Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας μανούλες και μελλοντικές μανούλες!! Δημιούργησα και γω μια νέα συζήτηση για τα μωράκια του Φεβρουαρίου 2020!! Στις 5/06 έμαθα ότι είμαι έγκυος  και ο γιατρός μου λείπει!! Περιμένω με ανυπομονησία τη Δευτέρα να πάω!! Μέχρι τότε δε θα ησυχάσω αγχώνομαι είναι η πρώτη μου φορά και έχω έναν πόνο κάτω αριστερά από τη μέρα της εμφύτευσης! Ελπίζω να είναι φυσιολογικός και να πάνε όλα καλά!! ?

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι από εμένα κι εγώ στις 7/6 έμαθα ότι είμαι έγκυος με χοριακη!!! Αύριο θα κάνω 2η κ ελπίζω την άλλη εβδομάδα να κάνουμε κ τον πρώτο υπέρηχο να δούμε εμβριικα στοιχεία!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Μαζί είμαι είναι κ η @Kit1982μαζί μας!!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ ήμουν στη θέση σας περυσι... Γέννησα στις 7/2/19 την μπεμπουλα μου!! Καλη και όμορφη εγκυμοσύνη να έχετε!! :) Την καλύτερη εποχή γεννάται. Του χρόνου τα μωράκια σας θα ειναι 5-6 μηνών έτοιμα για παραλία!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Niki co είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Εγώ ήμουν στη θέση σας περυσι... Γέννησα στις 7/2/19 την μπεμπουλα μου!! Καλη και όμορφη εγκυμοσύνη να έχετε!! :) Την καλύτερη εποχή γεννάται. Του χρόνου τα μωράκια σας θα ειναι 5-6 μηνών έτοιμα για παραλία!!! 

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η sofiefin1982 είπε:

Την 6η εβδομάδα νομίζω!!! 

Με βλαστοκύστες ή τριών ημερών; Εμείς λογικά διανύουμε την 5η εβδομάδα. Επομένως αυτή την εβδομάδα προς το τέλος, θα δούμε σακο. Σωστα; Δεν τα έχω ρωτήσει αυτα ακόμη στον γιατρό. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Kit1982 είπε:

Με βλαστοκύστες ή τριών ημερών; Εμείς λογικά διανύουμε την 5η εβδομάδα. Επομένως αυτή την εβδομάδα προς το τέλος, θα δούμε σακο. Σωστα; Δεν τα έχω ρωτήσει αυτα ακόμη στον γιατρό. 

Με τεσσάρων ημερών εμβρια!!! Κι εγώ 4Εκ 3Η νομίζω 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η sofiefin1982 είπε:

Με τεσσάρων ημερών εμβρια!!! Κι εγώ 4Εκ 3Η νομίζω 

Όλα καλά θα πάνε. Άντε να περάσουν άλλες 2 εβδομάδες και μετά θα χαλαρώσουμε λίγο. Μέχρι να ακούσουμε καρδούλες. ❤❤❤

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια...04/06 έμαθα ότι είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωρό με χοριακή 2.682..Τελευταία περίοδος 27/04 με κύκλο 31 ημέρες..Τώρα είμαι 6ε2η. Ραντεβού με τον γιατρό έχω την άλλη Τρίτη! Εεε εντάξει τα άγχη πάνε και έρχονται!! Αν η χοριακή είναι καλή! Αν όλα θα πάνε καλά!Αν είναι φυσιολογικό το οτιδήποτε μου συμβαίνει! Εύχομαι όλες οι εγκυούλες να είναι καλά και όσες κοπέλες λαχταρούν μία εγκυμοσύνη να τους έρθει γρήγορα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Annouli είπε:

Γεια σας κορίτσια...04/06 έμαθα ότι είμαι έγκυος στο πρώτο μου μωρό με χοριακή 2.682..Τελευταία περίοδος 27/04 με κύκλο 31 ημέρες..Τώρα είμαι 6ε2η. Ραντεβού με τον γιατρό έχω την άλλη Τρίτη! Εεε εντάξει τα άγχη πάνε και έρχονται!! Αν η χοριακή είναι καλή! Αν όλα θα πάνε καλά!Αν είναι φυσιολογικό το οτιδήποτε μου συμβαίνει! Εύχομαι όλες οι εγκυούλες να είναι καλά και όσες κοπέλες λαχταρούν μία εγκυμοσύνη να τους έρθει γρήγορα!!!!

