Μετάβαση σε περιεχόμενο

Απ'την αρχή του θεριστή στις κοιλίτσες μας γιορτή

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Άντρεα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς είστε;;
Προέκυψε και θα πάμε τριήμερο αυτό το Σαββατοκυρίακο, οπότα το τεστάκι θα το κάνω Δευτέρα αντί για Σάββατο που προγραμμάτιζα (σε περίπτωση που δεν έρθει μέχρι τότε).. Η απορία μου είναι: ΑΝ τελικά είμαι έγκυο η θάλασσα και η πισίνα μπορεί να βλάψουν με κάποιο τρόπο; (πάλι χαζή ερώτηση έκανα ? )

Να περάσετε όμορφα ?

Λοιπόν, μου είχε έρθει στις 25/05 η περίοδος όλα οκ έχω ήδη ξεμπερδεψει από τη Δευτέρα το βράδυ. Σήμερα βρε κορίτσια μου έχω κάτι πονακια χαμηλά σαν πρήξιμο να το πω σαν ότι θα μου ξανάρθει δεν ξέρω.. σημείωση: και τον προηγούμενο μήνα είχα τα ίδια..τι λέτε να είναι;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Elenakam είπε:

Να περάσετε όμορφα ?

Λοιπόν, μου είχε έρθει στις 25/05 η περίοδος όλα οκ έχω ήδη ξεμπερδεψει από τη Δευτέρα το βράδυ. Σήμερα βρε κορίτσια μου έχω κάτι πονακια χαμηλά σαν πρήξιμο να το πω σαν ότι θα μου ξανάρθει δεν ξέρω.. σημείωση: και τον προηγούμενο μήνα είχα τα ίδια..τι λέτε να είναι;

Κορίτσι μου σ ευχαριστώ! Ίσως κάποια κυστούλα είναι που δεν έπεσε με τη περίοδο και σε ενόχλησε τώρα. Ή ίσως κάνεις πρόωρη ωοριξία!  Η ροή που είχες στη περίοδο σου ήταν συνηθησμένη όπως κάθε φορά;

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Κορίτσι μου σ ευχαριστώ! Ίσως κάποια κυστούλα είναι που δεν έπεσε με τη περίοδο και σε ενόχλησε τώρα. Ή ίσως κάνεις πρόωρη ωοριξία!  Η ροή που είχες στη περίοδο σου ήταν συνηθησμένη όπως κάθε φορά;

Να πω την αλήθεια έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό μια μικρή μείωση. Αυτή τη φορά ίσως ήταν ακόμη λιγότερες οι μέρες που διήρκησε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Elenakam είπε:

Να πω την αλήθεια έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό μια μικρή μείωση. Αυτή τη φορά ίσως ήταν ακόμη λιγότερες οι μέρες που διήρκησε.

Έχω ακούσει για κοπέλες που ήταν έγκυες και είχα 1-2 μήνες περίοδο. Αν έχεις και κάποια άλλα συμπτώματα τότε κάνε ένα τεστ!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Άντρεα είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Πώς είστε;;
Προέκυψε και θα πάμε τριήμερο αυτό το Σαββατοκυρίακο, οπότα το τεστάκι θα το κάνω Δευτέρα αντί για Σάββατο που προγραμμάτιζα (σε περίπτωση που δεν έρθει μέχρι τότε).. Η απορία μου είναι: ΑΝ τελικά είμαι έγκυο η θάλασσα και η πισίνα μπορεί να βλάψουν με κάποιο τρόπο; (πάλι χαζή ερώτηση έκανα ? )

Καλησπέρα!! 
Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ ώστε να είσαι οκ και να μην το έχεις στο μυαλό σου;
Παλιότερα είχα διαβάσει ότι εάν η εγκυμοσύνη είναι καλή δεν υπάρχει πρόβλημα..τώρα για τόσο νωρίς δεν ξέρω τι να σου πω..Σίγουρα θέλει προσοχή ο ήλιος!!! 

Δημοσίευση

@Άντρεα αμα σου πω ότι περιμενω να μας ανακοινώσεις τα χαρμόσυνα  λες και είσαι καμια συγγενης μου, καμια φιλη ενώ δεν σε γνωρίζω καν και εχω χαρει μεσα μου για σενα θα το πιστεψεις? ❤️ και γενικα οποια κοπελα και να το ανακοινώσει θα χαρω παρα παρα πολύ .....

