Ο δευτερος λόγος ειναι οτι απο τοτε που γράφτηκα στο f/b κι εγινε το γκρουπ του μαμυ εκει,μιλάω με τις "παλιες" εκει.Κι όπως ειπαν και οι προηγουμενες εδω εχουμε εξαντλήσει όλα σχεδον τα θεματα.Να γράφουμε τα ίδια κ τα ίδια?

Καλο ειναι βέβαια να απαντάμε στις απορίες που μπορει να εχουν τα νεα μελη,όπως μας απαντούσαν κι εμας οι ακόμα πιο παλιές.

Όσο για τις παρεξηγήσεις,δεν τις κατάλαβα ουτε εγω.Εχασα επεισόδια φαινεται.

Όσες μας εχασαν λοιπόν,μπορουν να μας βρουν και στο f/b.

Θελει βεβαια λίγο χρόνο μεχρι να καταλάβεις ποια ειναι ποια γιατι εδω έχουμε ψευδόνυμα.

Να σας ρωτησω και κάτι άλλο?

Μάθατε αν γέννησε το ΜΑΡΑΚΙ?

Happyland έγραψε:

Αννάκι εδώ είμαι εγώ, αλλά δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ πολύ! Όσο μπορώ πάντως δίνω το παρόν! (Δε σε πετυχαινω msn)

αναστασια μου γλυκια ειμαι παντα μεσα μσν εκτος απο τα μεσημερια:)

απλα ρε γαμωτο δεν ξερω τη εκανα κ δε σεχω πλεον στις επαφες μου:dry:

annakremeti@gmail.com κανε με add Να ξαναβρεθουμε:P

PAROUSA KAI EGW KORITSIA!!

KAI EGW DEN VRISKW KAI POLY XRONO NA

MPAINW TWRA ME THN MIKRH ALLA PROSPATHW!

EIMAI KAI EGW STO F/B: ELENA KRITHARIDOU.

OPOIA THELEI META XARAS NA TA LEME KAI APO

EKEI OPWS KANOUME ME POLLA KORITSIA APO

EDW MESA! SAS FILW OLES KAI DEN SAS KSEXNW! :kiss::)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...