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου! Θα τα λέμε και εδώ να ξεαγχωνει η μία την άλλη. ???❤❤

Δημοσίευση

Αχ τι ωραία!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!! Εμένα είναι η πρώτη μου φορά, έχω κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι έχω καούρες εσείς;; Έχετε καθόλου ενοχλήσεις;; Είμαι 5ε5η. Σαν σήμερα έχω ξυπνήσει και είναι κομμένα τα πόδια μου ξαπλώνω όλη την ώρα!

Δημοσίευση

Εγώ εμετούς κλπ δεν έχω...Απλά νιώθω σχεδόν μόνιμα όπως όταν έχεις πολλές ώρες να φας και θες να κάνεις εμετό από την πείνα και ας έχω φάει πριν μισή ώρα.. Βέβαια η όρεξη μου είναι κομμένη..Δηλαδη ένα μπέρδεμα τρελο..Φουλ πρησμένο στήθος..Ίσως ήταν και το μοναδικό στοιχείο πολύ πριν την αναμενόμενη περίοδο που με έκανε να υποψιαστώ πως ίσως κ να είμαι έγκυος!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η marimar_ είπε:

Αχ τι ωραία!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!! Εμένα είναι η πρώτη μου φορά, έχω κάποιες ενοχλήσεις στο στομάχι έχω καούρες εσείς;; Έχετε καθόλου ενοχλήσεις;; Είμαι 5ε5η. Σαν σήμερα έχω ξυπνήσει και είναι κομμένα τα πόδια μου ξαπλώνω όλη την ώρα!

Καλημέρα! Εγώ είμαι 5w2d και δεν έχω ακόμη ναυτιες! Δυσκοιλιότητα, πρησμένο στήθος και λίγο κούραση. Έχεις δει καρδουλα;

Δημοσίευση
στις On 9/6/2019 at 6:44 ΜΜ, ο/η Niki co είπε:

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κορίτσι μου!! Να σαι καλά!! Να σας ζήσει το μωράκι σας να το χαίρεστε!! Μακάρι να παν όλα καλά εγώ αγχώνομαι!!

Δημοσίευση
στις On 16/6/2019 at 11:44 ΠΜ, ο/η Kit1982 είπε:

Καλημέρα! Εγώ είμαι 5w2d και δεν έχω ακόμη ναυτιες! Δυσκοιλιότητα, πρησμένο στήθος και λίγο κούραση. Έχεις δει καρδουλα;

Κ γω πρησμένο στήθος τούμπανο έχει γίνε!! ?? όχι ακόμα στις 24/06 μας είπε να πάμε για να την ακούσουμε με το καλό!! Εσείς;;;

Δημοσίευση
στις On 16/6/2019 at 11:15 ΠΜ, ο/η Annouli είπε:

Εγώ εμετούς κλπ δεν έχω...Απλά νιώθω σχεδόν μόνιμα όπως όταν έχεις πολλές ώρες να φας και θες να κάνεις εμετό από την πείνα και ας έχω φάει πριν μισή ώρα.. Βέβαια η όρεξη μου είναι κομμένη..Δηλαδη ένα μπέρδεμα τρελο..Φουλ πρησμένο στήθος..Ίσως ήταν και το μοναδικό στοιχείο πολύ πριν την αναμενόμενη περίοδο που με έκανε να υποψιαστώ πως ίσως κ να είμαι έγκυος!

στις On 16/6/2019 at 11:56 ΠΜ, ο/η Annouli είπε:

Εμείς έχουμε την Τρίτη ραντεβού.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά γιατί με τα τόσα που διαβάζω στο ίντερνετ (μέγα λάθος) αγχώνομαι και στρεσαρομαι πολύ.. 

Κορίτσι μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Και μένα μου είχε πρηστεί 10 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και λεω βρε μπας και;;?

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια ο γιατρός σας τι σας είπε ν προσέχετε;; Εμένα μου είπε να τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά και ψάρια μόνο της Μεσογείου. Κρέας όσο θέλω. Τα λαχανικά να τα πλένω 2-3 φορές και να μην τρώω σαλάτες έξω. Όχι σολωμό όχι γλυκά. 8-10 κιλά να βάλω είνΑι φυσιολογικά!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marimar_ είπε:

Βρε κορίτσια ο γιατρός σας τι σας είπε ν προσέχετε;; Εμένα μου είπε να τρώω πολλά φρούτα και λαχανικά και ψάρια μόνο της Μεσογείου. Κρέας όσο θέλω. Τα λαχανικά να τα πλένω 2-3 φορές και να μην τρώω σαλάτες έξω. Όχι σολωμό όχι γλυκά. 8-10 κιλά να βάλω είνΑι φυσιολογικά!