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Maroulita? είπε:

Καλησπέρα!! 
Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ ώστε να είσαι οκ και να μην το έχεις στο μυαλό σου;
Παλιότερα είχα διαβάσει ότι εάν η εγκυμοσύνη είναι καλή δεν υπάρχει πρόβλημα..τώρα για τόσο νωρίς δεν ξέρω τι να σου πω..Σίγουρα θέλει προσοχή ο ήλιος!!! 

Κορίτσι μου έκανα ήδη την Δευτέρα και ήταν αρνητικό. Μετά κατάλαβα πως λόγω καθυστεριμένης ωοριξίας άργησε και η περίοδος και περίμενα να δω χτες. Δεν θέλω να δω άλλο αρνητικό τεστ. Έχω πόνους περιόδου ανα διαστήματα και περιμένω απλά να εμφανιστεί. Δεν πιστεύω να είμαι απλά είπα να ρωτήσω για να καλύψω το μικρό ενδεχόμενο που υπάρχει!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η billbas είπε:

@Άντρεα αμα σου πω ότι περιμενω να μας ανακοινώσεις τα χαρμόσυνα  λες και είσαι καμια συγγενης μου, καμια φιλη ενώ δεν σε γνωρίζω καν και εχω χαρει μεσα μου για σενα θα το πιστεψεις? ❤️ και γενικα οποια κοπελα και να το ανακοινώσει θα χαρω παρα παρα πολύ .....

Αχχ κορίτσι μου με συγγηνείς!!! μακάρι να είχα χαρμόσυνα για να ανακοινώσω αλλά δεν...! Ίσως τον επόμενο μήνα :)

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Αχχ κορίτσι μου με συγγηνείς!!! μακάρι να είχα χαρμόσυνα για να ανακοινώσω αλλά δεν...! Ίσως τον επόμενο μήνα :)

αργα η γρηγορα θα τα καταφερουμε ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Κορίτσι μου έκανα ήδη την Δευτέρα και ήταν αρνητικό. Μετά κατάλαβα πως λόγω καθυστεριμένης ωοριξίας άργησε και η περίοδος και περίμενα να δω χτες. Δεν θέλω να δω άλλο αρνητικό τεστ. Έχω πόνους περιόδου ανα διαστήματα και περιμένω απλά να εμφανιστεί. Δεν πιστεύω να είμαι απλά είπα να ρωτήσω για να καλύψω το μικρό ενδεχόμενο που υπάρχει!

Το καταλαβαίνω...Αυτή η μια γραμμούλα στο τεστ ποναει πολύ...Όπως και να έχει να περασεις καλά..να ηρεμήσετε κ μακάρι μέχρι να επιστρέψεις να μην έρθει κ το επόμενο τεστάκι να είναι θετικό!!! 

στις πριν 11 λεπτά, ο/η billbas είπε:

Όλες είμαστε έτσι εδώ μέσα για όλες!!! Η μία χαίρεται με τη χαρά της άλλης κ στεναχωριέται με τη λύπη της...Είναι ένα μέρος που θα μιλήσουμε κ ξέρουμε ότι κάποιος θα μας καταλάβει!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Soulful είπε:

Κορίτσια μου γεια σας κ από μένα!Κ εγώ στην αναμονή είμαι

Κατά λάθος ποσταρα το μνμ χωρίς να το τελειώσω! Λοιπόν,26η μέρα για μένα σήμερα.Ειχα καλό feeling αυτές τις μέρες αλλά χθες μου κόπηκαν τα φτερά..έσκασε το καθιερωμένο σπιράκι!Βγάζω συνήθως,όχι πάντα, κάτι στο πρόσωπο αλλά χθες βγήκε στη μύτη.Ελπιζω να ακούσουμε κανένα ευχάριστο από καμια κοπέλα αυτές τις μέρες!

Δημοσίευση

Κοριτσια επίσημα κι γω στον επόμενο μήνα...εγγλεζα η άτιμη κυρία με τα κόκκινα...πρωι πρωί ήρθε μη και χαρώ λιγάκι... Τουλάχιστον είναι σταθερή,κατι είναι κι αυτό...παμε για τον επόμενο γερά να κάνουμε χαμουλη όλες και να χουμε όλες θετικά αποτελέσματα!!!!?????

