Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αντε θα περιμένω νέα σου αύριο να μου πεις πως πήγε 🥰 εύχομαι ότι καλύτερο !  Αχ αυτές οι ναυτίες είναι δύσκολες πολύ το πέρασα και εγώ στις προηγούμενες υπομονή σιγά σιγά θα αρχίσουν να βελτιώνονται 
    • Καλά είμαι και εγώ, εγώ β επιπέδου έχω την επόμενη Τετάρτη, στις 19/11, ανυπομονω!! το μπεμπάκι πλέον το νιώθω αρκετά συχνά που κάνει κωλοτούμπες στην κοιλιά μου 
    • @Mantarini μου τι κανεις; Καλα ειμαστε εμεις περιμενω το σαββατο πως και πως να παω να δω την μπεμπα μου και να κανονισουμε την β επιπεδου με τον γιατρο. Μου φαινεται σαν ψεμα που φτανω στην β επιπεδου. Εσυ πως εισαι;
    • Πλάκα έχετε κορίτσια μου, είναι αυτά που δείχνουν πρώτη εγκυμοσύνη vs Τρίτη τα βίντεο. Λέτε για καρότσα κτλ και εγώ είμαι φάση τι; Α.. έχουμε χαχχα λέτε για λίκνο.. τι ;;; Α.. έχουμε τι χρειάζομαι; 😅😅😅 Τίποτα πλέον τα θεωρώ όλα μα όλα περιττά. Να μην παρεξηγηθω πολύ καλά κάνετε και ψάχνετε και όλη αυτή η φάση είναι τέλεια την πέρασα επί δύο και πλέον δεν θέλω ούτε για δείγμα βαριέμαι φουλ.  Μόνο σαν συμβουλή θα σας δώσω είναι να μην αγοράσετε ακριβά όλα αυτά που λέτε είναι μέχρι 6 μηνών. Μεγαλώνουν φουλ γρήγορα. 🥰
    • Τέλεια πολύ χαίρομαι!! Έφυγε ένα άγχος.  Εγώ αύριο έχω την αυχενική για να δούμε. Κατά τ άλλα συνεχίζουμε δυναμικά με ναυτία. 
  • Προσθήκη...