Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Όμως μετά δε σου το φτύνει; Εμένα το φτύνει 😥 καλημέρα 🌺🌺🌺
    • Καλημέρα  κορίτσια! Καλή εβδομάδα! Μόλις γυρίσαμε εμεις από τον γιατρο.. 3700 είμαστε.. κλείσαμε γ Τετάρτη  πρωί.. 
    • Καλημέρα κοριτσι μου, δεν το γνωρίζω αυτο η αλήθεια είναι εγώ! εγω θα σου απαντήσω για το αλλο θεμα με το φαγητό! στην αρχή μολις τον βάζω να φαει την πρώτη κουταλιά ανοίγει το στόμα κανονικά...μολις γευτεί το φαγητό σφραγίζει το στόμα και για να φαει 5-6 κουταλιά προσπαθώ να τον κάνω να γελασει για να ανοίξει το στόμα να του βάλω φαγητό (μονο αυτος ο τρόπος πιανει σ εμένα) . Προχθές όμως είχε ενα παιχνίδι στο χέρι και επειδή βαζει τα πάντα στο στόμα πηγαινε να βαλει το παιχνίδι στο στομα και τσουπ εβαζα και εγω φαγητό... γίναμε λίγο χαλια αλλά έφαγε λιγο πάρα πάνω έτσι! ελπίζω κατι απ όλα αυτά να πιάσουν και να ξεκινήσει και εσένα να τρώει έστω 5-6 κουταλάκια!
    • Κορίτσια ο τραχανάς βλέπω έχει φρέσκο γάλα (άσχετη εγώ 😅) μπορώ να δώσω από τώρα;
    • Χαχαχα μάλλον θα γίνει όντως πραγματικότητα 😂 ο γιος πάντως σας ηρθε σίγουρα!!    τι κανετε κορίτσια; Πως είστε;  πως απασχολείται τώρα τα μωράκια σας βρε κορίτσια; Μεγαλώνουν και μένουν πιο πολύ ξύπνια οπότε έχω ξεμείνει και από ιδέες.. τραγουδάκια, κουδουνιστρες, βιβλιαρακια, λίγο μπρούμυτα.. γυμναστήριο.. τι άλλο…; Κανετε κάτι άλλο εσείς; Εντωμεταξύ και μπρούμυτα δεν την βάζουμε πολύ γιατί τρώει συχνά και έχει γεμάτο στομάχι και δεν την βάζουμε μπρούμυτα τόσο.. νομίζω όμως οτι πρέπει περισσότερο. Τώρα την βάζουμε και κάθεται κιόλας στον καναπέ και παίζει, της αρέσει πολύ να κάθεται😂🥹🫠
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...