Δημοσίευση

Πολυ ατυχος αυτος ο μηνας ρε κοριτσια..κ να σκεφτειτε οτι τον αγαπαω!!!! Ας μη χανουμε τις ελπιδες μας ομως...Καινουριος μηνας ερχεται, καινουριες προσπαθειες...Ας σταθουμε λιιιγο πιο τυχερες!!!!

Δημοσίευση

Δεν έγινε και κάτι!!!! Ερχεται καλοκαιράκι& μαζι με αυτό πολλες ομορφες στιγμες, αγκαλίτσες κ αλλη διάθεση κορίτσια! Φευγει η μουντάδα! 

Παμε δυνατα!!!!!!!! Βούρ όλες για μπαμπουδάκια!!!! ? Have faith! Keep  going ?❤️?????

Δημοσίευση

καλημέρα κοριτσάρες  μου ..δεν πειραζει!!! ,δεν είμασταν τυχερές αυτό το μήνα θα προσπαθήσουμε πιο εντατικά τον επόμενο ❤️ ❤️ ..κ γω την περιμένω την κακορίζικια μέσα στο σκ και ήδη πονάω   ...κοιταξτε να χαρουμε λιγο το καλοκαιρακι ? ?,που ερχεται και όλα θα γινουν ,ας το βγαλουμε λιγο απ το μυαλο μας μηπως γεμισουν οι κοιλίτσες πιο γρηγορα ...

Δημοσίευση

Καλημέρα! Είδα κ τα νέα σου @Άντρεα... μα τι τζιούφιος μήνας... άντε να περάσει κ να έρθει ο Ιούνιος! Ποτέ δεν μου άρεσε ο Μάης, πάντα μου φαίνεται ατέλειωτος γιατί είναι η αναμονή του καλοκαιριού... μάλλον μου έχει μείνει από τα σχολικά / φοιτητικά χρόνια! χαχαχαχα

Άντε να δούμε τι θα δούμε κ τον Ιούνιο!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Tokyo είπε:

Καλημέρα! Είδα κ τα νέα σου @Άντρεα... μα τι τζιούφιος μήνας... άντε να περάσει κ να έρθει ο Ιούνιος! Ποτέ δεν μου άρεσε ο Μάης, πάντα μου φαίνεται ατέλειωτος γιατί είναι η αναμονή του καλοκαιριού... μάλλον μου έχει μείνει από τα σχολικά / φοιτητικά χρόνια! χαχαχαχα

Άντε να δούμε τι θα δούμε κ τον Ιούνιο!

Το καλοκαιράκι πιστέβω θα κάνει τη χάρη σε πολλές!!! ❤️ ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Μου έκανε τη χάρη και ήρθε και εμένα σήμερα το πρωί! Από της 28 μέρες (σταθερή κατα τ' άλλα!) με πήρε 36 αυτό το μήνα! Πως υπολογίζω την ωοριξία αυτού του κύκλου οεο??!! :)

16 μέρες μιον από το 36 δλδ 20η με 22η θα κάνεις ωορρηξία τον επόμενο μήνα θα πας πιο στοχευμένα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Niki94 είπε:

16 μέρες μιον από το 36 δλδ 20η με 22η θα κάνεις ωορρηξία τον επόμενο μήνα θα πας πιο στοχευμένα 

ο κυκλος μου συνήθως είναι 28 -29 μέρες όμως! μονο αυτό τον μήνα είχα ανωμαλία!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Άντρεα είπε:

ο κυκλος μου συνήθως είναι 28 -29 μέρες όμως! μονο αυτό τον μήνα είχα ανωμαλία!

Κοιτα το στανταρ ειναι 12-16 μερες απο την ωορρηξία με συνηθες το 14. Άρα Στις 28 έχεις πιθανές μέρες 12-16 μέρα κ πιο πιθανή 13-14η! Φαντάσου εγώ έχω κύκλο 26 μέρες κ κάνω γενικά τη 14η δλδ 12 μερες μειον. Κανε τεστακια ωορρηξιας για να μπορεις να καταλαβεις σιγουρα... Τωρα στις 36 μερες καλα τα λεει η Νικη καπου ανάμεσα σε 20η-22η πρέπει να είχες...

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσια!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ!

Ο Θεριστής να μην αφήσει καμιά κοιλίτσα παραπονεμένη!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...