Μετάβαση σε περιεχόμενο

που ειστε οι παλιες??

annaki!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 62
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχαχαχαχααααααααα Ελενη μου!! και εγω και εγω!!!!

Και τα τασακια μην ξεχναμε εεεεεεεεε???????

Οσο αφορα το fb γαμωτο..Μπερδευομαι λιγο με τα μελη του mammy ακομα..Δεν ξερω ποια ειναι ποια..Τεσπα..

Απλα να μην παρεξηγηθω αν με καποια κοπελα μιλαγα εδω περισσοτερο και εκει λιγοτερο!!!!!!

Λοιπον...

Μπαινω τσατ τωρα και περιμενω!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον ξεκιναω νεο κυκλο παρεξηγησεων!

Θα κανω μυνηση στη Χαρα γιατι το επιασα το υπονοούμενο:silly:

Οσες δεν καταλαβαν το 2 απευθυνεται σε εμενα!!! Οχι κοριτσακι μου, δεν εστρωσε το παιδι μου απλα το ταίζω και γραφω ταυτοχρονα!!! Επρεπε να το ειχες καταλαβει....:laugh: :laugh: :laugh:

hara έγραψε:

ELDO ΣYNEXIZEIΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥ...ΖΕΙΣ???ΜΠΡΑΒΟ!!!!!

Αγάπη μου …σε αυτήν την εγκυμοσύνη …δεν θα κάνω το ίδιο λάθος ….

Θα την π…..ζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ :silly: …..και άφοβα ……αφού ότι ήταν να γίνει έγινε ;)

Simone και εγώ με το face το ίδιο δράμα ζω ….αν και λίγο τα έχω ξεκαθαρίσει …….και έχω πει, όποιες είναι στο face απλά να μπουν στην ομάδα του mammyland εκεί ( αν θέλουν ας την βρουν από μένα, στις ομάδες μου ) και να γράψουν στο who is who το ψευδώνυμο που έχουν στο mammyland ….... εμένα με βοήθησε αρκετά αλλά δεν έχουν γράψει όλες……..

na doso ki ego to paron mou.....

apo tote pou gennisame den exoume kai polu xrono... :woohoo: :woohoo:

mpaino kathierina diabazo ta post kai kano ki ego kampoies erotisoules pou exo alla gia chat.. pou xronos... molis xalaroso ligaki me atalabainei i mikri kai fonazei..xaxaxaxa:dry: :blush::blink:

oi epoxes allazoune.. stin egkumosini kaiidika to teleutaio diastima pou den douleua eimouna oloi mera sto chat... tora????

filia se oles....

όποιες είναι στο face απλά να μπουν στην ομάδα του mammyland εκεί ( αν θέλουν ας την βρουν από μένα, στις ομάδες μου ) και να γράψουν στο who is who το ψευδώνυμο που έχουν στο mammyland ….... εμένα με βοήθησε αρκετά αλλά δεν έχουν γράψει όλες……..

γεια σας κοριτσαρες κ απο εμενα!

και εγω μπαινω καθημερινα αλλα δεν προλαβαινω πολυ να γραφω.

Ελενη μου με το καλο και το δευτερο μωρακι σου, χαιρομαι πολυ για σενα κ δεν σου κριβω πως ζηλεψα, θελω κ εγω κι αλλο μωρακι!!

οσο γι'αυτο....:woohoo:

ELDO έγραψε:

Αγάπη μου …σε αυτήν την εγκυμοσύνη …δεν θα κάνω το ίδιο λάθος ….

Θα την π…..ζω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ :silly: …..και άφοβα ……αφού ότι ήταν να γίνει έγινε ;)

σε βρισκω πολυ σωστη.....B):P

φιλακια σε ολες σας!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ!!

ΕΖΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ MAMMYLAND ΚΑΙ ΣΕ SITE ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!

ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ...ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΟΛΥ..

ΧΑΡΗΚΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

SIMONE ΜΟΥ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ!!!

χριστινακι κουραγιο ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος λενε αλλα οντως κανιες δε μπορει να καταλαβει την ψυχολογια σου.

κοριτσια κολλαει πολυ..μπαινω τσατ κ οποια θελει ας μπει

Πάνε στο προφίλ μου και μετά πάνε στις πληροφορίες για μένα …κάπου μέσα στη σελίδα λέει σε ποιες ομάδες είμαι …..πάτα επάνω στο mammyland και γίνε μέλος και μετά όλα τα άλλα

NAME KAI EGW :-).ANNOYLA MOU EIMAI PROS STO TELOS THS EGKYMOSYNHS KAI EPEIDH TA KSEREIS TI EIXE GINEI LEW NA GENNHSW PRWTA ME TO KALO KAI META NA MPW KSANA STO MAMMY.NA EXW DYNAMHS DLD XIXIXI;) .ELDO EISAI EGKYOS?AN NAI AYTA EINAI TA PIO EYXARISTA POY DIABASA STO MAMMY ME THS RITAS KAI THS IFIGENEIAS DLD.PWPW KORITSIA MOY POLY XAIROME GIA ESAS :laugh: .SE KANA 2-3 BDOMADES POY EINAI NA GENNHSW 8A MPAINW SYXNOTERA NA MA8AINW NEA SAS.OSO GIA TIS KOUBENTOYLES DEN EIXA TYXH SE POLLES ALA HTAN TELEIA TOTE.8A TO KSANAKANOYME.FILIA SE OLES:kiss: .