Eμένα μου είπε όχι σε μισοψημένα κρέατα, καλά πλυμένα λαχανικά και φρούτα και μακριά από γάτες για το τοξόπλασμα. Πάντως αν και δεν κάνω εμετούς, νομίζω πως αδυνάτισα αυτό το διάστημα γιατί μου έχει κοπεί η όρεξη πολύ..Παλιά δεν άφηνα σοκολάτα για σοκολάτα στο σπίτι..Τώρα ούτε να τη δω!

Δημοσίευση
στις On 24/6/2019 at 5:45 ΜΜ, ο/η Annouli είπε:

Κορίτσια μου ,τι κάνετε; Πώς είστε;;;

Καλά είμαστε εσύ;; Εμείς τη Δευτέρα ακούσαμε καρδούλα, μοναδική εμπειρία ?? 6 χιλιοστά πλασματάκιι ??❤️?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η marimar_ είπε:

Καλά είμαστε εσύ;; Εμείς τη Δευτέρα ακούσαμε καρδούλα, μοναδική εμπειρία ?? 6 χιλιοστά πλασματάκιι ??❤️?

Αχχχ τι καλά!! Εμείς την περασμένη Τρίτη..7,6 χιλιοστά... Σαν αλογάκι ακουγόταν!!?

Από θεμα συμπτωμάτων πως τα πάτε;Εγώ έκανα κάτι εμετούς κ γενικότερα έχω θέμα με το στομάχι, άλλοτε έντονες ενοχλήσεις (αναγουλες κλπ) και άλλοτε απειροελάχιστες ...κ όρεξη κομμένη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Kiddoστο μέγαρο μουσικής είχαμε πάει και ήταν πολύ καλά... μετά πήγαμε και σε 2 άλλα προς κεραμεικό αλλά καμία σχέση με το μέγαρο δυστυχώς. Ειδικά το ένα ήταν σαν να απευθύνονταν σε χαζούς και όχι σε μωρά.. Θέατρο για βρέφη γκουγκλάρουμε και μας βγάζει διάφορα και κλείνουμε ανάλογα τι βολεύει με το παρκινγκ και με τους ύπνους της μικρής. Επίσης πεδίον του άρεως πήγαμε στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, τη βάλαμε καρουζέλ, ρόδα κτλ ήταν πολύ ωραία Πλατεία κοτζιά επίσης καλά ήταν, πιο μικρό βέβαια.  Δωρεάν είσοδο έχει και στα δύο. Πήγαμε και στα δύο βέβαια πρωί και δεν είχε πολύ κόσμο, βράδυ δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι
    • Καλημερα και χρονια πολλα! Να κανω την χαζη ερωτηση, εφοσον εχεις το ατου του θηλασμου γιατι δεν τη βαζεις να κανετε συγκοιμηση; Να κοιμασαι και εσυ και να θηλαζει, πιπιλαει κι αυτη και να μενει ηρεμη στο κρεβατι; Τα παιδια στη συγκοιμηση δεν μπαινουν στη διαδικασια να ξεσηκωνονται. Παραμενουν ηρεμα. Τουλαχιστον κι οι βοηθοι μητροτητας, συμβουλοι θηλασμου κλπ αυτο λενε. Δεν εχω ακουσει ποτε θηλαζον βρεφος να κανει συγκοιμηση και να μενει ξυπνιο (και σε εγρηγορση εννοω) 5ωρες. Πιστευω να μην ειστε παγκοσμια πρωτη 😂😂🤞🏼🤞🏼Οντως ειναι βασανιστηριο το καθε μερα υπνος στις 5. Βασικα πως ειναι δυνατον να λειτουργεις μετα μεσα στη μερα; Και τα δικα μου δεν κοιμουνται, αλλα τουλαχιστον ξαπλωναμε και ξαπλωνουμε και θηλαζουν, οποτε κι εγω οταν δεν την παλευω κλεινω ματακια και βλεπω ονειρα (κανονικα και με το νομο) κι ας τα αυτα μουτσου μουτσου στο βυζι🤣🤣. Και παλι σερνομαι μες στη μερα φυσικα 😅, αλλα τουλαχιστον το βραδυ δεν εχει σηκωμα απο το κρεβατι που πραγματικα αδυνατω σωματικα και πνευματικα, ουτε