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ!!!!!!!!!!!!!Καλώς τα μου! Σύμφωνώ με τη μαλαπέρδα Ελντο!Απλά έχουμε γράψει τόσες πολλές φορές που βαριόμαστε ξανά καιξανά! Εγω βέβαια κάθε μέρα μπαίνω αλλά δε πολυγράφω..........συνώμη:huh:

άλλωστε το facebook Βοήθησε πολύ......να μη χαθούμε!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Γιαυτο χάθηκες !!!!:(

ΜΟΥΣΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΖΟΓΚΛΑΓΚ ΣΕ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ!

ΡΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

ΤΟΜΑ ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Φιλιά πολλά!

Ωραία που έμαθα τα νέα σας!

έλντο έχεις να μου δανείσεις 500 ευρουδάκια (ξερεις εσυ) όχι για μένα , για τη φουκαριάρα τη μάνα μου!!!):woohoo:

γεια σας κοριτσακια. Εγώ μπαινω που και που στο μαμυ αλλα το θεμα ειναι οτι κολλαει. Στο τσατ εχω να μπω παρα πολύ καιρο. Στο facebook μιλαω και εγω με καποιες κοπελες απλα πρεπει να ξεκαθαρισω ακομα ποια ειναι ποια.

HALLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

geia sas koritsakia mouuuuuuuuuuu

diabasa palies k malaperdes k tsouppppp emfanistika k ego!!!!!!!!!!!!!:woohoo: :woohoo: :woohoo:

ego bre koritsia mou kathe mera mesa eimai alla sto chat mpeno poly spania,,,,

fece book den exo basika eixa alla diagraftika alla exo msn,oses pistes pros elthete!!!!!

einai sofia126@live,se

ante re koritsia na kanonisoume mia mera na ksanamazeytoume oles palies kainourgies k na ta poume pisteyo pos tha ginei xamos sto chat!!!!!!!!!!!

tha parei fotia to kaimeno me ta pikantika thematakia k oxi mono,,,,

ax bre koritsia mou leipsate pollu pollu

polla filakia

xristina έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!

ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ!!

ΕΖΗΣΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!!!

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ MAMMYLAND ΚΑΙ ΣΕ SITE ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ!!

ΟΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑ...ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΟΛΥ..

ΧΑΡΗΚΑ ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

SIMONE ΜΟΥ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΑ!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ!!!

Χριστινακι μου καλο...Δεν το ηξερα..:(

..Τι να πω...

..Για καλο θα ηταν..

..Θα ερθει το δευτερο οταν ειναι η ωρα του..Θα ερθει..

Χαρηκα που διαβασα νεα σου και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου οτι καλυτερο!!

φιλια!!:kiss:

ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ,ΧΑΧΑ,ΜΟΥΣΣΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΤΣΑΤ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΤΖΕΡ!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ,ΝΕΕΣ,ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΗ..

pou eisai vre matares????

xathikes!!! ego se exo sto messenger!! opote an mpeis tha se do!!!

eixa mpei kai chat proxthes, meta apo polu kairo na, se rotiso pou xathikes alla tpt!!!

se perimeno messenger..pou d e n kollaei!!!

filakia koritsares!!!

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

κοριτσακια μου, κι εγω εδω ειμαι!!! εξακολουθω να συμμετεχω, αν και οπως ειπαν κι οι κοπελες, επειδη εχουμε αναλυσει πολλακις στο παρελθον τα περ/ρα θεματα, βαρεθηκα λιγο να επαναλαμβανομαι!!!

ωστοσο η παρεϊτσα ηταν και ειναι πολυ ωραια και πολυ ενδιαφερουσα!!;)

(ξερει κανεις τι κανει το tirogaridaki και ο γιοκας της????)

σ αυτο με τα θεματα θα συμφωνήσω κ εγω οτι τελικά επαναλαμβανονται τα ιδια. Βεβαια καλο ειναι να βοηθαμε τις νεες μανουλες απλα απ την αλλη ειναι λιγο καπως. Δεν πειραζει φιλακια σε ολες παλιες κ νεες

αλεξ μου ειμαι μσν αλλα τιποτακαλε μηπως δε μεκανες add????:huh: στο τσατ τις προαλλες ειχα λιγη δουλιτσα κ μετα που ξαναμπηκα ειχεσ βγει.

κοριτσια ας ενωσουμε τις μαλαπερδες μας κ αυτη η μεγαααααλη γραμμη:P που θα σχηματιστει ας γινει μεσω μεταφορας κ για την 'απο κοντα'συναντηση μας:laugh: :laugh:

malaperda connecting people:laugh:

ela annoula mou!!!

se exo mesa stis epafes mou opote an mpeis tha se do!!!

gia mpes mia stigmi tora na doume!!

auti ti stigmi pantos fainesai ektos sundesis!!!

kane mia prospatheia na mpeis messenger!!!

filakia mpoumpouka mou,

ante ela na ta poume ligo!!!

line_line_typew3_beg_d_typew4_time_1141794000_text_65697361692069207a6f69206d6f75212121.gif

ax anna mou den mporo na katalavo ti ginetai.

to ksero to mail sou. kai s'exo idi stis epafes mou!!!

alla den se deixnei online!!!

ki ego apo to proi eimai mesa.giati ginetai auto tora???

mpes ligo chat!!!

ti kanoume tora filenada????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...