να κανουν τη νυχτα μερα. Απο νεογεννητα και τα τρια ετσι τα κανω. Θεωρω αν το κανετε, θα σωθεις. Σιγουρα θα θελει επιμονη στην αρχη γιατι τωρα εχει χασει τον κιρκαδιο ρυθμο, αλλα πλεον ειναι και σε ηλικια να της εξηγεις οτι ειναι νυχτα τωρα, ησυχια κι η μαμα κοιμαται. Κλειστα φωτα, ησυχια και να κλεινεις τα ματια σου και να παραμενει κι αυτη ξαπλωμενη στο στηθος. Βασικα νομιζω πως στα θηλαζοντα αυτος ειναι ο Παραδεισος τους. Θα την καταβρει κι αυτη. 
    • Κοριτσια μου χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Τι κανετε; Πως περνατε; Εμεις φτασαμε αισιως στις 27+2 και σε δυο εβδομαδες εχουμε ραντεβου με τον γιατρο να δουμε την μπεμπα.
    • Ωωω!! Σ' ευχαριστώ πολύ!! 🥰🥰 Αυτό με το φαγητό το κάνει και εμάς όταν την έχω αγκαλιά πχ ή ελεύθερη και με βλέπει με τσιμπολογαω, το θέλει και αυτή!! 😆 Της δίνω το τρώει.. Και μπορεί το ίδιο ακριβώς εντωμεταξυ τρόφιμο, στο καρεκλακι του φαγητού της, να το πετάει..😂 αυτό με μίσος όπως λες!! 😂 Ότι του φανεί..🤪 Ναι ναι party animal αυτή εδώ.. άσε με! Είναι βασανιστήριο ρε συ.. και ίσα ότι το είχαμε στρώσει, μου κοιμόταν το αργότερο 12-1 το βράδυ και σερί μέχρι 7-8 το πρωί, από το Νοέμβριο και μετά γμθκε ο Δίας πάλι.. τώρα είτε κοιμηθεί γύρω στις 11 το βράδυ θα μου ξυπνήσει περίπου γύρω στις 1-2 τα ξημερώματα και θα μου μείνει ξύπνια μέχρι 7-8 το πρωί είτε που δεν θα κοιμηθεί καθόλου και θα μου το πάει σερί μέχρι τα ξημερώματα γύρω στις 5-6.. προσπαθώ να της το στρώσω τώρα πάλι αλλά μέχρι να το στρώσουμε φοβάμαι θα μας βρει κάτι άλλο πάλι..😅 μέσα στη μέρα κοιμάται μόνο μια φορά γύρω στις 4-5 το μεσημέροαπόγευμα δηλαδή κανά 2ωρο.. αυτό από το πρωί..  Θα ρωτήσω και στο παιδότοπο που έχει κοντά στην παιδίατρο που έχω δει.. θα δείξει! Α όχι στο πάτωμα δεν μου το έχει κάνει.. αλλά δεν μου το κάνει μόνο για πλάκα, μου το κάνει και όταν νευριάζει που δεν της δίνω πχ το κινητό που κρατάω ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να κρατάω και το θέλει ή όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει πχ να βάλει το τηλεκοντρόλ στο στόμα, νευριάζει με ένα κλαψο-γκρινιασμα και μου δίνει κουτουλιές ή θα αρχίσει να φωνάζει "εεεεε!!" όλο νεύρα και θα βαράει με τα χέρια τον εαυτό της στη κοιλιά..🤭🤭 (δικό μου παιδί ξεκάθαρα..🤪😅😅) και εγώ ξέχασα να ρωτήσω το Δεκέμβρη που πήγαμε.. αν το θυμηθείς, πες μου τι σας είπε! Καλή δύναμη και εσείς με τον αποθηλασμο..💪💪
    • Γεια σου Elen .... Υπομονή θα πω...πάλι γυρνάνε τα συμπτώματα που είχαμε στην αρχή έχω παρατηρήσει,και εγώ νιώθω αυτό το κάψιμο κάπως και αρκετή δυσκολία στη χώνεψη 🫣 εγώ είμαι στην 33η τώρα... Εύχομαι και εγώ να περάσετε όλες όμορφα και ξεκούραστα!!!❤️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...